DADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.344.554

Publication

05/02/2014
ÿþMod Md 11.1

tt s i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0883.344.554

Benaming

(voluit) : DADO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 KUURNE, Kortrijksestraat 27

Çvottedig adres}

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Moorsele (Wevelgem), op tweeëntwintig december tweeduizend en dertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 27 DEC. 2013 bladen, tien verzendingen geen boek 204 blad 68 vak 8 ontvangen VIFJTIG EURO (¬ 50) De EA inspecteur a.i. Patrick BEELPREZ (getekend)", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

- dat ingevolge een louter materiële vergissing, het artikel vijf der statuten vermeldt dat er "drieëndertigduizend driehonderd vijfentwintig (33.325) aandelen zijn, met een fractiewaarde van elk één/drieëndertigduizend driehonderd vijfentwintigste (1/33.325ste)", daar waar dit in werkelijkheid "drieëndertigduizend tweehonderd vijftig (33.250) aandelen" dient te zijn, "met een fractiewaarde van elk één/drieëndertigduizend tweehonderd vijftigste (1/33.250ste)".

De vergadering heeft beslist het artikel vijf der statuten in die zin te verbeteren,

- het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen zeshonderd achtenzestigduizend euro' (2.668.000,00 ¬ ) om het te brengen van driehonderd vijfentwintigduizend euro (325.000,00 ¬ ) op twee miljoen: negenhonderd drieënnegentigduizend euro (2.993.000,00 ¬ ), door inbreng in natura ter waarde van twee" miljoen zeshonderd achtenzestigduizend euro (2.668.000,00 ¬ ) zoals nagemeld, zonder uitgifte van nieuwe, aandelen, doch mits een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Verslag van de zaakvoerders - verslag bedrijfsrevisor "

Het revisoraal verslag in datum van negentien december tweeduizend en dertien, opgesteld door de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, besluit letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA DADO door inbreng van het zakelijk recht van vruchtgebruik voor een periode van 20 jaar van voorbeschreven onroerend goed, kan ik besluiten dat:

De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid. van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mi) hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 2.668.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdraoht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende: de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

A

NEERGELEGD

24, Ot 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL GrlffiieoRTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operâtie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.",

- dat bovengemelde kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is, zodat het kapitaal werkelijk gebracht werd op {vree miljoen negenhonderd drieënnegentigduizend euro (2.993.000,00 ëj, vertegenwoordigd doof in het totaal drieëndertigduizend tweehonderd vijftig (33.250) aandelen, met een fractiewaarde van elk , één/drieëndertigduizend tweehonderd vijftigste (1133.250ste).

De vergadering heeft vervolgens beslist artikel vijf der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen negenhonderd drieënnegentigduizend euro (2.993.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieëndertigduizend tweehonderd vijftig (33.250) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/drieëndertigduizend tweehonderd vijftigste (1133.250ste) van het maatschappelijk kapitaal.".

- artikel zevenentwintig der statuten te vervangen door navolgende tekst:

"Oe algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van Stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontstaan.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder allen aandelen verdeeld.

Zolang dit door de wet vereist is zal de verdeling van de activa voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.",

de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de verdere uitvoering van de genomen beslissingen en tot coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte, revisoraal verslag, verslag van de zaakvoerders en gecoördineerde tekst der statuten.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgch Staats blad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

16/11/2012
ÿþMal Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON!TEUf

0 0 -11-

~f nl~1

.~~_

BELGE NEERGELEGD

2012

r

30. 10. 2012

I ~~~~i

TANKKOOPHANDEL KlOgettifie_

_



IuII II llUl Iii UI II

*12186181*

bc

st

u 'BE

Ondernemingsnr . 0883.344.554

Benaming

(voluit) : DADO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 KUURNE, Kortrijksestraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op zesentwintig oktober tweeduizend en twaalf, volgende melding van registratie dragende, "Geregistreerd te, Menen de 26 OKT. 2012, bladen twee, verzendingen geen, boek 202 blad 16 vak 5. Ontvangen; vijfentwintig euro (¬ 25). De EA Inspecteur a.i. Patrick BEELPREZ (getekend)", dat de vergadering beslist heeft, telkens bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen:

- het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van drie miljoen euro (3.000.000,00 E) om het kapitaal te herleiden van drie miljoen driehonderd vijfentwintigduizend euro (3.325.000,00 ¬ ) op: driehonderd vijfentwintigduizend euro (325.000,00 ¬ ), door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op het werkelijk volgestort kapitaal.

het artikel 5 ders statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5,- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijfentwintig duizend euro , (325.000,00 E), vertegenwoordigd door drieëndertigduizend driehonderd vijfentwintig (33.325) aandelen, zonder, aanduiding van nominale waarde, met een fractie-waarde van elk één/drieëndertigduizend driehonderd vijfentwintigste (1133.325ste) van het maatschappelijk kapitaal.".

- de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de verdere uitvoering van de genomen, beslissingen, en tot coördinatie der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte en gecoördineerde tekst der statuten.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 06.07.2012 12278-0519-018
30/04/2012
ÿþM4d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I loua417i u6*uuiui

~ -1---E-" -7(--y.,-7-1 ~ ~

F-:(7-',0

1 8. Q<<. 2r,12

fitCii-i L~,,,,i'.iit ¬ `,ÛOPFfItNiJCL

I :'":101.r_4$ri°F'fie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0883.344.554

Benaming

(voluit) . DADO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8520 KUURNE, Kortrijksestraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op negentien maart tweeduizend en twaalf, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 21 MAART 2012, bladen drie verzendingen geen, boek 201 blad 38 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat de vergadering beslist heeft, telkens bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen:

- het aangekondigde fusievoorstel de dato negentien december tweeduizend en elf goed te keuren.

De vergadering besluit aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "Ledro Immo", te Houthalen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DADO", voornoemd, die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap "Ledro Immo", voornoemd.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel bepalen onder meer de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap: deze datum wordt vastgesteld op één oktober tweeduizend en elf.

- het ontslag te aanvaarden van de volgende (gedelegeerd-)bestuurders der naamloze vennootschap "Ledro

Immo", voornoemd:

. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DADO" (ondememingsnummer 0883.344.554),

met zetel te Kuurne, Kortrijksestraat 27, met als vaste vertegenwoordiger Heer Eddy TEERLYNCK

(rijksregisternummer 620421 449 57), wonende te Kuurne, Kortrijksestraat 27,

Heer TEERLYNCK Eddy, voornoemd, en

. Mevrouw VIAENE Elsje (rijksregisternummer 660205 266 14), wonende te Kuurne, Kortrijksestraat 27

- de nodige machten te verlenen aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap voor de

verdere uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/01/2012
ÿþMnd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

aan het

Belgisch " 12010499* Staatsblai

NE-ERG: 1_.FC1C

Ondernemingsnr : 0883.344.554

Benaming

(voiutt) : DADO

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KORTRIJKSESTRAAT 27, 8520 KUURNE

OndenAterp akte : fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel door overneming van de NV LEDRO IMMO (0862.800.944) door de BVBA DADO, overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

EddO`7-éenynçk,-eaatw.tmd er

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perao(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 17.06.2011 11176-0503-016
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0490-016
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 08.06.2009 09202-0272-016
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 26.06.2008 08308-0231-013
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 13.06.2007 07225-0089-010

Coordonnées
DADO

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 27 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande