COVEMAECKER MARC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COVEMAECKER MARC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.817.933

Publication

18/03/2013
ÿþS

m*vord 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



V 111

beh

Beaa

i

Ste

hi



0 7 2013

riffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o 5-1.1'2 4 .5 33

Benaming

AvoluiV: COVEMAECKER MARC

Renhtsvorm: vennootschap onder firma

Zetel : G84OVletanan(Onoh/obanan). Hendrik DeberQhmbaat10 (volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden..

tOahoor COVEMAECKER MARC CYRIEL CORNELIUS, geboren te Oostvieteren op 2 december 1949, van Belgische nationaliteit, met nationaal nummer 40.12.02.381.00, echtgenoot van mevrouw Christiane Degrendel hierna genoemd, wonende te 8640 Vleteren (Oostvleteren), Hendrik Deberghstraat 10,

2.Mevrouw DEGRENDEL CHRISTIANE MARIA CORNELIA, geboren te Woesten op 7 september 1953 met nationaal nummer 53.09.07.252.35, van Belgische nationaliteit, echtgenote van de heer Marc Covemaecker voornoemd, wonende te 8640 Vleteren (Oostvleteren), Hendrik Deberghstraat 10,

wordt op heden een vennootschap onder firma opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Naam

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap ooderfinnu opgericht onder de benaming ^COVEMAECKERMARC^-

|n alle akten, facturen, aenkund|g|nOen, bekendmakingen, bdeven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vwme:Jing 'vennootschap onder firma' of afgekort VOF'.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8640 Vleteren , Hendrik Deberghstraa 10.

De zetel kan verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits naleving van de taalwetgeving,

bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden

bekendgemaakt.

Artikel 3: Doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of

rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, voor het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake heeft de vennootschap als doel, zowel in België, de Europese Unie en derde |andon, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, als voor rekening van derden.

).Gpaoifioke activiteiten :

-De groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte fietsen en motorrijwielen.

-Het onderhoud en de reparatie van fietsen en motorrijwielen

-De groet- en kiainhandal in accessoires van fietsen en motorrijwielen.

-De verhuring van fietsen, motorrijwielen en tuinbouwmachines en materiaal.

-De aan- en verkoop van gasflessen, benzine, brandstoffen en allerlei oliën.

-De groot- en kleinhandel in huishoudartikelen, onderhoudsproducten, kledij en andere.

-Superette of de kleinhandel in grote verscheidenheid van goederen waarbil voedings- en genotsmiddelen

niet overheersen, zoals kleding,meubelen, apparaten, ijzerwaren, ooxmoUoa, sieraden, speelgoed enzovoort

met een verkoopsoppervlakte kleiner dan tweeduizend vijfhonderd vierkante meter.

-De groothandel in wmefe|o, otofen, huishoudlinnen en beddengoed, in dekzeilen, hoozan, poranoln,

zonneschermen, in behang en muurkleding, in verf en vernis, enzovoort

-Oe w_9ot-en kleinhandel in tuinmateriaal antuinmeubelen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De groot- en kleinhandel in voeding onder andere sportvoeding en dranken.

-Het reinigen van tapijten en gordijnen.

-De kleinhandel in kledingstoffen en meubileringstoffen, in breigarens, in materiaal voor de vervaardiging van tapijten, tapisserieën en borduurwerk, in foumituren, naaigaren, band, lint, naalden enzovoort, in dekzeilen, hoezen,parasols, zonneschermen, in huishoudtextiel enzovoort.

-De kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk, in geschenken met betrekking tot de woninginrichting, in huishoudelijke artikelen en dergelijke.

-De kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen met een verkoopsoppervlakte van minder dan vierhonderd vierkante meter.

-De kleinhandel in tapijten, vloermatten, reinigingsproducten, in vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, in

behang.

-De kleinhandel in artikelen andere dan voedingsmiddelen,

-Deze opgave is louter opsommend en niet beperkend.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel, ongeacht de sector en de producten. Het optreden als

handelsagentuur in de meest ruime zin van het woord,

-Onderneming in het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe alle mogelijke

vergoedingen en commissies ontvangen.

-Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook, mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies,

-Het maken van kosten en/of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

-Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, opschikken, uitrusten, herstellen en verbouwen, enzovoort, van alle onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening of voor rekening van derden om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen en verder te verkopen.

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

-Commissies ontvangen in verband met commerciële, publicitaire dienstvertrekking, marketing, tussenkomsten en vertegenwoordiging in alle mogelijke handelsaangelegenheden alsook de ter beschikking stelling van personeel

Il.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten rechtspersonen of vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten ter zake toestaan.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen,

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in Licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

lll.Voor eigen rekening

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

IV.Bijzondere bepalingen

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

-De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van één maand na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5: Kapitaal en inbreng

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd euro (¬ 100,-).

Het is vertegenwoordigd door tien aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder één tiende van

het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven;

Door de heeer Marc Covemaecker een bedrag van vijftig euro, waarvoor hij vijf aandelen verkrijgt. Door mevrouw Christiane Degrendel een bedrag van vijftig euro, waarvoor zij vijf aandelen verkrijgt.

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de algemene vergadering. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar. Indien de rechten op de aandelen worden opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, zullen alle eraan verbonden stemrechten worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 6: Aandelen  overdracht

De aandelen kunnen niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met eenparige goedkeuring van de vennoten. Deze goedkeuring is evenwel niet vereist voor de verwerving van de aandelen van de mede-oprichters. De vennootschap wordt niet van rechtwege ontbonden door het overlijden of faillissement van een vennoot.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen waarin wordt opgenomen de gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, het aantal aandelen, de gedane stortingen, alsook alle wijzigingen betreffende het aandelenbezit. De eigendom van het aandeel wordt bewezen door de inschrijving in dit register en gedagtekend en ondertekend door alle vennoten.

Artikel 7: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwe-'zenlijking van het maatschappelijk doel. Elke zaakvoerder heeft een individuele vertegenwoordigingsmacht.

Artikel 8

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken beste-'den. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsondememing van dezelf-'de of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9; Boekjaar bestemming van resultaat.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Artikel 10: Winst :

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reserve-'fonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen even`*eens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 11

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 12

Voor-

,behourjen

aan het

Belgisch

Staatsblad



De algemene vergadering bestaat al uit de vennoten. Zij komt minstens eenmaal per jaar bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur op de maatschappelije zetel van de vennootschap.

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Hij dient de wettelijke verplichtingen daaromtrent te volgen.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Hendrik Vermeulen of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden op de maat-'schappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één man-'daat.

Artikel 13

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een gerechtelijke beslissing of ingevolge besluit van de algemene vergadering. De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder of'door een of meerdere vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. Zij mogen de daden vermeld'iri artikel 181 en 182 van de vennootschappenwet stellen zonder dat voorafgaandelijke machtiging van de-algemene vergadering Bij ontbinding van de vennootschap zal het vermogen onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aandelen. Het eventueel netto verlels zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 14

Bij overlijden zullen de aandelen toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle vennoten hierme hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebbedn zij enkel recht een vergoeding in geld te eisen, die overeenstemt met de waarde van het aandeel van de overledene.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erf-igenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 15

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te ma-'ken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Artikel 16

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens hun inbreng.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verkrijging van rechtpersoonlijkheid  verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting  volledige overname van activiteit

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen

De heer Marc Covemaecker voornoemd wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en wordt gelast met het bestuur van de vennootschap. Hij heeft het mandaat aanvaard. Het mandaat van de heer Marc Covemaecker is onbezoldigd. De algemene vergadering kan hiervan afwijken.



Het eerste boekjaar loopt vanaf dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal gehouden de derde vrijdag van de maand juni 2014 om 16 uur.

Aldus opgesteld te Vleteren (Oostvleteren) op 1 maart 2013 in drie exemplaren. Elk van de vennoten'erkent een origineel exemplaar ontvangen te hebben.

Bijlage : oprichtingstatuten

De heer Marc Covemaecker

in zijn hoedanigheid van zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2015
ÿþVoor- beltoudi aan ha Bctgisc Staatsbl

Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Q 1 J 1LLt /015

iffie

Ondernemingsar : 0521.817.933

Benaming

(voluit) : COVEMAECKER MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 8640 Vieteren (Oostvleteren), Hendrik Deberghstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding, vereffening en sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2015 blijft dat de algemene vergadering van deze vennootschap eenparig de volgende besluiten heeft genomen.

'ii lIu iiiu~u1 <~~ii

+15099

i







EERSTE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Aangezien de vennootschap geen activiteit meer vertoont beslist de algemene vergadering tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden, eenendertig maart tweeduizend vijftien. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT: EINDE MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat beëindigd wordt van de zaakvoerder, te weten: de heer Marc Covemaecker, wonende te 8640 Vleteren (Oostvleteren), Hendrik Deberghstrat 10.

De vergadering verleent hem volledig en onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgeoefend mandaat.

DERDE BESLUIT: GEEN BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering stelt vast dat de vennnootschap geen schulden meer heeft ten aanzien van derden en dat

de vennnootschap niet betrokken is in enig geschil en al haar verbintenissen heeft nageleefd.

Voor zover als nodig, verklaren de vennoten vrijwillig de verbintenis aan te gaan om alle op heden ongekende schulden van de vennootschap die eventueel na de sluiten van de vereffening nog zouden opduiken persoonlijk aan te zuiveren.

Gelet op het voorgaande heeft de algemene vergadering beslist uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen omdat er geen vereffeningsactiviteiten te vervullen zijn en de ontbinding van de vennootschap meteen te laten volgen door de sluiting van haar vereffening.

VIERDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat de vereffening van vennootschap definitief gesloten is en dat de vennootschap

vanaf heden definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT:BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te bij de heer Marc Covemaecker, te 8640 Vleteren (Oostvleteren), Hendrik Deberhgstraat 10.

ZESDE DBESLUIT: VOLMACHT

De vergadering gelast, BV ovv BVBA Persona Accountants, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met

het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen.

Marc Covemaecker

zaakvoerder - vennoot

Op de laatste blz. van Leek B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(elníer,l

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COVEMAECKER MARC

Adresse
HENDRIK DEBERGHSTRAAT 10 8640 OOSTVLETEREN

Code postal : 8640
Localité : Oostvleteren
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande