CORYN - BUYSSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORYN - BUYSSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.953.804

Publication

14/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 13.08.2014 14411-0144-016
10/01/2014
ÿþMvdwosd 1i.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I~NVIIVI IVNVNVnHIMIMN~

behouden *19011890*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0869.953.804 Benaming

(voluit) : CORYN - BUYSSE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beselarestraat 42

8890 MOORSLEDE (DADIZELE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan Vandenweghe te Zonnebeke op 18 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORYN - BUYSSE", met maatschap; pelijke zetel te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 42, eenparig onder meer de volgende besluiten genomen heeft:

1/ a) Kennisname van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 17 december 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", vertegenwoordigd: door de Heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11,' bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de: als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013 luiden letterlijk als volgt: "BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

" Het saldo van de rekening courant van de heer Jan Coryn, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d.13 december 2013, ad ¬ 112.500,00

" Het saldo van de rekening courant door Mevrouw Sophie BUYSSE, ontstaan uit het netto toegekend

dividend d.d. 9 december 2013 ad ¬ 112.500,00

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het instituut der, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op tweehonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 225.000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt' een kapitaalverhoging van ¬ 18.600,00 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 206.400,00. De inbreng wordt, vergoed met 200 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens: verhoogd worden met ¬ 206.400,00 (door incorporatie van voormelde uitgiftepremie) zonder creatie van nieuwe;' aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

b) Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, een eerste verhoging van het kapitaal met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgege-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ven tegen de globale prijs van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderdenzesduizend vierhonderd euro (206.400,00 EUR).

Deze tweehonderd (200) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata tempora vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B92.

De globale uitgiftepremie ad tweehonderdenzesduizend vierhonderd euro (206.400,00 EUR) wordt geboekt op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Beslissing dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoten van de dividendvordering ten belope van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR), welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Jacky Godefroidt voornoemd.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De dividendvordering ten belope van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) werd ingebracht in de vennootschap door de vennoten als volgt:

- inbreng door de Heer Jan Coryn, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 42, van zijn vordering ten bedrage van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR);

inbreng door Mevrouw Sophie Buysse, echtgenote van de Heer Jan Coryn, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 42, van haar vordering ten bedrage van honderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (112.500,00 EUR).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden de tweehonderd (200) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de inbrengers als volgt:

- aan de Heer Jan Coryn: honderd (100) aandelen;

- aan Mevrouw Sophie Buysse: honderd (100) aandelen.

2/ Een tweede kapitaalverhoging met tweehonderdenzesduizend vierhonderd euro (206.400,00 EUR) om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR) op tweehonderddrie-enveertigduizend zeshonderd euro (243.800,00 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3/ Vaststelling dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van éénvierhonderdste (1/400ste) ieder.

4/ Aanpassing van artikel vijfentwintig van de statuten aan artikel 184, §5 van het Wetboek Vennootschappen, waarbij de mogelijkheid wordt voorzien tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één (no-tariëte) akte, en bijgevolg schrapping van artikel zesentwintig uit de statuten.

5/ Statutenwijziging ingevolge de hiervoor genomen besluiten ais volgt:

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Dit artikel werd vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 EUR) en is volledig volstort.

Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaar-de van éénvierhonderdste ieder,

De aandelen zijn op naam en zijn voorzien van een volgnummer."

ARTIKEL 25: ONTBINDING EN VEREFFENING.

Dit artikel werd volledig vervangen door volgende tekst:

"ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s). De vereffenaar dient in ieder geval een geneesheer te zijn.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, dient een beroep gedaan te worden op artsen. Zij moeten er op toezien dat de patiëntendossiers uitsluitend volgens de wens en in het belang van de patiënten worden toegewezen. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ingevolge de Wet'van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft (Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012), kan onder bepaalde voorwaarden worden overgegaan tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

Overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen kan van deze mogelijkheid gebruik ' worden gemaakt indien er;

1) geen vereffenaar wordt aangesteld;

2) geen schulden meer zijn volgens de staat van activa en passiva op basis waarvan tot ontbinding besloten wordt;

3) alle aandeelhouders/vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ' unaniem instemmen met deze werkwijze en;

" 4) de vennoten het actief terugnemen.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel 186 Wetboek van Vennootschappen.

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Conform artikel 189bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel"

ARTIKEL 26: BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Dit artikel wordt geschrapt,

6) De vergadering geeft opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen en volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en 3 neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL_

Meester Jan VANDENWEGHE, Notaris te Zonnebeke

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten, verslag ° van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.08.2013 13390-0020-016
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.08.2012 12446-0027-013
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.08.2011 11447-0240-013
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 14.06.2010 10168-0392-012
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.08.2009 09613-0256-010
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 03.06.2008 08168-0318-010
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 08.06.2007 07192-0397-010

Coordonnées
CORYN - BUYSSE

Adresse
BESELARESTRAAT 42 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande