CTTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CTTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.896.451

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0081-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12501-0445-008
30/01/2012
ÿþread 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 18 JAN, 2012

R ECHTBANK VAN KOOP : NoE:L TE GENT

Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" izozeaas

Ondernemingsnr : 0809.896.451

Benaming (voluit) : EKSKLUS}EF CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beelbroekstraat 104

9040 Gent (Sint-Amandsberg)

Onderwerp akte : Buitengewone alg. vergadering I Statuten °?

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEI? GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met:; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 27 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft: genomen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "CTTec" met ingang! vanaf heden en bijgevolg artikel 1 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de;° naam "CTTec"."

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ;3

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsten van 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Beelbroekstraat 104 naar 8930 Lauwe, Kloosterhoek 95 en: bijgevolg de eerste zin van artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Lauwe, Kloosterhoek 95."

VOORLEGGING, LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter leest het verslag voor van de zaakvoerder, opgemaakt de dato 27 december 2011, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel. Bij dit verslag is een' samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30,r september 2011.

De vergadering stelt vast dat er op de staat van activa en passiva en op het voormeld verslag geen'; opmerkingen worden gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag met de balans zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank Koophandel te Gent, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL EN BIJGEVOLG WIJZIGING VAN ARTIKEL 3 VAN DE'` STATUTEN

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en artikel 4 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

het onderzoek, de ontwikkeling, de engineering, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de aan- en verkoop, het in licentie nemen of geven van octrooien, patenten;,

en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkelen, de aan- en verkoop, het vervaardigen of laten vervaardigen, de:: commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke producten en diensten;

- het verlenen van adviezen, bijstand en diensten op vlak van algemeen bestuur, financiële, technische,:: commerciële, logistieke of administratieve aard in de ruimste zin met uitzondering van adviesverschaffing inzake geldplaatsingen en beleggingen;

het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van:, organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen, cursussen, opleidingen, managementadvies, consultancy op eender welke vlak binnen het maatschappelijk doel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag overgaan tot de aankoop, het bouwen, het oprichten, uitrusten, ombouwen, afbreken, verkopen, uitbaten, verhuren, verdelen en beheren, met inbegrip van het aangaan in welke hoedanigheid van . huur-, leasing-, opstal-, erfpacht- en vruchtgebruikcontracten van alle onroerende goederen van welke aard dan ook, dienstig voor de bovenvermelde activiteiten.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële onroerende en roerende handelingen verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap kan participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen, ondernemingen, organisaties of instanties, die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze kunnen bevorderen.

De vennootschap kan opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of' vereffenaar.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verfenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin. Ze mag hiervoor al haar goederen, materieel of immaterieel, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder, mevrouw den Doelder Esther, ; voornoemd.

Vervolgens benoemt de vergadering de genoemde heer genoemde heer Roelens, Geert en de genoemde besloten vennootschap naar Nederlands recht "Lernout Management B.V.", met als vaste vertegenwoordiger genoemde heer Lernout, Jürgen, tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap vanaf heden en voor onbepaalde duur.

Dit mandaat is onbezoldigd.

= COORDINATIE VAN DE STATUTEN

= De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris. MACHTIGING

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan genoemde heer Lemout, Jürgen om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 27 december 2011

Het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Christian Van Belle.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0322-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.06.2010 10249-0146-010

Coordonnées
CTTEC

Adresse
KLOOSTERHOEK 95 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande