COOPERATIE A + B

CVBA


Dénomination : COOPERATIE A + B
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 406.365.860

Publication

07/05/2014
ÿþ"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d . a~ Rtc e

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE 2 8 -Oit 2014

ELGISCH S

t rlttie Rechtbank Koophandel

16 APR Z014

Gent Afdeling Brugge

G fieiffier

V beh aa Be Star

1Ii( I 1fl 11fl 1II I11 lII 11111111 II

*19094830*

B

iAATSBLhD

Ondernemingsnr : 0406.365.860

Benaming (voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

(verkort) ; Coöperatie A + B

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burg 13

8000 Brugge

Onderwerp akte : Fusie - buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

Br blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 1 april 2014, geregistreerd te Brugge, eerste kantoor op 11 april 2014 boek 283 blad 6 vak 16, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "APOTHEKEN DE VOLKSMACHT BRUGGE", afgekort "COOPERATIE A+B" opgericht bij akte verleden voor:'' notaris Antoine Van Hoestenberghe te Jabbeke op 10 juli 1968, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 augustus daarna, onder nummer 2347-1, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op 28 december 2006, bekendgemaakt alsvoren op 11 januari 2007, onder nummer 07012775, inhoudende een geruisloze fusie, met éénparigheid van'; stemmen navolgende beslissingen genomen werden:

(1) korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang" met zetel te Oostende, Kannunik Doctor Louis Colensstraat 7; ondememingsnummer 0442.683.848, door fusie wordt overgenomen door Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Coöperatie A+B", voornoemd, naar aanleiding van het verwerven door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Coöperatie A+B" van alle aandelen van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang".

(2) de fusie goed te keuren en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang", voornoemd, bij wijze van geruisloze fusie wordt overgenomen door de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Coöperatie A+B", voornoemd.

Door deze verrichting gaat gans het vermogen van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang" met alle rechten en plichten en onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "Coöperatie A+B".

Gezien alle aandelen van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang" reeds vóór de fusie in eigendom toebehoorden aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Coöperatie A+B", heeft er geen kapitaalsverhoging plaats en worden de zesenzeventig (76) aandelen van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbruikersbelang", onmiddellijk vernietigd.

Het betreft hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van "Verbruikersbelang" zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door "Cooperatie A+B", vanaf 1 januari 2014; alle;

verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum worden geacht te zijn verricht voor rekening van "Coöperatie A+B"

(3) de voluitgeschreven naam van de vennootschap te schrappen en enkel gebruik te maken van de

afgekorte benaming, zijnde "Coöperatie A+B".

Tengevolge van voormelde beslissing zal de tweede zin van artikel I van de statuten vervangen worden

door volgende tekst

"Haar maatschappelijke benaming luidt "COOPERATIE A+B"

(4) het huidig doel van de vennootschap aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft, zoals de Christelijke Werknemersorganisaties, tot doel een samenleving te realiseren waarin iedereen, solidair en gelijkwaardig, kan genieten van de fundamentele politieke, sociale, economische en culturele rechten, te streven naar een totale emancipatie van de werknemersbevolking en bijzondere aandacht te schenken aan de zwaksten en de meest achtergestelden in de samenleving.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitbaten van apotheken in de ruimste zin opgevat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voors

.behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft ook tot doel:

a. Dienstverlenende en ondersteunende activiteiten ten gunste van de coöperatieve beweging in het algemeen, en van de vennootschappen en organisaties, die kaderen binnen de Kristelijke Arbeidersbeweging in het bijzonder.

Dit behelst onder andere allerhande promotionele activiteiten, in de meest brede betekenis van de term.

b. De organisatie in eigen naam van samenaankoop-initatieven met het oog op het bekomen van groepskortingen, ten voordele van onder andere de aandeelhouders van ARCOPAR CVBA of onder andere leden van de organisaties van de christelijke werknemersorganisaties woonachtig in de regio ACW WEST in West-Vlaanderen.

De vennootschap kan hiertoe contracten afsluiten met producenten en leveranciers van goederen en/of diensten, zonder enige beperking,

c. Het nemen van participaties in maatschappijen, die kaderen binnen de doelstelling van de Christelijke

Arbeidersbeweging,

De vennootschap kan aldus participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling en de realisatie van haar maatschappelijk doel.

d, Het nemen van allerlei initiatieven die de informatie en de bescherming van de verbruiker bevorderen.

De uitoefening van handelsactiveiten en het verlenen van diensten aan vennootschappen en verenigingen

die kaderen binnen de doelstelling van de Christelijke Arbeidersbeweging.

e. De uitoefening van handelsactiviteiten en het verlenen van diensten zoals samenaankoop van wijn, huis-en motorbrandstoffen. Deze opsomming is niet beperkend.

f. Het stimuleren en/of inrichten van nieuwe cooperatieve initiatieven. Het stimuleren of mogelijk maken van activiteiten in de sociale economie, namelijk economische activiteiten gericht op de tewerkstelling van laaggeschoolde tot onbemiddelbare werkzoekenden, die kaderen binnen de doelstellingen van de Christelijke Arbeidersbeweging. Het nemen van coöperatieve initiatieven of het stimuleren van initiatieven voor een duurzame samenleving.

De vennootschap kan hiertoe engagementen aangaan met andere vennootschappen of verenigingen zonder winstoogmerk zonder enige beperking. De vennootschap kan tevens zonder enige beperking activa verwerven om deze engagementen aan te gaan.

g. Het waarnemen van het dagelijks bestuur en van alle opdrachten in het beheer van het patrimonium binnen de vennootschappen en verenigingen die kaderen binnen de doelstellingen van de Christelijke Arbeidersbeweging.

h. De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier decembernegentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Te dien einde mag zij alle daden stellen van aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen, vervreemden, ruilen, borgstellingen verlenen, huren of verhuren en over het algemeen alle daden die rechtstreeks of onrechtstreeks het vooropgestelde doel beogen."

Tengevolge van voormelde beslissing wordt de tekst van artikel 4 van de statuten vervangen door voormelde tekst.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegeltik hiermee neergelegd.

Het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering de dato 1 april 2014, met aangehechte

aanwezigheidslijst en volmachten, alsmede de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 25.06.2014 14207-0063-017
04/03/2014
ÿþ Mod Wdtd 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MQNfTEU

B

11111f!11111)1111111 9E

,GISCH S

2 5 -52-

T

~1A

2

ialfeERGELEGD TER GRIFFIE VAN D

I~~CM~1,~1V1; ~` ICOO~l~IAIVC~ j É[w2~td

f~r ~~~~~~T~1 (AhO~LjAN ~~ r"

op:

'~~~~ ~~ Griffie

De'grifitie

E

r.

Ondernemingsnr : 0406.365.860

Benaming

(voluit): Apotheken De Volksmacht Brugge

(verkort): Cooperatie A+B,

Rechtsvorm : cvba

Zetel : Oude Burg 13, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen heeft op 03/02/2014 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan zijn buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

Voor de overgenomen vennootschap; De heer Lieven Van Belle, Weidestraat 52, 8310 Assebroek, (RR 740314 125 60), voorzitter en de heer André Migneau, Kortewildestraat 61, 8600 Vladslo (RR 580224 287

" 31), bestuurder; beiden gemachtigd door de Raad van Bestuur.

Voor de overnemende vennootschap: Mevrouw Elsie Desmet, Driekoningenstraat 102, 8820 Torhout, (RR 690311 264 03), voorzitter en de heer Lieven Van Belle, Weidestraat 52, 8310 Assebroek, (RR 740314 125 60) gedelegeerd bestuurder; beiden gemachtigd door de Raad van Bestuur.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

De overnemende vennootschap: CVBA Coöperatie A+B, ook genoemd CVBA Apotheken de Volksmacht Brugge, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Oude Burg 13 en ondernemingsnummer BE 0406.365.860 (RPR Brugge).

De overgenomen vennootschap: CVBA Verbruikersbelang, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Kannunik Docter Louis Colensstraat 7 en ondernemingsnummer BE 0442,683.848 (RPR Oostende).

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende ' fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap CVBA Coöperatie A+B

Oprichting

CVBA Coöperatie A+B werd opgericht op 10/07/1968 bij akte verleden voor notaris Antoine Van

Hoestenberghe , kantoor houdend te Jabbeke . De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch

Staatsblad op 02/08/1968 onder het nummer 2347-1 ; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd op 29/09/2006 bij akte verleden voor

Notaris Henry Van Caillie, te Brugge en bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op 20/10/2006

onder het nummer 06161192.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Oude Burg 13.

Kapitaal

Op de laatste blx, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vaste gedeelte kapitaal van de vennootschap bedraagt 186.921,70 EUR. Het is verdeeld in 3.761 aandelen op naam met elk een nominale waarde van 49,70 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is :

De vennootschap heeft, zoals de Christelijke Werknemersorganisaties, tot doel een samenleving te

realiseren waarin iedereen, solidair en gelijkwaardig, kan genieten van de fundamentele politieke, sociale,

economische en culturele rechten, te streven naar een totale emancipatie van de werknemersbevolking en

bijzondere aandacht te schenken aan de zwaksten en de meest achtergestelden in de samenleving.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitbaten van apotheken in de ruimste zin opgevat.

De vennootschap heeft ook tot doel:

a. Dienstverlenende en ondersteunende activiteiten ten gunste van de coöperatieve beweging in het algemeen, en van de vennootschappen en organisaties, die kaderen binnen de Kristelijke Arbeidersbeweging in het bijzonder.

Dit behelst onder andere allerhande promotionele activiteiten, in de meest brede betekenis van de term.

b. De organisatie in eigen naam van samenaankoop-initiatieven met het oog op het bekomen van groepskortingen, ten voordele van onder andere de aandeelhouders van ARCOPAR CVBA, woonachtig in het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan hiertoe contracten afsluiten met producenten en leveranciers van goederen en/of diensten, zonder enige beperking.

c. Het nemen van participaties in maatschappijen, die kaderen binnen de doelstelling van de Kristelijke Arbeidersbeweging.

De vennootschap kan aldus participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling en de realisatie van haar maatschappelijk doel.

d. Het nemen van allerlei initiatieven die de informatie en de bescherming van de verbruiker bevorderen.

De uitoefening van handelsactiviteiten en het verlenen van diensten aan vennootschappen en verenigingen

die kaderen binnen de doelstelling van de Christelijke Arbeidersbeweging.

e. De uitoefening van handelsactiviteiten en het verlenen van diensten zoals samenaankoop van wijn, huis-en motorbrandstoffen. Deze opsomming is niet beperkend.

f. Het stimuleren en/of inrichten van nieuwe coöperatieve initiatieven. Het stimuleren of mogelijk maken van activiteiten in de sociale economie, namelijk economische activiteiten gericht op de tewerkstelling van laaggeschoolde tot onbemiddelbare werkzoekenden, die kaderen binnen de doelstellingen van de Christelijke Arbeidersbeweging, Het nemen van coöperatieve initiatieven of het stimuleren van initiatieven voor een duurzame samenleving.

De vennootschap kan hiertoe engagementen aangaan met andere vennootschappen of verenigingen zonder winstoogmerk zonder enige beperking. De vennootschap kan tevens zonder enige beperking activa verwerven om deze engagementen aan te gaan.

g. Het waarnemen van het dagelijks bestuur en van alle opdrachten in het beheer van het patrimonium binnen de vennootschappen en verenigingen die kaderen binnen de doelstellingen van de Christelijke Arbeidersbeweging.

h. De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo een activiteit deelnemen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Te dien einde mag zij aile daden stellen van aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen, vervreemden, ruilen, borgstellingen verlenen, huren of verhuren en over het algemeen alle daden die rechtstreeks of onrechtstreeks het vooropgestelde doet beogen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

Mevrouw Elsie Demet, voorzitter;

De heer Lieven Van Belle, gedelegeerd bestuurder;

De heer Geert Vansteenkiste, bestuurder;

De heer Wim David, bestuurder;

De heer Bertrand Lejeune, bestuurder;

De heer André Mingneau, bestuurder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer

BE 0406.365.860

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

-VZW Door ons volk voor ons volk met 3.616 aandelen A (vast kapitaal)

-ACW met 120 aandelen A (vast kapitaal)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Vansteenkiste Geert met 8 aandelen A (vast kapitaal)

-Van Belle Lieven met 9 aandelen A (vast kapitaal)

-David Wim met 8 aandelen A (vast kapitaal)

-VZW Christene Sociale Werken van Brugge met 3.616 aandelen B (variabel kapitaal)

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap CVBA Verbruikersbelang

Oprichting

CVBA Verbruikersbelang werd opgericht op 13/12/1990 bij onderhandse akte. De oprichting werd

gepubliceerd in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 25/12/1990 onder het nummer 901224-6 ; hierna

genoemd de overgenomen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 02/02/2004 bij akte verleden door Notaris Bart van Opstal, te Oostende en bekend gemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op 13/02/2004 onder het nummer 0024060.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Kannunik Doctor Louis Colensstraat 7.

Kapitaal

Het vaste gedeelte kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.591,75 EUR. Het is verdeeld in 75

aandelen op naam met elk een nominale waarde van 247,89 EUR. Het variabel gedeelte van het kapitaal bedraagt volgens de balans van 31/12/2013 247,89 EUR, zijnde 1 aandeel. Het kapitaal werd tot op heden volgestort tot 11.403,10 EUR.

Doel

Het doel van de vennootschap is :

De vennootschap heeft ook tot doel:

a. Dienstverlenende en ondersteunende activiteiten ten gunste van de coöperatieve beweging in het algemeen, en van de vennootschappen en organisaties, die kaderen binnen de Kristelijke Arbeidersbeweging in het bijzonder.

Dit behelst onder andere allerhande promotionele en verkoopsbevorderende activiteiten, in de meest brede betekenis van de term.

b. De organisatie in eigen naam van samenaankoop-initiatieven met het oog op het bekomen van groepskortingen, ten voordele van de aandeelhouders van ARCOPAR CV, woonachtig in de gemeenten van het ACW-verbond Oostende  Westhoek.

De vennootschap kan hiertoe contracten afsluiten met producenten en leveranciers van goederen en/of diensten, zonder enige beperking.

c. Het nemen van participaties in maatschappijen, die kaderen binnen de Kristelijke Arbeidersbeweging.

De vennootschap kan aldus participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling en de realisatie van haar maatschappelijk doel.

d. Het nemen van allerlei initiatieven die de informatie en de bescherming van de verbruiker bevorderen.

De uitoefening van handelsactiveiten en het verlenen van diensten, voor zover deze kaderen binnen de

punten a tot d van artikel 3.

De vennootschap mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van

haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo één activiteit deelnemen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De heer Lieven Van Belle, voorzitter;

De heer Luc Piot, bestuurder;

De heer André Mingneau, bestuurder.

Rechtspersonenreg ister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oostende onder het

ondernemingsnummer BE 0442.683.848.

Aandeelhouders

De huidige en enige aandeelhouder van de vennootschap is CVBA Cooperatie A+B met 75 aandelen (vast

kapitaal) en 1 aandeel (variabel kapitaal).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2. Juridisch kader

Er zijn economische en financiële argumenten om vanuit CVBA Coöperatie A+B, de CVBA

Verbruikersbelang over te nemen:

" De cvba Cooperatie A+B doet nu dienstverlening voor cvba Verbruikersbelang. Het personeel van cvba Cooperatie A+B doet nu de opvolging van de werking en de administratie van cvba Verbruikersbelang.

" Reeds jaren wordt er gezamenlijk met beide cvba's onderhandeld over de samenaankoop van huisbrandolie. De opvolging van de samen-aankoopinitiatieven gebeurden samen.

" Het groeperen en het gezamenlijk beheer vanuit 1 entiteit is een economisch en financieel voordeel.

" Het bekomen van meer transparantie en een duidelijker structuur in een veranderde context van de kristelijke arbeidersbeweging.

" Versterking van de financiële structuren en stijging van de solvabiliteit omdat deze operatie vooraf gegaan werd door een belangrijke kapitaalsverhoging binnen cvba Coöperatie A+B.

1.3. Boekhoudkundige datum (art. 719 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2014 .

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

1.5. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

1.6. Overdracht onroerend goed

Er bevinden zich geen onroerende goederen in de vennootschap CVBA Verbruikersbelang.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

ACTIVA 762,05 26.945,28

IV.FINANCIËLE VASTE ACTIVA 63,15

V1I.VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen

VIII.GELDBELEGGINGEN 25.973,79

X.OVERLOPENDE REKENINGEN 146,32

TOTAAL DER ACTIVA 26.945, 28

PASSIVA 26.945,28

I. KAPITAAL

A.Geplaatst kapitaal 18.839,64

B.Niet-opgevraagd kapitaal -7.436,54

1V. RESERVES

A.Wettelijke reserve 1.608,27

D. Beschikbare reserves 7.436, 32

V.OVERGEDRAGEN WINSTNERL1ES 1,109,37

VILVOORZ. VOOR RISICO'S EN KOSTEN 4.250,00

VIII.SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR

B.Handelsschulden 1.127,12

X.OVERLOPENDE REKENINGEN 11,10

TOTAAL DER PASSIVA 26.945,28

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

in het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:

in 'Artikel 1  Rechtsvorm en naam' wordt de naam "Apotheken de Volksmacht Brugge° geschrapt en heet de CVBA voortaan enkel "Cooperatie A+B".

In 'Artikel 4  Doel' wordt de tekst van punt b. geschrapt en vervangen door: " De organisatie in eigen naam van samenaankoop-initiatieven met het oog op het bekomen van groepskortingen, ten voordele van onder

. Voor-

_#~A behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij let ck.Sataatablad -_Q41A3/2QL4 Annexes:d.uMoniteur belge_

andere de aandeelhouders van ARCOPAR cvba of onder andere leden van de organisaties van de kristelijke werknemersorganisaties woonachtig in de regio van ACW WEST in West-Vlaanderen."

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overgenomen vennootschap.

2.4. Fiscale gevolgen

Overeenkomstig artikel 211 WIB zal de fusie belastingvrij verlopen door te voldoen aan de in het artikel

gestelde voorwaarden:

De overnemende of de verkrijgende vennootschap is een binnenlandse vennootschap of een intra-Europese

vennootschap.

' De verrichting wordt verwezenlijkt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

en desgevallend, conform vennootschapsrechtelijke bepalingen van gelijke aard die van toepassing zijn op de overnemende of verkrijgende intra-Europese vennootschap.

De verrichting beantwoordt aan rechtmatige financiële en economische behoeftes (art. 182 bis).

Overeenkomstig artikel 115 en 115bis wordt geen registratierecht, buiten het algemeen vast recht, geheven gezien aan dezelfde voorwaarden voldaan wordt.

Ten gevolge de overdracht van de algemeenheid van goederen naar aanleiding van de fusie is er vrijstelling van BTW ten gevolge van artikelen 11 en 18 §3 Wetboek BTW.

2.5. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zuilen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.6. Buitengewone algemene vergadering

Net onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 01/04/2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 03/02/2014 , te Brugge , in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brugge en van Oostende overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootsohap geeft volmacht aan G. Degrande & C° - bedrijfsrevisoren bv bvba, kantoorhoudend te

8000 Brugge, Fosterpark 2/0002, met maatschappelijke zetel te 8730 Oedelem, Oudeputstraat 41,

vertegenwoordigd door de heer Guido Degrande , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende vennootschap

Elsie Desmet, voorzitter

Lieven Van Belle, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2014
ÿþI14.1.,t

h g

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1.'ER Gr1r>ntiF V:M,i r1~

BFLWCHTBANK VAN KOOPHANDEL #h BRUGGE (AFDELMG Btepet6)+0~

2an op: 2De gr4#fiier.

ONITEUR

07,11B LG1SCH ST

_,~, .. ...

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0446365864

Apotheken De Volksmacht Brugge

Coöperatie A + B

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Oude Burg 13, 8000 Brugge

Ontslag en benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 december 2013 blijkt het volgende:

De vergadering beslist unaniem te ontslaan als bestuurders:

-De heer Johan De Cloedt, wonend in Graaf Van Hoornstraat 14, 8020 Oostkamp;

-De heer Jozef Demarest, wonend in Azalealaan 30, 8200 Sint-Andries;

-Mevrouw Kristien Demeulenaere, wonend in Waterhoeklaan 51, 8820 Torhout;

-De heer Wilfried Herpoele, wonend in Sint Sebastiaanstraat 1, 8200 Brugge;

-De heer Stefaan Leupe, wonend in Molenmeers 31, 8000 Brugge;

-De heer Romain Neirynck, wonend in Blekkaard 27, 8310 Brugge;

-Mevrouw Marie-Kathérine Talloen, wonend in Ter Luchte 57, 8020 Oostkamp;

-De heer Antoon Vanhoutteghem, wonend in Westmoere 47, 8490 Jabbeke;

-De heer Johan Verstraete, wonend in Rode Beukendreef 10, 8210 Loppem;

De vergadering beslist unaniem te benoemen als bestuurders:

-De heer André Mingneau, wcnend in Kortewildestraat 61, 8600 Vladslo, geboren op 24/02/1958 in Bovekerke

-De heer Bertrand Lejeune, wonend in Bredevoorde 15, 8460 Oudenburg, geboren op 22/09/1958 in Oostende

De heer Lieven Van Belle wordt aangeduid als gedelegeerd bestuurder, in opvolging van de heer Antoon Vanhoutteghem.

Deze mandaten zijn overeenkomstig de statuten onbezoldigd en voor een termijn van zes jaar.

Opgemaakt te Brugge op 18 december 2013.

Voor eensluidend verklaard,

Lieven Van Belle Geert Vansteenkiste

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR E

04 -0?- 2

ISCH STA;

NttRGELEGD ter GRIFFA= cie

ELGàECF1TBANKVAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruine)

03 op:

T~C~~~ ~ ~ 2 7 JUNI a ~

rrr%

Griffie

Ondernemingsnr : 0406 365 860

Benaming

(voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

(verkort) : Coöperatie A+B

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burg 13, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van 3 juni 2013 blijkt het volgende: De vergadering beslist unaniem te herbenoemen als bestuurders:

- Mevrouw Elsie Desmet, wonend in Driekoningenstraat 102, 8820 Torhout.

- Mevrouw Kristien Demeulenaere, wonend in Waterhoeklaan 51, 8820 Torhout.

- De heer Johan Verstraete, wonend in Rode Beukendreef 10, 8210 Loppem.

Deze mandaten zijn overeenkomstig de statuten onbezoldigd en voor een termijn van zes jaar.

Opgemaakt te Brugge op 21 juni 2013.

Voor éénsfuidend verklaard

Toon Vanhoutteghem Lieven Van Belle Bestuurder

Gedelegeerd bestuurder



$ipagen~-het BetgisehStaatsblad =-1-1f07/20i3

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0343-017
08/02/2013
ÿþ" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de ékte

,;r~

RErCHTBAPIKVtt`4 ~.~.:QP}iAiqC"_-i_

BRUGGE

op: ..._..

25JAN

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

11111111

*13024600*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0406 365 860

Benaming

(voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

(verkort) : Coöperatie A+B

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oude Burg 13, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad Van Bestuur van 21 januari 2013

Lien De Raes, wonende te 8730 Beenrem, Schooldreef 19, heeft met onmiddellijke ingang ontslag genomen als bestuurder van de vennootschap.

Voor éénsluidend uittreksel, Brugge, 21 januari 2013

Antoon Vanhoutteghem Geert Vansteenkiste

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0406 365 860

Benaming

(voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

(verkort) : Coöperatie A+B

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burg 13, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van 4 juni 2012 blijkt het volgende:

De vergadering beslist unaniem te herbenoemen als bestuurders:

-de heer Jozef Demarest, wonend in Azalealaan 30, 8200 Brugge, geboren op 7 maart 1953;

-mevrouw Lien De Raes, wonend in Schooldreef 19, 8730 Beemem, geboren op 1 december 1980;

-de heer Antoon Vanhoutteghem, wonend in Westmoere 47, 8490 Jabbeke, geboren op 27 januari 1956;

-de heer Geert Vansteenkiste, wonend in Winkelhoekstraat 30, 8870 Izegem, geboren op 4 september

1959.

Deze mandaten zijn overeenkomstig de statuten onbezoldigd en voor een termijn van zes jaar,

Opgemaakt te Brugge op 4 juni 2012.

Voor eensluidend verklaard,

Toon Vanhoutteghem, Eisie Desmet,

Gedelegeerd bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz. van LUI< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

Voor- behoude aan he' Belgisc StaatsbL

1IOG~IIIN 1,114111J3*iaia

Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF BRUGGE (Afdeiin Brugge) °P: 0 2 JULI 2012

..ty4

:+~ _

D a-74._p

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 13.06.2012 12164-0417-017
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11218-0321-019
23/06/2011
ÿþ Mod 2 1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo, ~

behoi aan Belg Staat:

B



*11093386+

NÉÉRG LEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) "

Li

op:

rc nryfier.

Ondernemingsnr : 0406 365 860

Benaming

(voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burg 13, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uit de notulen van de algemene vergadering van 6 juni 2011 blijkt het volgende:

De vergadering bekrachtigt de eerdere benoeming als bestuurders van de heer Wim David en de heer

Lieven Van Belle tijdens de raad van bestuur van 7 februari 2011.

De vergadering benoemt als bestuurder de heer Romain Neirynck, wonende in de Blekkaard 27, 8310

Assebroek, geboren op 12 december 1946.

Zijn mandaat is overeenkomstig de statuten onbezoldigd en voor een termijn van zes jaar.

Voor éénstuidend uittreksel, Brugge, 6 juni 2011

Hierbij neergelegd : notulen algemene vergadering

Antoon Vanhoutteghem Lien De Raes

Gedelegeerd Bestuurder Secretaris

04/03/2011
ÿþ"

fl111 Il P 1111011 I llflIOJIIUhlI

" 11035189*

(hi\

RECHTCAN< VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: 1 7 FEB. 2011

De griffier,

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

Griffie

Mod 2.7

B; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0406 365 860

Benaming

(voluit) : Apotheken De Volksmacht Brugge

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burg 13, 8000 Brugge

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 7 februari 2011

Worden benoemd als bestuurders:

- De heer Wim, Willy, Richard David, wonende te Knollestraat 22, 8630 Veurne

- De heer Lieven Van Belle, wonende te Esperantostraat 17, 8310 Brugge

hun mandaat is, zoals statutair bepaald onbezoldigd.

Deze benoemingen zullen op de eerstvolgende algemene vergadering bekrachtigd worden.

Voor éénsluidend uittreksel, Brugge, 7 februari 2011

Antoon Vanhoutteghem Lien De Raes

Gedelegeerd Bestuurder Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 09.06.2010 10157-0168-018
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 17.06.2009 09235-0091-017
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 10.06.2008 08201-0068-020
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 13.08.2007 07555-0095-019
20/10/2006 : BG041590
29/06/2006 : BG041590
08/07/2005 : BG041590
08/07/2004 : BG041590
29/06/2004 : BG041590
12/02/2004 : BG041590
07/07/2003 : BG041590
21/05/2003 : BG041590
11/12/2002 : BG041590
29/06/2000 : BG041590
18/06/1993 : BG41590
01/01/1993 : BG41590
25/06/1992 : BG41590
01/01/1992 : BG41590
01/01/1989 : BG41590
01/01/1988 : BG41590
26/05/1987 : BG41590
28/06/1986 : BG41590
01/01/1986 : BG41590

Coordonnées
COOPERATIE A + B

Adresse
OUDE BURG 13 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande