CORVERSY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORVERSY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.228.040

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0014-010
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 31.08.2012 12547-0003-010
14/09/2011
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidsestraat 43

8900 leper

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Jan PLATTEAU te leper op 23 augustus 2011 'Geboekt zeven blad geen verzending te IEPER de 29 augustus 2011 Boek 175 blad 14 vak 9, Ontvangen : tweeduizend zeshonderd drieënzeventig euro (¬ 2.673)-, Vr. de EIA Inspecteur a.i. (getekend) PICQUEUR CHR. Fin. Deskundige'

Blijkt:

Dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORVERSY", met zetel te 8900 leper, Diksmuidsestraat 43, dragende het ondernemingsnummer BTW BE 0820.228.040 - RPR leper. Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende Notaris Jan Platteau op eenentwintig oktober tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf november tweeduizend en negen onder nummer 09158941, ongewijzigd tot op heden behalve een zetelverplaatsing naar huidig adres.

De vergadering heeft achtereenvolgens volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

-- Lezing van het verslag van de zaakvoerders betreffende de redenen die ertoe leiden de kapitaalverhoging door te voeren door een inbreng door Mevrouw Sylvie Cornet, voornoemd, van een onroerend goed.

 > Lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze inbreng heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren", bedrijfsrevisorenkantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng, dat eindigt als volgt :

"6. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA CORVERSY, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het lnstituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van ' duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11139030

11

Ondernemingsnr : 0820.228.040

Benaming : Corversy

(voluit)

w behl aai Bel! Staal

mod 2.1

waardering leidt ten minste overeenkomt niet het aantal (297) en de fractiewaarde (200,00 EUR) van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 297 volledig volgestorte aandelen van de BVBA CORVERSY, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/397ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Kortrijk, 19 augustus 2011 (getekend) CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte bedrijfsrevisor"

Goedkeuring van deze beide verslagen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel doch dienen niet overgeschreven te worden op het Hypotheekkantoor.

De comparanten verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven inbreng, die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving van te verlangen en de ondergetekende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging dienaangaande.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen ten belope van negenenvijftig duizend vierhonderd euro (¬ 59.400,00) om het kapitaal te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) op negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 79.400,00), door creatie van tweehonderd zevenennegentig (297) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van voorschreven onroerend goed en dat tweehonderd zevenennegentig (297) nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan Mevrouw Sylvie Cornet, in tegenprestatie van de inbreng. DERDE BESLUIT

VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG :

Mevrouw Sylvie CORNET, voornoemde aandeelhoudster, verklaart gehuwd te zijn te leper op drieëntwintig maart tweeduizend en twee onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Bertrand Desmaricaux te Diksmuide op één februari tweeduizend en twee, ongewijzigd tot op heden zoals zij het verklaart.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en inbreng te doen van volgend onroerend goed :

Beschriivinq van het onroerend goed :(...)

Waardering - vergoeding - aanvaarding :

De hierboven beschreven inbreng in natura van voorschreven onroerend goed welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt geschat op negenenvijftig duizend vierhonderd euro (¬ 59.400,00), waarvan tweeëndertig duizend zeshonderd zeventig euro (¬ 32.670,00) voor het beroepsgedeelte en zesentwintig duizend zevenhonderd dertig euro (¬ 26.730,00) voor het privaat gedeelte. Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan Mevrouw Sylvie Cornet, voornoemd, die hierbij aanvaardt, tweehonderd zevenennegentig (297) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden. Alle aandeelhouders verklaren volledig kennis te hebben. Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende Notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 79.400,00) en is vertegenwoordigd door driehonderd zevenennegentig (397) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen om het te brengen van negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 79.400,00) op honderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 179.400,00), door het creëren van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk. Deze nieuwe aandelen worden onmiddellijk onderschreven in geld en zijn geheel volgestort. VIJFDE BESLUIT

Alle tegenwoordige aandeelhouders verklaren te verzaken op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan hun voorkeurrecht en de uitoefeningstermijn zoals voorzien door de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Met akkoord van alle overige aandeelhouders verklaart Mevrouw Sylvie Cornet, medevennoot, in te schrijven op de vijfhonderd (500) nieuwe aandelen voor de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk, hetzij voor de som van honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

De instrumenterende Notaris bevestigt dat een bedrag van honderd duizend euro (¬ 100.000,00) voorafgaandelijk aan huidige kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 13E50 0016 4868 1718 bij de BNP Paribas Fortis Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op drieëntwintig augustus tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inschrijver verklaart en al de leden der vergadering erkennen dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volledig is volgestort.

ZESDE BESLUIT

De leden van de vergadering verzoeken ons ondergetekende notaris, te akteren dat voorgaande kapitaalverhogingen zijn verwezenlijkt zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 179.400,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd zevenennegentig (897) aandelen, die ieder ééntachthonderdzevenennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit, alsmede met de vorige besluiten, beslist de vergadering het artikel 5 der statuten als volgt te vervangen :

"Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negenenzeventig duizend vierhonderd euro (¬ 179.400,00).

Het is verdeeld in achthonderd zevenennegentig (897) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor 'DE LEENHEER & C°' te 8800 Roeselare, Kwadestraat 149/31, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte kapitaalverhoging-statutenwijziging + schattingsverslag + bijzonder verslag van de zaakvoerders + verslag van de bedrijfsrevisor + gecoördineerde tekst der statuten.

Notaris Jan PLATTEAU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 31.08.2011 11509-0489-010
18/02/2011
ÿþLuik

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111

" 11027564"

Ondememingsnr Benaming 0820.228.040 CORVERSY

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : STAMPKOTSTRAAT 4A, 8904 Zuidschote, Belgie

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Rechtzetting eerste boekjaar

Bij beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap dd. 2 januari 2011 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar Diksmuidsestraat 43 te 8900 Ieper met onmiddellijke ingang.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 18 januari 2011 blijkt volgende rechtzetting van de slot- en overgangsbepalingen in de oprichtingsakte dd. 21 oktober 2009:

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald in de statuten, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en tien. De vennootschap neemt alle verbintenissen over die aangegaan zijn door de oprichters in naam van de vennootschap in oprichting vanaf één juli tweeduizend en negen.

Getekend

Robert CORNET

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-bij-het-B

27/04/2015
ÿþMid FAF 11.1

[ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0820.228.040

Benaming (volrat) : CORVERSY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidsestraat 43, 8900 leper, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

1H11'





M

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel, met onmiddellijke ingang, verplaatst naar 8900 Ieper, Surmont De Volksbergestraat 1A.

Getekend,

Robert CORNET

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

w

Coordonnées
CORVERSY

Adresse
DIKSMUIDSESTRAAT 43 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande