CRABEELS DANIEL & PARTNERS, AFGEKORT : CRABEELS & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRABEELS DANIEL & PARTNERS, AFGEKORT : CRABEELS & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.507.547

Publication

08/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V w1~muniH~ww~~~~imua '

beh 131 9500* rQchtbat'n. ~

aa Brugge ^" ál f -4a1`te,

Bel oP 2 9 >! iff, 2013

Sta Griffie







Ondernemingsnr: © 51/4, Benaming

(voluit) : CRABEELS DANIEL & PARTNERS (verkort) : CRABEELS & Partners

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : E. Beernaertstraat, 58 bus 1, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : VENNOOTSCHAP OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge op 26 oktober 2013, ter registratie, dat:

1/ De heer CRABEELS, Daniel Laurent August Eduard, geboren te Oostende op dertig oktober negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.10.30 235-40, wonende te 8460 Oudenburg, Klemskerksestraat 5, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft op gericht onder de naam "CRABEELS DANIEL & PARTNERS", afgekort "CRABEELS & Partners" met zetel te 8400 Oostende, E. Beemaertstraat, 58 bus 1.

2/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en, is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel van één{honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De heer CRABEELS Daniel, voornoemd, doet inbreng in geld van een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), volstort ten belope van twee/derden, hetzij ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400 EUR), waarvoor aan hem honderd (100) aandelen worden; toegekene

leder aandeel is volgestort voor ten minste éénvijfde.

Het niet-volstorte kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro.

3/ De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, E. Beernaertstraat, 58 bus 1. De exploitatiezetel is gevestigd te 8400 Oostende, E. Beemaertstraat, 58 bus 1.

4/ Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze. opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen,: het aanvaarden van aanstellingen ais curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de Orde van Vlaamse Balies en door de Orde van Advocaten van de balie te Brugge zoals onder meer vervat in de Beroepscodex van deze orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

t~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe[ of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

5/ De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

61 De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

7/ Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

8/ Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2014.

9/ De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat van de vennootschap. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en rekening houdend met de regels van de deontologische code. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

10/ BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder dient steeds advocaat te zijn aan de Balie van Brugge.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. STATUTAIR ZAAKVOERDER

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer CRABEELS, Daniel Laurent August Eduard, geboren te Oostende op dertig oktober negentienhonderd achtenveertig, wonende te 8460 Oudenburg, Klemskerksestraat 5.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat onbezoldigd.

Artikel 33.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 34.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

11/ De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet Is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de

Voor-

NÉleapuOknn het

Belgisch

Staatsblad

vereniging van

van haar z

aile aandelen

zijn

and, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot' aande

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten warden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te ; beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten verder te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. Indien de vennoten beroep wensen te doen op een externe vereffenaar, kan uitsluitend een advocaat als vereffenaar aangesteld worden. De naam van de vereffenaar wordt voorafgaandelijk gemeld aan de stafhouder.

Geschillen moeten met eerbied voor het beroepsgeheim worden beslecht.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de " baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Bij de overdracht van de dossiers respecteert de vereffenaar de vrije keuze van de cliënt.

VERDELING VAN DE DOSSIERS

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de verdeling van de dossiers uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis).



Bijlage: afschrift oprichtingsakte





Op de laatste blz. van bulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 31.08.2015 15571-0457-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.08.2016, NGL 31.08.2016 16573-0300-015

Coordonnées
CRABEELS DANIEL & PARTNERS, AFGEKORT : CR…

Adresse
E. BEERNAERTSTRAAT 58, BUS 1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande