CREON CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREON CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.640.941

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.08.2014, NGL 21.08.2014 14437-0586-013
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0033-011
23/10/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

menems

N~ERGEIrEG© ter G RFFFtE a'~t

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE Brt.lgge

°p" " ï Z ce. au?

eiree:

Ondernemingsnr :0415640941

Benaming (voluit) : CREON CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellestraat 117, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING-STATUTENWIJZIGING

1Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 9 oktober 2012, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREON CONSTRUCT", met zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, BTW BE0415.640.941 - RPR Brugge (afdeling Oostende), met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

-verhoging van het kapitaal met .70.000,00 euro om dit te brengen van 18.600,00 euro op 88.600,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het bedrag van de kapitaalverhoging werd geheel volstort

-aanpassing van het artikel 5 van de statuten, zodat het voortaan als volgt luidt :

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtentachtigduizend zeshonderd euro (88.600,00 £)

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste (186$te) van het kapitaal vertegenwoordigen.`

-verlenen van volmacht aan de zaakvoerders van de vennootschap om de voorgaande beslissingen uit te voeren en de statuten te coordineren.

-verlenen van Volmacht aan BVovvCVBA "Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants", kantoor houdend te 6020 Oostkamp, Legeweg 157/G, BTW BE 0875.201.997 - RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar bestuurders, alsook door haar aangestelden en bedienden, met recht tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van de genomen beslissingen te verzekeren.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VOOR REGISTRATXE, EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende notaris op 9.10.2012

* een kopie van de gecoordineerde statuten na 9.10.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/09/2012
ÿþ Mad 11.1

Is In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *1215846A*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr ;0415.640.941

Benaming (voluit) :W. Trouwsen-Paepe (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Nachtegaalstraat 44, 8490 Jabbeke

Onderwerp(en)akte :'

NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING -- DOELSWIJZIGING  WIJZIGING REGELING OVERDRACHT AANDELEN WIJZIGING BESTUURSREGELING WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING  STATUTENWIJZIGING  PUBLICATIE ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 24 augustus 2012, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "W. TROUWREN-PAEPE", met zetel te 8490 Jabbeke, Nachtegaalstraat 44, dat met eenparigheid van de stemmen de volgende besluiten werden genomen:

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE NAAM

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "freon Construct".

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117

LEZING EN GOEDKEURING VERSLAG

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerders, opgemaakt op 23 augustus 2012 om 13.00 uur, met bijgaande staat van actief en passief per 30 juni 2012, en heeft deze goedgekeurd.

De aandeelhouders hebben verklaard tijdig een afschrift van, dit verslag alsmede de staat van actief en passief per 30 juni 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door het aannemen van volgend doel.

'De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltoolingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle

bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband

houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t0~~ i~

fe

-'..GD te 'ç

N ~~A+`` ~rugg9)

R~q~~6r,~1Y ~td~,1;C1~

t ,' 7.

~~~ ~

0tL

 "%e'

nq=

o .~ ~

Griffie-

Luik B - vervolg

het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en

gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het topstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren 1Ivan meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

1 5. De coôrdjnatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2, 3 en 4.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels-- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

110. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van !het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

113. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

1 Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisc í1 I Staatsblad

Luik B - vervolg

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

iDe vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen,

i

pfinanciëlc tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in

'aile vennootschappen of ondernemingen -zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.' WIJZIGING VAN DE REGELING OMTRENT DE OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN :De vergadering heeft beslist om de regeling omtrent de overdracht en overgang Ivan aandelen te wijzigen door opname in de statuten van volgende regeling: "De overdracht van aandelen onder de levenden is slechts mogelijk mits naleving van volgende bepalingen:

Algemeen:

'Onder overdracht moet in dit artikel worden verstaan, elke handeling oftransactie, hetzij door een eenmalige transactie, hetzij door een serie van gerelateerde transacties - hoe ook genaamd of onder welke vorm ook - die tot voorwerp heeft dat een zakelijk recht op een aandeel wordt overgedragen tegen çbetaling of ten kosteloze titel (de "Overdracht").

iVrije overdra ch t :

iDe Overdracht is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van:

1° een vennootschap die gecontroleerd wordt door een (vennootschap) - vennoot; i2° elke rechtspersoon waarvan een (vennootschap)-vennoot zelf een dochtervennootschap is (moedervennootschap). Onder "moeder- en dochtervennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel respectievelijk iedere vennootschap die een controle uitoefent over een andere vennootschap of iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controle wordt uitgeoefend. Onder "controle over een vennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel de bevoegdheid, in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van haar beleid.

Voorkooprecht

Elke Overdracht is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de overige vennoten overeenkomstig de hierna bepaalde modaliteiten.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (de "Kandidaat-Overdrager") moet hiervan de zaakvoerder(s) en alle medevennoten bij aangetekend schrijven op de hoogte brengen. Deze kennisgeving bevat het aantal aandelen waarop de =Overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de kandidaat overnemer 'alsmede de prijs en alle andere voorwaarden van de beoogde overdracht.

De vennoot die van zijn voorkooprecht gebruik wil maken, dient de Kandidaat-Overdrager en de zaakvoerder(s) hiervan in kennis te stellen, eveneens bij aangetekend schrijven, binnen de twintig dagen na de kennisgeving (waarvan de postdatum geldt als aanvangsdatum), en met opgave van het aantal aandelen dat hij wenst te verwerven.

=In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs (aangeboden door de kandidaat-overnemer, voor zover het een aanbod te goeder (trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoopgerechtigde vennoten het niet ;eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

gist

Staatsblad

V

Luik B - vervolg

gemeen overleg met de Kandidaat-Overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening houden met bedrijfseconomische maatstaven. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de Kandidaat-Overdrager worden gedragen.

Indien meerdere vennoten of alle vennoten gezamenlijk hun voorkoopreoht hebben uitgeoefend voor een totaal aantal aandelen dat hoger is dan de aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat ze elk kunnen verwerven bepaald worden in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien de vennoten hun voorkooprecht gezamenlijk niet hebben uitgeoefend voor het geheel van de aangeboden aandelen, dient de zaakvoerder(s) alle vennoten hiervan op de hoogte te brengen binnen een termijn van tien dagen vanaf het verstrijken van de periode voor uitoefening van het recht van voorkoop, waarna een nieuwe periode van twintig dagen ingaat (de postdatum van de kennisgeving door de zaakvoerder(s) geldt als aanvangsdatum) voor bijkomende uitoefening van het voorkooprecht.

Tien dagen na het verstrijken van de (desgevallend bijkomende) periode voor uitoefening van het voorkooprecht, kan de Kandidaat-Overdrager alle aangeboden aandelen waarvoor het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, overdragen tegen de voorwaarden en modaliteiten vermeld in de kennisgeving of tegen voor de kandidaat overnemer minder gunstige voorwaarden en modaliteiten.

Volgrecht

Bij de Overdracht door een vennoot aan een derde, is deze Kandidaat-Overdrager verplicht voor de aandelen van alle vennoten, dezelfde voorwaarden van overdracht te bedingen. Bij gebreke daarvan, kan de Kandidaat-Overdrager verplicht worden om binnen het jaar van de overdracht de aandelen van de andere venno (o) t (en) over te nemen tegen dezelfde voorwaarden.

De overige vennoten hebben het recht, doch niet de plicht om in te gaan op het aanbod van de derde overnemer."

WIJZIGING VAN DE BESTUURS- EN VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering heeft beslist om de bestuurs- en

vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuursorgaan te wijzigen door opname in de respectievelijke artikelen van volgende regelingen:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt îemaakt van de toekende bezoldigingen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

f

Luik B - vervolg

'geldt als bevestiging terzake.' Bestuursbevoegdheid:

!'Iedere zaakvoerder kan alle !zijn tot verwezenlijking van volgens het Wetboek !bevoegd is. !Ingeval er twee Indien er drie

zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een

van

handelingen verrichten die nodig of het doel, behoudens die handelingen

vennootschappen alleen de algemene vergadering

dienstig waarvoor

voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun van bijzondere volmacht opdragen aan een derde vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, raadsvergadering. De bevoegdheid ten titel aangestelde van de dient deze volmacht

!gezamenlijk gegeven te worden.'

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

'De 'De zaakvoerders) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.'

WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING EN OVERGANGSBEPALING

De vergadering heeft beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen

naar de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur.

!De vergadering heeft beslist het desbetreffende artikel van de statuten in

!deze zin te wijzigen.

!AANPASSING AAN DE STATUTEN !ZAAKVOERDER-OPVOLGER

!De vergadering heeft beslist

de heer Willy Trouwaen, wonende

de

statuten aan te passen aan het ontslag van te 8490 Jabbeke, Nachtegaalstraat 44, als

ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER EN STATUTAIR

statutair zaakvoerder, door hem ingediend op 23 augustus 2012 en waarvan kennisgenomen en aanvaard door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 23 augustus 2012 om 12.00u, en van de weigering door Mevrouw Ginette Paepe, wonende te 8490 Jabbeke, Nachtegeaalstraat 44, statutair zaakvoerder-opvolger, om de heer Willy Trouwaen op te volgen als 'zaakvoerder, door haar eveneens ter kennis gebracht op 23 augustus 2012 en !waarvan eveneens kennisgenomen en aanvaard door de bijzondere algemene !vergadering van de vennootschap gehouden op 23 augustus 2012 om 12.00u, en !heeft opdracht gegeven aan notaris Steven Fieuws te Brugge om dit te !publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

!STATUTENWIJZIGING OVEREENKOMSTIG DE HIERVOOR GENOMEN BESLISSINGEN EN DE !VIGERENDE WETGEVING

iDe vergadering heeft beslist de statuten van de vennootschap aan te passen ;aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de vigerende wetsbepalingen van ;het Wetboek van vennootschappen:

Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "Creon Construct".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kapell.estraat 117.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken,

! i

Î i

! i

Î

alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in !het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het !bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

12. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotorof ermee verband

Voor-

behouden

aan het

~fgis~cTt""

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~éÏgis ~i

Staatsblad

Luik B - vervolg

Ihoudende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of ;verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

13. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het ;opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren Ivan meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, Izonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in hetbuitenland.

14. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van

iprojecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

45. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten (zoals bepaald in punt 1,2, 3 en 4.

=5. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

17. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, !verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader

" kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime [zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en Ikapitalisatieondernemingen.

'8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten

=van productie of dienstverlenende ondernemingen.

s

=10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies

=betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van =het woord

111. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het 1valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden !ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en ;laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

112. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of =daarvoor vergoedingen ontvangen.

13. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en sverhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of !ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het [voordeel van derden.

}14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op (knowhow en ontwikkelde procedés.

115. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en }onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel dof gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdra.en om de

ondernemingen en

4 " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen -zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op de op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Aanwezigheidslij s t

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder] worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur vormen. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden

aan het

BeTgiscTi

Staatsblad

Luik B - vervolg

[ia bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de [vennootschap.

(Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven lte worden.

[De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een lschiiftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische Ihandtekening.

[De Baakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige (andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders lover de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de (desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

;Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van (vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de 'belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

IDe notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van (zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen ;opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. ;ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, !client een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de (jaarrekening neergelegd te worden.

I vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap elk afzonderlijk jegens (derden en in rechte als eiser of als verweerder.

(Boekjaar

(Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van lieder jaar.

'Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten (honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het ,maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Fop voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

I On tbinding en vereffening

'Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, over-leenkomstig hun aandelenbezit.

IPUBUICATIE BENOEMING ZAAKVOERDERS

IDe algemene vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van de [buitengewone algemene vergadering de dato 23 augustus 2012 om 12.00 uur om lafs niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur en met onmiddellijke ingang te benoemen:

11. De heer BENE Luc Sylvain Georges, wonende te 8020 Oostkamp, Legeweg 157/C. 2. De heer DE RUITER Alexander Job Willem Teun, wonende te 8210 Zedelgem, I(Veldegem), Kastanjedreef 25,

En heef opdracht gegeven aan notaris Steven Fieuws te Brugge om deze ;beslissing te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing lalgemene vergadering. [MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDERS IDe vergadering heeft bijzondere [de om de voorgaande beslissingen (ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

Volmacht woerd verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een I coôperatievevennootschamet beperkte aansprakelijkheid `Van RReybrouçk w

van de

machtiging verleend aan de zaakvoerders uit te voeren en de statuten te coördineren.

van

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Accountants & Tax Consultants" te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 G, en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL EN ENKEL BESTEMD VOOR PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Steven Fieuws, notaris.

Alsmede hierbij neergelegd:

* een uitgifte uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering,

verleden op 24 augustus 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

P ~

l 6

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0250-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 08.06.2011 11143-0016-013
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 26.05.2010 10126-0493-013
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.07.2009, NGL 15.07.2009 09404-0319-013
18/11/2008 : OO028486
08/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de mslrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

MONITEUR

BEL

iii

111111615945*

1

Griffie Rechtbank Koophandel

2 0 APR 2015

2015

ModPDF 11.1

fis ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRnFI FGD

2 9 -04-

GISCH STÂATSu

LAD Gent Afdeling Brugge De griffier

~E

Ondernemingsar : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0415.640,941 Creon Construct

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellestraat 117, 8020 Oostkamp, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing

Tekst :

Uit het verslag van de zaakvoerders van 23 maart 2015 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 8020 Oostkamp, Brugsestraat 140.

(get.) Alexander de Ruiter, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

II

~

18/06/2008 : OO028486
02/07/2007 : OO028486
20/09/2005 : OO028486
23/06/2005 : OO028486
03/09/2004 : OO028486
25/09/2003 : OO028486
04/10/2002 : OO028486
13/09/2000 : OO028486
11/08/1990 : OO28486
01/01/1986 : OO28486

Coordonnées
CREON CONSTRUCT

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande