CURARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.689.051

Publication

01/04/2014 : BGA019399
22/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

in 1M1M111

E

Ondernemingsnr : 0479.689.051 Benaming (voluit) : CURARE

1\iERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

MONREUR

08 OKT 2014

s-rA Inr

15 -10-

Gent Afdellengge

ELGiSCH 1.1e griffier

-----

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Begoniastraat 18

8850 Ardooie

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony Wittesaele te Tielt op 18 september 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CURARE, met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op tweehonderd en zesduizend vijfhonderd zestien euro zes eurocent (¬ 206.516,06).

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, honderd negenentachtigduizend zesenzeventig euro zevenendertig eurocent (¬ 189.076,37) bedraagt.

DERDE BESLUIT BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DiVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd negenentachtigduizend euro (¬ 189.000,00),

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het netto bedrag dat kan worden ingebracht bedraagt bijgevolg honderd zeventigduizend honderd euro (¬ 170.100,00).

VIERDE BESLUIT EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van "DPO Bedrijfsrevisoren" bvba te 9041 Oostakker, Gentstraat 337, vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor zaakvoerder, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 2 september 2014 luidt letterlijk ais volgt:

BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in nature door mevrouw Ann Debusschere te 8850 Ardooie, Begoniastraat 18 van een netto-dividend in overeenstemming met art. 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

--------hetaantal-cloorde-vennootschap_uit-te-gevenaandelen ter vergoeding van de inbreng-in-natura;- --

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde (verhoogd met de uitgiftepremie) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De totale vergoeding van de inbreng in nature ni. honderd zeventigduizend honderd euro (170.100,00 EUR) bestaat uit de toekenning van zevenhonderd eenenzeventig (771) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art. 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen ten belope van de in het verslag vermelde bedragen én de integrale inbreng van de netto-dividendvorderingen, en is dus ook enkel geldig in dat geval.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Curare" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent)

op 2 september 2014

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor zaakvoerder"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerfegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd vierenvijftigduizend tweehonderd euro (E 154.200,00) om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (E 20.000,00) op honderd vierenzeventigduizend tweehonderd euro (E 174.200,00) door de hierna beschreven inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van zevenhonderd éénenzeventig (771) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd zeventigduizend honderd euro (¬ 170.100,00), waarvan:

- honderd vierenvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 154.200,00) zef geboekt worden als kapitaal;

- en vijftienduizend negenhonderd euro (¬ 15.900,00) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies".

Inbreng

Mevrouw Ann Debusschere, voornoemd, verklaart in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen in de vennootschap een inbreng te doen van de vordering die zij bezit jegens de vennootschap voor een bedrag van honderd zeventigduizend honderd euro (E 170.100,00).

Voormelde vordering voor een bedrag van honderd zeventigduizend honderd euro (E 170.100,00) is ontstaan naar aanleiding van de hiervoor vermelde toekenning aan de voormelde enige vennoot van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van honderd negenentachtigduizend euro (E 189.000,00).

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), met name achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) bleef er een netto tussentijds dividend over van honderd zeventigduizend honderd euro (E 170,100,00),

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard en wordt gewaardeerd op honderd zeventigduizend honderd euro (¬ 170.100,00), waarvan:

- honderd vierenvijftigduizend tweehonderd euro (E 154.200,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- en vijftienduizend negenhonderd euro (E 15.900,00) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies".

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed worden door toekenning aan mevrouw Ann Debusschere, voornoemd, van zevenhonderd eenenzeventig (771) nieuwe kapitaalsaandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

P ''Vodr-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

in0d11.1

" 4e06r-behouderi

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze zevenhonderd eenenzeventig (771) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde vijftienduizend negenhonderd euro (E 15.900,00) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist vervolgens, eveneens in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vijftienduizend negenhonderd euro (E 15.900,00), om het te brengen van honderd vierenzeventigduizend tweehonderd euro (E 174.200,00) op honderd negentigduizend honderd euro (E 190.100,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening "uitgiftepremies" ten belope van vijftienduizend negenhonderd euro (E 15.900,00).

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd negentigduizend honderd euro (E 190,100,00) bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd éénerizeventig (871) aandelen, die elk één I achthonderd éénenzeventigste (1 / 8710) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel 5 van de huidige statuten aan te passen door integrale vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd negentigduizend honderd euro (¬ 190.100,00).

Net is verdeeld in achthonderd éénenzeventig (871) aandelen zonder nominale waarde die elk één / achthonderd éénenzeventigste (1 / 871e9) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLUIT WIJZIGING ARTIKEL 10

De vergadering besluit de zinsneden "bij een aangetekende brie en "hun bij aangetekende brief toegezonden," in alinea (b) van artikel 10 van de statuten te schrappen.

ACHTSTE BESLUIT WIJZIGING ARTIKEL 20

De vergadering besluit de tekst "tenzij er een akkoord is met een ander communicatiemiddel overeenkomstig artikel 268 Wetboek Vennootschappen" aan de eerste zin van de huidige tekst van artikel 20 van de statuten toe te voegen.

NEGENDE BESLUIT VERVANGING VAN DE ARTIKELEN 31,32 EN 33

De vergadering besluit de huidige artikelen 31, 32 en 33 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 31, luidend als volgt:

"Artikel 31. Ontbinding - vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel hen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189b1s en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

De vergadering besluit als gevolg hiervan de nummering van de overige artikels van de statuten aan te passen.

TIENDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony Wittesaele, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 18 september 2014

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4vobr-behouden

aan het BeIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013 : BGA019399
30/03/2012 : BGA019399
21/03/2011 : BGA019399
24/03/2010 : BGA019399
06/04/2009 : BGA019399
03/04/2008 : BGA019399
30/03/2007 : BGA019399
31/03/2006 : BGA019399
31/03/2005 : BGA019399
11/03/2003 : BGA019399

Coordonnées
CURARE

Adresse
BEGONIASTRAAT 18 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande