COUNTRY NEW GENERATION MIDDLE CHURCH

Divers


Dénomination : COUNTRY NEW GENERATION MIDDLE CHURCH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 845.634.419

Publication

06/06/2014
ÿþ MOD22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

>141135 5*

he a B Ste

111

Ondernemingsnr : 0845.634.419

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 MEI 2014

Gent Afdari f i©osten

De grimer

Benaming

(voluit} : Country New Generation Middle Church

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kerkstraat 4, 8430 Middelkerke

Onderwerp akte : Ontslagen-benoemingen

Uittreksel uit de algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 februari 2013.

Het onstiag van Dhr. Laitaire Gaby wordt aanvaard, Mevr. Hannaert Sonja neemt zijn functie als

penningmeester over

Dhr. Callens legt zijn functie van Secrretaris neer. Hij wordt vervangen door Dhr, De Maeght Henri.

Volgende leden treden toe tot het bestuur van de VZW:

- Cardon Mark

- Hannaert Sonja, penningmeester,

- De Maeght Henri, secretaris,

- Vanderhoeven Sonja,

- Bentein Guy

Gedaan te Middelkerke op 15 februari 2013

Carpay Harry,

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden _ Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/05/2012
ÿþ~ y i

MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

De ondergetekenden:

Carpay Harry, Kerkstraat 4, 8430 Middelkerke,

Callens Jean-Pierre, Oostendefaan 45-bus lb, 8430 Middelkerke,

Lataire Gaby, A.Rodenbachstraat 38, 8400 Oostende,

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27

juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, die rechtspersoonlijkheid verleent aan de verenigingen

zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, waarvan zij de

statuten als volgt samenstellen:

Artikel 1

De vereniging draagt de naam : Country New Generation Middle Church vzw

Artikel 2

De zetel is bevestigd te Kerkstraat 4, 8430 Middelkerke

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel het verdedigen van de belangen en alle daden te stellen welke de handel en het toerisme in Middelkerke of een gedeelte ervan, kunnen bevorderen. Alsook het inrichten van activiteiten zoals: kermissen, braderieen, wedstrijden, acties, muziek, feesten en thema activiteiten. Zij distantieert zich van elke politieke, ideologische of religieuze strekking.

De vereniging zal alle onroerende goederen die tot het verwezenlijken van haar doel nodig zijn, mogen in huur nemen of bezitten, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in eigendom.

Zij mag ondermeer deelnemen onder gelijke welke vorm aan andere verenigingen met een gelijkaardig of samengaand doel, of van die aard om de verwezenlijking van haar doel te begunstigen,

Zij mag eveneens alle activiteiten verrichten die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Artikel 4

Het aantal leden is beperkt tot 20, maar moet minstens met drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging Kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in de ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in de huishoudelijk reglement.

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iaoaszos*

111

1veoerg$iegei ter griffrou van os rB'áttt:tanC van ko r r;,x " " l«

Brugge - a " + ing 0e

°p 0 2 M 201/riffie

bE

E st

! !! 7,7! "

Ondernerningsnr : O $ 95 6 3y. ? 45

Benaming

(voluit) : Country New Generation Middle Churc (verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk Zetel : Kerkstraat 4, 8430 Middeikerke Onderwerp akte : Oprichting

Staatsblad -14/052012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 5

Ais lid kan tot de vereniging toetreden, elke handelaar en niet handelaar in de deelgemeente Middelkerke; de badplaats lvliddelkerke die door de algemene vergadering ais dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de raad van bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van raad van bestuur. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Artikel 6

De maximum ledenbijdrage bedraagt 750 euro. De lidmaatschapsbijdrage wordt per zaaknaam/adres gevraagd.

Artikel 7

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet bij aangetekend schrijven aan de raad

van bestuur ter kennis worden gebracht.

Artikel 8

Duur van mandaat der bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Artikel g

Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordige leden. De bestuurders oefen hun mandaat kosteloos uit, De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uitreksel) bekend gemaakt worden bij de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Artikel 10

Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (ln voorkomend geval) door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezigen/of verantwoordelijke leden. Het moet wel evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekend maken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vergadering van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeeindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uitreksel) bekendgemaakt worden in de bijiagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11

Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaak van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Artikel 12

De raad van bestuur vaardigt als huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indiien hij dit nuttig oordeelt, een afgevaardigde bestuurder of directeur benoemen, die met degelijk bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaKen en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het bestuur der postcheques, de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen.

Artikel 13

Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art.13,4° lid,W VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van den vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden.

e) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag In te dienen bij de raad van bestuur,

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hier omtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akte betreffende de ambtbeéindiging en de benoemingen van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moete binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uitreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De gevolmachtigden oefen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

Artikel 14

Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig ait l3biis,1 tid,w VZW,

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeéindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden: zie artikel 13

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, wordt steeds genomen in ncollegiaal overleg.

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd door

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

De benoemingen en de afzettingen van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingevan

een bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de benoeming van de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een venootschap met een sociaal oogmerk,

Aile gevallen waarin de statuten het vereisen.

Artikel 16

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar,

MOD 2.2

Luik B - vervolg -

Artikel 17

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per baangetekende brief waarin de te behandelende agendapunten zijn vermeld in dit geval is de raad van bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 18

De oproeping tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondergetekend worden door de voorzitter, of twee bestuurders. alle effectieve leden moeten worden opgeropen per gewone brief, per e-mail via het secretariaat of per aangetekende brief tenminste acht werkdagen voor de vergadering.

Artikel 19

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk worden voorgelegd door 1120 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad ; van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Artikel 20

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontbintenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

Artikel 21

Behoudens van gerechtelijke ontbinding van rechtswegen kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordige leden maar mits een 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan de vereniging met een belangloze doelstelling.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtbeéindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uitreksel bekendgemaakt te worden bij het Belgisch Staatblad.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en ' heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden ' toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd

Voorzitter : Carpay Harry, Kerkstraat 4, 8430 Middelkerke, geboren op 25-04-1954 te Rotterdam

Secretaris : Callens Jean-Pierre, Oostendelaan 45-bus 1b, 8430 Middelkerke, geboren op 20-07-1959 te

Oostende

Penningmeester : Lataire Gaby, A.Rodenbachstraat 38, 8400 Oostende geboren op 23-02-1946 te Beenrem

Gedaan te Middelkerke op 20/04/2012,

Carpay Harry

Voorzitter

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COUNTRY NEW GENERATION MIDDLE CHURCH

Adresse
Zetel : Kerkstraat 4, 8430 Middelkerke

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande