COSSELEEZ CODING

Société en commandite simple


Dénomination : COSSELEEZ CODING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.909.477

Publication

16/05/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*13074798*

11

Voc behoi aan Belgi Staat:

veaergelego tee gre~'',.: i~'rti lit

rechtbank v'à ; " I

Brugge afdeling te OOvEseite;.

ap

0 6 M ~r~lffle/Î2 L7rdmr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Cosseleez Coding

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Noord-Edestraat 51, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte, opgesteld op 05 maart 2013, dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht, waarvan de statuten werden vastgesteld als hierna vermeld:

Artikel 1. Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel: het oprichten en uitbaten van een handel in ontwikkeling, verkopen,

beheren, uitvoeren en promoten van: creatie van websites, hosting van websites, desktop publishing(

grafisch ontwerpen), drukwerk en aanverwante producten, met inbegrip van alle bedrijvigheden die met de handel verband houden zoals de ontwikkeling, onderzoek, vervullen van consultancy opdrachten en internetdiensten. Het ontwerp en uitvoeren van administratieve, financiële, industriële, en communicatie software toepassingen en ermee verband houdend management, consulting en onderzoek. Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat en dit zowel in België en in het buitenland. De vennootschap heeft eveneens tot doel dienstverlening en ontwikkeling te verschaffen op het vlak van marketing, design, advertising, informaticabeheer en dit in de ruimste zin opgevat en zowel in België als in het buitenland.

. Op algemene wijze mag de vennootschap allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Artikel 2. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone commanditaire vennootschap.

Haar maatschappelijke naam luidt "Cosseleez Coding".

Artikel 3. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Noord-Edestraat 51, 8400 Oostende.

Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij beslissing van de beherende venncot.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbrengen

1. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100 Euro, volledig volstort,

vertegenwoordigd door 100 aandelen,

De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

2. Inbrengen

a. Inbreng in geld

b. Inbreng in nijverheid

Elke vennoot doet een inbreng in de vennootschap van zijn arbeid en zijn goede zorgen.

Deze inbrengen worden aanvaard door de vennoten.

3. Vaststelling van de volstorting.

6533. 505. 97'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

4. De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht die verplicht zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, zal gebeuren aan de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en minderwaarden.

5. De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

6. Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn in vennootschapstreding, zullen de vennoot of zijn rechtverkrijgenden recht hebben op de waarde van de aandelen van deze vennoot.

Artikel 6 Wijzigingen van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige

beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personenen zijn,

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen,

Artikel 8. Aansprakelijkheid van de vennoten

De beherende vennoot (zaakvoerder) is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng,

Artikel 9. Exclusief karakter van de activiteit der vennoten

Elke vennoot verbindt er zich toe uitsluitend te handelen voor de vennootschap.

Het is hem verboden, hetzij persoonlijk, hetzij door tussenkomst van een derde, zowel een fysisch

als een rechtspersoon, andere professionele activiteiten uit te oefenen van dezelfde aard als deze die uitgeoefend worden door de vennootschap zoals die zijn beschreven in het maatschappelijk doel,

In het algemeen is elke vennoot ertoe gehouden het maatschappelijk doel van de vennootschap na te streven en zich te onthouden van elke daad van activiteit die rechtsreeks of onrechtreeks de belangen van de vennootschap zou schaden of die zouden onverenigbaar zijn met de activiteit van de vennootschap.

Het is elke vennoot verboden om gedurende een periode van drie jaren na het beëindigen van zijn mandaat in de vennootschap een identieke activiteit uit te oefenen als deze van de vennootschap en dit binnen een straal van 15 Km, hetzij rechtsreeks hetzij, onrechtstreeks, tenzij de algemene vergadering met algemeenheid van stemmen hierover anders beslist,

Artikel 10. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2, Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering, Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding.

3, Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden, Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

4. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 11. Bevoegdheden der vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap,

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 12, Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

De heer Cosseleez Kenny wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In dat geval is de vennoot-zaakvoerder ertoe gehouden zijn verbintenissen na te leven overeenkomstig artikel 9, par. 3, alinea 3 van onderhavige statuten. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 13. Tijdelijke aanduiding van een niet statutaire zaakvoerder.

Ingeval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Ingeval de onbekwaamheid van de vennoot-zaakvoerder zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn de hem toebehorende aandelen over te dragen.

Artikel 14. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 1 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

Hij heeft het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, en andere, zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming, in de zin van artikel 1, alinea 4 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 12, eerste alinea van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan een (of meer) venno(o)t(en) of bediende(n)

Artikel 15. Bezoldiging der vennoten.

De vennoten alsook de zaakvoerder worden niet bezoldigd.

Artikel 16. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Zij zal echter niet gehouden zijn, rekeninghoudend met de onbeperkte aansprakelijkheid van de vennoten, een jaarverslag op te maken en openbaar te maken. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op een en dertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op vijfentwintig juni van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerste werkdag voor de deze datum.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op één januari en eindigt het op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 17. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. t-let batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op vijfentwintig juni van elk jaar, zullen bij

eenparigheid beslissen:

- over de bestemming van het resultaat en/of

- de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds.

Artikel 18. Ontbinding van de vennootschap.

De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, in geval de voltooiing van het maatschappelijk doel' onmogelijk wordt gemaakt, omwille van een reden vreemd aan een der vennoten.

Indien de voltooiing van het maatschappelijk doel of elke samenwerking tussen vennoten onmogelijk wordt, wenst de meest gerede partij zich tot de rechtbank, alwaar eveneens de ontbinding kan worden gevorderd.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 19. Vereffening en eindemandaatsvergoeding.

1. In geval van ontbinding van de venncotschap, zal de vereffening gebeuren dcor toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

2. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 20, Diversen.

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het wetboek van vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen

A, in verband met de oprichting :

1° het eerste maatschappelijk dienstjaar vangt aan op heden en eindigt op eenendertig december twee

duizend en dertien.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar twee duizend en

veertien op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

B. In het kader van de mogelijkheden geboden door het wetboek van vennootschappen, verklaart de

vergadering samengesteld als gezegd dat de vennootschap de verbintenissen overneemt van Kenny Cosseleez

met ingang van één januari twee duizend en dertien.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De onderhavige vennootschap zal pas rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van de door de wet vereiste afsohriften en uittreksels op de griffie van de rechtbank van koophandel van haar maatschappelijke zetel.

Aldus opgemaakt te Oostende op 05 maart 2013

Getekend,

Cosseleez Kenny,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COSSELEEZ CODING

Adresse
NOORD-EDESTRAAT 51 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande