D.A.S.T.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.A.S.T.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.523.932

Publication

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0245-011
06/01/2012
ÿþ Wad Word 11.1

_ w,' h< 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1lIJ1u~2uiiuii004m913~iw *x

1

Ondernemingsnr : 0449.523.932 Benaming

(voluit) : D.A.S.T. (verkort)

L+LíráEfH'.)Pd[EN ',FDI?. GRIFFIE RECHTBANK VAN KOC3i'HAItYDEI.

2 6 DEC. 2011

iiEokfrez



Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : August Oleffelaan 12 - 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 22 oktober 2011.

Na beraadslaging besluit de raad van bestuur met unanimiteit om:

(a) kennis te nemen van het ontslag, met onmiddellijke ingang, van de heer Désire Ketels als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap;

(b) met onmiddellijke ingang de heer Wim Dejonghe te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap;

(c) Alle volmachten die in het verleden werden toegekend door de raad van bestuur of door enig ander orgaan of aangestelde van de Vennootschap met onmiddellijke ingang in te trekken;

(d) een volmacht toe te kennen aan elke bestuurder en aan mevrouw Inge Stiers (woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, B-1150 Brussel), individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de publicatieformaliteiten van voorafgaande besluiten te verrichten.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2012
ÿþ,

Mod Word 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad.-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii 11,1!!11,11pjlill,1111.11.11 VI

Ondernemingsnr : 0449.523.932 Benaming

(voluit) : (verkort) :

D.A.S.T.

INGEIK'.7IVIE3\ TER eifflelei

RECHTBANK VAN KGOramn

2 3 DEC. 2011

VELTRtelifiû

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : August Oleffelaan 12 te 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - VERHOGING VAN HET KAPITAAL DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, op negentien december tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 21 december 2011. Reg.5 boek 119 blad 97 vak 7. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend De Ontvanger M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'D.A.S.T.', met zetel te 8620 Nieuwpoort, August Oleffelaan 12, opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op zesentwintig: februari negentienhonderd drieënnegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van' drieëntwintig maart daarna onder nummer 930323-343, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor Tytgat voornoemd op acht augustus tweeduizend en vijf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig augustus daarna onder nummer 0120248. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Veurne onder het rechtspersonenregister nummer 0449.523.932, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De algemene vergadering bevestigt dat alle aandelen reeds op tweeëntwintig oktober laatstleden werden omgezet in aandelen op naam en werden ingeschreven in een aandelenregister.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel tien van de statuten te vervangen als volgt:

"De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties, overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer. "

2. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 602 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Comparanten stellen vast dat overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer De Brabander Koen, bedrijfsrevisor, op zeventien december tweeduizend en elf, welk verslag aan de akte wordt gehecht.

Comparanten stellen vast dat overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een bijzonder verslag door de Raad van Bestuur werd opgesteld op zeventien december tweeduizend en elf, omtrent de inbrengen in natura, waarvan een exemplaar, aan de akte wordt gehecht.

Voormelde verslagen zullen niet mee worden overgeschreven op het hypotheekkantoor.

Comparanten verklaren de Notaris te ontslaan van de voorlezing van voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor en van de Raad van Bestuur. Zij verklaren volledig in kennis te zijn gesteld van voormelde verslagen.

3. KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en éénduizend zeshonderd zesendertig euro vierenvijftig cent (¬ 101.636,54) om het te: brengen van honderd achtennegentigduizend driehonderd en veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 198.314,82) op tweehonderd negenennegentigduizend negenhonderd éénenvijftig euro zesendertig cent (E 299.951,36) door inbreng in natura voor een totale waarde van achthonderd zesenzeventigduizend euro (¬ 876.000,00),; Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)1i(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarvan zevenhonderd vierenzeventigduizend driehonderd drieënzestig euro zesenveertig cent (¬ 774.363,46) voor de uitgiftepremie.

De voormelde uitgiftepremie van zevenhonderd vierenzeventigduizend driehonderd drieënzestig euro zesenveertig cent (¬ 774.363,46) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies". Beschrijving van de inbreng

A. Stad Gent  vierde afdeling

Vijftig procent in volle eigendom van:

In een gebouwencomlex (volgens titel een om te vormen bejaardenhuis), genaamd "LOUSBERG PARK", gelegen te 9000 Gent, aan de Ferdinand Lousbergskaai, gekend ten kadaster yolgens titel. sectie. D nummer 36O9/W, voor een oppervlakte van vijfenzestig are zevenennegentig centiare negen decimiliaren (65 a 97 ca 09 dma).

1) Het kantoor gelegen op het gelijkvloers, genummerd veertien (0.14), gelegen beuk twee (2), hebbende als politienummer 103/4, en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de ruimte zelf met de toegangsdeur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd en twee (202) eenheden in de gemene delen.

2) het kantoor gelegen op het gelijkvloers, genummerd vijftien (0.15), gelegen beuk twee (2), hebbende als politienummer 103/5, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de ruimte zelf met de toegangsdeur.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd en twee (202) eenheden in de gemene delen.

3) twee parkings genummerd P-L-vier en P-L-vijf (P-L-4 en P-L-5) beiden gelegen op de binnekoer rechts (staande op de Ferdinand Lousbergkaai en kijkende naar het gebouwencomplex) ver kantoor 15, toegankelijk van op de straat tussen parkings P-LV  4 en P-LV-5, iedere parking omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de parking zelf, afgetekend op de vloer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijf (5) eenheden in de gemene delen waaronder de grond.

Voorschreven kantoren en parking kadastraal bekend respectievelijk "#kantoor 0.14", 'akantoor 0.15" en "#parking P-L 4.5".

B. Stad Gent  vierde afdeling

Vijftig procent in volle eigendom van:

In een parkingcomplex genaamd "LOUSBERG PARKINGS II", opgericht op een perceel grond nabij de Tarbotstraat, volgens kadaster Tarbotstraat +25, gekadastreerd volgens kadaster sectie D nummer 36071W/6, groot volgens kadaster achthonderd drieënzeventig vierkante meter (873 m2) zoals afgebeeld op lot 3 op een inplantingsplan dat aan de basisakte de dato zesentwintig oktober tweeduizend en één, verleden door notaris Christian Van Belle te Gent gehecht is gebleven: het volgend onroerend goed:

De parkeerplaatsen nummers zesendertig tot en met éénenveertig (36 tot en met 41), alsmede de parkeerplaatsen éénendertig en tweeëndertig (31 en 32) (in totaal dus acht parkeerplaatsen), elke parkeerplaats omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de parkeeroppervlakte afgebakend met markering op de vloer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één (1) eenheid in de gemene delen waaronder de

grond.

Voorschreven parkings kadastraal bekend "#parkeerp1/31-32-36@41".

C. Stad Brussel  elfde afdeling

In een gebouw, gelegen aan de Antoine Dansaertstraat nummer 64, op perceel grond gekadastreerd

volgenst titel sectie N nummer 719/F voor een oppervlakte van één are tien centiaren (01a 10 ca), en

gekadastreerd volgens kadaster sectie M nummer 719/F voor dezelfde oppervlakte.

Lot 1. zijnde een winkel met show-room

Omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het geheel van kamers zich bevindende in de ondergrondse verdieping, op het gelijkvloers en op de eerste verdieping van het gebouw, zijnde LOT 1 van de basisakte verleden voor notarissen Carl Ockerman te Brussel en notaris Pierre Van Den Eynde te Sint-Joost-ten-Node met tussenkomst van notaris Luc Hertecant te Neerijse, op veertien juni negentienhonderd negenennegentig.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: zestig/honderdsten (60/100sten) in de gemene delen,

waaronder de grond.

Voorschreven ruimtes kadastraal gekend onder nummer "#A.SS.REZ.1/LOT1"

Algemene voorwaarden voor de inbreng van de onroerende goederen:

1. De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

De inbrenggenietende vennootschap heeft geen aanspraak op vergoeding of prijsvermindering wegens verschil in maat, al overtrof dit één twintigste, noch wegens het bestaan van zicht- of niet-zichtbare erfdienstbaarheden of verborgen gebreken, noch wegens ongeschiktheid van de grond of van de ondergrond, en ze verzaakt elke vordering uit dien hoofde.

2. De inbrenggenietende vennootschap zal met heden de eigendom bekomen van de bij deze ingebrachte onroerende goederen en het genot vanaf één januari eerstkomend, door het innen van de huuropbrengsten. Zij zal er het vrij gebruik van verkrijgen bij het eindigen van de rechten van de huurders, mits hen voor eigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekening opzegging te doen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De inbrenggenietende vennootschap werd in kennis gesteld van de lopende huurovereenkomsten.

3. De inbrenggenietende vennootschap is gehouden vanaf één januari aanstaande de onroerende voorheffing en de andere zakelijke lasten met betrekking tot de ingebrachte goederen te voldoen.

4. De inbrenggenietende vennootschap draagt bij in de gemeenschappelijke kosten van het gebouw en de bewoning vanaf de ingenottreding, zijnde één januari eerstkomend.

Het reservekapitaal, bestemd voor het dekken van de niet periodieke uitgaven, wordt niet terugbetaald of afgerekend, maar blijft eigendom van de vereniging van de mede-eigenaars.

De eventuele borgsom, eventueel door de inbrengende vennootschap gestort aan de vereniging van de mede=eigënaárs,

wordt--niet -met-het ingebrachte- goed- overgedragen en-zal- door- -de -inbrenggenietende vennootschap aan de inbrenger vergoed worden. De inbrenger bevestigt hierbij dat op heden door hem geen borgsom werd gestort.

5. De inbrenger verklaart dat de algemene vergadering van medeëigenaars tot op heden geen beslissingen heeft genomen waarbij de medeëigenaars verplicht worden bij te dragen in buitengewone kosten zoals beschreven in artikel 577 11, 1 van het Burgerlijk Wetboek.

Overeenkomstig deze wetsbepaling heeft de notaris aan de syndicus van de goederen sub A. en B. de nodige informatie opgevraagd zoals voorzien door artikel 577-11 §1 en §2, bij aangetekend schrijven de dato vijftien november laatstleden. Hierop heeft de syndicus niet geantwoord.

De inbrenger verklaart dat er voor wat betreft het goed sub C. tot op heden geen syndicus werd aangesteld.

6. Indien er collectieve verzekeringspolissen tegen brand en andere risico's bestaan met betrekking tot de bij deze ingebrachte goederen, is de inbrenggenietende vennootschap in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger die hieruit voortspruiten en dit overeenkomstig de bepalingen hieromtrent aangehaald in de statuten van het gebouw en andere betreffende overeenkomsten. De inbrenggenietende vennootschap zal verplicht zijn deze lopende verzekeringspolissen voort te zetten en de betrokken verzekeringsmaatschappij of de syndicus op de hoogte te brengen van de verandering van eigenaar, en de verzekeringspremies te betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

Bijzondere voorwaarden:

Partijen bevestigen dat de bepalingen hierna vermeld, en zoals opgenomen in de notariële akten hierna vermeld, één geheel vormen om samen als authentieke akte te gelden.

Wat betreft het goed sub A.

De inbrenggenietende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de bijzondere voorwaarden bevat in de akte van notarissen Christophe Blindeman te Gent en Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op dertig november tweeduizend en vier, om er voorafgaandelijk dezer kopie van te hebben ontvangen. Zij ontslaat de inbrenger en de notaris er verdere melding van te maken in deze akte.

Wat betreft het goed sub C.

De inbrenggenietende vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de bijzondere voorwaarden bevat in de akte van notarissen Carl Ockerman te Brussel en Pierre Van Den Eynde te Sint-Joost-ten-Node met tussenkomst van notaris Luc Hertecant te Neerijse op veertien juni negentienhonderd negenennegentig, om er voorafgaandelijk dezer een kopie van te hebben ontvangen. Zij ontslaat de inbrenger en de notaris er verdere melding van de te maken in deze akte.

De inbrenggenietende vennootschap zal volledig in de plaats van de ontbonden vennootschap gesteld worden wat betreft alle rechten en verplichtingen van de vennootschap welke uit deze bijzondere voorwaarden voortvloeien, voor zover zij nog van toepassing zijn.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Voormelde inbreng in natura van de hierboven beschreven goederen, wordt nader beschreven en gewaardeerd in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO, Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de heer De Brabander Koen, op zeventien december tweeduizend en elf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV D.A.S.T., bestaat uit de inbreng van een aantal onroerende goederen, door de heer Wim DEJONGHE, voor een inbrengwaarde van 876.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 41 aandelen van de NV D.A.S.T., zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV D.A.S.T. en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Vobr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Roeselare, 17 december 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Koen DE BRABANDER"

4. DE UITGIFTE VAN AANDELEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om eenenveertig (41) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, uit te geven en toe te kennen aan de inbrenger.

5. KAPITAALVERHOGING

 -De -algemene-vergadering-besluit-om -het-kapitaal -te- verhogen- -met-zevenhonderd-vierenzeventigduizend driehonderd drieënzestig euro zesenveertig cent (¬ 774.363,46) door incorporatie van de uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het kapitaal wordt alsdus gebracht op één miljoen vierenzeventigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.074.314,82)

6. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de eerste en tweede alinea van artikel

5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen.

Dienvolgens besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de eerste en tweede

alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierenzeventigduizend

driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.074.314,82).

Het is verdeeld in honderd éénentwintig (121) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een

fractiewaarde van één/honderd éénentwintigste van het kapitaal."

7. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011
ÿþMed 2.1

,

uvua.~:,.! . TER GRIME

RECHTBANK VAN ït~OUPHAh9'DEt,

12 DEC. 2011 IneetegE

111111 VINI~VIIWIIIWIflII

*11192343"

V beh aa Bel Staz

uW

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondernemingsnr : 0449.523.932

Benaming

(voluit) : D.A.S.T.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : August Oleffelaan 12 - 8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd. 22 oktober 2011

De enige aandeelhouder neemt de volgende besluiten:

(i) De enige aandeelhouder neemt kennis van het ontslag als bestuurder van de Vennootschap:

- de heer Désire Ketels;

- mevrouw Andrea Moers;

- mevrouw Sofie Ketels; en

- de heer Tom Ketels.

(ii) De enige aandeelhouder besluit als bestuurders van de Vennootschap te benoemen:

- de heer Wim Dejonghe, wonende te Nieuwe Ydelaan 27, B-8670 Oostduinkerke;

- de heer Victor Dejonghe, wonende te Schepenstraat 30, B-8670 Oostduinkerke en

- de heer Camile Dejonghe, wonende te Schepenstraat 30, B-8670 Oostduinkerke.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van

de Vennootschap die in 2017 zal worden gehouden. De enige aandeelhouder besluit dat de mandaten van de

bestuurders niet bezoldigd zijn.

(iii) De aandeelhouder belast elke bestuurder en mevrouw Inge Stiers (woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, B-1150 Brussel), individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 08.07.2011 11276-0401-011
27/05/2011
ÿþsdrim Mal 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou

aan h

Belgis Staatst

NEERGELEGD

1 7 MEI 2011

RECHTBANK VAN

KOOi'H.effild, TE GENT

*iioeoa9s

Ondernemingsnr : 0449 523 932

Benaming

(voluit) : D.A.S.T.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING BESTUURDER - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 29.04.2011 werden de volgende beslissingen genomen :

x de voorzitter stelt vast dat met éénparigheid van stemmen vanaf heden 29/04/2011 de volgende

bestuurders worden ontslaan en dat ontlasting wordt verleend voor hun tot op heden uitgeoefend mandaat :

- Advice & Follow-up bvba, vertegenwoordigd door mevrouw Moens de Hase Sylviane;

- Scoop nv, vertegenwoordigd door mevrouw Moens de Hase Sylviane;

- Sigma bvba, vertegenwoordigd door de heer Tytgat David.

x de voorzitter stelt vast dat met éénparigheid van stemmen vanaf heden 29/04/2011 de volgende

bestuurders worden benoemd, en dit voor een periode van 6 jaar tot 2910412017, en hun mandaat is

onbezoldigd :

- de heer Ketels Désiré

- de heer Ketels Tom;

- mevrouw Ketels Sofie.

- mevrouw Moers Andrea

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen en werden de volgende beslissingen genomen :

x de voorzitter constateert dat met éénparigheid van stemmen de heer Ketels Désiré vanaf heden 29104/2011 wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur, en dit voor een periode van 6 jaar tot 29/04/2017.

x bij unanieme goedkeuring wordt de maatschappelijke zetel van de nv D.A.S.T. verplaatst van de Kortrijksesteenweg 1142 bus 5 te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem) naar de August Oleffelaan 12 te 8620 Nieuwpoort, met ingang vanaf heden 29/04/2011.

Ketels Désiré

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10475-0533-011
26/03/2015
ÿþ Mod Word 7 t.]

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

16 MAART 2015

Griffie

Afdellgy VFI IRl~f~

1101111111311011, i

Ondernemingsnr : 0449.523.932

Benaming

(voluit) : D.A.S.T.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : August Oleffelaan 12, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de zesde maart 2015, houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'D.A.S.T.', met zetel te 8620 Nieuwpoort, August Oleffelaan 12, opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op zesentwintig februari negentienhonderd drieënnegentig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart daarna onder nummer 930323-343, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor Astrid De Wulf te Dendermonde op negentien december tweeduizend en elf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12003811.

Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel Gent, Afdeling Veurne onder het rechtspersonenregister nummer 0449.523.932, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. KAPITAALVERMINDERING.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) om het te brengen van één miljoen vierenzeventigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.074.314,82) op zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 799.314,82) door terugbetaling aan de aandeelhouders.

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op het werkelijk volgestorte kapitaal, gevormd door externe inbrengen, voor tweehonderd vijfenzeventigduizend euro.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00), voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maand ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de Raad van Bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

2, WIJZIGING VAN ARTIKEL ViJF

Dienvolgens besluit de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de eerste en tweede alinea van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

i-let geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd negenennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (¬ 799.314,82).

Het is verdeeld in honderd éénentwintig (121) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderd eenentwintigste van het kapitaal,'

3. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behqjden aan het b Belgisch Staatsblad

- volmacht

- gecoordineerde statuten

NOTARIS ASTRID DE WULF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 13.07.2009 09416-0031-011
14/04/2009 : GE203625
22/07/2008 : GE203625
17/07/2007 : GE203625
04/10/2006 : GE203625
27/07/2006 : GE203625
22/08/2005 : GE203625
26/07/2005 : GE203625
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0200-011
23/07/2004 : GE203625
28/08/2003 : GE203625
23/07/2003 : GE203625
11/09/2002 : VE034257
26/07/2002 : VE034257
08/09/2001 : VE034257
31/10/2000 : VE034257
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0327-012

Coordonnées
D.A.S.T.

Adresse
AUGUST OLEFFELAAN 12 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande