COTACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COTACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.874.464

Publication

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 22.08.2012 12431-0231-009
19/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300478*

Neergelegd

17-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): COTACK

0832874464

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Ter Priemstraat 44

Onderwerp akte : Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

zeventien januari tweeduizend elf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer VAN COMPERNOLLE Kris Dirk Joseph, geboren te Tielt op 5 mei 1968, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw TACK Lucresse Godelieve Cornelia, geboren te Waregem op 5 oktober 1968, samen wonende

te 8780 Oostrozebeke, Ter Priemstraat 44.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "COTACK"

Zetel: Ter Priemstraat 44 te 8780 Oostrozebeke.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. Het verschaffen van dienstprestaties van economische, juridische, financiële, technische of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen; daartoe kan de vennootschap desgevallend bestuurs- en/of zaakvoerdersmandaten opnemen in andere ondernemingen.

B. Het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname, de kapitaalverhoging, enzovoort van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten.

C. Zij kan optreden als tussenpersoon betreffende handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan adviesorgaan, makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

D. De aan- en verkoop van onroerende goederen.

E. Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris, manager of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen .

Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer VAN COMPERNOLLE Kris, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw TACK Lucresse, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij ARGENTA Spaarbank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 januari 2011 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer VAN COMPERNOLLE Kris en mevrouw TACK Lucresse, voornoemd, zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Gegevens onderhandse volmacht de dato 14 januari 2011:

Volmachtgever: mevrouw TACK Lucresse, voornoemd.

Volmachtdrager: de heer VAN COMPERNOLLE Kris, voornoemd.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. zeventien januari tweeduizend elf

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COTACK

Adresse
TER PRIEMSTRAAT 44 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande