D - D MODE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D - D MODE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.384.029

Publication

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 12.10.2013, NGL 23.10.2013 13639-0287-016
02/04/2013
ÿþbeh

aa

Be: Stai

11Il til II I~V~ AI I IVI ICI

*13051115

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeiin Brugge)

21 KAART 2013

diere_

mod 11,1

Ondernemingsnr : 0885.384.029

Benaming (voluit) : D-D MODE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kaleshoekstraat 1C

8020 Oostkamp (Ruddervoorde)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de BVBA "DC BEROEPSMODE" en de BVBA "D-D MODE", met zetel te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Kaleshoekstraat 1C, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 13 maart 2013, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. EERSTE BESLUIT : LEZING EN GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

Vermits de aanwezige vennoten erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaan de buitengewone algemene vergaderingen de voorzitter van de voorlezing van deze verslagen. Zij verklaren kennis genomen te hebben van de volledige inhoud van deze documenten, en zij beslissen de inhoud van het fusievoorstel goed te keuren, zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 31 december 2012, waarbij D-D MODE B.V.B.A. bij wijze van fusie DC BEROEPSMODE B.V.B.A. overneemt.

De vergaderingen beslissen vervolgens een kopie van het fusievoorstel te bewaren in het archief van de overnemende vennootschap, samen met de uitgifte van dit proces-verbaal.

2. TWEEDE BESLUIT : FUSIEBESLUIT - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING -

OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN.

:; De buitengewone algemene vergaderingen beslissen tot fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DC BEROEPSMODE" met zetel te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Kaleshoekstraat 1A, overgenomen vennootschap.

Met het oog op gezegde fusie beslissen de vergaderingen tot de ontbinding van DC BEROEPSMODE B.V.B.A. zonder vereffening, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Als gevolg van de fusie gaat het gehele actief en passief vermogen van DC BEROEPSMODE B.V.B.A. onder algemene titel over op D-D MODE B.V.B.A., door vernietiging van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris uitdrukkelijk van een uitvoerige beschrijving te geven van alle activa en passiva-bestanddelen.

°° Door deze verrichting gaat het hete vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Vanaf 1 oktober 2012 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle' lopende overeenkomsten van welke aard ook die DC BEROEPSMODE B.V.B.A. heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, aangestelden en jegens eigen vennoten, gaan onverkort over op D-D MODE B.V.B.A. met alle.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

Vdor-bdhqu

'á(an he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De voorzitter verklaart te weten dat DC BEROEPSMODE B.V.B.A. één werknemer in vast dienstverband heeft en dat hierover dan een aanpassing van de arbeidsovereenkomst dient te gebeuren.

De archieven van DC BEROEPSMODE B.V.B.A., die zij wettelijk verplicht is te houden, en te bewaren, worden vanaf heden door D-D MODE B.V.B.A, in haar zetel bewaard.

Deze overdracht onder algemene titel omvat tevens volgend onroerend goed :

GEMEENTE OOSTKAMP, viifde afdeling Ruddervoorde

Het vruchtgebruik voor een periode, eindigend op 3 september 2022, met betrekking tot een huis, op en met grond, staande en gelegen te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Kaleshoekstraat 1 C. Volgens uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op zeven november laatstleden, is voormeld , goed gekend als een huis, gelegen in de vijfde afdeling/Ruddervoorde, sectie F, nummer 566 L, voor een totale oppervlakte van duizend vierkante meter (1.000 m2). Volgens eigendomstitel van eigenaars is voormeld goed evenwel gekend als een perceel grond, gelegen in de vijfde afdeling/Ruddervoorde, sectie F, deel van nummer 567/E.

Eigendomsoorspronq

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DC BEROEPSMODE om het, samen met de heer Dirk Coucke voor de blote eigendom, te hebben = aangekocht van de heer en mevrouw Valeer Lapere-Gyssels Eeghem ingevolge akte verleden voor notaris Piet Denys te Ruddervoorde op 4 september 2022, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge.

A, ALGEMENE VOORWAARDEN WAARTEGEN DE OVERDRACHT PLAATSVINDT

1) Overdracht voor vrij en onbelast

Voorschreven goed wordt overgedragen met alle vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, voorrechten, hypotheken en andere belemmeringen hoegenaamd, in het voordeel van derden, met uitzondering van volgende hypothecaire inschrijvingen genomen op het eerste hypotheekkantoor te Brugge :

- op 17 april 2003, formaliteit 61-I-17/04/2003-04721, krachtens akte verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op 19 maart 2003 houdende enkelvoudig krediet met hypotheekstelling, in het voordeel van de naamloze vennootschap Fortis AG, voor een bedrag in hoofdsom van 182.000,-euro en 18.200,- euro aanhorigheden.

- op 18 april 2003, formaliteit 61-I-18/04/2003-04771, krachtens akte verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op 19 maart 2003 houdende enkelvoudig krediet met hypotheekvestiging, in het voordeel van de naamloze vennootschap Fortis AG, voor een bedrag in hoofdsom van 40.000,-euro en 4.000,- euro aanhorigheden,

welke inschrijvingen onverminderd tot zekerheid zullen blijven strekken van de verbintenissen op naam van de overgenomen vennootschap. De verdere afbetaling zal dan ook gebeuren door de overnemende vennootschap.

2) Genot  vrij gebruik

De BVBA D-D MODE bekomt het vruchtgebruik van het goed te rekenen vanaf 1 oktober 2012. De vergaderingen zullen het nodige doen voor de aanpassing van de brandverzekering van het voormeld onroerend goed.

3) Belastingen

De BVBA D-D MODE za! alle hoegenaamde belastingen, taksen en lasten, zelfs eventuele verhaalbelastingen, die met betrekking tot het overgedragen goed voor het lopende jaar geheven worden, betalen te rekenen vanaf 1 oktober 2012.

4) Staat - gebreken.

Het goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich bevond op 1 oktober 2013.

5) Erfdienstbaarheden

De BVBA D-D MODE zal genieten van de actieve erfdienstbaarheden en zal de passieve dulden; dit geldt zowel voor de zichtbare en de niet-zichtbare als voor de voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden; zij zal zich op de ene kunnen beroepen en zich tegen de andere verzetten op haar kosten, risico en gevaar.

Het goed wordt overgedragen met alle eventuele verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen, gemene muren of andere afsluitingen.

6) Bijzondere voorwaarden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vow..n aan he

Belgisch Staatsti lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Alle rechten en verplichtingen uit vorige eigendomstitels voortvloeiend, gaan vanaf de eigendomsoverdracht op de overnemende vennootschap, althans voor zover de naleving daarvan nog kan geëist worden

De vergaderingen verklaren ervan op de hoogte te zijn dat het voormeld goed deel uitmaakt van een verkaveling als lot 3, waaromtrent het gewijzigd verkavelingsplan werd afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Oostkamp onder nummer 5/31022/1214.3.

De overdracht geschiedt dan ook onder de bijzondere lasten en voorwaarden aangehaald in de verkavelingsakte betreffende de gronden, waarvan het voormeld goed deel uitmaakt. Deze verkavelingsakte, waaraan de het wijzigend verkavelingsplan en de vergunning werden aangehecht, werd verleden voor notaris Piet Denys te Ruddervoorde op 1 juli 2002, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op 12 juli daarna onder referte 61T12/07/2002-7980.

De vennootschap D-D MODE zal zich in alles moeten schikken en gedragen naar de algemene stedenbouwkundige voorschriften en bijzondere voorwaarden gehecht aan of bedongen in de verkavelingsakte.

Zij wordt zuiver en eenvoudig gesubrogeerd in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap en verplicht zich ertoe de bepalingen van gemelde verkavelingsakte op te leggen aan haar rechtverkrijgenden, ten welken titel ook.

De instrumenterende notaris verklaart partijen op de hoogte te hebben gebracht van de verkavelingsakte.

7) Administratieve bepalingen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, iljnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de overnemer zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de verkoper te kunnen uitoefenen.

De voorzitter verklaart :

- geen weet te hebben van enige bouwovertreding met betrekking tot het voormeld goed, en voor alle constructies een stedenbouwkundige vergunning te hebben bekomen.

- dat er tot op heden voor het voormeld goed geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend, en dat ° hij geen kennis heeft van een geplande onteigening.

- betreffende het goed geen enkele waarschuwing of betekening te hebben ontvangen in het kader van de wetgeving houdende de bescherming van de monumenten, stads- en dorpsgezichten, het archeologisch patrimonium en de landschappen, noch definitief, noch voorlopig.

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt voor het bouwen van een eengezinswoning door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Oostkamp op 25 november 2002.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de brief van de gemeente Oostkamp is deels woongebied met landelijk karakter deels agrarisch gebied; Bovendien blijkt uit voormeld schrijven van de gemeente Oostkamp dat het onroerend goed gelegen is in een goedgekeurde verkaveling en dat het goed is opgenomen op de inventaris van Bouwkundig Erfgoed.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de BVBA DC Beroepsmode, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex RO.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

8) Bodemdecreet

1. De vergaderingen verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij hun weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

2. De vergaderingen verklaren dat de BVBA D-D Mode vóór heden op de hoogte is gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 7 maart 2013 in overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Dit bodemattest bepaalt

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3. Op grond van bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd. B. DERDE BESLUIT : ONTSLAG BESTUURDERS

De buitengewone algemene vergaderingen aanvaarden het ontslag van de BVBA D-D Mode ais zaakvoerder van BVBA DC BEROEPSMODE en bevestigen het ontslag van BVBA DC Beroepsmode als zaakvoerder van BVBA D-D Mode ingevolge de fusie door overneming van de BVBA DC

Beroepsmode.

Het ontslag gaat in op datum van de wettelijke openbaarmaking van het fusiebesluit zoals goedgekeurd door de algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Pas na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door deze zaakvoerder, zal deze kwijting bekomen voor het door haar gevoerde bestuur.

4. VIERDE BESLUIT ; BEVESTIGING MANDAAT

De buitengewone algemene vergaderingen bevestigt voor zoveel als nodig het mandaat van de heer

Dirk Coucke als zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

5. VIJFDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De buitengewone algemene vergaderingen machtigen de zaakvoerder van de overnemende vennootschap D-D MODE B.V.B.A. om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten met betrekking tot bvba DC BEROEPSMODE en het aandelenregister van deze vennootschap te vernietigen

6. ZESDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DC BEROEPSMODE BVBA.

De vergaderingen verzoeken mij, notaris, vast te stellen dat, vermits de algemene vergaderingen van D-D MODE B.V.B.A. en DC BEROEPSMODE B.V.B.A., waarvan de notulen vervat zijn in deze akte, het fusievoorstel hebben goedgekeurd, DC BEROEPSMODE B.V.B.A. vanaf heden ophoudt te bestaan. Alle verrichtingen gesteld vanaf 1 oktober 2012 worden dan ook geacht onmiddellijk in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap te zijn gesteld. Gezien DC BEROEPSMODE ophoudt te bestaan, wordt de vergadering voortgezet door de aandeelhouders van D-D MODE B.V.B.A,

7. ZEVENDE BESLUIT : WIJZIGING BENAMING

De vergadering van D-D Mode beslist vervolgens om de benaming van de vennootschap vanaf heden te wijzigen in `DC Beroepsmode' .

S. ACHTSTE BESLUIT : GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering, na artikelsgewijze bespreking, de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

2.NAAM en VORM :"DC BEROEPSMODE", BVBA;

3.ZETEL: 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Kaleshoekstraat Ic

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- fabricatie, ontwerp en productie van, import en export van, tussenpersoon in de handel, de aan-en verkoop alsmede de groot- en kleinhandel in allerhande textielwaren in de meest uitgebreide betekenis en voornamelijk de groot- en kleinhandel in artikelen die verband houden met beroepskleding voor alle sectoren, voeding algemeen, horeca algemeen, bouw algemeen, nijverheid algemeen, verzorging algemeen, medische algemeen, veiligheidsschoenen, handschoenen, hoofdbescherming, gehoorbescherming, oog- en gelaatbescherming, valbeveiliging, huidbescherming, adembescherming, regenkleding, zeilkleding, hoge zichtbaarheidskleding, speciale kleding voor hulpdiensten, brandweer, piloten- en politiekleding, alle veiligheidsaccessoires in de meest uitgebreide betekenis en voornamelijk de groot- en kleinhandel in artikelen die verband houden met alle beroepen van beroepskleding hierboven vermeld.

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import in export in

huishoud- en tafellinnen, badlakens, strandlakens, vrijetijdskledij, sportswear, nachtkledij, beddegoed en mercerie-artikelen en meer in het algemeen alle

lichamelijke roerende goederen;

- Organisatie van spaaracties en de verkoop van spaaractieproducten en alle publiciteitsartikelen, huishoudelijke materialen, tuintafels, tuinstoelen, parasols, verlichting, brievenbussen in textiel-

Voor

leude>

aan het Belgisch Staatsblad

4\.7

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

mod 11.1

stoffen, plastiek, steen- en natuursteen, hout, glas, Ieder, spons, metaal, aardewerk, porselein, rug-,

sport-, reishandtassen;

- aankoop en verkoop van onroerende goederen;

- deelnemingen in vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in

overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; Deze diensten kunnen worden

geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in hoedanigheid van externe

raadgever of orgaan van de;

cliënt.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten, en aile onroerend en

roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar

ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of .

anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies

verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving,

deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te

richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het

maatschappelijk. doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te

bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in

België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle

onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van

Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : E 18.600,-, verdeeld in 100 gelijke aandelen op naam zonder nomina-

le waarde

7.BEST1JUR :: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten:

De heer COUCKE Dirk, voornoemd.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet

deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan

herroepen en hernieuwen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. '

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of . verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

8.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand november om 20.00 uur. Indien , die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, 9.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juni en eindigt op 31 mei van het daaropvolgend jaar,

8. ACHTSTE BESLUIT : COORDINATIE

De vergaderingen geven volmacht aan notaris Paul Lommée te Zedelgem het nodige doen voor de

' coördinatie van de statuten van de overnemende vennootschap en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc or-

bsebou¬ JFw aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd.13 maart 2013; gecoördineerde statuten.

Voor-bliboud94

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2013
ÿþ MotlWoM11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE

NEEf~~~ 1 ~~K~ Pet 7 .~

201i ~" '1 l~itr, ï`r~~..

FiEGF'i~~~NK wi!v JoOm-lANï1i[' '67

LGjSC~I STAATSBLQ~,R~GGE (Ar~r~lir3g Brup~~; j

Griffie

31D " 4~

Ondernemingsnr : 0885.384.029

Benaming

(voluit) : D - D MODE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Ruddervoorde, Kaleshoekstraat 1 C

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL (artikel 719 Wetboek van vennootschappen)

Het bestuursorgaan van de BVBA D - D MODE deelt mee dat een fusievoorstel werd neergelegd inzake de geruisloze fusie van de BVBA DC BEROEPSMODE door de overneming door de BVBA D - D MODE.

Uittreksel:

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

De overgenomen vennootschap

BVBA DC BEROEPSMODE

8020 Ruddervoorde, Kaleshoekstraat 1 C

De vennootschap heeft tot doel:

Fabricatie, ontwerp en productie van, import en export van, tussenpersoon in de handel, de aan- en verkoop, alsmede de groot- en kleinhandel in allerhande textielwaren, kleding en schoeisel, waaronder onder meer beroepskledij, huishoud- en tafellinnen, badlakens, strandlakens, beroepsschoenen, vrijetijdskledij, nachtkledij, beddegoed en mercerieartikelen en meer in het algemeen alle lichamelijke roerende goederen.

Organisatie van spaaracties, verkoop van publiciteitsartikelen die verband houden met deze spaaracties. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle verhandelingen met betrekking tot onroerend en roerend goed uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De overnemende vennootschap

BVBA D - D MODE

8020 Ruddervoorde, Kaleshoekstraat 1 C

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- fabricatie, ontwerp en productie van, import en export van, tussenpersoon in de handel, de aan- en verkoop alsmede de groot- en kleinhandel in allerhande textielwaren in de meest uitgebreide betekenis en voornamelijk de groot- en kleinhandel in artikelen die verband houden met beroepskleding voor alle sectoren, voeding algemeen, horeca algemeen, bouw algemeen, nijverheid algemeen, verzorging algemeen, medische algemeen, veiligheidsschoenen, handschoenen, hoofdbescherming, gehoorbescherming, oog- en gelaatbescherming, valbeveiliging, huidbescherming, adembescherming, regenkleding, zeilkleding, hoge zichtbaarheidskleding, speciale kleding voor hulpdiensten, brandweer, pilote- en politie kleding, alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR i 1 -01-

IVI *13012810* NI

SE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

;Voor-` behouden aan het Belgisch Staatsblad

veiligheidsaccessoires in de meest uitgebreide betekenis en voornamelijk de groot- en kleinhandel in artikelen die verband houden met alle beroepen van beroepskleding hierboven vermeld;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export in huishoud- en tafellinnen, badlakens, strandlakens, vrijetijdskledij, sportswear, nachtkledij, beddegoed en mercerie-artikelen en meer in het algemeen alle lichamelijke roerende goederen;

- organisatie van spaaracties en de verkoop van spaaractieproducten en alle publiciteitsartikelen, huishoudelijke materialen, tuintafels, tuinstoelen, parasols, verlichting, brievenbussen in textiel-stoffen, plastiek, steen- en natuursteen, hout, glas, ieder, spons, metaal, aardewerk, porselein, rug-, sport-, reishandtassen;

- aankoop en verkoop van onroerende goederen;

- deelnemingen in vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in hoedanigheid van externe raadgever ot orgaan van de cliënt.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doe! of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen vcor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen, over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2012.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de te over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

Er zijn geen aandeelhouders of vennoten van de over te nemen vennootschap(pen) die bijzondere rechten hebben en er bestaan geen andere effecten dan aandelen. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

4. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen;

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

de heer Dirk COUCKE, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel van 26 november 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 22.09.2012, NGL 05.11.2012 12631-0597-011
14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 26.11.2011, NGL 08.12.2011 11632-0334-014
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 27.11.2010, NGL 30.11.2010 10619-0403-013
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 28.11.2009, NGL 08.12.2009 09882-0194-011
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 04.10.2008, NGL 24.10.2008 08792-0152-011
22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.05.2015, GGK 12.10.2015, NGL 13.10.2015 15649-0482-015

Coordonnées
D - D MODE

Adresse
KALESHOEKSTRAAT 1C 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande