COTENVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COTENVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.933.570

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 10.06.2014 14164-0197-012
31/01/2014
ÿþmod111

Ondernemingsnr : 0895.933.570

Benaming (voluit) : CoTenVa

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerard Davidstraat 41

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte ;BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats Kruishoutem op 20 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

Voorafgaande lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

*het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Roobrouck Bart, bedrijfsrevisor, in datum van 17 december 2013 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COTENVA" bestaat uit de inbreng van dividendvorderingen in rekening-courant ten belope van 405.000,00 EUR door de heer en mevrouw Marc COOPMAN - Marie-Christine CALLENS, de heer en mevrouw Rudy VAN THUYNE - Martine ROOBROUCK en de heer Jose Ramon LASTRES, die zullen ontstaan na betaalbaarstelling van de per 14 november 2013 toegekende tussentijdse dividenduitkering.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste,

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 405 aandelen van de BVBA "COTENVA" zonder vermelding

van nominale waarde voor de inbreng van de schuldvorderingen, uitgegeven aan de fractiewaarde van de

bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare 17 december 2013.

"Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor".

*het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het

bestuursorgaan in datum van 28 november 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap

wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

De notaris doet hier opmerken dat de termijn van vijftien dagen voorzien door artikelen 268 en 269 van het

Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen, niet werd nageleefd

Op de laatste blz. van Lor< B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, rietzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

0:

24 -01

ELGISCH S

E

ui

16. 01. Z014

N

bo

a

B str

RECHTBANK KOOPHANDEL

Kiefie

1111.1111111,111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE~RoEuh,G-iD

NiONiTEL ELr 7

m 11,1

en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 van het Wetboek van vennootschappen. De leden van de vergadering, verklaren daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest.

De vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

De voorzitter en de notaris worden daar de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om over te gaan tot een kapitaalverhoging van vierhonderdenvijfduizend euro nul cent (¬ 405.000,00) om het kapitaal te brengen van honderdduizend euro nul cent (¬ 100.000,00) op vijfhonderdenvijfduizend euro nul cent (¬ 505.000,00).

- Dienvolgens creatie van vierhonderd en vijf (405) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden met eenzelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen. - Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenlijking van gemelde kaDitaalverhoginq - volsto inq - bestemming der inbreng

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, als volgt:

a/de echtgenoten COOPMAN Marc Eric, geboren te Kortrijk op 24 oktober 1946, nationaal nummer 461024 25165 en mevrouw CALLENS Marie Christine Ivonne Georgette, geboren te Kortrijk op 15 augustus 1947, nationaal nummer 470815 28418, samen wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Gerard Davidstraat 41, verklaren een bedrag in te brengen van tweehonderd achttienduizend zevenhonderd euro nul cent (218.700,00 ¬ ), door middel van inbreng in natura van de schuld in rekening-courant, dividend-schuldvordering ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor 20 december 2013, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

b/de echtgenoten VAN THUYNE Rudy Raphael Noël, geboren te Deinze op 21 december 1957, nationaal nummer 571221 15115 en mevrouw ROOBROUCK Martine Maria, geboren te Oudenaarde op 9 november 1961, nationaal nummer 611109 51885, samen wonende te Kruishoutem, Neerrechemstraat 102, verklaren een bedrag in te brengen van honderdvijfenveertigduizend achthonderd euro nul cent (145.800,00 ¬ ), door middel van inbreng in natura van de schuld in rekening-courant, dividend-schuldvordering ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor 20 december 2013, met toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting.

clde heer LASTRES ALONSO José Ramón geboren op 1 januari 1971, identiteitskaartnummer 454446843 Q, wonende te Spanje, 38002 Santa Cruz de Tenerife, Bethencourt Alfonso 33, 7° verklaart een bedrag in te brengen van veertigduizend vijfhonderd euro nul cent (40.500,00 ¬ ), door middel van inbreng in natura van de schuld in rekening-courant, dividend-schuldvordering ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor 20 december 2013, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting. Voorwaarden der inbreng

a) Ieder der inbrengers verklaart dat gemelde schuldvordering in zijnen hoofde op onderhavige vennootschap hem in voile eigendom toebehoort, dat hij er vrijelijk kan over beschikken en niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, welkdanige beslaglegging, overdrachtsbeperking of inpandgeving.

b) Ieder der inbrengers verklaart dat gemelde schuldvordering op heden niet is gedaald beneden voormelde door hem ingebrachte som.

c) De verlopen/vervallen rente van de ingebrachte schuldvordering worden niet ingebracht, zoals voormeld. Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, worden vier honderd en vijf (405) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf 20 december 2013, welke aandelen worden toebedeeld al volgt:

alaan de echtgenoten Marc Coopman-Callens Marie, voornoemd, die aanvaarden, tweehonderd negentien (219) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

b/aan de echtgenoten Rudy Van Thuyne-Roobrouck Martine, voornoemd, die aanvaarden, honderd zesenveertig (146) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

c/aan de heer Jose Ramon Lastres, voornoemd, die aanvaardt, veertig (40) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

Alle verschijners verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijvingen en volstorting op de kapitaalverhoging, de uitgifte van vierhonderd en vijf (405) nieuw gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en welke in de winst zullen delen vanaf heden, alsmede met de toebedeling ervan op voormelde wijze.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kaoitaalverhoginq

Tengevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van honderdduizend euro nul cent (100.000,00 ¬ ) tot vijfhonderdenvijfduizend euro nul cent (505.000,00 ¬ ).

DERDE BESLISSING

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad -311011201

Op de laatste blz. van [-eik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-tyehouden aan liet Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij het Belgisch-Staatsblad :31/01/2014 bélge

mati 77,7

Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdenvijfduizend euro nul cent (¬ 505.000, 00).

Het is verdeeld in vijfhonderd en vijf (505) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één / vijfhonderd en vijf (1/505) en genummerd van één (1) tot en met vijfhonderd en vijf (505).

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van vierhonderd en vijfduizend euro nul cent (¬ 405.000,00) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 Wetboek Inkomstenbelasting op 20 december 2013."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om over te gaan tot de rechtzetting van de verwoording inzake benoeming van de bestuurders in de oprichtingsakte de dato 1 februari 2008 waarbij werd gesproken van "gedelegeerd bestuurder" en "zaakvoerder" in plaats van "vaste vertegenwoordiger".

In voornoemde oprichtingsakte werden voornoemde NV "BREVIMMO" en BVBA "STEVEPE" aangeduid als bestuurders van de vennootschap. Daarbij werden deze bestuurders respectievelijk vertegenwoordigd door de heer VAN THUYNE Rudy, voormeld en mevrouw ROOBROUCK Martine, voormeld in hun hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger en niet in hun hoedanigheid van respectievelijk gedelegeerd bestuurder en zaakvoerder zoals verkeerdelijk vermeld in de oprichtingsakte de dato 1 februari 2008.

Door deze rechtzetting zal artikel 12 van de statuten voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL 12:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt. Worden aangeduid tot de functie van statutaire zaakvoerder(s) voor een onbeperkte duur:

1) naamloze vennootschap "BREVIMMO", ingeschreven in het rechts personenre gister te Oudenaarde met ondememingsnummer 0449.173.742, met zetel te 9770 Kruishoutem, Neerrechemstraat 102, hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door de heer Rudy VAN THUYNE voornoemd, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEVEPE" ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Kortrijk met ondememingsnummer 0464.586.646, met zetel te 8510 Marke, Gerard

Davidstraat 41, hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door mevrouw Marie Christine Callens,

voornoemd, in haar hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, die verklaart, haar mandaat te aanvaarden.

In geval van ontbinding, ontslag op zijn verzoek of afzetting van de zaakvoerder vermeld onder 1), zal mevrouw

Martine Roobrouck voormeld van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

In geval van ontbinding, ontslag op zijn verzoek of afzetting van de zaakvoerder vermeld onder 2), zal de heer

Marc Coopman voormeld van rechtswege in haar plaats treden zonder beperking van duur."

ViJFDE BESLISSING

Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan notariskantoor Liesbeth MATTYS, alle machten om de gecoordineerde tekst van

de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging vóór registratie, akte neergelegd ter registratie

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoton(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 01.07.2013 13242-0395-011
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 04.06.2012 12142-0551-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 07.06.2011 11146-0437-011
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0317-012

Coordonnées
COTENVA

Adresse
GERARD DAVIDSTRAAT 41 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande