D-DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.980.704

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De exploitatie van een werkplaats voor het afwerken van textielproducten

Fabricatie van doortrokken weefsels, bereiden van stoffen voor het opvullen, watteren en opmaken van matrassen

Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de installatie, de assemblage, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, de commissiehandel, het opslaan, de herstelling, de verdeling, van alle weefsels, textiel grondstoffen, textielproducten in de meest uitgebreide zin, garens, alsmede alle producten, grondstoffen en hulpstoffen voor de textielnijverheid. De exploitatie van een weverij met inbegrip van alle voorbereidende en veredelende bewerkingen. De exploitatie van een werkplaats voor het voorbereiden tot het weven.

De kleinhandel en groothandel in onder andere volgende waren: voedings- en tabakswaren; textielwaren, kleding en schoeisel; artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting; luxeartikelen, precisieartikelen, interieurartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen; papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek ; artikelen voor sport, visvangst en jacht, in speelgoed en in kinderartikelen; diverse artikelen.

Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan - en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, de restauratie, het slopen, de klein- en groothandel , het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van meubelen, wat ook de grondstoffen mag zijn, meubileringartikelen, meubelstoffen, gordijnen, verlichting, vloerbekleding, sanitaire artikelen, huishoudartikelen, kunst- en siervoorwerpen, antiek, rietwerk, goederen vervaardigd uit wis en rotan, allerhande decorum van de woning, binnenhuisinrichting, geschenk- fantasie- en luxeartikelen en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten, en toebehoren en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten , alsook het aannemen van alle loonwerk.

Het optreden als tussenpersoon in de realisatie van onroerende en roerende verrichtingen en in het algemeen alle activiteiten vervat in de bedrijvigheid van makelaar in onroerende en roerende goederen.

Het schatten van onroerende goederen, het afleveren van schattingsverslagen nopens de objectieve waarde der geschatte goederen. Alle activiteiten welke in de bedrijvigheid van expertadviseur in onroerende goederen vervat.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, techno - consult, assistentie op gebied van management, milieu, engineering en consulting; Technisch, commercieel, administratief , economisch, sociaal en juridisch beheer en advies;

Het beheer, verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

Het beheer, het verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, projectontwikkeling, bouwen sleutel op de deur, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten;

De aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie, opslorping, deelneming of andere wijzen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden;

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, en op de manieren die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

10/ gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen de derde zaterdag van de maand december om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Voor ontledend uittreksel Notaris Thierry Devos

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
D-DESIGN

Adresse
DRIEMASTENSTRAAT 5 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande