CYBAGIFTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CYBAGIFTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.230.257

Publication

05/09/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

,e-

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 8 4 8 2 3© 2 5 7

Benaming

(volu'st1: CYBAGIFTS

Rechtsvoren : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KOUTERWEG 47 - 8890 MOORSLEDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Art. 1

Bij deze wordt tussen de heer VANDAMME Dieter, wonende te 8890 Moorslede, Kouterweg 47, met rijksregistemummer 82.10.12-089.82, mevrouw VANDAELE Céline wonende te 8890 Moorslede, Kouterweg 47 met rijksregisternummer 83.01.22-198.19, een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming  CYBAGIFTS".

Art. 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8890 Moorslede, Kouterweg 47.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Art. 3

De vennootschap heeft tot doel:

-Bewerken van glas, plexiglas en andere soorten materialen;

-Ontwerp en creatie van geschenkartikelen, doopartikelen, communie en huwelijksbedankjes, en

aanverwante artikelen zoals linten, kleine geschenken, decoratie en dit alles in de ruimste zin van het woord;

-Groothandel in vaat- en glaswerk;

-Groot-en kleinhandel in geschenken;

-Groot- en kleinhandel in spellen en speelgoed;

-Managementprestaties;

-Aankoop en verkoop en/of leasing en/of verhuur van goederen;

-Immobielere verrichtingen

-Financiële transacties;

-Het waarnemen van bestuurdersmandaten in vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies

in ondernemingen;

-Deze lijst is niet limitatief

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak, Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

*zaisoese=

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 6 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Art. 5

Mevrouw Céline VANDAELE brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,00 EUR in, die gestort wordt in de gemeenschappelijke kas. Zij brengt in de vennootschap eveneens zijn bijzondere kennissen en handelsrelaties in.

Hiervoor wordt aan mevrouw Céline VANDAELE 50 van de 100 aandelen toegekend.

De heer Dieter VANDAMME brengt in de vennootschap een som ter grootte van 500,00 EUR in, die gestort wordt in de gemeenschappelijke kas. Hij brengt in de vennootschap eveneens zijn bijzondere kennissen en handelsrelaties in.

Hiervoor worden aan de heer Dieter VANDAMME 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Art. 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden,

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt.

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men 6 maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief enlof met toelating van de algemene vergadering.

Art. 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Art. 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt overeengekomen dat de heer Dieter VANDAMME en mevrouw Céline VANDAELE samen het algemeen bestuur van de vennootschap zullen waarnemen en de hoedanigheid van zaakvoerder zullen aannemen,

Het mandaat van de heer Dieter VANDAMME zal bezoldigd uitgeoefend worden. Het mandaat van mevrouw Céline VANDAELE zal onbezoldigd uitgeoefend wordt tenzij anders beslist.

Art. 9

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Voor het eerste boekjaar op 30 juni 2014.

Ieder jaar op 30 juni zullen een inventaris en een jaarrekening, bestaande uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting worden opgemaakt, De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste zaterdag van november om 10u,

Art. 10

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover

de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

aan de heer Dieter VANDAMME 50 % en aan mevrouw Céline VANDAELE 50%.

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Art. 11

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene kosten gerekend worden, De éénmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd

" worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om,

Art. 12

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid ais deze die voorzien is voor cie verdeling van de winsten.

Art. 13

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamelijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Art. 14

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap ; hinderen op welke wijze ook.

Art. 15

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 10 en 12.

OVERGANGSBEPALINGEN  SLOTBEPALINGEN

1.De vennoten, thans bijeengekomen, nemen hierbij alle verbintenissen over die in naam en voor rekening

van de vennootschap, vôôr haar oprichting werden aangegaan sedert 22/08/2012.

Met eerste boekjaar loopt vanaf 22/08/2012 tot 30/06/2014.

2.De oprichters geven bij deze volmacht aan de heer Dieter VANDAMME, zaakvoerder, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en voor de vervulling van alle administratieve en fiscale verplichtingen.

Opgemaakt in 3 exemplaren te Moorsiede, op 22 augustus 2012

Gelezen en goedgekeurd Gelezen en goedgekeurd

Dieter VANDAMME Céline VANDAELE

Op de laatste blz. van Luik _l_3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
CYBAGIFTS

Adresse
KOUTERWEG 47 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande