CPC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CPC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 454.664.140

Publication

23/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

,` ¬ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Kl.,,-~ ~-, ~- ~EE, ry1~..1-EGD

13. 03, 21112

f-.=C.-r.-iGiriffié~;'"'l' 1,~ ~.~~Ei

.\.,..e,. -.1._ i~

*iaosi9oa*

1

Ondernemingsnr : 0454.664.140

Benaming

(voluit) : CPC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : I-1. Consciencestraat 9 bus 11 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de verefffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 2 maart 2012, blijkt: volgende:

1,De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekeningen en het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen. Op 14 februari 2012 keurde de rechtbank van koophandel van: Kortrijk het bij verzoekschrift voorgelegde verdelingsplan van de activa onder de verschillende schuldeisers goed.

2.0e vergadering keurt de eindafrekening die afgesloten is op 15 december 2011 goed, alsook de: bestemming van het vereffeningssaldo.

3.De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar Peter Caset voor de door hem vervulde opdracht.

4.0e vergadering verklaart dat de vereffening van de NV CPC, in vereffening, afgesloten is. De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening en de décharge van de vereffenaar,

5.De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de NV CPC, in vereffening, definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar. De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hen bij hun benoeming werden toegekend, ock na de afsluiting van de vereffening' alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening' toekomen.

6.De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Kuipebosstraat 111, 8880 Sint-Eloois-winkel en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging en publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad en voor de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

Aldus opgesteld te Kortrijk op 2 maart 2012.

Peter Caset,

vereffenaar

Tegelijkertijd hierbij neergelegd: kopie vonnis verdelingsplan, afgeleverd door de rechtbank van koophandel dd. 14/0212012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.12.2011, NGL 16.02.2012 12040-0556-010
17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 13.01.2011, NGL 10.05.2011 11109-0302-009
11/03/2011
ÿþ mod 2.1

'uk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-1. 03. 2011

RECHTG OOPHANDEL

KORTRIJK

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

; Ondernerningsnr : 0454.664.140

1

iH 11111111A131e1 111

A

Benaming : CPC

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : H. Consciencestraat 9 bus 11 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontbinding Naamloze Vennootschap

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 0210212011, geregistreerd te Nieuwpoort, vijf bladen, geen renvooien op 04.02.2011, boek 51110 blad 20, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt%; VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CPC", met zetel te 8500 Kortrijk, H. Consciencestraat 9 bus 11, opgericht blijkens; i akte verleden voor notaris Jacques Van Bellinghen te Ternat op zes maart negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op vijfentwintig maart daarna] onder nummer 19950325-075, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

:1. Eerste besluit: Bevestigin_q verplaatsing van de zetel van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de verplaatsing van de zetles;

van 8880 Sint-Eloois-Winkel, Kuipebosstraat 111 naar 8500 Kortrijk, H. Conscienestraat 9 bus 11 ten

bevestigen.

Daartoe wordt artikel 2 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, H. Consciencestraat 9 bus 11."

2. Tweede besluit: Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf~~

heden.

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerderii opgesteld, inhoudende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

Bij het verslag van de Raad van Bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op dertig december tweeduizend en tien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

b) Door de Raad van Bestuur werd de bvba Cleppe, Keunen en Partners, bedrijfsrevisoren, met zetel:; te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1 als bedrijfsrevisor aangewezen en gelast met dei opmaak van een bedrijfsrevisoraal verslag overeenkomstig artikel 181 eerste paragraaf van het; i Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en van voormelde staatj'. van activa en passiva. Tevens erkent de vergadering een afschrift te hebben ontvangen van de voormelde staat van activa en passiva en van de beide voormelde verslagen.

c) na onderzoek bevestigd ondergetekende notaris Peter De Baets het bestaan en de externe:, wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en invereffeningstelling.

d) De vergadering beslist dat de naamloze vennootschap CPC, voornoemd, ontbonden wordt en in: vereffening treedt vanaf heden.

3. Derde besluit: Statutenwijziging

Om hiervan blijk te geven in de statuten, wordt artikel vier van de statuen geschrapt en vervangen doorn;

volgende tekst:

"Op zes maart negentienhonderd vijfennegentig werd de vennootschap opgericht voor onbepaalde!:

duur.

Op twee februari tweeduizend en elf werd zij vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld."

4. Vierde besluit: Ontslag zaakvoerders- décharge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

mod 2.1

Voor-

behouden - - -------- _

aan het De vergadering aanvaardt het ontslag van de bvba IR Peter Caset en de bvba BVC Consult, beiden

Belgisch ; voornoemd, bestuurders en gedelegeerd bestuurders van de naamloze vennootschap CPC, "

Staatsblad voornoemd.

De vergadering verleent hen volledige en eervolle décharge voor hun opdracht.

5. Vijfde besluit: Benoeming vereffenaar(s)

De vergadering beslist dat de functie van vereffenaar zal worden waargenomen door de heer Peter

Caset, voornoemd. De heer Peter Caset, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de rechtbank van koophandel van zijn

benoeming door de algemene vergadering.

6. Zesde besluit: Vaststelling van de machten/bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaars)

1. De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten voorzien in artikel 187 van i zelfde wetboek, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

In het bijzonder zal hij de macht hebben om aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende' vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, vôôr of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet of beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar mag tevens alle onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen, verpanden, met hypotheek of andere zakelijke rechten bezwaren, in één woord alle welkdanige daden van beheer en van beschikkingen stellen, betreffende de onroerende goederen van de vennootschap ; verder het maatschappelijk bezit in andere vennootschappen inbrengen, leningen aangaan ter betaling van de schulden van de vennootschap, dit alles zonder dat hij hiertoe de goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd

dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

3. De vereffenaar zal alle mogelijke schuldeisers, bij aangetekend schrijven verzoeken, het bedrag van hun schuldvordering kenbaar te maken, de nodige overtuigingsstukken te voegen bij de aangifte van schuldvordering en tevens aan te duiden op welke wettige reden van voorrang (voorrecht, hypotheek of pand) zij aanspraak maken.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten, overeenkomstig artikel 442bis Wetboek Inkomsten Belasting.

4. Wanneer de ingeroepen reden van voorrang of het bedrag van een schuldvordering, voor contestatie vatbaar is, en poging tot minnelijke regeling geen resultaat heeft opgeleverd, zal de vereffenaar namens de voornoemde vennootschap CPC in vereffening, de nodige rechtsvorderingen tot vaststelling van de schuldvorderingen laten inleiden voor de bevoegde rechtbanken.

5. De vereffenaar wordt tevens gemachtigd om alle formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, Bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

6. De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

7. De opdracht van de hiervoor genoemde vereffenaar zal niet vergoed worden.

8. Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een volledig verslag Elft te brengen over de vereffening en aile rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen.

Op het tijdstip van de sluiting duidt de vergadering tevens de plaats aan waar de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,." ~

mod 2.1

9. De vereffenaar is ertoe gehouden overeenkomstig artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te maken aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, dient de vereffenaar elk jjaar een inventaris op te maken, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening

voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. "

10. De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

11. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

12. Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND [IPTTRE.KSEL, (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van de ontbindingsakte dd 02/02/2011

Verslag van de Raad van Bestuur dd 12/01/2011

- Controleverslag Bedrijfsrevisor 21/01/2011

Staat van actief en passief dd 30/12/2010

Eenzijdig verzoekschrift

Verklaring op eer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 24.04.2009 09116-0192-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.05.2008, NGL 27.06.2008 08293-0066-012
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.05.2007, NGL 12.07.2007 07391-0319-010
12/07/2006 : DE067855
01/07/2005 : AA067855
11/10/2004 : AA067855
12/09/2003 : AA067855
03/10/2002 : AA067855
30/06/2001 : AA067855
28/06/2001 : AA067855
29/06/1999 : BL589634
18/07/1997 : BL589634

Coordonnées
CPC

Adresse
HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 9, BUS 11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande