CROMBEZ DIDIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROMBEZ DIDIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.345.810

Publication

14/05/2014
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Iii

MONITEUR

06 -05-

BELGISCH ST

III

014 ATS

IR

EL

£11

23. 04. 2014

BANK KOOPHANDEL KORTPLIK

!lifte

eut

1111SEF

L

Ondernerrongsnr 423.345.810

BerteMing

"CROMBEZ DIDIER B.V.B.A."

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8800 Roeselare, lViandellaan 59

Onderwerp carte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op achttien maart tweeduizend en veertien en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Roeselare op vierentwintig maart tweeduizend en veertien, boek 538, blad 48, vak 12, ontvangen : vijftig euro. De Eerstaanwezend Inspecteur bij delegatie (getekend) Friedel Denys Financieel Assistent", blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROMBEZ DIDIER B.V.B.A.", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Mandellaan 59, met B.T.VV.- en ondernemingsnummer 423.345.810, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

AFHANDELING VAN DE AGENDA.

De buitengewone algemene vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten, welke éénparig en met algemeenheid van stemmen worden goedgekeurd.

I. KENNISNAME VAN HET BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERING.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoering de dato elf maart tweeduizend en veertien met betrekking tot de dividenduitkeringen en kapitaalverhoging, namelijk een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

DIVERSE VASTSTELLINGEN.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast

1. Dat het boekjaar van de vennootschap niet overeenstemt met het kalenderjaar.

2. Dat enerzijds de beschikbare en tevens belaste reserves zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderdachtennegentigduizend vierhonderd achtennegentig euro (398.498 euro) beliepen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar met ingang van één april tweeduizend en elf en eindigend op éénendertig maart tweeduizend en twaalf, die door de algemene vergadering werd goedgekeurd op vijftien september tweeduizend en twaalf.

3. Dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen minstens driehonderdachtennegentigduizend vierhonderd achtennegentig euro (398.498 euro) bedraagt.

III. KENNISNAME EN VERWIJZING NAAR DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis en verwijst naar het onderhandse verslag van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato twaalf maart tweeduizend en veertien tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van driehonderdvijftigduizend euro (350.000 euro) volledig voortkomstig van de beschikbare en tevens belaste reserves.

Aile vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk, overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ingevolge hun eigen en individuele beslissing te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing fan bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gezegde artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen.

IV. VASTSTELLING DAT DE ZAAKVOERING DE NODIGE FISCALE DOCUMENTEN HEEFT OPGESTELD IN VERBAND MET DE ROERENDE VOORHEFFING.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de zaakvoering de nodige fiscale documenten heeft opgesteld in verband met de roerende voorheffing en tot de uitbetaling van het netto-dividend is overgegaan.

V. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN.

Op de las-.14k- hl- ar t ujk B verrne!d(m Rm-to Naam n hoodeali(:,,held ve,d1 de irctrumentecentie notari.3 hetzij van de perso(o)n(en)

bewee de recht,pieseoli ten aLnzien van de en le ver legenwoor igen

yeeze Naz-im en hdridteUtunq

L2

,/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t

Cetgih staaiebipd

' -

De buitengewone algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal niet een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend.

De buitengewone algemene vergadering besluit derhalve niet eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderdenvijftienduizend euro (315.000 euro) om het te brengen van tweehonderdduizend euro (200.000 euro) tot vijfhonderdenvijftienduizend euro (515.000 euro), zonder creatie van nieuwe aandelen en zonder uitgiftepremie, doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, als vergoeding van de hierna beschreven inbreng in speciën ten bedrage van driehonderdenvijftienduizend euro (315.000 euro).

ONDERSCHRLIVING EN VOLSTORTING.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de Heer CROMBEZ Didier, wonende te 8800 Roeselare (voorheen Oekene), leperseweg 147, en Mevrouw GELDHOF Nadine, wonende te 8800 Roeselare (voorheen Oekene), leperseweg 147, door middel van de inbreng in speciën onderschreven en volledig volgestort ten belope van driehonderdenvijftienduizend euro (315.000 euro).

TUSSENKOMST EN VERSCHIJNING VAN DE INBRENGERS.

Zijn alhier verschenen en tussengekomen

De Heer CROMBEZ Didier en Mevrouw GELDHOF Nadine, beiden voornoemd.

VERRICHTING VAN DE INBRENG IN SPECIEN.

De Heer CROMBEZ Didier en Mevrouw GELDHOF Nadine, beiden voornoemd, alhier tegenwoordig zoals voorzeid, verklaren de vorenstaande inbreng in speciën te verrichten en uit te voeren in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROMBEZ DIDIER B.V.B.A.", voornoemd, onder de voorwaarden en modaliteiten zoals voorzeid.

De inbrengers bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte gelden integraal en rechtstreeks voortkomen uit de voormelde uitkering van het tussentijds dividend krachtens de voormelde beslissing daartoe van de bijzondere algemene vergadering.

Alle vennoten verklaren dat onderhavige kapitaalverhoging onmiddellijk en geheel een opname en incorporatie in het kapitaal betreft van de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves, zoals deze ten laatste op éénendertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, waarbij deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor één oktober tweeduizend en veertien.

GOEDKEURING VAN DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de inbreng, ter beschikking gesteld van de vennootschap, te aanvaarden, en de verhoging van het maatschappelijk kapitaal goed te keuren.

Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng, gekend door aile comparanten, wordt zoals voorzeid de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CROMBEZ DIDIER B.V.B.A.", voornoemd, verhoogd.

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt Ons, Notaris, bij akte vast te leggen dal de kapitaalverhoging volledig ingeschreven en onderschreven is, en dat de inbreng in speciën volledig volgestort is.

VI. UITVOERING DOOR DE ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om machten te verlenen

aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren.

VII. COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN.

Als gevolg van de genomen besluiten heeft de buitengewone algemene vergadering beslist met '

eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en

deze neder te leggen.

AFSLUITING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Daar de agenda afgehandeld is wordt de buitengewone algemene vergadering afgesloten

VOLMACHT.

Alhier wordt namens de vennootschap volmacht, met recht van subdelegatie of indeplaatsstelling, verleend

aan de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "De Leenheer & C°'', te 8800 Roeselare,

Kwadestraat 149 bus 31, met ondernemingsnummer; 828.181.842.

Om in voorkomend geval aile vereiste en/of nuttige formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister,

het ondememingsloket, de kruispuntbank, de belasting op de toegevoegde waarde en alle andere mogelijke

administraties en diensten nodig en/of nuttig ingevolge onderhavige statutenwijziging.

Elkeen der lasthebbers kan alleen en afzonderlijk optreden en handelen.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van

vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van het proces-verbaal; gecoördineerde statuten waarin vervat de

publicatiedata lijst.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op Lie lactsk blz. van Luik B vermelden Recto (\tau(' en hoec.'aneleid van de Instrumentesende ntllaris. het4 van de perso(o)r(erl) bevoegd ae eelÉspesoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verz,o r,!8am enharelteAg?nIng

19/12/2013 : KO102373
27/12/2012 : KO102373
24/11/2011 : KO102373
01/10/2010 : KO102373
01/10/2009 : KO102373
10/10/2008 : KO102373
11/03/2008 : KO102373
04/10/2007 : KO102373
04/10/2006 : KO102373
05/10/2005 : KO102373
08/10/2004 : KO102373
28/10/2003 : KO102373
05/10/2015 : KO102373
06/10/2001 : KO102373
24/12/1994 : KO102373
29/08/1990 : KO102373

Coordonnées
CROMBEZ DIDIER

Adresse
MANDELLAAN 59 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande