CRAVANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRAVANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.466.645

Publication

04/02/2014
ÿþmod 11.1

i~~u~muuuium~~xu~u

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT R SELGE

2 0 ..01- 2014

SELGISCI STAATSSLA,

RECHTBANK KOOPHANDEL Gifdl IORiJK

NEERGELEGD

Ondernem ingsn r : 0425.466.645

Benaming (voluit) : CRAVANO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 5

8790 Waregem

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 30 december 2013, geregistreerd te Oudenaarde op 06 januari 2014, 6 bladen geen verzendingen. Boek 762, blad 16, vak 03, Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING -- Verslaggeving.

al De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 16 december 2013 waarin werd beslist in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting (WIB) over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend, betaalbaar op 16 december 2013, voor een bruto-bedrag van driehonderd zesentachtigduizend achthonderd euro (386.800,00 EUR), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing ten belope van tien procent, zijnde achtendertigduizend zeshonderd tachtig euro (38.680,00 EUR), in totaal aldus driehonderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (348.120,00 EUR) netto-dividend, uit te keren aan de beide vennoten samen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Voomoemde vennoten verklaren overeenkomstig artikel 537 WIB het hen toegekende tussentijds bruto dividend ten belope van 90 procent onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap,

bl De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 18 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde kapitaalverhoging(en).

cl De vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 17 december 2013 opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1, van het Wetboek van Vennootschappen door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt" met kantoor te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging(en), bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

"7. Besluit

De inbreng in natura bestaat uit:

- De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 16 december 2013, van de

Heer en Mevrouw Michel VANDEN BORRE -- Marie-France CRAS ad e 348.120, 00.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de fmt3tc taiz ven Luif; B vurnleld=~o R4c,to Naam en haedL31 gnerd Jan de rr,strun+enterende notaris hetzit van de perso(o)r;(eni bevoegd de recht.perseon ten aanren van derden te <<c.itegensr;oordigen

Veis.r) Naam en handteken¬ r=g

mod 11.4

Voor-

' tehouden De inbren,

aan het 9 in natura gewaardeerd op driehonderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (¬

Belgisch 348.120,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen, De inbreng in natura is gewaardeerd aan de nominale

Staatsblad waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 348.120,00. De inbreng wordt vergoed met 1.493

4" 7 nieuwe aandelen die toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten Miche!

VANDENBORRE - Marie-France GRAS. De echtgenoten gaan uitdrukkelijk akkoord met de creatie van een aantal nieuwe aandelen gebaseerd op de huidige fractiewaarde van de bestaande aandelen, ook al verwatert hierdoor het aantal "eigen" aandelen van Mevrouw.

Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 1.880,00 door incorporatie van beschikbare reserves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 17 december 2013

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT"

Vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT"

d/ Alle vennoten, voornoemd, verklaren een exemplaar van voormelde verslagen voor heden te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren,

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor,

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING . Kapitaalverhogingen door inbreng in natura en door incorporatie van reserves

a/ Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het kapitaal, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, te verhogen door inbreng van een deel van de schuldvorderingen die de voomoemde vennoten hebben op de vennootschap.

Zelfde schuldvorderingen zullen in de vennootschap worden ingebracht ten belope van driehonderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (348.120,00 EUR) door inbreng in natura (schuldvordering) om het kapitaal te brengen van achthonderdduizend euro (800.000,00 EUR) op één miljoen honderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (1,148.120,00 EUR).

b/ Tussenkomst -- Inschrilvinq op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, beide voomoemde vennoten die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

De vennoten verklaren dat zij elk hun deel in voormelde globale schuldvordering willen aanwenden om in te tekenen op de onderhavige kapitaalverhoging.

cl Vergoeding voor de inbreng

De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van duizend vierhonderd drieënnegentig (1493) nieuwe aandelen van dezelfde aard en dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 WIB.

De vergoeding is gebaseerd op de bestaande fractiewaarde van de huidige aandelen, gedefinieerd als maatschappelijk kapitaal gedeeld door het totaal aantal aandelen. Aangezien het kapitaal voor de kapitaalverhoging 800.000,00 EUR bedraagt en wordt vertegenwoordigd door 3.431 aandelen, bedraagt de fractiewaarde per aandeel 233,168 EUR, Bijgevolg wordt de inbreng in natura ten belope van 348.120,00 EUR vergoed met (348,120,00 ¬ gedeeld door 233,168 ¬ of afgerond) 1493 nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zullen dus toegekend worden ais vergoeding voor de inbreng van de schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot dividenduitkering die de vennoten-inschrijvers lastens de vennootschap bezitten, hetgeen de vennoten aanvaarden.

Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van 100 procent.

De nieuwe aandelenverhouding (van in totaal 4924 aandelen) ziet er volgens de verklaring van de aandeelhouders en tengevolge van voormelde kapitaalverhoging uit als volgt

- 3428 aandelen behoren tot het eigen vermogen van mevrouw Marie-France Cras;

- 3 aandelen behoren tot het eigen vermogen van de heer Michel Vanden Borre;

- 1493 aandelen behoren toe aan het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten Vanden Borre - Cras.

De vennoten komen overeen dat de lidmaatschapsrechten op 1492 aandelen zullen toekomen aan mevrouw Marie-France Cras terwijl het lidmaatschapsrecht op 1 aandeel zal toekomen aan de heer Michel Vanden Borre,

d/ kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

De vergadering beslist het kapitaal een tweede keer te verhogen met een bedrag van duizend achthonderd tachtig euro (1.880,00 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves om het kapitaal te brengen van één miljoen honderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (1,148.120,00 EUR) op één miljoen honderd vijftigduizend euro (1.150.000,00 EUR), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

e/ Vaststelling kapitaalverhogingen

Op de laatste blz van Le. _B'}eimelden Recto , Naam headanigneéd van de instrumcnterendc notans het!Ij van de per.oio)n(en)

bevoegd de tectwepersoon ten aanzien van daalart ie vertegenvuùordlgen

Verso Naam en tiandtetsen+na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

*behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen ten belope van respectievelijk driehonderd achtenveertigduizend honderd twintig euro (348.120,00 EUR) en duizend achthonderd tachtig euro (1.880,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen honderd vijftigduizend euro (1.150.000,00 ' EUR), vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd vierentwintig (4.924) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

DERDE BESLISSING - aanpassing van de statuten rekening houdend met de voormelde kapitaalsverhogingen en door een nummering van de aandelen op naam

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen door het artikel enerzijds in overeenstemming te ' brengen met de voormelde kapitaalsverhogingen en door anderzijds de aandelen op naam te nummeren.

De vergadering beslist de aandelen op nummer toe te wijzen ais hierna vermeld, doch evenwel zonder de toewijzing te vermelden in de statuten:

- Mevrouw Marie-France Cras bezit de lidmaatschapsrechten op de volgende aandelen:

" Bestaande aandelen: 1 - 3.428

" Nieuwe aandelen: 3.432-4.923

- De heer Michel Vanden Borre bezit de lidmaatschapsrechten op de volgende aandelen:

" Bestaande aandelen: 3.429-3.431

" Nieuwe aandelen: 4.924

Het nieuwe artikel vijf zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd vijftigduizend euro (1,150.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd vierentwintig (4.924) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die ieder één/vierduizend negenhonderd vierentwintigste (1/4.924e°) van het kapitaal

vertegenwoordigen en genummerd zijn van 1 loten met 4.924."

VIERDE BESLISSING - Aanpassing van de statuten met de mogelijkheid om de vennootschap te

ontbinden en te vereffenen in één akte

De vergadering beslist artikel 21 van de statuten te wijzigen door de toevoeging van een artikel 21 bis,

teneinde het mogelijk te maken de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte indien is voldaan

aan de wettelijke verplichtingen daartoe.

Het nieuwe artikel 21 bis zal luiden ais volgt:

"Artikel 21 bis: ontbinding en vereffening in één akte

Indien de vereffening van de vennootschap een eenvoudige vereffening betreft, en wanneer is voldaan aan

de voorwaarden van artikel 184, §5 van het Wetbàék van Vennootschappen voor een ontbinding en vereffening

van de vennootschap in 1 akte, meer bepaald;

1° dat geen vereffenaar wordt aangeduid;

2° dat er luidens de staaf van activa en passiva geen passiva meer zijn;

3° dat alle aandeelhouders aanwezig zijn op deze algemene vergadering

zal de vergadering die de ontbinding vaststelt, kunnen beslissen de vergadering tot de ontbinding meteen te

laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er nadien toch nog een schuld van de vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verbinden de

aandeelhouders zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting

van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers."

VIJFDE BESLISSING - Volmacht.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING - Machtiging.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, de gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : KO104019
02/08/2012 : KO104019
22/07/2011 : KO104019
23/06/2011 : KO104019
20/05/2011 : KO104019
20/04/2011 : KO104019
27/07/2010 : KO104019
29/06/2009 : KO104019
05/08/2008 : KO104019
11/07/2008 : KO104019
27/08/2007 : KO104019
24/08/2006 : KO104019
20/07/2005 : KO104019
19/07/2004 : KO104019
06/08/2003 : KO104019
10/06/2003 : KO104019
28/02/2003 : KO104019
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 31.08.2015 15503-0400-012
21/08/2002 : KO104019
19/07/2002 : KO104019
20/07/2001 : KO104019
10/12/1999 : KO104019
28/01/1999 : KO104019
16/09/1995 : KO104019
01/01/1986 : KO104019
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 29.08.2016 16541-0335-013

Coordonnées
CRAVANO

Adresse
INDUSTRIELAAN 5 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande