D. CLOET - C. LANNOY ADVOCATEN, AFGEKORT : DCL-ADVOCATEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D. CLOET - C. LANNOY ADVOCATEN, AFGEKORT : DCL-ADVOCATEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.680.356

Publication

16/12/2013
ÿþMod word 11.1

i r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be a B. sta

iu gui







13 8131*

NEERGELEGD

-4. 12. 2013

ECHTBANK KOOPHANDEL ,Grii1~T13f K_ _.

Ondernemingsar : t 5ia , 6'8o .3SS

Benaming

(voluit) : D. CLOET  C. LANNOY ADVOCATEN

(verkort) : DCL-advocaten

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Oscar Verschuerestraat 64, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 1 december 2013.

Uit een onderhandse akte van 1 december 2013 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende

hoofdelijk aansprakelijke vennoten:

- Mevrouw Delphine CLOET, advocaat, wonende te 8790 Waregem, Fr. Rooseveltlaan 49

- Mevrouw Caroline LANNOY, advocaat, wonende te 8500 Kortrijk, Elsbospad 7

De statuten vermelden onder meer:

Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam "D. CLOET  C. LANNOY ADVOCATEN" of afgekort "DOL-advocaten".

Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Oscar Verschuerestraat 64,

Duur: De vennootschap wordt opgericht op 1 december 2013 voor een onbeperkte duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, de activiteit van arbiter, van raadsman, van bemiddelaar, van curator, van vereffenaar en van vertegenwoordiger in rechte. De vennoten kunnen voor haar rekening gerechtelijke en andere mandaten vervullen, evenals alle activiteiten uitoefenen die deontologisch niet onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

De vennootschap kan alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zo kan zij onder meer investeren in activa ter verloning in natura van haar bedrijfsleiders, onroerende goederen verwerven, alle investeringen verrichten om haar de middelen te verstrekken die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van voornoemde activiteiten.

De vennootschap kan in het kader van de verdere ontwikkeling van haar regionale, nationale of internationale praktijk samenwerkingsverbanden aangaan met en deelnemen in andere professionele verenigingen, middelenverenigingen of rechtspersonen.

Bij de verwezenlijking van het doel zal altijd moeten worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en de reglementen aangenomen door de orde van advocaten, onder meer deze met betrekking tot associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Kapitaal: achthonderd Euro (E 800,00), in geld gestort, verdeeld in twintig (20) aandelen Boekjaar: Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van elk jaar

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 3e zaterdag van de maand juni om 11 uur op de zetel van de vennootschap.

Aanleggen van reserves, de verdeling van winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het batige saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.De vennoten beslissen tijdens de jaarvergadering over de bestemming van het resultaat.De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal,

Zaakvoerders: De zaakvoerder(s) wordt (worden) belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel zoals het is vastgelegd in artikel 3 van de oprichtingsovereenkomst.De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle daden van beheer te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.De zaakvoerder(s) beschikt (beschikken) alleen over de maatschappelijk handtekening, zonder dat hij (zij) moet (moeten) doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Tot zaakvoerders worden benoemd:Mevrouw Delphine Cloet, voornoemd en mevrouw Caroline Lannoy, voornoemd. Hun opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Beiden aanvaarden hun opdracht.

Diverse bepalingen en overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december van het jaar tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december tweeduizend en dertien

Verlenen van bijzondere volmacht:

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Cathy Dekeyser, wonendé te 8510 Marke, Sint- Annastraat 22, bevoegd om alleen te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister met inbegrip van toekomstige publicaties in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde, alsook bij een ondernemingsloket teneinde de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Opgesteld te Waregem,

Delphine CLOET

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

li

e 'Vol behouden aan het Belgisch Stáatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D. CLOET - C. LANNOY ADVOCATEN, AFGEKORT : …

Adresse
OSCAR VERSCHUERESTRAAT 64 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande