C'PORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C'PORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.730.321

Publication

16/07/2014
ÿþ MM 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!1,11.11111!1111(111

NEERGELEGDTERGRIFFIE RechtbankvanKoophandelGent

7 MU 2014

Afer&URNE





Ondernerningsnr : 0 ÇÇç 3.0 3 02A

Benaming (voluit) :CrIDORT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel :Robert Orlentpromenade 21, 8620 Nieuwpoort

L. (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Tekst:

Uittreksel uit een akte verleden door Meester JEAN-LUC PERS, notaris te Vilvoorde, op zevenentwintig juni tweeduizend veertien. Oprichters:

1. Mevrouw DELCOURT Sonia Maria, geboren te Ukkel op zesentwintig juni negentienhonderd vierenvijftig, rijksregisternummer 54.06.26 466-27, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te 1741 Ternat (Wambeek), Assesteenweg 400

2. De Heer WILLEMS Claude Hans, geboren te Roeselare op zestien juli negentienhonderd tweeënzestig, rijksregisternummer 62.07.16 303-83, ongehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Paul Orbanpromenade 3/0003.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: " C'PORT n

Maatschappelijke zetel: Robert Orlentpromenade 21, 8620 Nieuwpoort

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het

buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

I- uitbaten, beheren en controleren van horecazaken, cafés, restaurants, brasseries, drankgelegenheden, hotels, pensions, public en private bars, feestzalen, catering, snackbars en take-away, frituren, spijshuis, verbruikssalon, uitbating van private clubs en iedere combinatie hiervan, kortom iedere activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het verschaffen van verblijfsmogelijkheid met of zonder eetgelegenheid, het klaarmaken, verwerken, verbruiken - ter plaatse of door afname of thuisbrenging - van voedingswaren en dranken, alsmede de organisatie van demonstratie- en degustatiesessies, seminaries, vergaderingen en congreseen, alsook de activiteit van groot- en kleinhandel in voedingsproducten en hun derivaten, de in- en uitvoer van voedingswaren, dranken en samenhangende producten, de aan-

en verkoop van horecabenodigdheden, de dienstverlening in de brede zin van de horecasector, zonder dat deze opsomming binnen de voedings- en horecasector als beperkend kan beschouwd worden;

- beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen m.b.t. onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen



Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

elgec

Staatsblad

Luik B - vervolg

Ri'e rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van laard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te lbevorderen, alsmede borg te stellen voor het goede verloop van Iverbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben ;van deze roerende en onroerende goederen.

1 De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële,

industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap elle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur Ivanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Maatschappelijk kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20,000,00). Het is gesplitst in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste Ivan het kapitaal vertegenwoordigen.

De tweehonderd (200) aandelen die gans het kapitaal vertegenwoordigen werden allen in geld en tegen pari volledig ingeschreven en volledig volgestort.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Zaakvoerders:

1. Mevrouw DELCOURT Sonia Maria, geboren te Ukkel op zesentwintig juni negentienhonderd vierenvijftig, rijksregisternummer 54.06.26 466-27, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te 1741 Ternat (Wambeek), Aesesteenweg 400

2. De Heer WILLEMS Claude Hans, geboren te Roeselare op zestien juli negentienhonderd tweeënzestig, rijksregisternummer 62,07.16 303-83, ongehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Paul Orbanpromenade 3/0003

Algemene vergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet

Voor,

behouden aan het e qusc

Staatsblad

1

Luik B - vervo[g

Fvoorgeschreven wijze.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op

éénendertig december van hetzelfde jaar,

Buitengewone algemene vergadering.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastge-

steld, komt bijeen de eerste buitengewone algemene vergadering die volgende

besluiten neemt.

1) De algemene vergadering beslist:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie;

1) Mevrouw DELCOURT Sonia, voornoemd;

2) de Heer WILLEMS Claude, voornoemd,

die beide verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn

door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

2) De vergadering besluit dat het eerste boekjaar zal lopen tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

3) De vergadering besluit dat de eerste jaarvergadering zal plaatsgrijpen in het jaar tweeduizend zestien.

4) De vergadering beslist bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de hiervoor genoemde oprichters en dit vanaf één juli tweeduizend veertien tot op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

8) De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan dei BVBA uJona-fisc", met zetel te 8920 Langemark (Bikschote), Zuidschotestraat 19, met de mogelijkheid van indeplaatstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of B.T.W.- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean-Luc PERS, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 12.07.2016 16315-0020-008

Coordonnées
C'PORT

Adresse
ROBERT ORLENTPROMENADE 21 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande