CREA-RE BRUGGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREA-RE BRUGGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.794.931

Publication

30/10/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudel aan het Belgisch Staatsblac 11111M108

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

21 OKT. 20111

Griffie

Afdeling VEURNE

Ondememingsnr : 0536.794.931

Benaming

(voluit) : Crea-RE Brugge

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Veurnelaan 104, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op 15 september 2014, blijkt:

het ontslag als zaakvoerder van de heer Dirk Oyaert vanaf heden

-do benoeming als zaakvoerder van de Comm.V.A. Vitruvius, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde,

Veurnelaan 104, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0556.688.542,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Oyaert, die aanvaardt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten kunnen de zaakvoerders, gezamenlijk optredend, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Afzonderlijk optredend kan de zaakvoerder aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, aile handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap.

Samen handelend kunnen de zaakvoerders eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door het college van zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn. Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

De heer Bernard Soens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulli B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304167*

Neergelegd

18-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536794931

Benaming (voluit): Crea-RE Brugge

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Veurnelaan(Kok) 104

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op zeventien juli tweeduizend en dertien

door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Oyaert, Dirk Johan Cornelius, rijksregister nr 59.12.02-

367.23, identiteitskaart nr 590-9885227-80, geboren te Nieuwpoort op twee december negentienhonderd negenenvijftig, wonend te 8670 Koksijde, Veurnelaan nr 104; echtgenoot van Mevrouw Willemijns, Maria;

2° Heer Soens, Bernard Georges August, rijks-register nr 53.06.14.261-86, identiteitskaart nr 590-8423318-58, geboren te Kortrijk op veertien juni negentienhonderd drie en vijftig, wonend te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Oude Kassei nr 28; echtgenoot van Mevrouw Goesaert, Sabine;

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "Crea-RE Brugge".

3/ Zetel: 8670 Koksijde, Veurnelaan(Kok) 104.

4/ Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Promotieactiviteiten en vastgoedoperaties

- Het waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen

- Het nemen van participaties in andere vennootschappen

- Alle studiën en operaties meet betrekking tot alle onroerende

goederen en rechten zoals de aankoop, bouw, verbouwing, aanpassing,

huur, onderhuur, ruiling, verkoop, en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks be-trekking hebben op het beheer of op het productief maken voor zichzelf of voor anderen van alle be-bouwde of onbebouwde onroerende goederen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven op alle wijzen en volgens de modaliteiten die

haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder dat de

navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend (20.000,00) euro, verdeeld in twintig (20) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/twintigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWINTIG DUIZEND euro (¬ 20.000,00) vooraf-gaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE37 7310 3306 2928 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 juli laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zijn er 2 of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor het stellen van handelingen die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Wanneer er een college van zaakvoerders werd gevormd, komt deze bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens een zaakvoerder dit aanvraagt, dit na bijeengeroepen te zijn door en onder het voorzitterschap van haar voorzitter.

Het belang van de vennootschap vereist bij een onroerend project steeds een behandeling door dit college in volgende gevallen:

- het goedkeuren van de kredietovereenkomst met de bank

- het goedkeuren van de definitieve plannen voor aan-vraag van de stedenbouwkundige vergunning

- het goedkeuren van de definitieve uitvoeringsplannen en lastenboeken

- het toewijzen van de werken aan de diverse aannemers

- het selecteren van de geschikte huurders

- het goedkeuren van de definitieve huurovereenkomsten.

De vergadering wordt gehouden op de plaats die in de oproepingsbrief wordt bepaald.

Bij weigering van de voorzitter tot oproeping, binnen de acht dagen, zullen de aanvragende zaakvoerders geldig de oproepingen verrichten.

Het college van zaakvoerders kan slechts op geldige wijze beraadslagen en beslissen indien ten minste de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Het college van zaakvoerders kan slechts op een geldige wijze bijeenkomen zonder voorafgaande bijeenroeping indien alle zaakvoerders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en akkoord zijn om te beraadslagen en te besluiten over de te behandelen agendapunten. Elke zaakvoerder kan aan een andere zaakvoerder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen in het college. Evenwel mag een zaakvoerder ten hoogste één andere zaakvoerder vertegenwoordigen. Deze volmacht kan per brief of per fax worden gegeven en dient door de volmachtdragende zaakvoerder te worden voorgelegd aan de voorzitter, uiterlijk één dag voor de betreffende vergadering van het college.

Onverminderd hetgeen hierna bepaald, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders, zonder dat de blanco stemmen en onthoudingen worden meegeteld.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Afzonderlijk optredend kan de zaakvoerder aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alle handelingen stellen voor het dagelijks beheer van de vennootschap en voor alle beslissingen, bestellingen, aankopen en betalingen met een totaal bedrag van maximum

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIJF DUIZEND EURO (¬ 5.000,00). Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken der vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van het college der zaakvoerders niet vereisen of niet wenselijk maken. Samen handelend kunnen de zaakvoerders eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door het college van zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn. Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking der statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

De vaststelling van deze bezoldiging of vergoeding kan gebeuren ter gelegenheid van de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van zaakvoerder onbezoldigd.

8/ Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2015.

9/ Het boekjaar van de vennootschap gaat in op éénendertig december van ieder jaar en eindigt op dertig december van ieder volgend jaar. Eerste boekjaar: vanaf 17 juli 2013 tot en met 30 december 2014.

10/ Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkeringen zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn beide voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerders, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Heer Oyaert, Dirk (die belast wordt met het dagelijks bestuur) en Heer Soens, Bernard, beide voornoemd, die aanvaarden.

VOLMACHT. Heer Oyaert, Dirk en Heer Soens, Bernard, beide voornoemd, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan

Luik B - Vervolg

Acco-Ver-O BVBA met zetel te 8630 Veurne, Noordstraat 24 bus 2, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0509-010

Coordonnées
CREA-RE BRUGGE

Adresse
VEURNELAAN 104 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande