CREHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.145.524

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13442-0283-010
16/04/2012
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NrERCFLEP,0

0 3. 04, 2012

'LàwtrêAiVr; 1,-,,,_KJ,FiAJ`Jui,d_.

KOFtTP. IiC

*120~9013*

fret

aE

Be Sta.

A

Ondernemingsnr : 0838.145.524

Benaming

(voluit) : CREHA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Hutste, Ginstestraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag & benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 29 maart 2012, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CREHA", met zetel te 8531 Hulste, Ginstestraat 4, BE 0838.145.524 RPR Kortrijk, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige statutair zaakvoerder, de Heer GRAEYNEST Danny, te ontslaan en kwijting te geven voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het huidige artikel 11 van de statuten aan te passen ingevolge dit ontslag en de twee laatste paragrafen, de benoeming van de statutair zaakvoerder en opvolger te schrappen.

DERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten Mevrouw VANNESTE Hilda te benoemen als gewoon zaakvoerder van de vennootschap. Mevrouw VANNESTE Hilda aanvaardt de benoeming.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 29 maart 2012.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11.111111j1LIE1161!

be a 81 stE

NEERGELEGD

12. 07. 2011

RECHTBANKKOOPHANDEL

" KORTRIJK

Ondernemingsnr : Ç/3g _ fû -. l-

Benaming U T r

(voluit) : CREHA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Harelbeke, Ginstestraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris, te Oostakker, Stad Gent, op 29 juni 2011, neergelegd voor registratie;

dat de Burgerlijke Maatschap "CRAEYNEST-VANNESTE" met maatschappelijke zetel te 8531 Harelbeke, Ginstestraat 4, vertegenwoordigd overeenkomstig het artikel 8.2 van haar statuten door haar beide zaakvoerders, de heer CRAEYNEST Danny Oscar Alfons, geboren te Izegem op 8 september 1954, nationaal nummer 54.09.08 277-01, en zijn, echtgenote, Mevrouw VANNESTE Hilda Maria Martha, geboren te Izegem op 10 juni 1954 ' nationaal nummer 54.06.10 270-24, samen wonende te 8531 Harelbeke, Ginstestraat 4, volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "CREHA".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8531 Harelbeke, Ginstestraat 4.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZFND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) gelijke aandelen op naam, zonder, een nominale waarde, die ieder een/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al de kapitaalaandelen werd in natura door de voornoemde oprichter ingeschreven. BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het: maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve' weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BESTUURSORGAAN -- BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij unanimiteit van stemmen. VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

Alle managementactiviteiten, in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het verstrekken van advies en de begeleiding op het vlak van team building, personeelsbeleid en  motivering, human resources, marketing, budgetonderzoek, en  controle, en dergelijke, de vennootschap kan deze activiteiten uitoefenen in om het even welke vorm, met inbegrip van het organiseren van zowel individuele als groepsessies, het geven van voordrachten, het schrijven en uitgeven van artikels of boeken.

Publiciteit, zowel wat betreft ontwikkeling van campagnes, opstellen van budgetten, gehele of gedeeltelijke medewerking aan publiciteitscampagnes, en in het algemeen alle activiteiten welk rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met het voeren van publiciteit in opdracht en voor rekening van derden.

Het organiseren en beheren van manifestaties van om het even welke aard, met inbegrip van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Het uitbaten van tea-room, restaurant hotel en andere gelegenheden kaderend in dezelfde of aanverwante branches. De vennootschap mag in dit verband handel drijven in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

grond- en hulpstoffen, benodigdheden en instrumenten, dienstig voor voormelde uitbatingen. De vennootschap mag in voormelde branches tevens optreden als adviseur, bemiddelaar, lasthebber of makelaar.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, ter uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van 1 maart 1976 tot reglementering van de bescherming van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Trading in de meest ruime zin.

De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als de benodigdheden in verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten, industriële inrichtingen;. het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge " De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van Ieningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de laatste vrijdag van juni om 14 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot. Inbreng na partiële splitsing

A. De oprichter verklaart dat:

1. op 16 mei 2011 een splitsingsvoorstel werd opgemaakt door de bestuurders van de te splitsen vennootschap "CRAEYNEST  VANNESTE INVEST", voornoemd en door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap "CRAEYNEST", voornoemd.

2. voormeld splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de te splitsen vennootschap, te weten te Kortrijk, op 17 mei 2011.

3. de neerlegging van het splitsingsvoorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei 2011 onder nummer 11080373.

4. de Algemene Vergadering van de overdragende vennootschap beslist heeft met eenparigheid van stemmen dat verzaakt wordt aan de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733/745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig artikels 734 en 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

De afstand van dat recht werd vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moest besluiten.

5. dat volgende verslagen werden opgemaakt:

- het voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikels 728 en 746 Wetboek van Vennootschappen door de bestuurders en zaakvoerders.

- de verslagen opgesteld door opgesteld door CKP bedrijfsrevisoren, de dato 24 juni 2011 in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschappen "CREHA" en "CREMA" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "CRAEYNEST-VANNESTE INVEST".

Het besluit van gemeld verslag met betrekking tot de oprichting van "CREHA" van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande niet geldelijke inbreng bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREHA, Ginstestraat 4, 8531 Harelbeke, laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78 § 2 van het KB van 30 januari 2001.

5. Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREHA (tweede verkrijgende nieuw op te richten vennootschap) ingevolge de splitsing van de naamloze vennootschap CRAEYNEST-VANNESTE INVEST (af te splitsen vennootschap) en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 10.000 aandelen. Deze aandelen vormen de enige vergoeding die wordt toegekend.

7. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 24 juni 2011, BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

Een origineel van gemelde verslagen werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en een ander origineel wer in het vennootschapsdossier bewaard.

B. De oprichter verklaart dat er zich sinds de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel tot op heden in de activa en passiva van het vermogen van de inbrengende vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

De heer CRAEYNEST Danny, voornoemd.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder-opvolger:

Mevrouw VANNESTE Hilda, voornoemd.

Die aanvaardden.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden

afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CNOCKAERT & SALENS met maatschappelijke zetel te Brugge, Koude Keukenstraat 13, en haar aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 29 juni 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0342-011

Coordonnées
CREHA

Adresse
GINSTESTRAAT 4 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande