D-V SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D-V SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.207.432

Publication

31/01/2014 : BG047773
09/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

naod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0445.207.432 Benaming

(voluit) : D-V SOLUTIONS (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van, de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op drieëntwintig december tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap D-V SOLUTIONS, met zetel te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregisfer onder nummer 0445.207.432, B.T.W. nummer BE 445.207.432.

BLIJKT DAT met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1, De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur de dato één december tweeduizend en veertien, ter toelichting van de omzetting van de vennootschap, met in, bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op één oktober tweeduizend en veertien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD, kantoorhoudende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, alhier vertegenwoordigd door de heer Stefaan BEIRENS, bedrijfsrevisor, de dato achttien december tweeduizend en veertien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende.

De besluiten van het verslag van de externe accountant luiden als volgt

"in het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van D-V Solutions NV, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, en met ondernemingsnummer BE 0445.207.432 -- RPR Brugge (afdeling Brugge), ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 1 oktober 2014.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 1 oktober 2014 die de Raad van Bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens de staat van activa en passiva per 1 oktober 2014 bedraagt 1.774.641,76 EUR, wat niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 101.250,00 EUR,"

2. De vergadering besluit daarop de naamloze vennootschap D-V SOLUTIONS om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van naamloze vennootschap D-V SOLUTIONS zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de benaming van de vennootschap, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva;

- dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van aandeelhouders;

- dat het kapitaal bedragende HONDERDENEEN-OUI-'ZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (101.250,00 EUR) zal vertegenwoordigd worden door tweehonderdvijfentwintig (225) aandelen zonder nominale waarde, die eenitweehonderdvijfentwintigste (1/225ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Iedere aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal per één aandeel van de naamloze vennootschap

Op de laatste blz van Luik B vermelden ° Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

__ I

Voorbehoudt

aan he,

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen onder hen reeds bestond, onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap;

- dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden, en zal geschieden onder het voordeel van

a) artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen;

b) en artikel 121 §1 van het Wetboek der Registratierechten,

- dat door het feit van de omzetting geheel het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aangebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld, in al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap waarvan zij de voortzetting is en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen.

3. De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de genomen besluiten en met de eigen aard van de vennootschap, vast te stellen als volgt :

Statuten bij uittreksel.

Een besloten vennootschap met beperkte aan-'sprake'lijkheid hebben opgericht onder de benaming "D  V SOLUTIONS"., met zetel te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20,

De vennootschap heeft tot doel:

L VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg steilen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verfenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

iLVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het realiseren van industriële projecten inzake matrijzenbouw, industriële automatisatie en prototypemachinebouw.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen,

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan .leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedráagt HONDERDENEEN-'DUI-'ZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (101.250,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderdvijfentwintig (225) aandelen zonder nominale waarde, die één/tweehonderdvijfentwintigste (11225ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand mei Om tien uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De heer Roland DEGRANDE, zaakvoerder, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook als er meerdere zijn, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Het boekjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van het volgende jaar. Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

4. De vergadering besluit daarop het ontslag van d6. De vergadering besluit het ontslag van de bestuurders in functie van de naamloze vennootschap te aanvaarden, namelijk 1) de heer DEGRANDE Roland, zaakvoerder, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, 2) mevrouw VANWALLEGHEM Marie-Regine, huishoudster, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, en 3) de heer DEGRANDE Jurgen, bediende, wonende te 8820 Torhout, James Ensorlaan 3, en besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerders eveneens zal gelden als kwijting aan de opdracht der ontslagnemende bestuurders voor het door hen gevoerde beleid.

Zoals voormeld werd als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld de heer DEGRANDE Roland, zaakvoerder, wonende te 8820 Torhout, Nachtegaalstraat 20, en als niet-statutaire zaakvoerder de heer DEGRANDE Jurgen, bediende, wonende te 8820 Torhout, James Ensorlaan 3, die verklaren de opdracht

" te hebben aanvaard, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door énige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering besluit geen commissaris te benoemen daar de vennootschap niet voldoet aan de normen die tot de aanstelling van een commissaris verplichten.

5. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CNOCKAERT & SALENS, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur,

het bijzonder verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de tnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

16/05/2013 : BG047773
04/07/2012 : BG047773
13/01/2012 : BG047773
25/05/2011 : BG047773
07/09/2010 : BG047773
20/08/2009 : BG047773
11/06/2007 : BG047773
04/06/2007 : BG047773
28/04/2005 : OO047773
30/04/2004 : OO047773
21/05/2003 : OO047773
24/05/2002 : OO047773
14/08/1999 : OO047773
28/04/1999 : OO047773
08/05/1998 : OO47773
01/01/1997 : OO47773
01/01/1995 : OO47773
01/01/1993 : OO47773

Coordonnées
D-V SOLUTIONS

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 20 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande