CRC BUILDERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRC BUILDERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.957.918

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 30.10.2014, NGL 10.12.2014 14691-0097-010
04/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301365*

Neergelegd

28-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518957918

Benaming (voluit): CRC BUILDERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Wolvenstraat(Kor) 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op zesentwintig februari tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer OOSTERLYNCK Thomas Alfons Guy, geboren te Kortrijk op 27 januari 1982, niet gehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Wolvenstraat(Kor) 6.

2. Mevrouw VERLINDE Barbara Emilia Martine, geboren te Tielt op 17 april 1986, niet gehuwd,

wonende te 8710 Wielsbeke, Vlasstraat(S.B.V.) 37.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  CRC BUILDERS .

Zetel: Wolvenstraat(Kor) 6 te 8500 Kortrijk.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Alle aannemingen van constructie van bouw- en andere werken, alsook de aankoop, verkoop, verhuring,

exploitatie en valorisatie van alle onroerende goederen.

- Alle handel in (bouw)materialen en gereedschappen en alle hulpstoffen en alle aan de bouwsector

aanverwante producten.

- Verhuur van en groot- en kleinhandel in machines, materialen, installaties en toebehoren.

- Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

- Onderneming voor algemene bouw- en betonneringswerken zowel voor nieuwbouw als vernieuwbouw.

- Onderneming voor het aanleggen van parkings, opritten en tuinen.

- Onderneming voor het verlenen van dienstprestaties aangaande het bouwen, verbouwen en in stand houden van onroerende goederen, zoals prestaties van coördinatie, opmaken van energieprestatiecertificaten, enzovoort.

Deze opsomming is niet beperkend van aard.

- De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

- Het leveren van advies aan derden, het besturen van organisaties en vennootschappen, het leveren van consultancy, het opnemen van mandaten van zaakvoerder/bestuurder/vereffenaar, enzovoort.

- Het organiseren van evenementen, incentive-activiteiten, recepties, productlanceringen, marketingcampagnes, barbecues en allerlei  social events , teambuildingreizen.

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van roerende waarden, beleggingen en investeringen.

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van onroerende goederen.

- Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van motorvoertuigen, oldtimers, antiquiteiten, kunstvoorwerpen en verzamelobjecten.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, organisaties of particulieren onder om het even welke vorm.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

- De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer, behoudens voor eigen rekening, of beleggingsadvies doen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: vijftigduizend euro (50.000 EUR), volledig volgestort in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand maart om tien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Zijn benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De heer OOSTERLYNCK Thomas, voornoemd.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BV-FLIGHT , met zetel te 8710 Wielsbeke, Vlasstraat 37, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0832.728.172, vast vertegenwoordigd door Mevrouw Barbara VERLINDE, voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. zesentwintig februari tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
CRC BUILDERS

Adresse
WOLVENSTRAAT(KOR) 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande