D3 PROJECTS

NV


Dénomination : D3 PROJECTS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 862.038.010

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 04.07.2014 14273-0331-020
04/01/2013
ÿþMod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE5Rerd-B©D (3RiFFIE dci

RECHTBANK VAN KOOFFIANpEL TE

BRUGGE (Aieding Brugge)

2 0 DEC, ~~~~~P

Griffie



gra



13 0 809* 8

Ondernemingsnr : 0862.038.010

Benaming

(voluit) : D3 PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Sint-Baafskerkstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 17 december 2012, neergelegd vôôr registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "D3 PROJECTS", gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Sint-Baafskerkstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondememingsnummer 0862.038.010.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Vaststelling dat de aandelen van de vennootschap nooit gedrukt zijn geworden en bijgevolg sinds de oprichting van de vennootschap op naam zijn.

2. Afschaffing van de aandelenverdeling in categorie A en B. Afschaffing van het bestaande voorkooprecht bij overdracht van aandelen.

3. Wijziging van het boekjaar om voortaan te beginnen op 1 januari en te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

Het lopende boekjaar zal aldus worden verlengd en afgesloten worden op 31 december 2013 in plaats van 30 juni 2013.

4. Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni 2014 om 18,00 uur.

5. Wijziging van de externe vertegenwoordigingsmacht zodat een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, alleen de vennootschap kan vertegenwoordigen.

6. Integrale vervanging van de statuten, aangepast aan het hiervoor vermelde agendapunten, aan de

"corporate govemance" Wet en aan het Wetboek van Vennootschappen en aanvaarding aan deze nieuwe

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft; de rechtsvorm, de naam, de duur en het doel.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "D3 PROJECTS".

ZETEL

8200 Brugge (Sint-Andries), Sint-Baafskerkstraat 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer voor eigen rekening, en/of voor rekening van

derden en/of ais tussenpersoon alle onroerende operaties in de ruimste zin van het woord, zoals het kopen,

verkopen, huren, verhuren, in leasing geven en nemen, verkavelen en valoriseren van onroerende goederen,

het oprichten, doen oprichten, bouwen en verbouwen. Het opdelen van nieuw te bouwen en bestaande

gebouwen in appartementen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het

onderhoud, de verbouwing, de bebouwing, en de vergunning ervan, kortom aile verrichtingen van onroerende

aard.

Het beheer, instandhouden, valoriseren van een roerend patrimonium in de ruimste zin van het woord.

De expertise van onroerende goederen.

Het beheer als syndicus of anderszins van onroerende goederen.

Adviesverlening aan derden inzake de voormelde verrichtingen,

Het optreden als tussenpersoon, commission air of makelaar bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van

onroerende goederen.

Op de laatste biz. van _nik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Het aanhouden en het beheren van aandelen in andere vennootschappen, hetzij in Belgische, hetzij in buitenlandse, en van de inkomsten die hieraan verbonden zijn. Het uitoefenen van controle en het beheer van vennootschappen die zij in haar bezit heeft.

Het uitoefenen van managementsopdrachten, bestuurders-, zaakvoerders- en vereffeningsopdrachten in andere vennootschappen, Belgische en buitenlandse.

De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en andere de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurders in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht op voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zat de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

DAGELIJKS BESTUUR-DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al of niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college optreden.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

f

r° 4

't

1

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 3 werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 3 werkdagen vôór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de voorgeschreven formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruiker(s) worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vwchtgebrulker(s).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris -. ,x evezele.

*dan

Tegeluk hiermede neergelegd: afschaft der akte statutenwijziging en gecoordineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

n

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 27.12.2012 12678-0221-018
12/11/2012
ÿþ Mad Word 79.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---------

RECHTBANK VAN

BRUGGE (Afdeling

op: 3 D DKi . Z greia.

Griffie

01111111

*12183641*

11

1

V beh

aa

Be Sta;

Ondernemingsnr : 0862.038.010

Benaming

(voluit) : D3 PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetei : Sint-Baafskerkstraat 1 te 8200 Sint-Andries

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en (her)benoeming bestuurders en gedelegeerd-bestuurder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel dd.

03/09/2012, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 03/09/2012:

- de volledige kwijting te verlenen aan de huidige raad van bestuur;

- het ontslag als bestuurder te aanvaarden van de heer Descheemaecker Luc, wonende in de Zeedijk-Het

Zoute 829 bus Si te 8300 Knokke-Heist;

- te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar:

* mevrouw Danneels Katty, wonenden in de Blekreke 6 te 8750 Wingene.

* de vennootschap ARUPO BVBA, met ondernemingsnummer 0870.832.643 en maatschappelijk adres

in de Sint-Baafskerkstraat 1 te 8200 Brugge, en met vaste vertegenwoordiger de heer Danneels Pascal

Ze aanvaarden hun mandaat, dewelke een einde zal nemen op de algemene vergadering van 2018

- te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar:

* de heer Danneels Pascal wonende in de Blekreke 6 te 8750 Wingene;

Hij aanvaard z'n mandaat, dewelke een einde zal nemen op de algemene vergadering van 2018.

Volgend op de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur bijeengekomen op de maatschappelijke zetel dd. 03/09/2012 en heeft met eenparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 03/09/2012 het ontslag als gedelegeerd-bestuurder van de heer Descheemaecker Luc, voornoemd, te aanvaarden.

In haar vervanging wordt voor voorzien en met eenparigheid van stemmen werd beslist om met Ingang vanaf 03/09/2012 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar:

- de heer Danneels Pascal.

-de vennootschap «PO BVBA, met ondernemingsnummer 0870.832.643 en maatschappelijk adres in de Sint-Baafskerkstraat 1 te 8200 Brugge, en met vaste vertegenwoordiger de heer Danneels Pascal.

Ze aanvaarden hun mandaat

Getekend,

Danneels Pascal,

gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 10.02.2012 12032-0044-009
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 11.02.2011 11030-0584-007
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.01.2010, NGL 10.02.2010 10040-0466-007
22/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 12.12.2008 08853-0399-009
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 17.12.2007 07836-0244-009
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 08.01.2007 07007-4432-011
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 13.12.2005 05896-4949-010

Coordonnées
D3 PROJECTS

Adresse
SINT-BAAFSKERKSTRAAT 1 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande