COSAPACK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COSAPACK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 834.604.034

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.01.2014, NGL 18.02.2014 14041-0048-017
02/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i ,

NEERGELEGD

2 0, 11, 2013

RECHTt3A iC KOOPHANDEL~F4TRWK



IN IIRIII~II~IIIII

*13180160*

Vos behoi

aan

Belgl Staats

Ondernemingsnr : 0834604034

Benaming

(voluit) : Cosapack

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Noordstraat 77 - 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering dd. 6 september 2013 beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van mevrouw Martine Vereenooghe als bestuurder te aanvaarden.

Tevens wordt met eenparigheid van stemmen beslist om Leclé nv BE 0477.231.882, Kapellenhoek 21, 9340 Lede te benoemen als bestuurder vanaf heden en dit tot aan de jaarvergadering van 2017.

Ele nv Leclé heeft haar mandaat aanvaard. Het bestuursorgaan van nv Leclé heeft op 6 september 2013 beslist om de heer Lasseel Sammy te benoemen als vast vertegenwoordiger voor het bestuursmandaat in Cosapack en dit met ingang vanaf 6 september 2013

Argolis bvba

Vast vertegenwoordiger Benedict Cosaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2014
ÿþModward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.604.034

Benaming

(voluit) : Cosapack

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Noordstraat 77 te 8830 Hoogiede

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

De algemene vergadering heeft per 16 september 2014 met éénparigheid van stemmen beslist om de bvba Lecté bvba (met maatschappelijke zetel te 9340 Smetlede, Kapellenhoek 21 en met als ondememingsnummer RPR Gent (afdeling Dendermonde) 0477.231.882) met als vast vertegenwoordiger de heer Sammy Lasseel, te ontslaan als bestuurder.

Argolis bvba, gedelegeerd bestuurder

de heer Benedict Cosaert, vast vertegenwoordiger

NEERGELEGD

*~

-3 fila. 2014

' Rechtbaeu-n. KOW;HANDEL

Gent, KORTRIJK

UR BELGL. ,

11- 2U14 STAAÎSBir

MONITE

26

BELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11047589*

NEERGELEGD

17, 03. 2011

RECHTBr}L`lLbIOIPHAN DEL

Ondernemingsnr : g3 L 60(i a3Ç

Benaming

(voluit) : COSAPACK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8830 Hooglede, Grote Noordstraat 77

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete te Roeselare op 14 maart 2011, geregistreerd, blijkt dat:

Cd) 1/ De heer COSAERT Benedict, wonende te 8830 Hooglede, Grote Noordstraat 77;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARGOLIS, met zetel te 8830 Hooglede, Grote

Noordstraat 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met BTW nummer BE-0477.985.019.

e De vennootschap wordt overeenkomstig haar statuten vertegenwoordigd door een zaakvoerder alleen optredend, met name mevrouw VEREENOOGHE Martine, wonende te 8830 Hooglede, Grote Noordstraat 77, benoemd als zaakvoerder bij de oprichting van de vennootschap, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

e een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en welke de naam

COSAPACK draagt en waarvan een uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Naam

Zij wordt opgericht onder de naam "COSAPACK".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 Hooglede, Grote Noordstraat 77. 0

Doel

ó De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het drukken van allerhande drukwerken, zowel op papier als op kunststoffen en textiel; alle activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verbandhoudende met de uitgeverij van drukwerken, de aan- of verkoop ervan.

2. Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de materiëlé uitwerking.

Het uitbaten van een ontwerp- en adviesbureau voor reclame en publiciteit; het ontwerpen van bedrijfsfolders, huisstijlen voor bedrijven en andere advertenties; het organiseren, reorganiseren en coördineren van publiciteit, mailings en andere acties.

3. De uitbating en de organisatie van alle pûbliciteitsondernemingen, alle octrooibureaus en alle activiteiten

" van het ontwerpen van producten, merken en diensten in de breedste zin met alle bijkomende dienstverleningen en inrichtingen en zonder dat deze opsomming enige beperking inhoudt; de vennootschap, kan publiciteits- en promotionele campagnes voeren.

4. De vervulling en de uitvoering van alle opdrachten betreffende fotografie, video- en geluidstechniek, cinematografie, holografie, fotogravure en fotosetting van alle drukprocédés of andere reproductiemethodes, in; de ruimste zin van het woord.

5. Het uitbaten en inrichten van publiciteitsagentschappen en kantoren alsook mannequinburelen.

6. Alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in. verband staan met de uitbating van een reclamestudio, teken-, repro-, foto- en filmstudio, drukkerij, uitgeverij, boekbinderij, kortom het verwerken en verhandelen van alle producten, onderwerpen en grondstoffen die kunnen ontworpen, getekend, gefotografeerd, gedrukt, gesneden, gevouwen, ingebonden of an-derszins gefatsoeneerd worden of dergelijke behandelingen of bewerkingen kunnen ondergaan om te dienen als folders, plakbrieven, formulieren van allerlei aard, tijdschriften, boeken, reclameborden, reclameschilderingen, fotowerken, films, videotapes voor reclame-, handels- of nijverheidsdoeleinden en onder welke andere vorm ook, die in aanmerking kan komen voor dezelfde doeleinden.

De aan- en verkoop, huur en verhuur, productie en vervaardiging en commissiehandel van alle materialen, producten en procédés tot realisatie in de ruimste zin van het woord, van wat voorafgaat.

7. De handel in en productie van papier, boeken, bureelgerief, kunstwerken, glas- en gleiswaren en alle;

L_ aadeze_ soorten b.ureeken_geschenkartikelen....._ _ -- - -- --- -------------.-- --..._. __. ......... Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

8. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden,

de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

9. Voorts ook het beheer van aile roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van functie van syndicus in een flatgebouw, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van pro-jecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsomming beperkend weze.

10. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

11. De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennoot-schappen.

Zij zal hiertoe aile onroerende goederen of handelsfondsen kunnen verkrijgen, huren of verhuren, zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, of om haar doel te verwezenlijken.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële roerende en onroerende of financiële aard uitvoeren, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of van aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

12. Coördinatie van bouwwerken.

13. Alle afbraakwerken.

14. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

15. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële Organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

16. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

17. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

18. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

19. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

20. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

21. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

22. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen te-gen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

23. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

24. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

25. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samen-hangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

26. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelin-gen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal  Geplaatst kapitaal  Gestort kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00). Het is verdeeld in

driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig

geplaatst en volledig volgestort.

Op het kapitaal wordt volledig in geld ingeschreven door:

- de heer Benedict COSAERT, voornoemd, die inschrijft op 299 aandelen, dewelke hij volledig volstort door

inbreng van een bedrag van ¬ 299.000,00;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARGOLIS, voornoemd, die inschrijft op 1

aandeel, hetwelk zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van ¬ 1.000,00;

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen, dat tot volledige volstorting van deze 300 aandelen een bedrag van ¬ :

300.000,00.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van ¬

300.000,00.

Samenstelling van de raad van bestuur

14.1. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie (3)

bestuurders. Voor zover de wet dit toelaat, en wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is

vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee

leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen,

dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

14.2. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, die het aantal bestuurders bepaalt.

14.3. De duur van het mandaat van de bestuurders bedraagt maximaal zes jaren.

Het mandaat van de bestuurders eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering, of de vergadering van

de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

Bestuurders die aftreden kunnen worden herbenoemd.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in

de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De

nieuw benoemde bestuurder doet het mandaat uit van degene die hij vervangt.

14.4. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen.

indien de voorzitter belet is wordt hij vervangen door een ander bestuurder.

Artikel 16 - Vergadering van de raad van bestuur

16.1. De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter of bij diens ontstentenis van ieder

bestuurder zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een

daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

16.2. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter. De vergadering wordt gehou-den in de zetel van de

vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief. De oproepingsbrief bevat de

agenda en wordt per e-mail verstuurd.

Besluitvorming in de raad van bestuur

17.1. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de

agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig

beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

17.2. Ieder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager

van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een

welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De

opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend.

Een bestuurder kan één medelid van de raad vertegenwoordigen.

17.3. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten

De raad van bestuur mag een directiecomité oprichten, waarvan de leden in of buiten zijn midden worden

gekozen. Hij bepaalt de bevoegdheden van dit directiecomité en regelt zijn werking.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat, opdragen

aan één of meer personen, bestuurder of niet. Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur, die

gekozen worden binnen of buiten zijn midden en bepaalt hun bevoegdheden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit

bestuur, mogen bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

De raad van bestuur mag de directie van het geheel, van een bepaald deel of van een afdeling van de

maatschappelijke bedrijvigheden toevertrouwen aan één of meer personen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, voor wat betreft het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Soorten algemene vergaderingen

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van de maand mei om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

Elké. algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Bijeenroeping van de algemene vergadering

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

Wijze van oproeping tot de algemene vergadering

De oproeping tot de algemene vergadering, vermeldt de agenda die de te behandelen onderwerpen moet bevatten.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen, worden de oproepingen minstens vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven tenzij de bestemmelingen uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stuk-ken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De stukken moeten eveneens worden toegezonden aan degenen die uiterlijk de zevende (7e) dag voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering, de formaliteiten hebben vervuld om aan de algemene vergadering deel te nemen. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze documenten op de algemene vergadering.

Kennisgeving

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk zeven (7) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de wettelijke regelen inzake vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, met dien verstande dat deze tevens aandeelhouder dient te zijn en beide de statutaire voorwaarden hebben voldaan om toegelaten te worden tot de algemene vergadering.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Besluitvorming in algemene vergadering

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen op geldige wijze bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden voor de agendapunten die geen wijziging van de statuten inhouden, bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Over personen wordt in principe geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd bij naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of de vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Per einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

ln voorkomend geval, en voor zover van toepassing, overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het bij de wet voorgeschreven verslag moeten opstellen.

Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

De algemene vergadering kan beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen, dit overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Dividenden

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren.

Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffe-ningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de ven-nootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mo-gen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNERS

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2012.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar 2013.

Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van vennootschappen)

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

In het bijzonder neemt dé vennootschap uitdrukkelijk de volgende verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting over door de enkele neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- Aankoop VSOP drukmachine van Lithobel

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

1/ mevrouw Martine VEREENOOGHE, voornoemd;

2/ de besloten vennootschap met beperkte ARGOLIS, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Benedict COSAERT, voornoemd.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dal zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige op-richtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de be-voegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voor-zitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals -voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neer-legging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN - MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen .met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koop-handel:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARGOLIS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Benedict COSAERT, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

De vennootschap wordt in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, of door een gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, voor wat betreft het dagelijks bestuur.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy" met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg, 198, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging van :

- expeditie van de oprichtingsakte;

Peter VERSTRAETE - notaris

Voor-..behnür4en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþ Mpd Wald 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DNITEUR s

3 0 -06- 2

.,IN STA

ELGE

NEERGELEGD

)15 2 2 JUNI 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

TSBLAD Cent,031'jffi&RTRIJK



flhll Hll I I lI lI I lU

*15096586*

b

s

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.604.034

Benaming

(voluit) : Cosapack

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Noordstraat 77 te 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De Algemene vergadering van 04/05/2015 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurder te benoemen:

Creahold BVBA (BE 0816.873.127, maatschappelijke zetel: Diksmuidsesteenweg 388, 8800 Roeselare) met als vast vertegenwoordiger de heer Cosaert Benedict (Grote Noordstraat 77, 8830 Hooglede) vanaf heden en dit tot aan de jaarvergadering van 2021.

Argolis BVBA, gedelegeerd bestuurder

Cosaert Benedict, vast vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden :. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COSAPACK

Adresse
GROTE NOORDSTRAAT 77 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande