CRIUS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRIUS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.655.339

Publication

28/03/2014
ÿþ -1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD 1 7, el 2014

RECMlK KOOPHANDEL

1 6925

V

be a

BE

Stz

A

I

Ondememingsnr : 4895.655.339

Benaming

(voluit) : Crius Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doel - boekjaar - jaarvergadering

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard DENYS, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm vaneen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747,285), de dertien maart twee duizend veertien, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

De vergadering vat de agenda aan:

EERSTE BESLUIT - Wijziging van het boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar te laten beginnen op één en dertig maart en het te laten eindigen op: dertig maart van het volgende jaar .

Ten titel van overgangsbepaling wordt alhier beslist dat het huidig boekjaar uitzonderlijk zal lopen tot dertig

maart twee duizend vijftien.

"

TWEEDE BESLUIT Verplaatsing jaarvergadering

De vergadering beslist de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de: maand september om tien uur, en de eerste maal op de zaterdag vijf september twee duizend vijftien om tien: uur,

DERDE BESLUIT Toevoeging artikel drie-bis

De vergadering beslist om artikel drie-bis toe te voegen aan de statuten.

De tekst luidt als volgt:

"Artikel drie-bis.

De vennootschap onderschrijft de principes van de zogenaamde meerwaardeneconomie bij de uitvoering

van haar activiteiten. Het concept verwijst naar ondernemingen die de juiste balans zoeken tussen: economische, sociale en ecologische waarden, in samenspraak met de verschillende betrokken actoren of, belanghebbenden. Dit kadert in een sociale context, met name het bevorderen van de maatschappelijke; integratie van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij doet dit door het aanbieden van: activeringsmogelijkheden aan mensen die moeilijker toegang vinden tot de arbeids-markt en dit zowel via stages als via het aanbieden van duurzame tewerkstelling."

VIERDE BESLUIT-. Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van 'de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor zoveel als nodig.

VIJFDE BESLUIT -- Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de commanditaire vennootschap "Van Den Heede Peter" te Ouden-aarde, Bergstraat 29 evenals aan haar bedienden, aangestel-den en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 22.11.2013 13666-0025-014
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 30.05.2012 12129-0588-011
30/03/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12065761

Vc bekt

aar

Bel Staat

NEERGELEGD

2 0 MAÁV 2012

REcinsAN I< VAN KOOPH. ~'lliffilr TE GENT

Ondernemingsnr: 0895.655.339

Benaming

(voluit) : LAXTON

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puntweg 14-16 te 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamwijziging - zetelverplaatsing - doelswijziging » wijziging boekjaar - benoeming

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard DENYS, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285), de vijftien maart twee duizend en twaalf, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

1.Bevestiging ontslag van Mevrouw Jennifer Laxton als niet-statutaire zaakvoerder,

2.De naamwijziging in: "CRIUS INVEST' en aanpassing van artikel één van de statuten.

3.Wijziging van de zetel van de vennootschap, die wordt overgebracht naar Kortrijk, Bessenlaan 5, en aanpassing van artikel twee van de statuten.

4,Verslag van de zaakvoerders overeenkomstig het wetboek vennootschappen betreffende de uitbreiding van het doel van de vennootschap, en de staat van activa en passiva van minder dan 3 maanden oud.

5.Uitbreiden van het doel van de vennootschap en aanpassing van artikel drie van de statuten, waardoor artikel 3 luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

-het bestuur van vennootschappen, ongeacht hun doel;

-het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgifte of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

-het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

-tussenpersoon in de handel in het algemeen.

-het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan, Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan,

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbcuwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur- en verhuur van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-de vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

-de vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkwaardig of bijhorend doel

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Voorhouden aan het t3elgisch Staatsblad

nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk " doel.

-in het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar á maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

-de vennootschap kan zich borg stellen voor eigen schulden en verbintenissen zowel als voor schulden en verbintenissen van derden.

-de vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaárdig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

-holdingactiviteiten, of met name het houden van participaties in andere vennootschappen zonder onderscheid naar doel of activiteit van de onderneming, de grootte van de participatie, of de vestiging van de vennootschap.

-het nemen van participaties onder om het even welke vorm in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan en bestuurdersopdrachten waarnemen in aile vennootschappen en aile roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan."

6.Uitbreiding van artikel 11 der statuten, waardoor artikel 11 luidt ais volgt:

iedere zaakvoerder heeft de meest ûitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

Alle aankopen niet een waarde van meer dan drie duizend euro nul cent (3.000,00-¬ ) dienen een dubbele handtekening te hebben behoudens de stortingen aan de belastingsdiensten.

7.Wijziging van het boekjaar waardoor het boekjaar zal beginnen op één april en zal eindigen op één en dertig maart van ieder jaar.

Ten titel van overgangsbepaling wordt alhier beslist dat het huidig boekjaar uitzonderlijk zal lopen tot één en dertig maart twee duizend dertien.

8.Machtiging aan de zaakvoerder om bij de bevoegde diensten van de kruispuntenbank van de vennootschappen het nodige te doen voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten, voor zover als nodig.

9.Benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Q-man" als niet-statutaire zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Stefaan Dewulf.

Benoeming van de Heer Anthony Geerinckx als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bevag",- reeds niet-statutaire zaakvoerder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto. : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11474-0277-011
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.07.2010 10339-0292-011
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 25.09.2015 15607-0223-012
03/11/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 25.10.2016 16663-0300-015

Coordonnées
CRIUS INVEST

Adresse
BESSENLAAN 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande