CYPRIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CYPRIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.190.302

Publication

07/10/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11111Milla91111111

MONITEUR

30 -09-GU-ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BELGE

2014

NEERGELEGD

2$ Mi. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, dfigeORTRLIK



Ondernemingsnr : 823190302

Benaming

(voluit) : CYPRIS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Vanneputstraat, I - 8560 VVEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING

Uit een akte verleden voor notaris Edouard JACMIN te TOURNAI (Marquain) op 26 mei 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de bvba CYPRIS de volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLISSING

De Heer Voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het verslag der zaakvoerders waarbij een staat van actief en passief wordt gevoegd afgesloten op 28 februari 2014.

De Heer Voorzitter geeft ook lezing aan de vergadering van het verslag der bedrijfsrevisor Bart MEYNENDONCKX, te Antwerpen, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt

"Besluit"

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van CYPRIS BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 28 februari 2014, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft va EUR 537.719,03 en een netto actief van EUR 15.062,03.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar met voorbehoud voor de waardering van de deelneming, welke in de balans voor een bedrag van EUR 477,600,00 staat weergegeven. Door de latente minderwaarde die drukt op deze deelneming betreft het hier een deficitaire vereffening want de minderwaarde is naar aile waarschijnlijkheid hoger dan de waarde van het eigen vermogen.

Wij formuleren ook een voorbehoud inzake de openstaande bedragen klanten (EUR 12.179,00 en de openstaande leveranciers (EUR 452,28) aangezien wij geen confirmatleaanvragen hebben kunnen versturen. Inzake de belastingen (EUR 6.405,37) formuleren wij tevens een voorbehoud bij gebrek aan stavende documenten.

De zaakvoerder en enige aandeelhouder stelt zich garant ter dekking van de vereffeningskosten teneinde de vennootschap in vereffening te kunnen stellen en een onvermogen te vermijden.

Teneinde de sluiting van de vereffening van de vennootschap toe te laten hebben de overblijvende schuldeisers/aandeelhouder in de staat van actief en passief per 28 februari 2014 zich in een gemeenschappelijk schrijven uitdrukkelijk akkoord verklaard met de 'deficitairef vereffening van de vennootschap waarbij zij instemmen met de sluiting van de vereffening van de vennootschap zonder evenwel afstand te doen van hun schuldvordering en zonder schuldovername.

We kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente geschillen en over eventuele fiscale schulden die zouden kunnen voortvloeien uit nog niet gecontroleerde aanslagjaren.

Antwerpen, 22 mei 2014

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Bart MEYNENDONCKX, Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van deze verslagen zal gedeponeerd worden bij het rechtbank van koophandel van Kortrijk. TVVEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voorbehouden t. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Heer Pierre RAMBOUX, wonende te 8500 KORTRIJK, Spinnenjkaai, 43-45/bus 205, hier aanwezig en' aanvaardend, onder de opschorsende voorwaarde van de homologatie van zijn benoeming door Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk, na deponering van het ad hoc verzoekschrift,

Bij deze geeft de algemene vergadering alle bevoegdheden aan de vereffenaar om dit verzoekschrift op naam van de vennootschap bij de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk te deponeren.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering kent aan de enige vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de grondpandbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

Hij ordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

De vereffenaar mag de vennootschap in vereffening vertegenwoordigen tegenover openbare besturen onder meer fiscal besturen, diensten van de Post, alsook tegenover vennootschappen en ondernemingen van vervoer.

Onvem-anderd bijzondere machtafvaardigingen, moeten alle akten die de vennootschap in vereffening kunnen verbinden, ondertekend worden door de vereffenaar, die geen verantwoording verschuldigd is van zijn machten.

VOOR ECHT VERKLAARD ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Edouard JACMIN, Notaris

Samen neergelegd expeditie, verslag van de zaakvoerder en van de Bedrijfsrevisor, bevestiving van de benoeming van de vereffenaar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 20.05.2011, DPT 20.07.2011 11309-0370-008
20/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

mina In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

1 0 MM 2015

Rechtbank van nOUPNANDEL

~nt,_ afd. KORTRIJK

1t

1111111111uua liloi

*15042397*







Ondernemingsnr : 0823.190.302

Benaming

(voluit) . CYPRIS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel VANNEPUTSTRAAT 1 - 8560 WEVELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

PROCES-VERBAAL VAN DE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING VAN 23/12/2014

Naar aanleiding van het gunstige vonnis van 16 december 2014 van de Rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Kortrijk aangaande het plan voor de verdeling van activa van 22 augustus 2014, zijn vandaag de aandeelhouders van de BVBA CYPRIS in vereffening samengekomen tijdens een buitengewone algemene vergadering op de maatschappelijke zetel van het bedrijf om de volgende agenda te beraadslagen

1. Presentatie van de afsluiting rekeningen door de vereffenaar

2. Goedkeuring van de vereffening rekeningen

3. Ontlasting aan de vereffenaar

4, Afsluiting van de vereffening,

Voorafgaand aan de beraadslagingen erkennen de aanwezige aandeelhouders geldig opgeroepen te zijn geweest.

Na de uiteenzetting van deze feiten dewelke juist werden bevonden door de vergadering, deze zet de agendapunten uiteen

Eerste resolutie --Verslag van de vereffenaar

De vergadering luistert naar het verslag van de vereffenaar omtrent de verrichtingen van de vereffening alsmede het beheer en gebruik van sociale waarden.

Tweede resolutie  Goedkeuring van de vereffening rekeningen

Na het bekijken van de rekeningen van de vereffening afgesloten op 20/12/2014, keurt de vergadering unaniem de voorgestelde rekeningen goed.

Derde resolutie -- Ontlasting aan de vereffenaar

De vergadering beslist unaniem definitief en zonder voorbehoud ontlasting aan de vereffenaar voor zijn beheer te geven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. ~ f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vierde resolutie  Afsluiting van de vereffening



Srtaatiblic - 20703120ï5 - Annexes dit Moniteur belge De vergadering stelt derhalve vast dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA CYPRIS  KBO nr 0823,190.302  waarvan de maatschappelijke zetel te Vaneputstraat 1 te 8560 Wevelgem gevestigd is, definitief heeft opgehouden te bestaan zelfs voor de behoeften van de vereffening onder voorbehoud van haar passieve bestaan voor een periode van 5 jaar.

De vergadering heeft eveneens opgemerkt dat in termen van toegekende bevoegdheden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 26 mei 2014, zal de vereffenaar alle akten, handelingen en formaliteiten opgelegd door de afsluiting van de vereffening mogen uitvoeren. De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten toevertrouwd worden aan het domicilie van dhr Pierre Ramboux, vereffenaar en bewaard worden gedurende ten minste 5 jaar.

De dagorde zijnde afgewerkt, wordt de zitting opgegeven en het proces-verbaal opgesteld.

Opgemaakt te Wevelgem, op 23 december 2014

Pierre Ramboux

Vereffenaar









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CYPRIS

Adresse
VANNEPUTSTRAAT 1 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande