D-COMPANION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-COMPANION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.797.680

Publication

07/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

` In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~bij g~ p'

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : D-COMPANION

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Emiel Huysstraat 59

8940 Wervik (Geluwe)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging - diversen

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Dirk DEWAELE, Notaris ter standplaats GELUWE (stad Wervik), in het kantoor, leperstraat 7, te Wervik-GELUWE, op 18 december 2013, "Geboekt te leper - kantoor,: POPERINGE, de 19 DEC. 2013, vier blad(en) geen verz. Boek 452 blad 07 vak 14. Ontvangen : vijftig euro, nul,; ¬ ; cent (50,00 EUR) De FA Inspecteur ai. (get.) Ludo Engels", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering;, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D-COMPAN1ON" is samengekomen, en,; :` besloten heeft tot de volgende STATUTENWIJZIGING

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, bedragende

honderd zeventigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro achtenzeventig cent (¬ 170.777,78), toe te.

kennen aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, hetzij

aan de Heer DERUYTERE Dirk, voornoemd, een brutodividend van vijfentachtigduizend driehonderd achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 85.388,89) ; aan Mevrouw PYPE Ann, voornoemd, een brutodividend van vijfentachtigduizend driehonderd; achtentachtig euro negenentachtig cent (¬ 85.388,89) ;

zoals blijkt uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 8 november 2013. TWEEDE BESLUIT

I. Beslissing : de vergadering besluit tot kapitaalverhoging, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds brutodividend, hetzij ad honderd; drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 153.700,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend;, zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd tweeënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 172.300,00), door; inbreng in gelds Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderd veertien (514) nieuwe; aandelen, van dezelfde aard, tegen de actuele fractiewaarde van de bestaande aandelen. De nieuwe aandelenl: zullen dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf¬ : heden.

" II. I breng : zijn vervolgens tussengekomen, de Heer DERUYTERE Dirk, voornoemd, en zijn echtgenote,:; Mevrouw PYPE Ann, voornoemd, die verklaren samen alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die; vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de:;

vennootschap. ;t

Na deze uiteenzetting -- verklaart de Heer DERUYTERE Dirk, voornoemde vennoot, negentigprocent (90 %) van zijn tussentijds;;

brutodividend, zijnde een bedrag van zesenzeventigduizend achthondrd vijftig euro (¬ 76.850,00) in te;,

brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en.;

doorgestart; ;á

 verklaart Mevrouw PYPE Ann, voornoemde vennoot, negentig procent (90 %) van haar tussentijds; brutodividend, zijnde een bedrag van zesenzeventigduizend achthonderd vijftig euro (E 76.850,00) in te; brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Het globaal bedrag van honderd drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 153.700,00), staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan:; de instrumenterende Notaris werd overhandigd.

III. Bankattest : de algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (E 153.700,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE57 7380;` 2318 4335, bij de KBC Bank, te Brussel, agentschap Geluwe, geopend ten name van de bvba "D-Companion",,. zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 9 december 2013 dat mij, Notaris, is overhandigd,

IV. Vergoeding voor de inbrenq : Als vergoeding voor deze inbreng in geld worden vijfhonderd veertien (514) £; nieuwe aandelen van dezelfde aard gecreëerd, tegen de actuele fractiewaarde van de bestaande aandelen. De;: nieuwe aandelen bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winsten vanaf:; heden. De nieuwe aandelen worden toegekend als volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

2 4 DEC. 2013

Griffie

*14008217*

Ondernemingsnr : 0894197.680

Voor-

behouden

aan het

Staatsefa

mod 1 t.1

'' tWee.honderd zevenenvijftig (257) aandelen aan de Heer DERUYTERE-Dirk, voornoemd, als vergoeding , voor de gedane inbreng:

 tweehonderd zevenenvijftig (257) aandelen aan Mevrouw PYPE Ann, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 153.700,00) aldus daadwerkelijk ; heeft plaatsgevonden en dat het kapitaal werd gebracht op honderd tweeënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 172.300,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd (700) aandelen.

Dienvolgens aanpassing van artikel 5 van de statuten, dat zal luiden als volgt

«Artikel 5. -- Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD TWEEENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD euro (¬ 172.300,00).

Het is verdeeld in zevenhonderd (700) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/zevenhonderdste (1/700ste) ieder.»

VIERDE BESLUIT

De vergadering gaat akkoord met het voorstel tot aanpassing van artikel 13 van de statuten, hetwelk thans luidt : «Artikel 13. - Salaris. Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, welke bezoldiging wordt vastgelegd door de jaarvergadering.», en beslist dientengevolge tot vervanging van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst : «Artikel 13.  Bezoldiging. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.».

VIJFDE BESLUIT

De vergadering gaat akkoord met het voorstel tot aanpassing van de laatste zin van artikel 18 van de statuten, hetwelk thans luidt : «De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant», en beslist dientengevolge tot aanpassing van de laatste zin van artikel 18 door volgende tekst : «De vennoten kunnen zich laten bijstaan en vertegenwoordigen door een accountant.».

ZESDE BESLUIT

De vergadering gaat akkoord met het voorstel tot aanpassing van de artikelen 28 en 29, aangaande de ontbinding en vereffening, aan de huidige wetgeving, en beslist dientengevolge tot aanpassing van de artikelen 28 en 29 door vervanging ervan door volgende tekst :.

<a Artikel 28. -- Ontbinding.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging

Artikel 29. - Vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Artikel 29bis. - Verdeling van het netto-actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door .voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.»

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutair zaakvoerder, de Heer DERUYTERE Dirk, met ingang van heden.

Bijgevolg wordt beslist tot aanpassing van artikel 12 van de statuten, hetzij de schrapping van het laatste lid van dat artikel, namelijk de volgende woorden : « Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd

de Heer DERUYTERE Dirk Achiel, geboren te Kortrijk op negen juli negentienhonderd tweeënzestig, thans wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Emiel Huysstraat 59 ;

die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet »

De vergadering verleent kwijting aan de Heer DERUYTERE Dirk, voor de gehele duur van zijn mandaat als statutair zaakvoerder.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering benoemt ais niet-statutair zaakvoerder : de Heer DERUYTERE Dirk, voornoemd ;

hier aanwezig, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens

het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24"oktober 1934 ;

en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden, met ingang van heden,

NEGENDE BESLUIT : coördinatie van de statuten

De vergadering geeft de Notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TIENDE BESLUIT : bijzondere machtiging

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te voeren»



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge









VOOFt GELIJKVORMIG UITTREKSEL

(get.)

Notaris D. DEWAELE

tegelijk hiermee neergelegd

 gelijkvormige uitgifte van de notulen ;

 kopie bankattest;

 gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0273-013
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 04.06.2012 12148-0070-013
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 08.06.2011 11155-0077-013
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 08.06.2010 10163-0509-010
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 02.06.2009 09173-0349-010
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 01.06.2015 15145-0216-013

Coordonnées
D-COMPANION

Adresse
EMIEL HUYSSTRAAT 59 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande