D4 PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D4 PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.519.197

Publication

23/09/2013
ÿþ Mcd Wcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

12. 49. 2013

RECHTB R 4COOPl-IANt3EL Grf`1JA-fRfJK

Ondernemingsnr : 0889.519.197

Benaming

(voluit) : D4 PROJECT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8720 Wakken (Dentergem), Markegemstraat 59

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 9 september 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D4 PROJECT" met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN HET COLLEGE VAN ZAAKVOERDERS EN HET VERSLAG VAN DE REVISOR

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag omtrent het voorstel tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dat door het college van zaakvoerders is opgemaakt op datum van dertig augustus tweeduizend en dertien. Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd de dato dertig juni tweeduizend en dertien. Deze staat is niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld. Over deze staat werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK -- CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN', met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer ROOBROUCK Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, een verslag uitgebracht op datum van twee september tweeduizend en dertien. Hierin wordt inzonderheid vernield of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"..x VI BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschap hebben de zaakvoerders van de BVBA "D4 PROJECT" een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2013, die een balanstotaal opgeeft van 0,00 EUR en een netto-actief van 0,00 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. De kosten inzake de vereffening van de vennootschap werden reeds vereffend.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor cie verrichtingen in het kader van art. 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 2 september 2013...."

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris Martine Vandemaele het bestaan en de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

TWEEDE BESLUIT

BESLUIT TOT ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Met eenparigheid van stemmen besluit de buitengewone algemene vergadering vervolgens tot ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering, gezien het voorgaande, met unanimiteit van stemmen dat de vereffening van de vennootschap, in onderhavige akte

_.eveneens wordt afgesloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111.111!1141111111111

Vc

behc aar Bek

Staal

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

,Y,por; behouden tan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verklaart dat aan de voorwaarden overeenkomstig artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen is voldaan, met name:

-Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

-Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

-Het besluit tot sluiting van de vereffening wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

-De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf.

De voorzitter deelt mee dat er geen bedragen meer vol te storten waren op eerder door de vennoten toegezegde inbrengen. Hij deelt tevens mee dat er zich bij de vereffening geen tegenstrijdigheid van belangen heeft voorgedaan.

Het overblijvende actief zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten, proportioneel aan hun aandelenbezit. Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 8720 Dentergem (VVakken), Markegemstraat 59.

De vergadering machtigt de heer DESMET Stefaan, wonende te 8720 Dentergem, Veldstraat 2, om 1) het overblijvende actief proportioneel aan het aandelenbezit, te storten op rekening van de vennoten, te weten de heren DESMET 1) Stefaan, 2) Bernard, 3) Dominique, en 4) Patrick, allen voornoemd, 2) de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar 2012 en 2013.

De voorzitter verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de voornoemde vennoten. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap ais vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

VIERDE BESLUIT

ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de heren DESMET 1) Stefaan, 2) Bernard, 3) Dominique, en 4) Patrick, allen voornoemd, te ontslaan als zaakvoerders van onderhavige vennootschap. Hen wordt bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid van één januari tweeduizend en dertien tot op heden.

VIJFDE BESLUIT

VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DELOITTE, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedeypark 8A:

-Mevrouw MARTENS Linda;

-Mevrouw VANSTEENKISTE Isabelle;

-Mevrouw CARREZ Eugénie.

VOOR ONTLËDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte ontbinding, verslag van

de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van actief en passief, gecoördineerde statuten.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 30.05.2013, NGL 24.06.2013 13214-0259-010
20/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MGNITEIJR BELGE

DIRECT~oN

C

Ondernemingsnr : 0889.51 9.197

Benaming

(voluit) : D4 PROJECT

(verkort) :

i mml IIl liii ll I II

*12019894*

1 3 -0,- 2012 0 5. 01. 2012

BELGISCH STAA75~t AI)~

BESTUUR mm cereTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Markegemstraat 59 te 8720 Wakken (Dentergem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Martine Vandemaele te Wakken, op 21 december 2011, geregistreerd te Waregem, de 26 december 2011, boek 105, blad 42, vak 5, bladen : 2, verzendingen : 0, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur). Getekend de E.A. Inspecteur B. Van Thuyne, dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1. om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen zodat dit niet meer zal lopen van één januari tot eenendertig december van elk jaar, maar van één december tot dertig november van het daaropvolgend jaar en om het huidige boekjaar te verlengen om het te doen eindigen op dertig november tweeduizend en twaalf.

2. om de datum der algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur.

3. om de tekst van de artikelen achttien en twee en twintig aan te passen aan de genomen beslissingen. Deze artikelen zullen luiden als volgt:

Artikel achttien  bijeenkomst  bijeenroeping

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Artikel tweeëntwintig  boekjaar

Het boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgend jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk :

expeditie statutenwijziging en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 29.06.2011 11236-0399-010
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 19.07.2010 10325-0156-010
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 18.08.2009 09593-0334-010

Coordonnées
D4 PROJECT

Adresse
MARKEGEMSTRAAT 59 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande