CURARIX

NV


Dénomination : CURARIX
Forme juridique : NV
N° entreprise : 475.163.507

Publication

10/06/2014
ÿþ - .~l_~_t_ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0475.163.507

Benaming

(voluit) : CURAR1X

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 5, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging partieel splitsingsvoorstel

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

Het voorstel d.d. 14 mei 2014 inzake de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, RPR Kortrijk 0437.929.462, niet BTW-plichtig, door overneming door de NV'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, RPR Kortrijk, BTW BE 0475.163.507, en waarvan hierna een uittreksel volgt:

"ZIJN HIER BIJEENGEKOMEN:

tHet college van zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5.

Vennootschap opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte van 30 juni 1989, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27juli daarna onder nummer 890727-371,

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden -- onder meer omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 1 september 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 september daarna onder nummer 930925-403; en omzetting van de vennootschap in de huidige rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 25 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 20010718-1212  en voor het laatst bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 27 maart 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 april daarna onder nummer 20130418-61159.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0437.929.462, niet BTW-plichtig.

De volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

1.De heer Xavier VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 93. 2.De heer Olivier VAN POUCKE, wonende te 8500 Kortrijk, J. Amerlynckstraat 5. Hetzij alle zaakvoerders.

Voornoemde vennootschap 'LABO VAN POUCKE' wordt hierna ook genoemd de "partieel te splitsen vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

IY

~E

à

GISCH STA

3EL

11

LGE NEERGELEGD

I E MEI 21114

Rechtbank van KOOPHANDEL1,! SBLnt, afd. KO1~Trttt7é

ONITEUR

0 2 -06-

1J1J1111111111J111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt

5.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 29 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juli daarna onder nummer 20010713-1032.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor het laatst bij akte verleden voor genoemde notaris Boes op 28 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna onder nummer 20120131-27456.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer BE 0475.163.507.

De volgende bestuurders zijn aanwezig

1.De heer Xavier VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 93.

2.De heer Olivier VAN POUCKE, wonende te 8500 Kortrijk, J. Amerlynckstraat 5.

3.Mevrouw Annabel VAN POUCKE, wonende te 8510 Marke (Kortrijk), Leuzestraat 99 bus 20.

Hetzij alle bestuurders.

Voornoemde vennootschap 'CURARIX' wordt hierna ook genoemd de "verkrijgende vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen tot partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE', zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van de afsplitsing van geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen, overgaat op de NV 'CURARIX', tegen uitreiking aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' van aandelen van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX'.

De voorgestelde partiële splitsing is ingegeven door het feit dat ondergetekenden de van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' af te splitsen en in de NV 'CURARIX' in te brengen geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen wensen af te scheiden van het ondernemingsrisico van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE'.

Om te voldoen aan de artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen stellen ondergetekenden volgend VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan hun respectievelijke algemene vergaderingen.

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de vennootnschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

1.De partieel te splitsen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LABO VAN POUCKE', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0437.929.462, niet BTW-plichtig, heeft als doel:

"De uitbating van laboratoria voor klinische biologie waarbij een kwaliteitsvolle praktijkvoering nagestreefd wordt waarbij elke daad die leidt tot onverantwoorde bijkomende uitgaven door de verplichte verzekering voor geneeskundige verzorging of door de patiënten of de personen die voor de betaling van de verstrekkingen instaan, wordt vermeden.

De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan het mandaat als bestuurder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan."

2.De verkrijgende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de NV 'CURARIX', met zetel te 8500 Kortrijk, Grote Markt 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Kortrijk en met BTW-nummer BE 0475,163.507, heeft ais doel:

"Het verwerven, beheren en verhandelen van participaties in vennootschappen.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, marktstudies, prospectie en handelsreizen.

Het verstrekken van operationeel, juridisch, administratief, financieel, commercieel en managementadvies. Het optreden als tussenpersoon in de handel en diensten.

Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden, onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden, onder meer oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, Het beheren van een roerend patrimonium,

Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat ln de meest ruime zin: de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, aandeelhouder, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. Zij mag, zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren."

De geplande partiële splitsing, door afsplitsing van geldbeleggingen, liquide middelen en bijhorende overlopende rekeningen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' naar de NV 'CURARIX', is volledig in het kader van het doel van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX', zodat het niet nodig is cm naar aanleiding van de geplande partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' het doel van de NV 'CURARIX' te wijzigen.

B.De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat:

-een waardering van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' op basis van de reële waarde ervan per 31 december 2013 (door uitdrukking van de belaste meerwaarde op de geldbeleggingen en bijhorende overlopende rekeningen) en;

-een waardering van de verkrijgende vennootschap 'CURARIX' op basis van de eigen vermogenswaarde ervan per 31 december 2013;

in casu ais de meest relevante waarderingsmethoden moeten worden weerhouden voor de vaststelling van het aantal door de verkrijgende vennootschap uit te geven aandelen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap.

De bestuursorganen wensen hierbij te benadrukken dat beide vennootschappen een identiek aandeelhouderschap hebben.

Het maatschappelijk kapitaal van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volgestort, en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV 'CURARIX' bedraagt drie miljoen zeshonderd duizend euro (3.600.000,00 EUR), volledig volgestort, en is verdeeld in drie duizend zeshonderd (3.600) aandelen zonder vermelding van waarde.

2.Aantal aandelen uit te geven door de verkrijgende vennootschap als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap

De berekening van het aantal uit te geven aandelen op basis van voormelde waarderingen per 31 december 2013 is als volgt:

LABO VAN POUCKE BURG. BVBA

reële waarde van de over te dragen geldbeleggingen, liquide middelen en

bijhorende overlopende rekeningen per 31 december 2013 11.722.401,49 EUR

aantal aandelen 750

waarde per aandeel 15.629,87 EUR

CURARIX NV

eigen vermogenswaarde per 31 december 2013 6,261.071,38 EUR

aantal aandelen 3.600

waarde per aandeel 1.739,19 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aantal uit te geven aandelen

In totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) volgestorte nieuwe aandelen van de NV 'CURARIX' worden uitgereikt aan de vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' (15.629,87 EUR 1 1.739,19 EUR x 750 aandelen of 11.722.401,49 EUR 11.739,19 EUR).

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' bekomen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende NV 'CURARIX in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) aandelen van de NV 'CURARIX' als vergoeding voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De partieel te splitsen vennootschap blijft bestaan, doch met een afgeslankt vermogen. De vennoten van deze vennootschap behouden hun aandelen,

3.Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering

Het kapitaal van de NV 'CURARIX' zal naar aanleiding van de geplande partiële splitsing verhoogd worden, met name voor een bedrag van zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR).

Na de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' en de inbreng en de kapitaalverhoging in de NV 'CURARIX' zal het kapitaal van deze laatste vennootschap drie miljoen zeshonderd zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (3.616,029,82 EUR) bedragen, verdeeld in tien duizend driehonderd veertig (10.340) aandelen zonder vermelding van waarde.

In de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' zal ingevolge de partiële splitsing een kapitaalvermindering voor een bedrag van zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR) plaatsvinden.

Na haar partiële splitsing zal het kapitaal van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' twee duizend vijfhonderd zeventig euro achttien cent (2.570,18 EUR) bedragen, verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde, wat onder het wettelijk minimumkapitaal voor een BVBA is. De bestuursorganen stellen dan ook voor om onmiddellijk volgend op de partiële splitsing het kapitaal van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' terug te verhogen met een bedrag van zestien duizend en negenentwintig euro tweeëntachtig cent (16.029,82 EUR), en dit door incorporatie van overgedragen winst voor een zelfde bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

C.De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap ais vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de aandeelhouders.

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regefing betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De partiële splitsing vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van de partieel te splitsen vennootschap per 31 december 2013, aan dit voorstel gehecht als bijlage.

F.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuursorganen van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over deze splitsing zoals vernield in artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen.

In toepassing van artikel 731 § 1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen wordt voorgesteld dat de commissaris resp. bedrijfsrevisor van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel zoals vermeld in artikel 731 § I van het Wetboek van vennootschappen.

In dit geval zullen wel, wat de verkrijgende vennootschap 'CURARIX' betreft, in toepassing van artikel 731 § 2 juncto artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura in de NV'CURARIX' uit de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' opgemaakt moeten worden.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen.

I.De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap

Ingevolge de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' zullen de volgende

effectenportefeuilles afgesplitst worden naar en ingebracht worden in de NV 'CURAR1X':

-effectenrekening ING 380-0182530-47;

-effectenrekening ING 385-0525245-53;

-portefeuille Société Générale 57046;

-portefeuille ABN AMRO 0201123;

-spaarrekening BNP Panbas Fortis 035-6993539-74;

-effectenrekening KBC 479-4186292-92.

Voormelde portefeuilles staan geboekt op de volgende activapostern

-geldbeleggingen: 9.578.037,23 EUR

-liquide middelen:2.092.601,86 EUR

-overlopende rekeningen (gelopen rente af te splitsen bestanddelen): 51.762,40 EUR

Er worden  behalve de bestanddelen van het eigen vermogen  geen passiva afgesplitst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als bijlage aan dit voorstel is een splitsingstabel gevoegd op basis van de vermogenstoestand van de partieel te splitsen vennootschap per 31 december 2013.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de opdeling van de onderscheiden rubrieken zoals opgenomen in de aangehechte splitsingstabel.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwKeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat aile activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of ze aan de verkrijgende vennootschap toegewezen dienen te worden, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap ingebracht wordt.

J.De verdeling onder de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling gebaseerd is

Zoals gezegd, zullen in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) volgestorte nieuwe aandelen van de NV 'CURARIX' worden uitgereikt aan de vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap 'LABO VAN POUCKE' bekomen als vergoeding voor de inbreng door de partieel te splitsen vennootschap in de verkrijgende NV 'CURARIX' in totaal zes duizend zevenhonderd veertig (6.740) aandelen van de NV 'CURARIX' als vergoeding voor zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

De vennoten van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' verkrijgen de door de NV 'CURARIX' nieuw uit te geven aandelen ten gevolge van de partiële splitsing van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' pro rata hun aandeelhouderschap in de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE'.

K.Onroerende goederen

Er maken geen onroerende goederen deel uit van de partiële splitsing.

L. Personeel

Er wordt geen personeel afgesplitst.

M, Certificaten

De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen; en

-artikel 4lquinquies § 3 van de Wet van 27 juni 1969 tot herziening van de Besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders (RSZ-wet).

N.Algemene voorwaarden

De partiële splitsing vindt verder plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

1,De inbreng vindt plaats vrij van aile voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden, ontbindende rechtsvorderingen en om het even welke zekerheden, met uitzondering van diegene die gerelateerd zijn aan in te brengen actief- en passiefbestanddelen.

2.De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de partieel te splitsen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met,de ingebrachte bestanddelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.Alle goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële splitsings- en inbrengakte zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4.Alle taksen en belastingen die de ingebrachte bestanddelen bezwaren, worden door de verkrijgende vennootschap betaald en gedragen vanaf de dag van de ingenottreding, pro rata temporis.

5.Vanaf de dag van de ingenottreding neemt de verkrijgende vennootschap alle contracten over die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de bestanddelen van de ingebrachte bestanddelen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en Installaties en voor het verbruik.

6.De verkrijgende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de partieel te splitsen vennootschap werden afgesloten betreffende de ingebrachte bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

7,Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van de bestanddelen opvorderbaar maakt, worden betaald door de verkrijgende vennootschap.

8.De partieel te splitsen vennootschap verbindt zich ertoe de verkrijgende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen voor wat de af te splitsen bestanddelen betreft.

9.De verkrijgende en de partieel te splitsen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

O.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de partiële splitsing en de inbreng te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan hun vennoten en aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter ervan te respecteren.

P. Slotverklari ng

Dit voorstel tot partiële splitsing zal door de zorgen van beide bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen minstens zes weken v66r de algemene vergaderingen die over de partiële splitsing en de Inbreng moeten besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van kcophandel worden neergelegd, hetzij voor beide vennootschappen de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat dit splitsingsvoorstel uiterlijk op 16 mei 2014 wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide betrokken vennootschappen is vastgesteld op 30 juni 2014,

Q. Bijlage

Splitsingstabel van de burgerlijke BVBA 'LABO VAN POUCKE' per 31 december 2013.

Samenvatting partiële splitsing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Uitdrukking van de belaste meerwaarde

BVBA LABO VAN POUCKE (partieel te splitsen vennootschap) Meerwaarden BVBA LABO VAN POUCKE

ACTIVA (partieel te splitsen

vs) na meerwaarden

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

11. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A. Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B, Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E, Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 592.472,68 0,00 592.472,68

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 12.901,139,79 666.019, 52 13.567.159, 31

V. Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A, Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 24.789,35 0,00 24.789,35

A. Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1.021.567,97 0,00 1.021.567,97

A. Handelsvorderingen 907.637,69 0,00 907.637,69

B. Overige vorderingen 113.930,28 0,00 113.930,28

VIII, Geldbeleggingen 9.227.795,88 664.282,64 9.892.078,52

IX. Liquide middelen 2.576.961,07 0,00 2.576.961,07

X. Overlopende rekeningen 50.025,52 1.736,88 51.762,40

TOTAAL DER ACTIVA 14.659.519,94 666.019,52 15.325.539,46

PASSIVA

Eigen vermogen 13.841.925,34 585.019,52 14.426.944,86

I. Kapitaal 18.600,00 0,00 18.600,00

A. Geplaatst kapitaal 18.600,00 0,00 18.600, 00

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

II. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III, Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 1.876.860,00 0,00 1.876.860,00

A. Wettelijke reserve 1.860,00 0,00 1.860,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1, Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000,00 0,00 825.000,00

D. Beschikbare reserves 1.050.000,00 0,00 1.050.000,00

V. Overgedragen winst 11.946.465,34 585.019,52 12.531.484, 86

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VI, Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde 11.547,40 0,00 11.547,40

belastingen 0,00 11.547,40

Vil. A. Voorzieningen voor risico's 11.547,40 0,00 0,00

en kosten

B. Uitgestelde belastingen 0,00

Schulden 806.047,20 81.000,00 887.047,20

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing-0,00 schulden en soorgelijke 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B, Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op <1 jaar 806.047,20 81.000,00 887.047,20

A, Schulden op >1 jaar die binne n 0,00 het jaar vervallen 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1. Leveranties 380.724,61 0,00 380.724,61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, be zold. 81.000,00 401.322,59

en sociale lasten 320.322,59

1. Belastingen 144.014,81 81.000,00 225.014,81

2. Bezold. en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000,00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 14.659.519,94 666.019,52 15.325.539,46

2.De partiële splitsing

BVBA LABO VAN Na de partiële splitsing

POUCKE (partieel te afgesplitst naar NV BVBA LABO

splitsen vennootschap) CURARIX POUCKE

vennootschap) na

meerwaarden

ACTIVA

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

I, Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

ll. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

lll. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A. Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B. Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 592.472, 68 0,00 592.472, 68

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 13.567,159,31 11.722.401,49 1.844.757,82

V. Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering 24.789,35 0,00 24.789,35

A, Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1,021.567,97 0,00 1.021.567,97

A. Handelsvorderingen 907.637,69 0,00 907.637,69

B, Overige vorderingen 113.930,28 0,00 113.930,28

VIII. Geldbeleggingen 9.892.078,52 9.578.037,23 314.041,29

IX. Liquide middelen 2.576.961,07 2,092.601,86 484.359,21

X, Overlopende rekeningen 51.762,40 51,762,40 0,00

TOTAAL. DER ACTIVA 15.325.539,46 11.722.401,49 3.603.137,97

PASSIVA

Eigen vermogen 14.426.944,86 11.722.401,49 2.704.543,37

I. Kapitaal 18.600,00 16.029,82 2.570,18

A, Geplaatst kapitaal 18.600,00 16.029,82 2.570,18

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

II. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 1.876.860,00 906.511,92 970.348,08

A. Wettelijke reserve 1.860,00 1.602,98 257,02

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1, Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000,00 0,00 825.000,00

D. Beschikbare reserves 1.050.000,00 904.908,94 145.091,06

V. Overgedragen winst 12.531.484,86 10.799.859,75 1.731.625,11

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van de afsluiting van de staat 0,00 0,00 0,00

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 11.547,40 0,00 11.547,40

VII, A. Voorzieningen voor risico's en kosten 11.547,40 0,00 11.547,40

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 887.047,20 0,00 887.047,20

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing-schulden en soorgelijke 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

IX. Schulden op <1 jaar 887.047,20 0,00 887.047,20

A. Schulden op >1 jaar die binnen 0,00 0,00 0,00

het jaar vervallen 0,00

B. Fínaciële schulden 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C, Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1. Leverancies 380.724,61 0,00 380.724, 61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, bezo Id. en sociale lasten 401.322,59 0,00 401.322,59

1, Belastingen 225.014,81 0,00 225.014, 81

2. Bezokd, en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000, 00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 15.325.539,46 11.722.401,49 3.603,137,97

3.De belasting bij Curarix

afgesplitst naar Te betalen belasting op afgesplitst naar

NV CURARIX afgesplitst deel en NV CURARIX

overboeking naar kapitaal

ACTIVA

Vaste activa 0,00 0,00 0,00

(.Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

Il. Immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

B, Installaties, machines en uitrusting 0,00 0,00 0,00

C. Meubilair en rokend 0,00 0,00 0,00

materieel

D. Leasing en soortgelijke 0,00 0,00 0,00

rechten

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

V. Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI, Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

A. Voorraden 0,00 0,00 0,00

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII, Vorderingen <1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VIII. Geldbeleggingen 9.578.037,23 0,00 9.578.037,23

IX. Liquide middelen 2.092.601,86 0,00 2.092.601,86

X. Overlopende rekeningen 51.762,40 0,00 51.762,40

TOTAAL DER ACTIVA 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

PASSIVA

Eigen vermogen 11.722.401,49 -1.170.637,17 10.551.764, 32

I. Kapitaal 16.029,82 10.535.734,50 10.551.764,32

A. Geplaatst kapitaal 16.029,82 10.535.734,50 10.551.764,32

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

Il. Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

1V. Reserves 906.511,92 -906.511,92 0,00

A. Wettelijke reserve 1.602,98 -1.602,98 0,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1. Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 0,00 0,00 0,00

D. Beschikbare reserves 904.908,94 -904.908,94 0,00

V. Overgedragen winst 10.799.859,75 -10.799.859,75 0,00

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende 0,00 0,00 0,00

boekjaar tot op de datum van

de afsluiting van de staat

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde 0,00 belastingen 0,00 0,00

VII. A. Voorzieningen voor risico's 0,00 en kosten 0,00 0,00

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 0,00 1.170.637,17 1.170.637,17

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing-0,00 schulden en soorgelïjke 0,00 0,00

2.Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

D, Overige schulden 0,00 0,00 0,00

1X. Schulden op <1 jaar 0,00 1.170.637,17 1.170.637,17

A. Schulden op >1 jaar die binnen 0,00 het jaar vervallen 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2. Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

1. Leverancies 0,00 0,00 0,00

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 op bestellingen 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, bezold, 0,00 en sociale lasten 0,00 0,00

1. Belastingen 0,00 0,00 0,00

2. Bezold. en sociale lasten 0,00 0,00 0,00

F. Overige schulden 0,00 1.170.637,17 1.170.637,17

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 11.722.401,49 0,00 11.722.401,49

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.De belasting + kapitaalverhoging bij Labo Van Poucke

BVBA LABO VAN POUCKE (partieel gesplitste vennootschap) Te betalen belasting BVBA LABO VAN POUCKE (partieel ge-

ACTIVA op afgesplitst deel + splitste vennootschap

kapitaalverhoging

Vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

II. immateriële vaste activa 0,00 0,00 0,00

III. Materiële vaste activa 1.758.380,15 0,00 1.758.380,15

A. Terreinen en gebouwen 939.226,07 0,00 939.226,07

B, Installaties, machines en uitrusting 192.800,26 0,00 192.800,26

C. Meubilair en rollend 33.881,14 0,00 33.881,14

materieel

D. Leasing en soortgelijke 0,00 0,00 0,00

rechten

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 592.472,68 0,00 592.472,68

IV. Financiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

Vlottende activa 1.844.757, 82 1,170.637,17 3.015.394,99

V, Vorderingen op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A, Handelsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 24.789,35 0,00 24.789,35

A, Voorraden 24.789,35 0,00 24.789,35

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen <1 jaar 1.021.567,97 1.170.637,17 2.192.205,14

A. Handelsvorderingen 907.637,69 0,00 907.637,69

B. Overige vorderingen 113.930, 28 1.170.637,17 1.284.567,45

VIII. Geldbeleggingen 314.041,29 0,00 314.041,29

IX. Liquide middelen 484.359,21 0,00 484.359,21

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER ACTIVA 3.603,137,97 1.170.637,17 4.773.775,14

PASSIVA

Eigen vermogen 2.704.543,37 0,00 2.704.543,37

I. Kapitaal 2.570,18 16.029,82 18.600,00

A. Geplaatst kapitaal 2.570,18 16.029,82 18.600,00

B. Niet opgevraagd kapitaal (-) 0,00 0,00 0,00

II, Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

IV. Reserves 970.348,08 0,00 970.348,08

A. Wettelijke reserve 257,02 0,00 257,02

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

1, Voor eigen aandelen 0,00 0,00 0,00

2. Andere 0,00 0,00 0,00

C. Belastingvrije reserves 825.000,00 0,00 825.000,00

D. Beschikbare reserves 145.091,06 0,00 145.091,06

V. Overgedragen winst 1.731.625,11 -16.029,82 1.715.595,29

Overgedragen verlies (-) 0,00 0,00 0,00

Vbis Resulaat van het lopende boekjaar tot op de datum van 0,00 0,00 0,00

de afsluiting van de staat

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

Voorzieningen en uitgestelde belastingen 11.547,40 0,00 11.547,40

VII. A. Voorzieningen voor risico's en kosten 11.547,40 0,00 11.547,40

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

Schulden 887.047,20 1.170.637,17 2.057.684,37

VIII. Schulden op >1 jaar 0,00 0,00 0,00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen, leasing-schulden en soorgelijke 0,00 0,00 0,00

2.Overige leningen 0,00 0,00 0,00

B, Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Onvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op <1 jaar 887.047,20 1.170.637,17 2.057.684,37

A, Schulden op >1 jaar die binnen het jaar vervallen 0,00 0,00 0,00

B. Finaciële schulden 0,00 0,00 0,00

1. Kredietinstellingen 0,00 0,00 0,00

2, Overige leningen 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 380.724,61 0,00 380.724,61

1. Leveranties 380.724,61 0,00 380.724,61

2. Te betalen wissels 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00 0,00 0,00

E. Schulden mbt belastingen, bezo en sociale lasten id. 401.322,59 1.170.637,17 1.571.959,76

1. Belastingen 225.014,81 1.170.637,17 1.395.651,98

2. Bezold. en sociale lasten 176.307,78 0,00 176.307,78

F. Overige schulden 105.000,00 0,00 105.000,00

X. Overlopende rekeningen 0,00 0,00 0,00

TOTAAL DER PASSIVA 3.603.137,97 1.170.637,17 4.773.775,14

Opgemaakt In vijf exemplaren te Kortrijk op 14 mei 2014.

Twee exemplaren zijn bestemd om in het vennootschapsdossier van elke betrokken vennootschap op de griffie te worden neergelegd, twee exemplaren om te worden bewaard op de respectieve zetels van beide betrokken vennootschappen, en het laatste exemplaar om aan de notaris te worden afgegeven."

Voor eensluidend uittreksel

Xavier VAN POUCKE

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: het partieel splitsingsvoorstel d.d. 14 mei 2014, samen met de daarbij aangehechte splitsingstabel per 31 december 2013

F

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de Matste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014 : KO150725
10/09/2014 : KO150725
02/07/2013 : KO150725
05/07/2012 : KO150725
31/01/2012 : KO150725
22/06/2011 : KO150725
08/02/2011 : KO150725
30/06/2010 : KO150725
19/06/2009 : KO150725
16/06/2008 : KO150725
14/06/2007 : KO150725
13/06/2005 : KO150725
07/04/2005 : KO150725
15/06/2004 : KO150725
26/06/2003 : KO150725
31/08/2001 : KO150725
20/07/2001 : KOA020344

Coordonnées
CURARIX

Adresse
GROTE MARKT 5 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande