CVCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CVCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.955.913

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305135*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607955913

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CVconsult

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Christof Gheeraert te Gent, Drongen, op 23/03/2015 (ter registratie neergelegd) dat de heer MORTIER Peter Eddy Joan, rijksregisternummer 83.02.08-101.58, wonende te 8570 Anzegem, Statiestraat 89, en mevrouw VAN ACKERE Davine Marie-Rose, rijksregisternummer 85.11.19-256.66, wonende te 8570 Anzegem, Statiestraat 89, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : CVconsult

ZETEL : 8570 Anzegem, Statiestraat 89.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, consultancy in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten. Het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exploiteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom;

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders, zaakvoerder(s) en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van

Onderwerp akte :

Statiestraat 89 8570 Anzegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 600 aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd

gedeeltelijk en vooraf gestort in geld op een bijzondere rekening bij de "Belfius Bank", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CVconsult", met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de derde donderdag van de maand juni om 17.00 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vooraf worden genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016. AANSTELLING ZAAKVOERDER(S) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen één zaakvoerder aan te stellen en de voornoemde heer Peter Mortier tot die functie te benoemen. De aangeduide zaakvoerder verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Christof Gheeraert,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.

Coordonnées
CVCONSULT

Adresse
STATIESTRAAT 89 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande