CROSTINI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROSTINI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.581.587

Publication

23/01/2013
ÿþOndememingsnr : 0810.581.587

r; Benaming (voluit) : CROSTINI

(verkort) :

rr Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :Ontbinding - in vereffeningstelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-r Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme »,j geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig december; tweeduizend en twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met; het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewoner rr algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte: ;r aansprakelijkheid « Crostini » te 8000 Brugge, Rozenhoedkaai 3, waarbij volgende beslissingen: rr werden genomen met eenparigheid van stemmen : j; 1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief.

rr De vergadering stelt het volgende vast:

ij a) op tien december tweeduizend en twaalf heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel; 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; ji b) op eenentwintig december tweeduizend en twaalf heeft de besloten vennootschap BELVANO, rl met zetel te 8490 Jabbeke, Reigerzele 12, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder VAN OVERBEKEr Thomas, extern accountant, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

r; Dit verslag besluit als volgt :

:; "11. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Crostini een boekhoudkundige staat afgesloten op, 30/10/2012, opgesteld, die, rekening houdend reet de vooruitzichten van de vereffening van de; vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.019 euro en een netto-passief van 178.202 euro. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijkei professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van; de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

jj Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de; passiva, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen r; welke mate deze toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en: getrouw weergeeft. Varsenare, 21 december 2012

Belvano BVBA

!1,4B nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

;r Van Overbeke Thomas

i Extern accountant IAB 11561-N-77

(getekend)"

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de: toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld, gezien de ;r hoogdringendheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B

11

mod 79.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ts

MC}NITELRBELGR`E H ter Geeree'l ob.

éblie\ NreZi py g L i

15 -0 2013 BRUGSE Vei-1:11

'',

ELGlSCH ETAATSBLAD

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Rozenhoedkaai 3

8000 Brugge

mod 17.1

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besloot de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden,

met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per eenendertig oktober tweeduizend en twaalf.

Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat van eenendertig oktober tweeduizend en twaalf, welke ais bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding tot het aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien de vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per eenendertig oktober tweeduizend en twaalf blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRosrmi" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8000 Brugge, Rozenhoedkaai 5.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer VANHAECKE Dimitri, geboren te Brugge op elf augustus negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 8000 Brugge, Rozenhoedkaai 5, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor CORMAFISK, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutse Steenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Qt " Voorbehouden

y, aan het

r Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/11/2012
ÿþta Voorr Mod29

'lli`',pehouden ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aan het

Belgisch

Staatsblad

MON1T

e 8

BELGISCI-

~U R i 1:-.1~ERGi~LEGD te.% Gt ~z~ Fn L ~

~CHiBANiL VAN k',00p '

BRUGGE (Aideiinc.

QP; 16-10-2

STAtArr, Griffie

1111111 111111111

*12186178*

Ondernemingsnr: 0810581587

Benaming

(voluit) : CROSTINI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PREDIKHERENSTRAAT 16, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Resume van het verslag van de zaakvoerders dd. 2810912012:

Met unanimiteit wordt beslist om vanaf 28/09/2012 Vanhaelewyn Ingrid te ontslaan als zaakvoerder.

Getekend,

Vanhaecke Dimitri zaakvoerder 'Vanhaelewyn Ingrid

zaakvoerder

---...---- ..,_.. ...

~Fdi~l~fálki~" ~L4f[lk~ü~rfii1W: .

Ilefflt0cerrettteffireggilttstp feue fflp etreettemegmedgeu

WEnrce ttkememtt4wri14tleeiliiig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.08.2012, NGL 29.08.2012 12468-0161-016
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.08.2011, NGL 30.08.2011 11459-0328-016

Coordonnées
CROSTINI

Adresse
ROZENHOEDKAAI 3 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande