D & B SCHRIJNWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & B SCHRIJNWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.930.068

Publication

28/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het uittreksel uit de statuten luidt als volgt:

Artikel 1: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aangenomen, onder de benaming  D & B SCHRIJNWERKEN .

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Wakkensteenweg 2.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De aanneming van alle timmer- en schrijnwerken, de vervaardiging en montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal : deuren, vensters, kozijnen, trappen, leuningen, afsluitingen, muurkasten, winkelinrichtingen, enz.

De bewerking van hout, kunststof en aluminium zoals zagen, schaven, buigen en plooien,

Het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding in hout

Het vervaardigen, monteren plaatsen en garnieren van meubelen,

De aan- en verkoop van alle meubelen, zonder onderscheid, van ongeacht welk materiaal, metalen en niet metalen meubelelementen en onderdelen, zit- en bureelmeubelen, tuin- en terrasmeubelen en alle artikelen voor meubileringen,

De inrichting onder iedere vorm en in de ruimste zin van woongelegenheden, bureelruimten, openbare gebouwen, dienstlokalen en alle ruimten die voor meubilering en inrichting in aanmerking komen, meerbepaald de vervaardiging van meubels en meubelelementen voor inbouwkeukens, de vervaardiging van badkamermeubelen en de vervaardiging van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen. De activiteiten van interieurdecorateurs.

De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enz. in hout, kunststof en metaal, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, de vervaardiging en montage van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna s) van hout, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren van hout, kunststof of metaal, de installatie van garagepoorten, luiken, stores, zonneblinden, traliewerk, hekken enz. van hout, kunststof of metaal.

De montage van serres, veranda s, enz. in hout, kunststof of metaal.

Het onder dak zetten van gebouwen en de isolatie tegen vochtigheid, de volledige dakbedekking van gebouwen inclusief koper- en zinkwerk en het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het reinigen van gevels, de uitvoering van thermische- en geluidsisolatie, het droogmaken van gebouwen, waterdichtingswerken van muren,

Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, voor het bouwen van funderingen inclusief heien Het reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden en het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz. Het vervaardigen van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw,

Onderneming voor het monteren van niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken

De coördinatie van bouwwerken in de ruimste zin van het woord, de renovatie van gebouwen, voltooiingswerken door medewerking van onderaannemers.

Het ruimen van bouwterreinen,

Het snoeien van bomen en heggen,

Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden De handelsbemiddeling in meubelen, hout en bouwmaterialen

Het optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, ondermeer de activiteiten als makelaar, de commissiehandel en agentuur zowel op de binnen- als de buitenlandse markt.

Het beheer, de aan- en verkoop, huur en verhuur, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, het bouwen en verbouwen; het beheer, de aan- en verkoop, de instandhouding en valorisatie van haar roerend patrimonium; het besturen, begeleiden, adviseren en vereffenen van ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag zich borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

hypothecaire of andere roerende en onroerende zekerheden en waarborgen verstrekken.

Zij kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap zal binnen haar erkenning overheidsopdrachten kunnen aanvaarden en uitvoeren. Artikel 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 5: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 11: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel 13: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 15: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 16: BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Artikel 17: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank hun benoeming heeft bevestigd overeenkomstig artikel 184, § 2, van het Wetboek van vennootschappen. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen verslag uitbrengen bij de rechter, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen.

Het resterend actief van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1' er is geen vereffenaar aangeduid;

2' er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3' alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf a rato van hun aandelenbezit. Artikel 18 : VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde

griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015;

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016;

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid

van stemmen aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

" de heer HOUTTEMAN Davy, voornoemd;

" de heer DE BACKER Bjorn, voornoemd.

Beiden hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur.

- Volmacht wordt gegeven aan Lannoo-Hanssens Bedrijfsadvies BVBA, Heulsestraat 92, 8860

Lendelede, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam van de vennootschap alle stukken te

tekenen en handelingen te vervullen inzake de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op

de rechtbank van koophandel

Nicolas Verstraete, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte van 22 oktober 2014

03/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"4: ,/,~ihAr

23 BeZG/SC 02.201 NEERGELEGD

NS 1 ti " E,II, 2015

TggrS6kii Rechtbm ,.....J&PHANDEL

Ge'reràle. KORTRIJK



V





*15 336 5







Ondernemingsnr : 0565.930.068

Benaming

(voluit) : D & B SCHRIJNWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Wakkensteenweg 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van de bijzonder verslagen van het bestuursorgaan d.d. 20 januari 2015 en van de controleverslagen d.d. 20 januari 2015 van de Burg. Ven, CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Davy Houtteman, zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & B SCHRIJNWERKEN

Adresse
WAKKENSTEENWEG 2 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande