CONTINU-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTINU-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.904.479

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312875*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506904479

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CONTINU-IT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Nicolas Raemdonck, geassocieerd notaris, ter standplaats Lo-Reninge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DONCK & RAEMDONCK , op 12 december 2014, neer te leggen te registratie;

Dat:

1. er door:

De heer SCHAUBROECK Lowie Jan, geboren te Roeselare op 23 juni 1986, en zijn echtgenote

mevrouw LEBON Noémie Daisy Susanne, geboren te Roeselare op 5 januari 1982, samenwonende

te 8800 Roeselare, Schoolstraat 91.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

2. naam: CONTINU-IT

3. zetel: 8800 Roeselare, Schoolstraat 91

4. doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België als in het buitenland:

1. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. De vennootschap kan ook optreden als vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

2. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord, daaronder begrepen:

a) Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

b) Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

c) Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

3. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

4. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

5. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

6. Alle onroerende operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten,

Onderwerp akte :

Schoolstraat 91 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

7. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

8. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in ruimste zin.

9. Het verwerven, en het beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

10. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het optreden als portefeuillemaatschappij.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Indien aan de uitoefening van een activiteit wettelijk opgelegde voorwaarden zijn verbonden, bijvoorbeeld inzake beroepsbekwaamheid, dan zal de vennootschap deze activiteit slechts uitoefenen na het voldoen aan alle wettelijke voorwaarden.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. duur: onbeperkt

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. Het gehele kapitaal is geplaatst en volgestort (op een bijzondere rekening onder nummer BE02 7380 4227 4440 bij de KBC BANK), zoals bevestigd door de instrumenterende notaris, door inbreng in geld door 1) de heer Lowie Schaubroeck, voornoemd, voor een bedrag van 9.300 euro, aan wie zestig (60) aandelen worden toegekend, en 2) mevrouw Noémie Lebon, voornoemd, voor een bedrag van 9.300 euro, aan wie zestig (60) aandelen worden toegekend.

7. bestuur en externe vertegenwoordiging

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Een statutaire zaakvoerder zal slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

* De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

* Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

8. boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2016.

9. jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand september om negen uur en voor het eerst in het jaar 2016.

De jaarvergadering vindt plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissarissen worden per aangetekende brief of met elk ander door de wet toegelaten middel, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproeping vermeldt de agenda.

10. winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

11. Aanstelling

Benoeming van zaakvoerders

Onmiddellijk heeft de oprichtingsvergadering besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur de heer Lowie Schaubroeck en mevrouw Noémie Lebon, beiden voornoemd, die verklaren hun respectievelijke benoeming te aanvaarden en te bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

12. Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 december 2014 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

N. RAEMDONCK

Geassocieerd notaris

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 13.09.2016, NGL 26.10.2016 16665-0070-013

Coordonnées
CONTINU-IT

Adresse
SCHOOLSTRAAT 91 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande