COUCOU

Société en commandite simple


Dénomination : COUCOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 883.486.787

Publication

23/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,veaergeiegci ter griffie ven rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostende op I I MAART 2011

q! fr"IPr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

IIIII

+11064846*

I '

Ondememingsnr : 0883.486.787

Benaming : COUCOU

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Gistelseweg 11

8460 Oudenburg (Westkerke)

Onderwerp akte :Kapitaalvermindering - naamswijziging - omvorming

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van notaris Pierre Maere te Diksmuide op 24/02/2011, geregistreerd te Diksmuide, acht bladen, geen verzendingen op 01/03/2011 boek 424 blad 43 vak 12, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR), de e.a. inspecteur (get.) Koen Baert dat:

De gewone commanditaire vennootschap "COUCOU", met zetel te 8460 Westkerke, Oude Gistelseweg 11, tot volgende beslissingen is overgegaan met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering besluit een kapitaalvermindering door te voeren met vijftig duizend euro (£ 50.000,00) om het kapitaal te brengen van vijfennegentig duizend euro (£ 95.000,00) op vijfenveertig duizend euro (E 45.000,00) door een! terugbetaling van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) in geld aan de aandeelhouders en zonder vermindering van aandelen, doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het werkelijk volstort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in het Wetboek vanl. vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal uitsluitend worden verrekend op het volstorte kapitaal,

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de beherende vennoten voor de materiële uitvoering van dit besluit., De beherende vennoten worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten! is.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN.

ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering met algemene stemmen het artikel vijf aan te passen zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenveertig duizend euro (645.000,00), vertegenwoordigd door: negenhonderd vijftig (950) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk éénnegenhonderd vijftigste.'; (l/950ste) van het kapitaal.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

DERDE BESLUIT: NAAMSWIJZIGING.

De ve_gadering beslist met algemene stemmen de naam te wijzigen van "COUCOU" in "COUCOU GADEYNE".

VIERDE BESLUIT: VERSLAGEN.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de beherend-vennoten de dato achttien februari twee duizend en elf ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap en van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per dertig november twee duizend en tien evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de dato 22/02 twee duizend en elf, vermits iedereen verklaart hiervan kennis gekregen te hebben.

Het verslag uitgebracht door de bedrijfsrevisor BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Partners, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, Kortrijkstraat 12 - 8560 Wevelgem de dato tweeëntwintig februari twee duizend en elf, aangesteld door de beherend-vennoten over de door de beherend-vennoten vastgestelde staat van activa en passiva afgesloten volgens de toestand per dertig november twee duizend en tien geeft de volgende besluiten weer:

"BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De controles werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot omzetting van de vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2010 die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld met een balanstotaal van 134,337,94 EUR en een netto-actief t.b.v. 100.207,54 heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden onder voorbehoud van de inbaarheid van de haridelsvordering jegens de heer Stefaan Logghe, voormeld ad. 50.566,74 EUR aangezien zijn financiele toestand mij onbekend is. Tevens dien ik een voorbehoud te formuleren nopens de voorraad per 30/11/2010 ad. 12.570,00 EUR gezien ik mijn opdracht pas ontving na balansdatum.

Het netto-actief is onder voormeld voorbehoud groter dan het maatschappelijk kapitaal t.b.v. 95.000,00 EUR.

Voor de omzetting zal men het kapitaal verminderen met 50.000,00 EUR. Het kapitaal zal bijgevolg 45.000,00 EUR bedragen.

Voormeld geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap na de voorgenomen kapitaalvermindering t.b.v. 45.000,00 EUR is voldoende als minimumkapitaal voor een landbouwvennootschap.

Dit verslag werd opgesteld naar analogie met de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de Comm. V Coucou naar een landbouwvennootschap en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem tweeentwintig februari tweeduizend en elf.

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door BVBA Dujardin & Partners, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin".

Het verslag van de beherend-vennoot, de staat van activa en passiva en het verslag van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met éénparigheid goed.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge



VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit hierop unaniem de gewone commanditaire vennootschap "COUCOU", om te zetten in een landbouwvennootschap, met dien verstande:

-dat de landbouwvennootschap die uit deze omzetting ontstaat, de voorzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "COUCOU" zonder dat enige verandering wordt aangebracht aan het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardevcrminderingen, rekening houdend met hetgeen bepaald in de voorgaande besluiten;

-dat de landbouwvennootschap die uit deze omzetting ontstaat de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, zal voortzetten;

-dat de landbouwvennootschap die uit deze omzetting ontstaat het ondernemingsnummer 088.486.787 behoudt waaronder de gewone commanditaire vennootschap is gekend, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke de gewone commanditaire vennootschap door eender welke administratie werden verleend,

-dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per dertig november twee duizend en tien en dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap verondersteld worden verricht te zijn door de landbouwvennootschap. De omzetting gebeurt met retro-activiteit tot dertig november twee duizend en tien.

-dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de landbouwvennootschap wordt, die voor de rechten en verplichtingen eenvoudig in de plaats wordt gesteld van de gewone commanditaire vennootschap;

-dat het kapitaal vijfenveertig duizend euro (£ 45.000,00) zal bedragen verdeeld in negenhonderd vijftig (950) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één / negenhonderd vijftigste (1/950ste) van het kapitaal

" vertegenwoordigen.

ledere vennoot van de omgezette gewone commanditaire vennootschap zal per aandeel van de gewone commanditaire

vennootschap één aandeel van de landbouwvennootschap ontvangen.

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde

landbouwvennootschap geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen

reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een gewone commanditaire vennootschap;

-dat de omzetting zal geschieden onder het voordeel van:

a) de artikelen zevenhonderd vierenzeventig tot zevenhonderd achtentachtig van het Wetboek van vennootschappen;

b) artikel honderd eenentwintig van het wetboek der registratierechten;

c) artikel tweehonderd veertien van het wetboek der inkomstenbelastingen.

d) artikelen elf en achttien paragraaf drie van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.















ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit met algemene stemmen, rekening houdend met het hiervoor genomen besluit, als volgt de statuten vast te stellen van de vennootschap, onder haar nieuwe vorm van landbouwvennootschap.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap is een landbouwvennootschap met de benaming "COUCOU GADEYNE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8460 Westkerke, Oude Gistelseweg 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, door een besluit van de beherende vennoten en de stille vennoten, beiden met meerderheid van stemmen, die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekend gemaakt.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Algemeen

ln België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

De exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- en veeteeltbedrijf omvattende de veeteelt in al zijn aspecten, zoals het houden, fokken en vetmesten van alle vee (rundvee-, varkens- en pluimvee) in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf, te verkopen (melkveebedrijf). Deze exploitatie omvat het telen van landbouwgewassen en het uitvoeren van alle handelingen die daarmee verband houden, zoals het draineren, onderhouden en bemesten van grond, het zaaien, bewerken, maaien, opslaan en verkopen van gewassen, dit alles in de gebouwen en op de gronden, die bij de oprichting van de vennootschap of later werden ingebracht, of waarvan de exploitatie aan de vennootschap krachtens welke overeenkomst ook, is toevertrouwd. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

Met betrekking tot het "telen van landbouwgewassen" wordt ondermeer bedoeld: het telen van granen en andere akkerbouwgewassen omvattende de graanteelt, aardappelteelt, suikerbietenteclt, tabaksteelt, teelt van oliehoudende zaden en vruchten, teelt van hopbellen en wortels en knollen, katoenteelt, teelt van droog geoogste zaden van peulvruchten zoals erwten en bonen, teelt van geneeskrachtige planten en van planten gebruikt voor insecten  of parasietenbestrijding en

dergelijke, teelt van zaai-en plantgoed voor akkerbouw en teelt van overige akkerbouwgewassen (niet elders genoemd); de groententeelt, kruidenteelt, teelt van paddestoelen en truffels, teelt van zaai- en plantgoed voor de groenten teelt, de bloementeelt, boomkwekerijen en de fruitteelt.

" Ondernemingen voor het verzamelen, storten en verwerken van afval en overschotten afkomstig van de landbouw en de veeteelt, inclusief de werkzaamheden in verband met mestoverschotten (mestbanken).

De vervaardiging van gedroogde mest en dergelijke.

Het ter beschikking stellen van percelen landbouwland voor het spreiden van mest.

De productie van bio-energie.

Het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van

derden, omvattende alle landbouwloonwerken, het voorbereiden van landbouwvelden, het opzetten van een teelt, de behandeling van landbouwgewassen, het besproeien van gewassen, ongediertebestrijding (ook konijnen) met betrekking tot de landbouw, snoeien van fruitbomen en wijnstokken, het uitdunnen van bieten, het oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken, enzovoort.

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

De verhuur van landbouwmachines en  werktuigen met of zonder bedieningspersoneel.

Onderneming voor het scheren van schapen van derden, het inspecteren van kuddes, drijven van vee, het laten weiden van andermans vee, het kapoenen van gevogelte, het reinigen en onderhouden van hokken en stallingen in het algemeen.

Onderneming voor het fokken van varkens, de verkoop van varkensberen. De handelsactiviteit en/of fabricage en/of handel in varkenssperma (kunstmatige inseminatie).

De handelsbemiddeling in meststoffen, verdelgingsmiddelen en chemische producten voor de landbouw, levende dieren en landbouwproducten.

De groothandel en/of handelsbemiddeling in granen, zaden, diervoeders, niet-eetbare oliën en vetten, pootaardappelen, tulpenbollen, veevoeder, levende dieren, bloemen en planten, groenten en fruit, enzovoort,

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woonel. Deze opsomming is niet beperkend.

I[. Voor eigen rekening:

a)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met . betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren

" en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle

" handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het, aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1





a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en

" ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het verlenen van adviezen van financiele, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

c) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

d) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

e) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

f) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-. nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel,

De opsomming van de doelstelling van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal gesteld zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenveertig duizend euro (E45.000,00), vertegenwoordigd door negenhonderd vijftig (950) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk éénnegenhonderd vijftigste (1/950ste) van het kapitaal.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ln aansluiting met voormelde inbrengen wordt de hoedanigheid van de vennoten als volgt vastgesteld:

a) zijn beherende vennoten: mevrouw Marleen Gadeyne en mevrouw Rita Vancoillie, beiden voornoemd

b) is stille vennoot: mevrouw An Coudeville, voornoemd.

ln de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister bijgehouden waarin worden aangetekend:

I. de identiteit van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. elke overdracht van aandelen met de datum, deze vermelding wordt gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer;

4. de overgang wegens overlijden of de toewijzing na verdeling, met de datum; deze vermeldingen worden gedagtekend en ondertekend door de beherende vennoten en de rechtverkrijgenden.

De overdrachten en de toewijzingen kunnen slecht tegen de vennootschap worden ingeroepen vanaf de datum van hun inschrijving in het register. De vennootschap kan er zich echter voor die datum wel op beroepen.

ledere vennoot of elke derde belanghebbende kan kennis nemen van dit register.

De aandelen kunnen slechts overgaan bij overlijden of overgedragen worden onder de levenden:

- aan een vennoot;

- aan de echtgenoot van de overdrager;

- aan de bloedverwanten in de rechte opgaande lijn;

- aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn en hun aanverwanten met inbegrip van de adoptieve kinderen en de kinderen van de echtgenoot.

De aandelen kunnen aan anderen dan de in het voorgaand lid bedoelde personen slecht overgaan of overgedragen worden niet de toestemming van alle beherende vennoten enerzijds en van de meerderheid van de stille vennoten anderzijds.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten. De duur van hun functie, tenzij bij ontslag of ontzetting, is gelijk aan de duur van de vennootschap. De vennoot die bij de oprichting van de vennootschap met toestemming van alle vennoten als beherend vennoot tot de vennootschap is toegetreden, is beherend vennoot. Alléén hij die de verbintenis heeft aangegaan voor rekening van de vennootschap lichamelijke arbeid te verrichten, kan beherend vennoot zijn. Die verbintenis kan slechts worden aangegaan door degenen die in de vennootschap een landbouwbedrijf zullen exploiteren, waarmee zij ten minste de helft van hun arbeidsinkomen verdienen en waaraan zij ten minste de helft van hun arbeidstijd besteden.

Beherende vennoten kunnen ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan alle vennoten en met inachtneming van een opzeggingstermijn van twee jaar, behoudens afstand hiervan toegestaan bij besluit genomen enerzijds door de andere beherende vennoten bij eenparigheid van stemmen en anderzijds door de stille vennoten niet de meerderheid van stemmen.

Bij overlijden van een beherend vennoot, worden zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden niet van rechtswege beherend vennoot. Zij worden slechts beherende vennoot na uitdrukkelijke en voorafgaande aanvaarding door alle beherende ' vennoten en de meerderheid van de stille vennoten.

Een beherend vennoot kan slechts om zwaarwichtige redenen uit zijn functie worden ontzet. Het besluit daartoe wordt door de andere vennoten genomen in de algemene vergadering van de beherende vennoten en van de stille vennoten, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

eenparigheid van stemmen van de beherende vennoten  de belanghebbende vennoot uitgezonderd  en de meerderheid van

drie / vierden van de stemmen van de stille vennoten.

Mevrouw Marleen Gadeyne en mevrouw Rita Vancoillie, beiden voornoemd worden zoals hoger bepaald tot beherende

vennoten benoemd.

Iedere beherende vennoot is bevoegd om alle handelingen van het intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet

uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere beherende vennoot vertegenwoordigt de vennootschap individueel in alle handelingen in en buiten rechte. Indien

er meerdere beherende vennoten zijn, heeft ieder van hen de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen wordt bepaald dat volgende handelingen van bestuur, zowel intern

als extern, door de beherende vennoten slechts gesteld mogen worden na de voorafgaande schriftelijke toestemming van de

algemene vergadering van de stille vennoten beslissend met meerderheid van stemmen. Deze voorafgaande toestemming

van de algemene vergadering van de stille vennoten is noodzakelijk voor:

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen;

- het in pacht nemen of opzeggen van pacht;

- het oprichten van bouwwerken;

- belangrijke wijzigingen aan de veestapel of aan de wijze van exploiteren;

- alle rechtshandelingen die een waarde van tien duizend euro (¬ 10.000,00) overtreffen.

De stille vennoten hebben het recht tweemaal in het jaar inzage te nemen van de boeken en bescheiden van de

vennootschap. Zij kunnen op kosten van de vennootschap zich laten bijstaan door een deskundige. Deze kan door de

beherende vennoten worden gewraakt. In dat geval wordt de deskundige, op verzoek van de stille vennoten, aangewezen

door de voorzitter van de burgerlijke rechtbank van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

De jaarvergadering van de beherende en van de stille vennoten vindt ieder jaar op de tweede zaterdag van de maand

juni om elf uur plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering opde eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over elke

aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen statutenwijziging inhoudt.

ledere beherende vennoot is bevoegd, op eigen initiatief of op verzoek van een andere vennoot, een buitengewone

algemene vergadering van de stille vennoten, en een buitengewone algemene vergadering van de beherende en de stillen

vennoten bijeen te roepen.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, uiterlijk

vijftien dagen voor de vergadering. De agenda wordt bij de uitnodiging gevoegd.

Onder voorbehoud van het hierna bepaalde worden de beherende vennoten en de stille vennoten allen tot de algemene

vergadering toegelaten.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste in leeftijd onder de aanwezige beherende vennoten.

Afgezien van de regels betreffende de vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke stille vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Niemand mag op de vergadering houder zijn van

meer dan één volmacht.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten.

De beherende vennoten bezorgen elke stille vennoot ten minste vijftien dagen vÔôr de jaarvergadering een schriftelijk

verslag over de bedrijfsresultaten dat voldoende gegevens bevat om aan de stille vennoten een inzicht te verschaffen in de

financiële toestand van het bedrijf en van de bedrijfsresultaten.

Elke stille vennoot kan aan de beherende vennoten nadere inlichtingen vragen betreffende dit verslag.

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt als volgt:

1. met goedkeuring van de beherende vennoten, kan de algemene vergadering besluiten het batig saldo, na toewijzing van het salaris van de beherende vennoten, geheel of gedeeltelijk te reserveren;

2. ingeval het batig saldo niet geheel gereserveerd wordt overeenkomstig voorgaand lid, wordt het aan de aandelen toebedeeld tot beloop van ten hoogste de wettelijk intrest op het gestorte kapitaal;

3. de rest wordt, in voorkomend geval, aan de beherende vennoten ter vergoedingen van hun arbeid en aan de aandelen toebedeeld in een verhouding van vijfentwintig procent voor de beherende vennoten en vijfenzeventig procent voor de stille vennoten.

De landbouwvennootschap kan niet ontbonden worden door de wil van één van de vennoten. Zij wordt evenmin ontbonden door vereniging van alle aandelen in één hand, zolang niet tot ontbinding is besloten.

Ongeacht of de vennootschap van rechtswege ontbonden is of door een uitspraak van de rechter, dan wel door een besluit van de algemene vergadering van de beherende en de stille vennoten, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot deze afgesloten is.

Tot de ontbinding van de landbouwvennootschap kan slechts overgegaan worden met inachtneming van de voorschriften bepaald voor een statutenwijziging,

Mochten geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in

functie-zijn,-van rechtswege.vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de stille vennoten kan ten allen tijde één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan bij gewone meerderheid van stemmen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alléén, gezamenlijk, dan wel in college, de vennootschap vertegenwoordigen.

De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel en bekendmaking ervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat beheerders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit met algemene stemmen het ontslag van de in functie zijnde beherende vennoten van de gewone commanditaire vennootschap' COUCOU" en met name van: mevrouw Rita Vancoillie, wonende te 8460 Westkerke, Merelstraat 4 en mevrouw Marleen Gadeyne, wonende te 8460 Oudenburg, Oude Gistelseweg 11;

te aanvaarden en besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de beherende vennoten in de landbouwvennootschap eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende beherende vennoten voor het door hen gevoerde beleid tot op heden,

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit unaniem om de nodige machten te verlenen aan de beherend vennoot om de genomen

beslissingen uit te voeren.

Voor beredeneerd uittreksel.

Verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

(get,) Pierre Maere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van statutenwijziging

- coördinatie en historiek

bijzonder verslag bestuursorgaan

- staat actief en passief per 30/11/2010

- verslag bedrijfsrevisor

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
COUCOU

Adresse
OUDE GISTELSEWEG 11 8460 WESTKERKE

Code postal : 8460
Localité : Westkerke
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande