CONTRAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTRAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.986.256

Publication

28/03/2014
ÿþV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

(ij'

B 111

Sta

OncYernemingsnr : QL11-, ~,~~j

Benaming (voluit) : Contrat (verkort) :

*140692

Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Ommegang Oost 10 - 8840 Westrozebeke (Staden)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte OPRICHTING verleden voor notaris Philippe STOCKMAN, te Moorslede, vervangende notaris Ludo DEBUCQUOY te Passendale, wettelijk belet, op zes maart tweeduizend veertien "Geboekt zes bladen geen verzending te IEPER de 7 maart 2014, boek 182 blad 58 vak 11. Ontvangen: vijftig euro. De E.A. Inspecteur A.I. (getekend) Jean-Pierre Lemaire", dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met ais :

- BENAMING: CONTRAT

- ZETEL: 8840 Staden (Westrozebeke), Ommegang Oost 10.

- VENNOOT : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HABITAR", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Haakwegel 15. Ondememingsnummer 0874.532.501 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 874.532.501;

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Coördinatie van bouwwerkzaamheden, bouwpromotie, algemene elektriciteitswerken, aannemingswerken, schrijnwerk, schilderwerken en sanitair, renovatie van gebouwen en woningen, tuinaanleg en onderhoud, immobiliën en dit alle in de ruimste zin van het woord;

Overige bouwwerkzaamheden inzake afwerking, renoveren en opfrissen van gebouwen, overige installaties (inclusief accessoires);

De aan- en verkoop, import en export van allerlei soorten onderhoudsproducten en reiniging- en verfraaiingproducten;

De handel in alle brandstoffen, smeermiddelen, rubberproducten en alle onderdelen en toebehoren voor alle voormelde motorvoertuigen en vaartuigen, alsmede het plaatsen van diverse uitrustingen (radio, telefoon, taximeter, luchtregeling, enzovoort);

Bureau voor nijverheidsstudies;

Beheer van gebouwen;

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen. Bestuurder van vennootschappen. Het verlenen van dienstprestaties van economische, administratieve en commerciële aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Alle immobiliën operaties of ermee verband houdende verrichtingen. De groot- en kleinhandel en de restauratie van kunstvoorwerpen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen en het verrichten van financiële operaties, met uitzondering van deze verrichtingen die bedoeld zijn in artikel 3,1 en 2 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en het KB over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig;

Het verlenen van managementadviezen;

Het verwerven en beheren van participaties in vennootschappen, onroerende beleggingen en andere roerende beleggingen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap kan alle hoegenaamd burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

1 7 NAM' 201ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voors behaouen 'aan fiet 4 Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële,' roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden niet haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen,

DUUR : onbepaalde duur vanaf haar oprichting en neemt ten hare laste de verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting, vanaf 6 november 2013.

- KAPITAAL ï achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderd tachtigste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR : Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap de heer DEBUCQUOY Thibaut, wonende te 8840 Steden (Westrozebeke), Ommegang Oost 10 en die verklaart te aanvaarden.

De zaakvoerder Kan zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van zijn besluiten opdragen aan een van de zaakvoerders of bijzonder lasthebber die geen vennoot hoeft te zijn.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Doch in tegenstelling met voorgaande, zal ingeval er; a/ twee zaakvoerders zouden zijn deze het bestuur gezamenlijk voeren; b/ meer dan twee zaakvoerders zouden zijn, deze een bestuurscollege moeten vormen, en ze aldus via de gewone meerderheid beslissingen dienen te nemen,

De afzonderlijke handtekening van elke zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden.

Voor verrichtingen die vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) (zaakvoerdersraad) zal tegenover derden van de beraadslaging van de zaakvoerdersraad geen blijk moeten gegeven worden,

Volgens beslissing der Algemene Vergadering onmiddellijk na de oprichting, werd beslist dat het statuut van zaakvoerder(s) en commissarissen onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- ALGEMENE VERGADERING : de tweede zaterdag van de maand december om 14.00 uur en voor de eerste maai in twee duizend en vijftien;

BOEKJAAR : ingaande op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daarop volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 6 maart 2014 tot 30 juni 2015.

WINSTDELING: Het batig overschot van de jaarrekening, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt: 1,tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is; 2.Het saldo zal worden aangewend volgens beslissing der algemene vergadering.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de NV Titeca Accountancy te Roeselare (Beveren), Heirweg 198 en haar eventuele bediendes, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren en onder andere de inschrijving in KBO.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Philippe STOCKMAN

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte oprichting

26/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 26.01.2016 16030-0009-011

Coordonnées
CONTRAT

Adresse
OMMEGAND OOST 10 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande