COVARMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COVARMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.224.096

Publication

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.04.2013, NGL 30.04.2013 13111-0558-018
09/01/2012
ÿþ.x

C

Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor=

behoudt aan hei eetgist

Staatsbl:

11IUhI 11 liii IIU 1H11

" iaooe3aa"



Ondernerningsnr - 0441.224.096 Benaming

(voluit) : COVARMED (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 KUURNE, Industrielaan 8

(volledig adres)

Onderwens akte : statutenwijziging

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Daels, notaris te Kortrijk, tweede kanton, op 21 december 2011,

neergelegd voor registratie, blijkt ondermeer hetgeen volgt :

1) dat de vergadering heeft vastgesteld dat ten gevolge van de invoering van de euro, het kapitaal van de, vennootschap ad zevenhonderd vijftigduizend (750.000) Belgische frank, sedert één januari tweeduizend en twee dient gelezen te worden als achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

2) dat de vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan het ontslag van de statutaire zaakvoerder mevrouw OURSIN Christine Ginette, geboren te Moeskroen op 04 november 1945, wonende te 8520 Kuurne, Industrielaan 8, welk ontslag is aanvaard bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 02 juli 1998, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 juli 1998, onder nummer 980729-652. De statuten worden aangepast zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

3) dat de vergadering heeft besloten dat de vennootschap voortaan de naam "CVM-PCM" zal dragen. Als" .

gevolg hiervan wordt het desbetreffende artikel van de statuten aangepast, zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

4) dat de vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het: desbetreffende artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst, zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

5) dat de vergadering heeft besloten dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één oktober van elk jaar om' te eindigen op dertig september van het volgende jaar. Als gevolg hiervan wordt het desbetreffende artikel van de statuten aangepast, zoals bepaald in het elfde besluit hierna. Bij wijze van overgangsmaatregel heeft de, vergadering besloten het lopend boekjaar aangevangen op één januari tweeduizend en elf te verlengen tot dertig september tweeduizend en twaalf.

6) dat de vergadering heeft besloten de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal: gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart om veertien (14) uur. Als gevolg hiervan wordt hete . desbetreffend artikel van de statuten aangepast, zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden de tweede vrijdag van de maand maart van het jaar twee duizend en dertien om veertien (14) uur.

7) dat de vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro. De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal' verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves. Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

De vergadering heeft vastgesteld en mij, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde: kapitaalverhoging van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het: kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, vertegenwoordigd: door zevenhonderd vijftig (750) aandelen. Als gevolg hiervan zal elk aandeel voortaan een nominale waarde. vertegenwoordigen van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80).

Als gevolg van deze kapitaalverhoging wordt het desbetreffende artikel van de statuten gewijzigd, zoals: bepaald in het elfde besluit hierna.

8) dat de vergadering heeft besloten de kwantitatieve beperking van de bevoegdheid van de zaakvoerders,: zoals bepaald in artikel 10 van de huidige statuten, te wijzigen van vijfhonderdduizend (500.000,00) Belgische frank naar vijfduizend (5.000,00) euro. Als gevolg hiervan wordt het desbetreffende artikel van de statutenj aangepast, zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

9) dat de vergadering heeft besloten de regeling inzake overdracht van aandelen te wijzigen zodat voortaan unanimiteit vereist is voor de overdracht van aandelen. Als gevolg hiervan wordt het desbetreffende artikel van de statuten aangepast, zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

10) dat de vergadering heeft besloten tot (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake: stortingsplicht aandelen; procedure tot wijziging van het geplaatst kapitaal; procedure inzake aanmerkelijke verliezen; aandelenregister; overdracht van aandelen en voorkeurrecht; regels inzake het bestuur; controle en toezicht, de bijeenkomst en werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; de winstverdeling; de ontbinding en vereffening van de vennootschap, dit alles zoals bepaald in het elfde besluit hierna.

11) dat de vergadering heeft besloten volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten en na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen, alhier weergegeven bij wijze van uittreksel :

1. NAAM : CVM-PCM

2. RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3. ZETEL : 8520 Kuurne, Industrielaan 8

4. DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

I. Specifieke activiteiten.

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere, bedrijfs -en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare, bedrijfs en particuliere bouwwerken;

- de aankoop, de verkoop, de verhuur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen

- de aankoop en verkoop van hedendaagse kunstwerken, het in bruikleen geven of nemen van kunstwerken;

- het organiseren van tentoonstellingen van hedendaagse kunst voor promotie en bekendheid van jongere en minder bekende kunstenaars of de organisatie ervan onder welke ook ter bevorderen van de kunst;

- de waardevolle kunstwerken binnen het bereik stellen van eenieder o.a. via bruikleen en een gediversifieerd prijzenbeleid;

- de bemiddeling in de handel van kunst, geschiedenis en cultuur;

- het stellen van om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te

stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op verkoop of verhuur kunstwerken;

- het uitbaten en inrichten van paleizen en hallen voor tentoonstellingen en culturele manifestaties;

- het organiseren van privaatcursussen;

- de handel in antiquiteiten, kunstartikelen, meubelen en decoratieartikelen;

- het ontwerpen, herstellen, fabriceren en garnieren van antiquiteiten, kunstartikelen, meubelen en

decoratieartikelen;

- de expertise van antiquiteiten, kunstartikelen, meubelen en decoratieartikelen;

- de uitbating van een kunstgalerij;

- alle openbare of private lood-en zinkwerken, elektriciteitswerken, sanitaire installaties, dakbedekking van gebouwen, alsmede plaatsing van centrale verwarmingsinstallaties;

- de handel in elektrische apparaten en benodigdheden;

- de handel in sanitaire benodigdheden en verwarmingstoestellen;

De vennootschap kan deze activiteiten uitoefenen als hoofdaannemer, onderaannemer, groot- en

detailhandel. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Il. Algemene Activiteiten.

A. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitvoeren van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, overdragen, genotsrechten toestaan, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, elke andere intellectuele eigendom en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen al dan niet als tussenpersoon.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie of informatica en al hun toepassingen in de meest brede zin.

III. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doet verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, waarbij elk aandeel een nominale waarde vertegenwoordigt van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80).

6. DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

7. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER EN WIJZE WAAROP HIJ DEZE UITOEFENT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, moeten alle zaakvoerders instemmen met besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfduizend (5.000,00) euro. Bovendien is voor alle rechtshandelingen die betrekking hebben op uitleningen, ontleningen, borgstellingen, inpandgevingen van het handelsfonds en alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en, in het algemeen, alle akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, de instemming vereist van alle zaakvoerders.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Alle akten die betrekking hebben op uitleningen, ontleningen, borgstellingen, inpandgevingen van het handelsfonds en alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en, in het algemeen, alle akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, zullen echter door aile zaakvoerders samen dienen ondertekend te worden.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, is de handtekening van alle zaakvoerders vereist voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfduizend (5.000,00) euro.

Deze beperking op de vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerders kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het

volgend jaar.

9. JAARVERGADERING :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om veertien (14) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

10. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

12) dat de vergadering opdracht en volmacht heeft gegeven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht heeft gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De op de vergadering aanwezige zaakvoerder, voornoemde heer IX Peter, heeft de hierna genoemde persoon aangesteld ais bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend is om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Verhelst Fiduciaire" met zetel te 8980 Zonnebeke, Passendalestraat 55, vertegenwoordigd door de heer VERHELST Jürgen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd :

-expeditie van de akte statutenwijziging;

- verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief;

-de gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Daels te Kortrijk, 2° kanton.

4

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.09.2011, NGL 30.09.2011 11564-0051-016
31/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

Luik B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

IMINY~IIV~I~~V~IN~~~

*11016611+

RECHTBANK KOOPHANDEL OZTRIJK

Ondernerningsnr : 0441.224.096

Benaming

(voluit) : COVARMED

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Industrielaan 8 8520 Kuurne

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de onderneming, gehouden op 21 december 2010 blijkt als volgt:

- het ontslag van lx Michèle, wonende Nachtegalenlaan 12 8531 Hulste als zaakvoerder op 21 december, 2010;

- de benoeming van lx Peter, wonende Rollegemkapelsestraat 35 8880 Sint-Eloois-Winkel, als zaakvoerder op 21 december 2010

Getekend

lx Michèle

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 14.10.2010 10580-0381-015
22/09/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.09.2008, NGL 17.09.2008 08734-0328-015
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 27.06.2008 08331-0078-015
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 02.10.2007 07765-0303-014
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.06.2006, NGL 12.09.2006 06782-1092-016
25/04/2006 : KO121912
08/08/2005 : KO121912
16/07/2004 : KO121912
12/09/2003 : KO121912
25/09/2002 : KO121912
07/11/2001 : KO121912
09/09/2000 : KO121912
02/04/1999 : KO121912
29/07/1998 : KO121912
04/05/1996 : KO121912
20/09/1990 : KO121912

Coordonnées
COVARMED

Adresse
INDUSTRIELAAN 8 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande