COVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.501.971

Publication

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 11.10.2012 12606-0513-012
04/09/2012
ÿþ ~aotlWord +¬ ¬

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEFC,E wEGD

16. 08. 2012

tl !è

B EChiTBAvG Flt.DL$PHANDEL

KnRTR1 Ik'

A 1111111!NRIIIIIPII ON1TEUR '

V o+ behoi aan Belg Staats

2 8 ..08-

'ISCH L ~

"

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) .

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres) 0426.501.971

COVAN

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Oostrozebekestraat 30 te 8720 Markegem (Dentergem)

f _ ". _ laatste

Onderwerp akte ; FUSIE DOOR OVERNAME - GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Martine Vandemaele te Wakken, op 2B juni 2012, geregistreerd te Waregem, de 05 juli 2012, boek 104, blad 100, vak 6, bladen : 12, verzendingen : 0, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur). Getekend de E.A. 1.o, Inspecteur V. Nachtergaele, dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1. De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermetele fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2. Al FUSIEVERRICHTINGEN

De algemene vergadering van de NV "AMIDON ENGINEERING" en de BVBA "COVAN", beiden voornoemd, besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "COVAN", voornoemd, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op dertig april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna, onder het nummer 12088269, en door de overnemende vennootschap "AMIDON' ENGINEERING", voornoemd, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op dertig april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna, onder het nummer 12088268.

21 De algemene vergadering van de BVBA "COVAN", voornoemd, besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de NV "AMIDON ENGINEERING",. voornoemd.

3/ De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit over te gaan tot met; fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de over te nemen vennootschap overneemt.

Ten gevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de. overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de staat van actief en passief per eenendertig maart tweeduizend en twaalf, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

41 Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de: overgenomen vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen' geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend en twaalf,: worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1.Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "COVAN"

Het vermogen van de overgenomen vennootschap "COVAN", zoals blijkt uit de staat van actief en passief van minder dan drie maanden oud, te weten de staat van actief en passief de dato eenendertig maart tweeduizend en twaalf, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen, die ais volgt worden gewaardeerd:

ACTIVA

VASTE ACTIVA 62.582,75

Materiële vaste activa 62.582,75

blz van E_ulf, B irerme'.:en Recto 'fs F-- en r.oedaniahe;J van de ¬ nerbnier e'er7? rotars. hetzij van de perso(o)nten) t -, eed ce rechtspersoon ten aá" zien van daden te vertegen.ioord¬ gen

Verso t: =^ en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Terreinen en gebouwen 62.582,75

VLOTTENDE ACTIVA 38.795,95

Vorderingen op meer dan één jaar 16.187,31

Overige vorderingen 16.187,31

Vorderingen op ten hoogste één jaar 11.878,06

Overige vorderingen 11.878,06

Liquide middelen 10.730,58

TOTAAL DER ACTIVA 101.378,70

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 84.286,01

Kapitaal 18.592,01

Geplaatst kapitaal 18.592,01

Reserves 63.343,83

Wettelijke reserves 1.859,20

Beschikbare reserves 61.484,63

Tussentijds resultaat 2.351,02

SCHULDEN 17.091,84

Schulden op ten hoogste één jaar 15.242,91

Handelsschulden 14,773,13

Leveranciers 14.773,13

Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten 469,78

Belastingen 469,78

Overlopende rekeningen 1.848,93

Over te dragen opbrengsten 1.848,93

TOTAAL DER PASSIVA 101.378,70

2.Algemene voorwaarden van de overgang

1/ Het gehele vermogen van de vennootschap gaat met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend en twaalf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis betreffende het behoud van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen krachtens overeenkomst en tot regeling van de rechten van de werknemers die overgenomen worden bij overname van activa na faillissement, warden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

6/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

7/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

8/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

t

4 `



Voor- De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

behouden D/ AAN BIJZONDERE PUBLICITEIT ONDERWORPEN INBRENGEN

aan het In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt volgens artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen.

Belgisch Nagenoemd onroerend goed behoort toe aan de overgenomen vennootschap en aan de overnemende vennootschap elk voor de helft in voile eigendom.

Staatsblad 1. Beschrijving

NINOVE - VIERDE AFDELING

Een bedrijfsgebouw (werkplaats) op en met grond gelegen te Ninove, Brusselsesteenweg 285, gekend volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger, vierde afdeling, sectie A, nummer 3191T16, groot achtendertig are en tweeënvijftig centiare (38 a 52 ca).

3. De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van de mandaten van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap vast.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden ais kwijting voor de zaakvoerders en hun vaste vertegenwoordiger van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één april tweeduizend en twaalf tot en met heden.

4. De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de bestuurders van de overnemende' vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

-het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding "VERNIETIGD" op elke bladzijde.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

-een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Vervolgens wordt aan "WAREGEMSE FIDUCIAIRE" door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de bevoegdheid verleend om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akte te tekenen, inclusief alle ; benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.





" - .





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk : expeditie statutenwijziging;













Op de laatste blz. van Lwk B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/05/2012
ÿþ Moa

ln de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

111

*12088269*

vc

behc aar hielt Staa"

NEERGELEGD

31 01., 2012

eigBANK KOOPHANDEL Kr1FTF1J:;

Ondememingsnr : 0426.501.971

Benaming

(voluit) : COVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 30, 8720 Markegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusie door overneming - fusievoorstel d.d. 0810412012.

NV Makin' Memories, zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Luc Vanggever

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 10.03.2012, NGL 28.03.2012 12069-0310-014
28/11/2011
ÿþ Mo6 2.0

s; s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de kaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k

s

fVEERGELEGCC

a~ct-l-rBANi< i<OOPNIAniDE] G ffie_ KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0426.501.971

Benaming

(voluit) : COVAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 30, 8720 Markegem

Onderwerp akte : Fusievoorstei

Neerlegging fusie door overneming - fusievoorstel d.d 02/11/2011

Marson nv, zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Marc Vangaever

_

:~..St';-f S:~'ÁT

 :s~"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

, 0. 11, 2011

III11 II AVflVII II I

" 18051"

11

3 EL

08/04/2011
ÿþMod 2.0

rIZJOP:ef@-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0426.501.971

Benaming

(volgt) : COVAN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oostrozebekestraat 30, 8720 Markegem

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging fusie door overneming - fusievoorstel d.d 28/02/2011

Makin' Memories nv, zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Luc Vangaever

" iiossaes*

V bah aa Bel Staz

NEERGELEGD

29. 03. 20i1

RECHTBANK KOOPHANDEL GfiffiéRlJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 12.03.2011, NGL 30.03.2011 11068-0574-014
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 15.03.2010 10065-0268-014
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 13.03.2009 09073-0154-014
25/06/2008 : DE053221
20/03/2008 : DE053221
07/06/2007 : DE053221
02/04/2007 : DE053221
14/03/2007 : DE053221
15/12/2006 : DE053221
10/04/2006 : DE053221
19/04/2005 : AA053221
14/04/2004 : AA053221
05/05/2003 : AA053221
11/04/2001 : AA053221
30/05/2000 : AA053221
28/04/1999 : AA053221
01/01/1997 : AA53221
20/06/1990 : AA53221
01/01/1989 : AA53221
01/01/1988 : AA53221
01/01/1986 : AA53221

Coordonnées
COVAN

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 30 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : Markegem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande