CRESCI

Société en commandite simple


Dénomination : CRESCI
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.454.444

Publication

19/01/2015
ÿþ ~~ `y-~~ r~,_e Maf Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

INME~W~II ~~~~I~IMIW

1 906

~

NEERGELEGD

- 5 JAN. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL CCtert afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : ' U4 1-,P4 4 Q r

Benaming

(voluit) : Cresci

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Ruiterdreef 93 te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,

De heer Steven Van Wambeke - Lauryssen, bediende, wonend te 8790 Waregem, Ruitersdreef 93, rijksregistemummer 79.08.28-317.73, werkende vennoot

En

Mevrouw Annelies De Lille, bediende , wonend te 8790 Waregem, Ruiterdreef 93  rijksregistemummer 79.05.22-044.20, stille vennoot

Zijn overeengekomen om een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van Gewone; Commanditaire Vennootschap waarvan de statuten bepaald worden als volgt :

STATUTEN

1.0e vennootschap draagt de naam: Cresci , in alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk, voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke, hoedanigheid hij optreedt.

2.0e zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8790 Waregem, Ruiterdreef 93. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht, iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

3.De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke natuurlijke -- en/of rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen te stellen of te laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

" Het leveren van alle mogelijke management advies, diensten en consultancy, met betrekking tot algemeen, management, crisis management, change management, commercieel management, juridisch management, facility management.

" Het evalueren van investeringen, het doen van investeringen in bedrijven, en te functioneren als holding_

" Het leveren van specifieke expertise, training, en diensten aangaande de structurering van bedrijven en ondernemingen in de meest brede zin.

" Het opnemen van mandaten als zaakvoerder of bestuurder (of gelijkaardige vennootschap rechterlijke'

mandaten).

.1-let leveren van diensten met betrekking tot vastgoed, inclusief vastgoedmakelarij, mandaten ais syndicus,

en algemeen in advies met betrekking tot vastgoed.

.1-let aankopen en verkopen van roerend en onroerend goed.

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het beheren van vennootschappen, optreden als bestuurder van vennootschappen, tijdelijke verenigingen in de ruimste zin van. het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

.Advies, bijstand, en know- how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, verklap, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfsbeheer en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmee verband houdt.

Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

EN dat zowel in België als in het buitenland, en met inbegrip van alle verrichtingen die betrekking kunnen hebben op, of op één of andere wijze verband houden hiermee.

De vennootschap kan zich zeker stellen, en/of waarborgen aangaan voor haar eigen verbintenissen zowel ais verbintenissen van derden , en kan daartoe zich borg stellen, hypotheek stellen op haar onroerende goederen, of goederen, inclusief de handelszaak, in pand te geven,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4.De vennootschap neemt een aanvang op heden, datum van ondertekening van de oprichtings- akte en wordt opgericht voor onbepaalde duur. De operationele activiteiten zullen starten op de tweede januari tweeduizend en vijftien.

5.De vennoten hebben een minimum kapitaal vastgelegd op 2.000,00 EUR, ( twee duizend Euro), voor elk de helft te volstorten, vertegenwoordigd door twee honderd aandelen, het kapitaal zal worden volstort bij middel van speciën op een daartoe speciaal geopende financiële rekening. De comparanten verklaren een volmaakte kennis te hebben van de samenstelling van het kapitaal.

5.De vennootschap wordt bestuurd door de werkende vennoot die zaakvoerder is. Elke zaakvoerder heeft tegenover derden de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

g.Elke vennoot heeft in principe een gelijkwaardig aandeel. De resultaten van de vennootschap komen in gelijke mate aan alle vennoten toe, tenzij daarover door de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen een andere beslissing genomen wordt.

10.De algemene jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 14.00 uur in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief tot de algemene jaarvergadering, die in geval het nodig is minstens veertien dagen voor de datum van de jaarvergadering aangetekend dient te worden verstuurd aan de vennoten. Te allen tijde kan iedere vennoot het initiatief nemen om een bijzondere algemene vergadering op behoorlijke wijze samen te roepen. Alle behoorlijk bijeengeroepen vergaderingen dienen met unanimiteit te beslissen over de punten van de dagorde van de vergaderingen. Alle vennoten dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn op de behoorlijk bijeengeroepen vergaderingen, elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een advocaat, door een accountant of één gevolmachtigde die over een schriftelijke volmacht beschikt met de vermelding van de punten van de agenda van de vergadering.

Oe algemene vergadering is bevoegd voor

-het vaststellen & goedkeuren van de jaarrekening en de toelichting ervan ;

-de bestemming van het resultaat;

-de wijziging van de statuten;

-het verplaatsen van de zetel van de vennootschap;

-de overdracht van aandelen onder levenden.

.11.1-let boekjaar zal gevoerd worden per burgerlijk jaar vanaf de éérste januari tot éénendertig december van elk jaar.

12.Alle geschillen betreffende de vennootschap in de meest ruime zin hetzij ondermeer tussen vennoten, gewezen vennoten, vereffenaars of hun rechtsopvolgers zullen definitief beslecht worden door arbitrage. Indien het Scheidsrechterlijk college niet binnen de drie weken na het eerste verzoek van één belanghebbende partij is samengesteld benoemt de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de scheidsrechters.

13.In geen geval en om geen enkele reden zullen de vennoten of hun erfgenamen de zegels mogen laten

leggen op de goederen of waarden van de vennootschap noch een gerechtelijk

inventaris laten opmaken,

f&" ~

"

Overgangsbepalingen en slotbepaÏ'ingën

Werden benoemd tot zaakvoerders de heer Steven Van Wambeke - Lauryssen, hiervoor vernoemd en dit voor de duur van de vennootschap en ingevolge zijn overlijden zal automatisch, zonder formaliteiten worden benoemd in zijn vervanging: mevrouw De Lille in dezelfde omstandigheden;

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de statuten op de Griffie tot en met éénendertig december tweeduizend en zestien, nadien vanaf één januari tot éénendertig december van elk jaar.

De comparanten verklaren dat aile verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de huidige , vennootschap in oprichting, voor haar oprichtingsdatum te bekrachtigen en te beschouwen ais dat deze zijn gedaan geweest bij oprichting en dit bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit tot zes maand voor de oprichting,

Voor aile andere verrichtingen die betrekkingen zouden hebben op de werking van de ven-nootschap zullen de vennoten een interne reglement opstellen waarnaar zij zich zullen houden en indien nodig zullen zij dit reglement aanpassen teneinde een vlotte samenwerking te kunnen waarborgen in de schoot van de vennootschap. Het intern reglement is eveneens bindend voor eventuele nieuwe vennoten, zij zullen daarvan een afdruk bekomen bij hun intrede.

De oprichters geven volmacht aan Fiduciaire Dieber en Partners cvba o.v.v. bv, met als ondememingsnummer 0809.489.546, en/of de heren Dieter Verhalle en/of Ignace Verhalle en/of Bert Verhalle , gevestigd te Staatsbaan 107-109, 9870 Zulte, en of haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt met de mogelijkheid van in de plaats-stelling, om aile nodige stukken te ondertekenen, in verband met de inschrijving in het ondernemingsloket, Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Sociale Zekerheid.

Aldus opgemaakt in vier exemplaren te Waregem, twee januari 2015, elke partij heeft één origineel ontvangen, het derde origineel wordt neergelegd bij de Registratie en het vierde op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, de Publicatie in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad van de oprichting zal door de oprichters - vennoten worden verricht.

De heer Van Wambeke  Lauryssen Steven

Oprichter, werkend vennoot, zaakvoerder

Mevrouw De Lille Annelies,

Oprichter, stille vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CRESCI

Adresse
RUITERSDREEF 93 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande