CREATIVE PRINTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIVE PRINTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.115.765

Publication

25/09/2014
ÿþMod Word 11.1

Il Il 1111,j1111. jlo '11Fl IR 1I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.1 BELGISCH STAATE BLAD

I.D.P.B.

1  13 -09- 201

Jr,

MONITEUR BE

S.I.P.P.

NEERGELEGD

19 A06. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Ge

Ondernemingsnr : 0845.115.765

Benaming

(voluit) : CREATIVE PRINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Mandellaan 533

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 25 juli 2014, ter

registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van ;

a. Het bijzonder verslag overeenkomstig artikel 181§1 Wetboek Vennootschappen opgesteld door de zaakvoerder in datum van 06 juli 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 mei 2014, gehecht;

b. Het verslag overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de externe accountant, mevrouw Catherine Delecluse te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37, over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap omschreven in het verslag van de zaakvoerder, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt als volgt:

"11. BESLUIT

De staat van activa en passive per 31 mei 2014 van de BVBA CREATIVE PRINTING met zetel te 8800 Roeselare, Mandellaan 533, die in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht werd opgesteld door de zaakvoerder van de vennootschap, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, opgesteld in de veronderstelling van continuTteit geen rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft een balanstotaal van 1.051.172,96 EUR en een gecorrigeerd resultaat van 104.621,56 EUR. Het netto-passief bedraagt 165.548,59 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij niet konden uitvoeren overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt enerzijds dat deze staat op een correcte wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en passiva, enigszins aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Te Kortrijk, 23 juli 2014

Catherine Delecluse

Extern accountant"

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De enige vennoot sluit zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de Bij toepassing van artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na

vennootschap gehouden is in verband met deze invereffeningstelling.

Op haar vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige zaakvoerder van de vennootschap heeft deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden niet in vereffening te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de ontbinding te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden te rekenen vanaf heden.

Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Ondergetekende notaris heeft de comparant erop gewezen dat aile stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap dienen te vermelden dat zij in vereffening is alsook dat iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening verboden is.

Op de laatste lz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 x 2. De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen : de heer DEMONIE Lieven Antoon, geboren te Wervik op 14 februari 1969, echtgenoot van mevrouw DUBUS Darleen Clarisse, wonende te 8800 Roeselare, Mandellaan 533, hier aanwezig, die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging (homologatie) van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De heer DEMONIE Lieven, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging (homologatie) van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna eventueel benoemde plaatsvervangende vereffenaar te ondertekenen,

Hierna «de vereffenaar» genoemd,

3. De algemene vergadering beslist vervolgens  na hiertoe op afdoende wijze te zijn ingelicht door ondergetekende notaris - geen plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer DEMONIE Lieven, voornoemd, door de rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

4. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien,

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar zal aile derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie toegezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

5. Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder, te weten de heer DEMONIE Lieven, voornoemd. De vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft kwijting.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de onder het tweede besluit vermelde opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar. De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

6. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de algemene vergadering de statuten als volgt aan

te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist aldus:

- dat het artikel 1 van de statuten zal luiden als volgt :

"Artikel 1, RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij draagt de benaming "CREATIVE PRINTING".

De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij proces verbaal van algemene vergadering

gehouden voor notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton, op 25 juli 2014. Zij bestaat dus enkel nog voor

haar vereffening."

- vervanging van artikel vier van de statuten door de volgende tekst :

"Artikel 4.- DUUR

De vennootschap bestaat met ingang van 25 juli 2014, enkel nog voor haar vereffening."

7. De vergadering verleent aan de vereffenaar aile machten om de statuten te laten coördineren, om er voor te zorgen of te laten voor zorgen dat deze worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en om de genomen beslissingen uit te voeren.

De vergadering stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile

4

Voor-behoucte n aan het Belaisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name mevrouw DELECLUSE Catherine, wonende te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37,

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

- expeditie van de akte;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief;

- verslag van de externe accountant;

afschrift van de beschikking van de rechtbank van Koophandel te Kortrilk in datum van 12 augustus 2014

tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar, zijnde de heer DEMONIE Lieven;

gecoördineerde tekst van de statuten,

Notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0429-017
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 11.07.2013 13299-0168-016
31/07/2012
ÿþOp de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

aam en handtekening.

Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhIIII III1I III III II

*12135144* iu

ONfTEUR

2 4 -07_

G(SCF! Al.~''~r

NEERGELEGD

13. 07, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Km-11d K

M

ia

7C1~,

bel a. B( Sta

Ondememingsnr : 0845.115.765

Benaming

(voluit) : Creative Printing

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Roterijstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 05.07.2012 dat werd beslist de zetel van de vennootschap met ingang van 05.07.2012 te verplaatsen naar 8800 Roeselare, Mandellaan 533.

Getekend,

de zaakvoerder,

de Heer Lieven Demonie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): CREATIVE PRINTING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 Kuurne, Roterijstraat 75

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 30

maart 2012:

- De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CREATIVE PRINTING".

- De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8520 Kuurne, Roterijstraat 75.

- Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600,00 euro.

- Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven: door de Heer Lieven DEMONIE,

voornoemd, ten belope van 186 aandelen.

totaal: 186 aandelen

- De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224

van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Centea

Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 maart 2012 afgeleverd

bankattest.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd

ingeschreven, volgestort is ten belope van twee/derde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  CREATIVE PRINTING .

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten. Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap zal tot doel hebben, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Ondernemingsnr :

IS VERSCHENEN

De Heer DEMONIE Lieven Antoon (nationaal nummer 69.02.14-181.86) geboren te Wervik op

14 februari 1969, wonende te 8520 Kuurne, Roterijstraat 75.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd heeft bij authentieke akte de oprichting en de

statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

EUR)

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van

heden.

TITEL I: OPRICHTING.

*12302128*

0845115765

TITEL II  STATUTEN (bij uittreksel)

Griffie

Neergelegd

10-04-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, alsmede de agentuur bij het afsluiten van verzekeringen. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden, alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van de depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overnamen van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

- De aan- en verkoop, ruilen, verkavelen, valorisering, bouwen en doen bouwen, verbouwen en doen verbouwen, huren en verhuren, leasing en beheren, schatten en expertiseren, productief maken en inrichten en uitbaten van onroerende goederen (zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik) en geven van advies ter zake zo ruim mogelijk op gevat, verkopen op plan van onroerende goederen. Het aanleggen en oordeelkundig beheer uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik.

- Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat de organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole, het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten, het verbeteren en op het punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten en octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

- Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen en onder andere drukpers en drukkersmateriaal en materieel.

- De uitbating van een werkplaats voor het typografisch zetten en drukken, voor het fotografisch zetten en offset drukken.

- Het uitvoeren van alle soorten drukwerken.

- Het opmaken van alle soorten zelfklevende teksten.

- De uitbating van een drukkerij door middel van boekdruk, offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of andere drukpersen, duplicors, computerprinters, printinstallaties, foto en thermokopieerapparaten, enzovoort.

- Het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheidsprojectie (retroprojectie), tekeningen, lay-outs, dummy s enzovoort.

- De bewerking van digitale gegevens verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevendragers.

- De drukkerijen van kranten, reclamedrukwerk, tijdschriften, folders, vakbladen, enzovoort.

- Alle overige grafische activiteiten.

- De groot en kleinhandel in papierwaren en kantoorbehoeften en alle andere goederen die verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies zoals voor het laatst gewijzigd door de wet van 6 april 1995.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om

twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende

werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap

werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden

overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap

werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten,

de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen

krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de

andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan

niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt

uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of

"verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap

gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter

aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%)

afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van

zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de

bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III.- SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer Lieven DEMONIE, voornoemd, die alhier aanwezig verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Franky Vanoutryve, Brugsesteenweg 323 te Kuurne evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds 1 maart 2012.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) Notaris Vincent Guillemyn

Gelijktijdig neergelegd: - afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CREATIVE PRINTING

Adresse
MANDELLAAN 533 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande