CUSTOM DESIGNS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUSTOM DESIGNS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.745.024

Publication

15/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

daarbij gebruikmakend van alle beschikbare technieken: computergestuurde snij, print, spuit en

graveersystemen, zeefdruk en andere druktechnieken;

- Het grafisch ontwerpen, kunstcreatie, tweedimensionale en driedimensionale artistieke vormgeving,

het uitbaten of laten uitbaten van presentatie- en/of verkoopruimten, de design en de reclame in het

algemeen in alle hun vormen en in de meest brede zin van de begrippen;

- De marketing en public-relations, zowel van private personen, firma s of andere organismen,

alsmede alle hoegenaamde industriële, commerciële en financiële verrichtingen, die met haar

maatschappelijk doel verband houden;

- De publiciteit onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van

publiciteit noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

- Drukkerij en aanverwante diensten;

- Zetwerk, fotogravure en andere grafische activiteiten;

- De bewerking van digitale gegevens verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op

gegevensdragers;

- Grafische ontwerpen en bijhorige activiteiten;

- Het ontwerpen en uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende

media;

- Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en panelen, lichtreclame en

neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort;

- Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriting);

- Het ontwerpen van publicitaire artikelen;

- Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen

(direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische

koopvoorstellen, enzovoort;

- Luchtreclame;

- Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit via diverse media;

- Het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort;

- Het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal;

- Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het

woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te

beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan. Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort door inbreng in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De heer DE DEYNE Simon, voornoemd, verklaart inbreng in geld te hebben gedaan van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), waarvoor hem honderd (100) aandelen werden toegekend. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met rekening nummer BE25 0017

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

4346 6882.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de  jaarvergadering ) wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de loop van 2016, overeenkomstig de statuten. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

BENOEMINGEN

Wordt benoemd als gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer DE DEYNE Simon,

voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

29/08/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.08.2016 16470-0169-012

Coordonnées
CUSTOM DESIGNS

Adresse
NIEUWSTRAAT 15 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande