COPENHAGEN INVESTMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COPENHAGEN INVESTMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.683.812

Publication

13/01/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU 0 l -01

R BELGÉ $.É.fÁf{~~,~yO~yyq~}=lq<Epp~i~~/f~ 1'E41~? /0~1y~4FnFIr ~i-} ~

~~Ci1l~D~iVi~VF1~f K(jOp(~rAr" l , L 5...

tektid+áÈ (APDLfNG BRUGIGi-,}

Griffie

LGISCN STAATSBLAD

2014 öpl 2 3 Mme

~

I 11111,11111 i 1111 BE

Ondernemingsnr; o 54 "  ,32 3

Benaming (votuit) : Copenhagen lnvestment

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Engelendalelaan 123

8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "COPENHAGEN INVESTMENT", sinds 13 december 2013 gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123, thans nog ingeschreven in het Handels- en Vennootschapsregister Luxemburg Afdeling B nummer 38.655, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering heeft kennis genomen van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 13 december 2013, gehouden voor notaris Roger Arrensdorff, notaris te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), waarbij beslist werd om de maatschappelijke zetel en de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap vanaf 13 december 2013 te verplaatsen van Luxemburg naar België, meer bepaald naar 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123.

De vennootschap heeft bijgevolg afstand gedaan van de Luxemburgse nationaliteit en heeft de Belgische nationaliteit aangenomen, waardoor zij onderworpen is aan het Belgische recht, zonder dat deze wijziging van nationaliteit en de verplaatsing van de zetel aanleiding geeft, juridisch of fiscaal, tot de oprichting van een nieuwe rechtspersoon.

De vergadering heeft bevestigd dat de vennootschap de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap onder de benaming "COPENHAGEN INVESTMENT".

TWEEDE BESLUIT: AANNAME VAN DE LUXEMBURGSE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP EN

INTEGRALE VERVANGING VAN DE STATUTEN CONFORM DE BELGISCHE WETGEVING

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoordineerde statuten van de S.A. Copenhagen Investment, en heeft beslist deze integraal aan te nemen.

Terstond heeft de vergadering vastgesteld dat deze statuten niet beantwoorden aan de vigerende Belgische wetgeving, en heeft bijgevolg beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen.

De statuten van de Belgische vennootschap worden door de vergadering vastgesteld als volgt:

"TITEL 1: NAAM - AARD - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1: Naam en aard.

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "COPENHAGEN INVESTMENT" In aile van de vennootschap uitgaande akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken zal de naam van de vennootschap gebruikt worden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of door de askorting "NV"

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en van de inschrjvingsgegevens betreffende het rechtspersonenregister.

Artikel 2: Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39, ten vijfde en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffa. rcf» de ontbinding en de

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van Toepassing. .. " . .

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden wordt u " :rider de voorwaarden

die volgens de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig ,

gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de Raad van Bestuur, mits bekendmaking In de Billagen tot het

Belgisch Staatsblad.

Op de laatste bic. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nutari,;, het ij v, in de pesott" p (en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van eerden le vertegsnvodord+gein

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Bel ch_Staatsblad -13L01/2014 -_Annexes du Moniteu belge

r

.Noor-

.ebehouden aan het Belgisch

Staatsblad

~rF

mod 11.1

De vennootschap zal overal, zowel in binnen- als in buitenland, bij gewoon besluit van de Raad van Bestuur administratieve zetels, bihuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren mogen openen, dit alles rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 4: Doel.

De vennootschap heeft als doel het nemen van participaties, onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse ondernemingen, de aankoop van alle titels en rechten, door participatie, inbreng, intekening, vaste overname of aankoopoptie en op elke andere wijze en met name de aankoop van brevettten en licenties, het beheer ervan en hun valorisatie, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, door leningen aan te gaan met of zonder waarborg en in alle munten, door uitgifte van obligaties die eveneens converteerbaar eniof achtergesteld kunnen zijn en van bons, en door het toestaan van leningen of waarborgen aan vennootschappen waarin zij belangen zal hebben genomen. Bovendien kan de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

TITEL 2: KAPITAAL.

Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vierentwintigduizend euro (E 224.000,00). Het is verdeeld in 9.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van? tot en met 9.000.

Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Artikel 6: Wijziging van het kapitaal.

De buitengewone algemene vergadering kan het kapitaal verhogen volgens de regels voorzien bij statutenwijzigingen.

Ingeval van kapitaalverhoging met uitgiftepremie, moet het bedrag van deze premie volgestort zijn bij de inschrijving.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij een kapitaalsverhoging, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkri}gt, komen hem toe in volle eigendom,

Het voorkeurrecht wordt uitgeoefend volgens de modaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, maar mag, in het belang van de vennootschap, beperkt of opgeheven worden door de algemene vergadering binnen de voorwaarden voorzien door voormelde wet.

Artikel 7: Opvraging van fondsen.

De raad van bestuur beslist soeverein over de stortingen die moeten gedaan worden op de aandelen die niet volgestort werden bij hun inschrjving.

Deze stortingen moeten gedaan worden op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur bepaald worden,

ledere storting wordt aangerekend op het geheel der aandelen, waarvan de aandeelhouder eigenaar is. De aandeelhouder die, na een voorafgaandeljke aanmaning van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de aandelen, moet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid, te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die zonder resultaat gebleven is gedurende één maand, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandelen in de beurs doen verkopen, door het ambt van een wisselagent, onverminderd het recht van hem het nog verschuldigde overschot te eisen, evenals alle gebeurlijke schadeloosstellingen, indien daartoe aanleiding bestaat, en onverminderd de, zelfs gelijktijdige uitoefening van alle andere rechtsmiddelen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de vereiste stortingen niet werden uitgevoerd, blijft geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet geschied zijn. Artikel 8: Aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

Op de vennootschap wordt een register van de aandelen op naam gehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis mag nemen.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan overeenkomstig artikel 463 wetboek vennootschappen beslissen dit register aan te houden in elektronische vorm.

Artikel 9: Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap,

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor uitoefening jegens haar van de

rechten eraan verbonden.

Ingeval een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of nog, inrr i n het in pand werd gegeven, worden de rechten van de aandeelhouder geschorst tot dat de belanghebbendet t het eens zijn geworden over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of van één enkele vertegenwoordiger. Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 6 worden de rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

TITEL 3: BESTUUR.

Artikel 10: Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Iic.i._il Ivan de perso(c)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden of ten minste twee leden indien wettelijk toegelaten, al da niet aandeelhouders die benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar. Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herbenoeming, de termin van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt,

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 11: Vacature.

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van bestuur ' hierin voorlopig voorzien, onder de voorwaarden voorzien door de wet.

In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende vergadering.

Artikel 12: Voorzitterschap.

De raad van bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan ook onder hen één of meer , ondervoorzitters verkiezen. Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een ondervoorzitter en bij afwezigheid van de voorzitter en van de ondervoorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de oudste ln leeftijd der aanwezige bestuurders, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

Artikel 13: Vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen, na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad ven bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Behoudens dringende gevallen in het proces-verbaal te verrechtvaardigen, zullen de oproepingen minstens acht dagen voor de vergadering, bij gewone brief of per e-mail worden verstuurd De besluiten worden geldig genomen bij gewone meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders. tedere afwezige bestuurder kan, zelfs bi eenvoudige brief of telegrafisch, per telex of een analoog procédé, een ander bestuurder volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats aan de stemming deel te nemen. Wanneer een rechtspersoon het mandaat van bestuurder uitoefent, kan deze vertegenwoordigd worden hetzij door zijn organen hetzij door een conventioneel lasthebber.

Een bestuurder mag echter aldus over niet meer dan twee stemmen beschikken. Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur eveneens worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 14: Notulen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een bijzonder register; de notulen worden ondertekend door de meerderheid van de bestuurders die deelnamen aan de beraadslaging. Bij weigering te ondertekenen wordt hiervan melding gemaakt in hel proces-verbaal van de vergadering.

De kopten en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 15: Machten van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doe! met uitzondering van deze welke door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De raad kan één of meer directeuren benoemen, al dan niet in zijn midden gekozen en waarvan hij de bevoegdheid en machten bepaalt.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur worden toevertrouwd aan één of meer gedelegeerd bestuurders, handelend gezamenlijk of afzonderlijk, volgens beslissing ter zake te nemen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bovendien machten voor bepaalde doeleinden verlenen aan om het even welke personen, in of buiten zijn midden gekozen, al dan niet aandeelhouders. Dit alles onverminderd zijn recht deze bevoegdheden zelf uit te oefenen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging.

Behoudens de gevallen van delegatie van machten, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door één gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

TITEL 4: ALGEMENE VERGADERINGEN.

Artikel 17: Samenstelling en bevoegdheden. <',r

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid der aandeelhouders.

Artikel 18: Vertegenwoordiging. 'k.

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde die al dan niet aandeelhouder is.

Nochtans mogen de minderjarigen, de ontzette personen en andere onbekwamen vertegenwoordigd word. 'I

door hun wettelijke vertegenwoordigers en de rechtspersonen door hun organen of convention e

vertegenwoordigers, zelfs niet aandeelhouders

Artikel 19: Bijeenroepingen.

iVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Monite_ur_helge_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, h;,tzij van de perso;o,n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, F 1 mod 11.1

Y



iVoo r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijla~nki~hct $elgiscb Staatsblad-l3'_01L2014 -Annexes du Moniteur-belge

De raad van bestuur, de commissaris(sen), zo die er zijn, zijn gerechtigd om de algemene vergadering bijeen te roepen. Ze zijn verplicht ze bijeen te roepen zodanig dat zij binnen de termijn van één maand gehouden wordt, wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is.

Artikel 20: Jaarvergadering.

leder jaar, op de eerste woensdag van de maand juni om 11u30, heeft de jaarvergadering plaats In de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats In de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op " hetzelfde uur.

Artikel 21: Buitengewone algemene vergaderingen.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen.

De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

Artikel 22: Aanwezigheid obligatiehouders op algemene vergadering. "

Een aanwezigheidsljst met opgave van de namen van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij

vertegenwoordigen, moet door ieder aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de

vergadering toegelaten te worden.

De obligatiehouders mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem. Artikel 23: Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: Bureau.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke, door een ondervoorzitter of, bij zijn ontstentenis, door de oudste tegenwoordige en aanvaardende bestuurder, tenware de voorzitter zelf een bestuurder aangesteld heeft om hem te vervangen.

Zijn alle bestuurders afwezig of blijven zij in gebreke, dan wordt de vergadering gehouden onder het voorzitterschap van de belangrijkste tegenwoordige en aanvaardende aandeelhouder of, zo er meerdere zijn met dezelfde belangen die aanvaarden, door de oudste onder hen.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Deze mag verkozen warden buiten de leden van de vergadering, maar in dit geval is hij niet stemgerechtigd,

De vergadering kiest twee stemopnemers onder haar leden.

De algemene vergadering beslist, bij gewone meerderheid van stemmen, over alle vragen betreffende het recht de vergadering bij te wonen of eraan deel te nemen en over aile vragen betreffende de wijze van beraadslaging en van stemming,

Artikel 25: Agenda.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. Geen enkel door de aandeelhouders voorgesteld onderwerp mag op de agenda geplaatst worden indien het niet door aandeelhouders die één/vjfde van het aantal der uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, ondertekend werd, indien het niet aan de raad van bestuur werd medegedeeld om in de bjeenroepingen ingelast te worden tenminste één maand voor de vergadering.

Artikel 26: Besluiten.

Behoudens de gevallen voorzien bij de wet, beraadslaagt de vergadering geldig welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen zij en worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. ' Bij staking van stemmen wordt het voorstel op staande voet aan een tweede stemming onderworpen, Geeft de tweede stemronde geen meerderheid, dan is het voorstel verworpen.

De benoemingen van bestuurders en in voorkomend gevat van commissarissen) en de besluiten over alle welkdanige onderwerpen geschieden bij geheime stemming indien ten minste de helft van de leden der vergadering het vraagt.

Indien, in geval van benoeming van een bestuurder, geen enkel kandidaat de meerderheid behaalt, wordt er overgegaan tot een herkiezing tussen de twee kandidaten die de meeste stemmen hebben verkregen. In geval van gelijkheid van stemmen bij de herkiezing, wordt de oudste kandidaat verkozen.

Artikel 27: Verdaging.

Elke jaarvergadering, buitengewone of bijzondere algemene vergadering kan, staande de zitting, op drie weken verdaagd werden door de raad van bestuur, Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit. De volgende vergadering doet definitief uitspraak.

Artikel 28: Notulen.

De notulen van de algemene vergadering werden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door de meerderheid van de bestuurders en desgevallend van de commissarissen.

TITEL 5: JAARREKENING  RESERVES  DIVIDENDEN.

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde,iae

Artikel 30: Stemming over de jaarrekening. r

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring= van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich, bij bijzonue, e-stemmiig, uit over

de kwijting van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissaris(sen).

Artikel 31: Winstaanwending.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het positief saldo van de resultatenrekening opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds, Deze voorafneming houdt op verplichtend te zen wanneer de wettelijke reserve één/tiende bereikt van het geplaatst kapitaal. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats waarop de dividenden zullen uitbetaald worden.

De raad van bestuur mag eveneens beslissen tot het uitkeren van een interimdividend op het resultaat van het lopend boekjaar, mits naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32: Vereffening.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voorgaande geldt onverminderd andere wettelijke procedures.

TITEL 6: ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 33: Keuze van woonplaats.

Voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft, moet elke niet in België gedomicilieerde bestuurder woonplaats in België kiezen; gebeurt zulks niet, dan wordt hij geacht zijn woonplaats in de zetel van de vennootschap te hebben gekozen, waar alle kennisgevingen, betekeningen en aangetekende brieven betreffende de zaken van de vennootschap hen geldig kunnen warden gedaan en geadresseerd."

DERDE BESLUIT: ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder haar aangeboden door 1) "A.T.T.C. SERVICES" S.à.r.l., met zetel te 2213 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 16, Rue de Nassau, Handels- en Vennootschapsregister Luxemburg Afdeling B nummer 59.364; 2) "A.T,T.C. DIRECTORS", S.à.r.l, met zetel te 2213 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 16, Rue de Nassau, Handels- en Vennootschapsregister Luxemburg Afdeling B nummer 59.362; en 3) "A.T.T.C. MANAGEMENT', S.à.r.l, met zetel te 2213 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 16, Rue de Nassau, Handels- en Vennootschapsregister Luxemburg Afdeling B nummer 59.363.

Kwijting voor hun mandaat tot op 23 december 2013 zal hen verleend worden door de eerstvolgende algemene vergadering.

Volgende personen werden benoemd tot nieuwe bestuurders van de vennootschap, tot na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en negentien:

- De heer Pierre Lantsoght, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123;

- Mevrouw Anne Watteeuw, wónende te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123;

- De heer Jan Lantsoght, wonende te 3140 Keerbergen, Mereldreef 111;

- De heer Wim Lantsoght, wonende te 8730 Beernem (Oedelem), Weg naar Sint-Kruis 2;

- De heer Tom Lantsoght, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

Raad van Bestuur:

De voomoemde bestuurders zijn onmiddellijk bijeengekomen in Raad van Bestuur en hebben de heer Pierre

Lantsoght, voornoemd, benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

' Dit mandaat is eveneens onbezoldigd en vervalt na de jaarvergadering van tweeduizend en negentien.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE COMMISSARIS

Het mandaat van commissaris, thans waargenomen door de S.A. A.T.T.C. Control, met zetel te 2213

Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 16, Rue de Nassau, vertegenwoordigd door de heer Koen Van

Huynegem, werden beëindigd.

Er werd geen nieuwe commissaris aangesteld.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De gedelegeerd bestuurder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten

uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere

administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Accountancy Vendelanotte, 8200 Brugge (Sint Michiels), Koningin

Astridlaan 29, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de

bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bi r.;r.= administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten



Voor-

s behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad -13L01/2Q14 -Annexes du Moniteur belge

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, herz') van de rpersol.-. n(_n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoardigei

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COPENHAGEN INVESTMENT

Adresse
ENGELENDALELAAN 123 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande