D. DEWAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D. DEWAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.487.874

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 27.03.2014 14081-0377-013
04/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

IJIMPJ115IP

2.6 -11- 2014

ELGISCN STAATSBLAD

ICI

u

NEERGELEGD

-3 On. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL.

Gedif fiRd. KORTRIJK

Ondernemingsnr: 0894.487.874

Benaming (voluit) : D. Dewaele

ii

`i (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 6

;k 8587 Spiere-Helkijn

il Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten ii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. Dewaele", met zetel te 8587 Spiere-Helkijn, Gemeenteplein 6 (opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 19 december 2007),;

i welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met;

zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte,

aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op zesentwintig september; : tweeduizend veertien, hetgeen volgt

* De voorzitter heeft het verslag van de zaakvoerder voorgelezen. Dit verslag geeft een

i omstandige toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, vastgesteld op 15 september 2014, ook opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

i De vergadering heeft vervolgens het verslag onderzocht, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 li van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor, namelijk de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid Walter Hosten Bedrijfsrevisoren BVBA met zetel te 8400 Oostende,

ii Eduard de Cuyperstraat 14, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de

ii zaakvoerders. De conclusies van het verslag dat de bedrijfsrevisor heeft opgemaakt overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen luiden als volgt:

"9. BESLUIT

ii De Burg. BVBA "Walter Hosten, bedrijfsrevisor" met kantoor te 8400 Oostende, E De ii Cuyperstraat 14, vertegenwoordigd door Walter Hosten, bedrijfsrevisor, aangesteld bij een ii aanstellingsbrief van 21 augustus 2014, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding ii zoals voorzien door het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder van BVBA 'D. DEWAELE",

vennootschap met zetel te 8587 SPIERE-HELKIJN, Gemeenteplein 6 en met ondernemingsnummers ii 0894.487.874, onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 15 si september 2014, heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffeningi ii van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 225.003, 78 Euro en een netto actief vans

i 75.164, 60 Euro. s

ii Uit de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig dei i, toepasselijke normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit dei boekhouding van de vennootschap. Deze staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en dei i.stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit;

i, van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. ;

ii Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en ii voorzieningen naar aanleiding van de vereffening, zo goed mogelijk te voorzien, doch aan dezes is waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Ondergetekende kan zich niet uitspreken over de volledigheid van de schulden temeer daar eri geen confirmatïeprocedure werd uitgevoerd, Ondergetekende dient verder principieel voorbehoud fe;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van mogelijke controles van overheidsinstanties zoals BTW en belastingen.

Onder voorbehoud van de bovenstaande opmerkingen, meent ondergetekende te kunnen concluderen dat de voorgelegde staat van activa en passiva per 15 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er weze vermeld dat er geen bedrag werd geconsigneerd ter voldoening van de belasting op de te verwachten liquidatiebonus.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de ontbinding van een vennootschap, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

ln de authentieke akte die de beslissing tot ontbinding vaststelt, worden de conclusies overgenomen van onderhavig verslag, Het uittreksel uit deze authentieke akte, dat dient neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, moet deze conclusies niet bevatten. Dit verslag dient niet te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Oostende, 24 september 2014

(get.)

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Walter HOSTEN

Bedrijfsrevisor (B196)"

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er op de verslagen en op de staat van activa en

passiva geen opmerkingen werden gemaakt door de vennoten. De algemene vergadering heeft beslist zich volledig aan te sluiten bij de inhoud daarvan, in het bijzonder bij de conclusies van het verslag, en zij heeft deze verslagen en de staat van activa en passiva volledig goedgekeurd.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf zesentwintig september tweeduizend veertien.

* Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, heeft de algemene vergadering kennis genomen van het ontslag van de zaakvoerder, mevrouw Dominique Dewaele.

* De algemene vergadering heeft verklaard volledige en algehele kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht.

* De algemene vergadering heeft vastgesteld dat er geen passiva zijn luidens de voormelde staat van activa en passiva. De algemene vergadering heeft eveneens vastgesteld dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

* De algemene vergadering heeft daarop beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, heeft de vereffening voor afgesloten verklaard en heeft vastgesteld dat de vennootschap vanaf zesentwintig september tweeduizend veertien definitief heeft opgehouden te bestaan.

De terugname van de resterende activa gebeurde door de enige vennoot zelf, aan wie de activa werden toegekend.

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

* De algemene vergadering heeft bevestigd dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

* De algemene vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijf jaar op het adres van en door mevrouw Dominique Dewaele te 8587 Spiere-Helkijn, Gemeenteplein 6.

* Er werd bijzondere volmacht verleend aan VGD Kortrijk met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Vanhaecke, en aan haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en aile formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

* Er werd beslist om aan mevrouw Dominique Dewaele, met recht van indeplaatsstelling, de

nodige machten te verlenen, tot het uitvoeren van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het d Belgisch Staatsblad

y

 %

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 01/10/2014, met bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13106-0043-014
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.12.2011, NGL 09.01.2012 12006-0309-013
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.01.2011, NGL 24.02.2011 11044-0237-010
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.12.2009, NGL 24.12.2009 09907-0262-009

Coordonnées
D. DEWAELE

Adresse
GEMEENTEPLEIN 6 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande