COREX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COREX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.454.052

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 20.06.2014 14202-0342-015
16/12/2013
ÿþuaa Wart t11

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef

gi

ec

1 18823

iYeséergelegd ter grN'Mo vm¬ t tie

rechtbank vnn. kootglêncLl

Brugge -- afdaiº%nu OefTMune.,

o~ 0-EC.2D13

Gr1ffle C'ti wz

t7ndernerntngsnr 0837.454.052

Benaming

tvdiutil COREX

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel Zeeweg 42, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 26/11/2013 ten maatschappelijke zetei, Zeeweg 42, 8820 Torhout, werd beslist dat vanaf 26/11/2013 de Heer Maes Alexis, wonende te Izegemsestraat 59 te 8880 Ledegem, benoemd wordt tot niet-statutair zaakvoerder, en wordt het ontslag van de niet-statutair zaakvoerder de Heer Maes Rudiger, wonende te Brugsesteenweg 347 te 8520 Kuurne, aanvaard.

Torhout, 26/11/2013

e De Heer Maes Alexis

zaakvoerder

r-I

O

N

rl

rl

~r

et

et

} àe laakte biz v2n Luik 5 vermelden Recto Naam en haerianighvid van de instrumenterende notans, hetzij van de persoioln{ereti bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegemloardigen

Verso Maarn en handtekening

04/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304155*

Neergelegd

30-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : COREX

0837454052

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 30 juni 2011, ter registratie aangeboden, dat:

1. De Heer MAES Rudiger Pauline Léon, geboren te Doornik, op 31 juli 1959, echtgenoot van Mevrouw Valery Buyse, wonende te 8520 Kuurne, Brugsesteenweg, 347.

2.De Heer MAES Alexis, geboren te Kortrijk, op 18 april 1979, ongehuwd, wonende te 8880 Ledegem, Izegemsestraat 59.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  COREX .

Zetel : te 8820 Torhout, Zeeweg 42

Duur : De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te

maken hebben met uitbating van een horecabedrijf :

- uitbating van restaurant, tea-room, wellness centrum, snackbar, drank- en eetgelegenheden en dergelijke meer.

- traiteurdiensten, catering en uitzendkoks, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens voor rekening van derden in de meest ruime zin.

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, familiefeesten, bedrijfshappenings, lunches, recepties en dergelijke meer.

- organiseren van alle evenementen voor eigen rekening en voor rekening van derden, zoals daar zijn: culturele activiteiten, happenings, exposities, congressen, seminaries en vergaderingen. Deze opsomming is niet limitatief.

- uitbaten van hotels en alle logementhuizen, al dan niet met ontbijt.

- hierbij aansluitend, eveneens het uitvoeren van alle daarbij aansluitende

commerciële handelingen zijnde aan- en verkoop, vertegenwoordiging,

commissiehandelingen, im- en export van goederen en diensten die verband houden met bovenvermelde sector .

Het adviseren, selecteren en plaatsen van het personeel in het kader van hun economische activiteiten.

Het inrichten en begeleiden van ceremoniën.

Het adviseren, uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verlenen van assistentie met betrekking tot de uitgevoerde activiteiten zijnde : marketing, promotie, ontwikkeling, ontwerp, management en productie, vertegenwoordiging zowel voor eigen rekening als voor derden.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeweg 42 8820 Torhout

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het oprichten van algemene - en secretariaatsdiensten die nodig of noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hierboven vermelde activiteiten.

Het aanwerven of huren, alsook het verhuren en ter beschikking stellen van alle uitrustingen of inrichtingen die nodig zijn of noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van hierboven vermelde activiteiten.

Het verstrekken van managementadviezen in de meest ruime zijn, zoals daar zijn het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard.

Het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

Het deelnemen in andere ondernemingen, alsook het verstrekken van leningen en financieringen aan andere ondernemingen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, het vruchtgebruik, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni, om negen uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is

Boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening :

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot dat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Onderschrijving :

Het kapitaal is in speciën onderschreven en afbetaald als volgt :

- door de Heer Rudiger Maes, voornoemd, ten belope van vijfennegentig (95) aandelen tegen de prijs van negentienduizend euro (¬ 19.000,00), volstort ten belope van honderd procent.

- door de Heer Alexis Maes, voornoemd, ten belope van vijf (5) aandelen tegen de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00), volstort ten belope van honderd procent.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van

twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2013.

3. De oprichters benoemen de Heer Rudiger Maes, voornoemd als gewone zaakvoerders :

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de jaarvergadering.

4. De oprichters geven bij deze volmacht aan de bvba Fiduciaire Godderis te 8840 Staden, Sint Jansstraat 85, evenals aan haar/zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het Rechtspersonenregister en/of Ondernemingslokket en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk.

Tegelijk met deze neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COREX

Adresse
ZEEWEG 42 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande