D.V.M. INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.V.M. INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.998.302

Publication

05/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301405*

Neergelegd

01-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0518998302

Benaming (voluit): D.V.M. Invest

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8600 Diksmuide, Koekelarestraat(L) 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 01/03/2013, dat:

De heer VANOVERBERGHE Dieter Jürgen, geboren te Roeselare op vierentwintig mei negentienhonderd vierentachtig, met woonplaats te 8850 Ardooie, Cloetbergstraat 12.

Mevrouw MARREEL Mieke Marieke, geboren te Tielt op drie februari negentienhonderd vijfentachtig, met woonplaats te 8850 Ardooie, Cloetbergstraat 12.

De authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij op heden hebben opgericht onder de naam  D.V.M. INVEST , gevestigd te 8600 Diksmuide, Koekelarestraat(L) 9, met een maatschappelijk kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste (1/250) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De comparanten verklaren en erkennen :

1. Dat het kapitaal van de vennootschap vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) bedraagt, volledig geplaatst is en vertegenwoordigd is door tweehonderd vijftig (250) aandelen, met een fractiewaarde van elk één/tweehonderd vijftigste (1/250) van het maatschappelijke kapitaal.

2. Het kapitaal wordt gevormd door een inbreng in geld en onderschreven en volledig volstort als volgt:

- De heer Vanoverberghe Dieter, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (1/250) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

- Mevrouw Marreel Mieke, voornoemd, verklaart te onderschrijven in speciën een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (1/250) van het maatschappelijk kapitaal worden gegeven en deze volledig te volstorten.

In totaal: tweehonderd vijftig (250) aandelen met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (1/250) van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volledig volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 7310 3001 1771, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank, met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28/02/2013, dat mij is overhandigd om na ondertekening  ne varietur in het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Aard - Naam.

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  D.V.M. Invest .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Die benaming moet voorkomen in alle stukken die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de letters  BVBA en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Koekelarestraat(L) 9.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De verhuur van opslagplaatsen voor goederen, de verhuur van standplaatsen voor voertuigen, zowel personenwagens, vrachtwagens, opleggers zonder dat deze opsomming beperkend is;

- De verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder vrachtwagens, trekkers, opleggers en heftrucks, al dan niet met bestuurder;

- Meubelbewaring;

- Depannage van voertuigen en het verlenen van bijstand bij takelwerkzaamheden;

- Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen, bandenservice, wassen en poetsen van motorvoertuigen;

- Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies op het vlak van goederenbehandeling;

- Goederenvervoer voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, langs de weg, per spoor, te water en in de lucht, en alle rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houdende activiteiten zoals laden en lossen, op- en overslag, stockbeheer, verpakken, conditioneren van goederen zonder dat deze opsomming beperkend is;

- Uitbating van landbouwgronden;

- Landbouwloonwerken;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen;

- Het beheren van een roerend en onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden zoals aankoop, verkoop, verhuren of in huur nemen, in leasing nemen of geven;

- De groot- en kleinhandel in meststoffen, verdelgingsmiddelen en chemische producten voor de landbouw;

- De groot- en kleinhandel in granen, zaden, voeders voor dieren, bloemen en planten;

- De groot- en kleinhandel in allerhande bouwmaterialen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn om haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en neemt een aanvang vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor statutenwijziging.

Artikel 5 : Geplaatst kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één/tweehonderd vijftigste (1/250) deel van het maatschappelijk kapitaal. Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort.

Artikel 14 : Zaakvoerders.

De vennootschap wordt bestuurd door hetzij de enige vennoot, hetzij door een of meer statutaire en/of gewone zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kan ten alle tijde bijkomende (gewone) zaakvoerders aanstellen, waarbij zij de modaliteiten van het mandaat bepaalt.

Artikel 15 : Machten.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Artikel 21: Jaarvergaderingen.

Ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand maart om veertien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen. Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van ieder daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke bepalingen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Wat de vennootschappen betreft die niet aan de voorgaande bepalingen onderworpen zijn, moeten de afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten worden uitgevoerd volgens de door de zaakvoering vastgestelde waarderingsregels.

De jaarrekening moet binnen de wettelijke termijn nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België, worden neergelegd.

Artikel 30: Aanwending van de winst.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de jaarvergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal-bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet. EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend vijftien.

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer

Vanoverberghe Dieter, hier aanwezig en die aanvaardt.

Luik B - Vervolg

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT.

Er wordt volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Rik Maesenaere , met zetel te 8600 Diksmuide, Eikhofstraat 23, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) in het rechtspersonenregister, tot wijziging en schrapping van het rechtspersonenregister en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande, alsook het nodige te doen inzake inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en inzake de formaliteiten bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
D.V.M. INVEST

Adresse
KOEKELARESTRAAT 9 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande