DAJULOST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAJULOST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.713.279

Publication

22/08/2014
ÿþVoor-

behoucle aan het BelgiscE

Staatsbla

Mod 2.0

LITY In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr : 0837.713.279

Benaming:

(voluit) DAJULOST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boterweg nummer 1 8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte: ONTBINDING- VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

111111 ViI.U.11.11111 II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor Ons, Meester Yves VAN ROY, Nota ris te Pecq, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Sylvie DELCOUR, geassocieerd Notaris, te Moeskroen, met standplaats Dottenijs op dertig juni twee duizend en veertien, werd beslist.,

EERSTE BESLISSING

Verslagen

Nadat de zaakvoerder vastgesteld heeft:

Alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op onderhavige algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

Dat de vennootschap geen enkele activiteit meer wenst te ontplooien, wat tevens voor waar erkend wordt door de leden van de algemene vergadering, vaststellingen die ook opgenomen werden in het verslag van de zaakvoerder, dat hier aangehecht wordt;

Dat alle schulden ten aanzien van derden terugbetaald zijn of de nodige gelden geconsigneerd werden om die te voldoen, ook wat betreft de kosten verbonden aan de ontbinding en de fiscale lasten die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap, de vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, zelf het resterend actief zullen terugnemen en zullen instaan voor de integrale uitvoering van de verbintenissen aangegaan door de vennootschap jegens derden.

Met eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat evenals van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm D. DE VOOGT, BEDRIJFSREVISOR, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 2650 Edegem, Hovestraat, 111, met mandaatdrager Daniël DE VOOGT, bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm D. DE VOOGT, BEDRIJFSREVISOR, bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 2650 Edegem, Hovestraat, 111, met mandaatdrager Daniël DE VOOGT, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap DAJULOST bvba een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 23 juni 2014 die een balanstotaal opgeeft van 50.033,20 £ en een netto-actief van 20.033,20 ¬ . Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat deze staat van actief en passief een getrouw beeld geeft van het vermogen en van de financiële toestand van de vennootschap. De vereffeningsbelasting is evenwel niet voorzien. Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten.

Wij vermelden verder in overeenstemming met art. 184 §5 dat er ons overigens geen schulden aan derden bekend zijn die niet terugbetaald zijn; de vereffeningsbelasting is maar verschuldigd op ogenblik van vereffening, en is niet voorzien of betaald tot op heden. (handtekening)

Edegem, 23 juni 2014

Daniël De Voogt

bedrijfsrevisor"

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

TWEEDE BESLISSING

Ontbinding

De algemene vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en

spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen vanaf heden.

Stemmin2: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Feitelijke vereffening - Ontslag aanstelling van vereffenaar

De algemene vergadering stelt vast:

- dat alle schulden ten aanzien van derden terugbetaald zijn of de nodige gelden geconsigneerd werden om die te voldoen, ook wat betreft de kosten verbonden aan de ontbinding en de fiscale lasten die zullen ontstaan naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap;

- dat de vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, zelf het resterend actief zullen terugnemen;

- dat er geen gerechtelijke procedures of gedingen hangende zijn jegens de vennootschap; - dat de vennootschap al haar verbintenissen is nagekomen en voldaan zijn.

De algemene vergadering besluit dan om geen vereffenaar aan te stellen en aldus de ontbinding en vereffening in één akte te volbrengen.

De vennoten van de vennootschap, hier aanwezig, bevestigen uitdrukkelijk aan ondergetekende notaris dat aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan.

De vennoten, hier aanwezig, verklaren, in verhouding tot het aantal aandelen dat iedere vennoot bezit, het actief te zullen terugnemen, en ook te zullen instaan voor het passief dat op heden niet gekend is.

Stemming:, deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

...



VIERDE BESLISSING

Kennisgeving ontslag zaakvoerder

Gelet op de ontbinding en de vereffening van de vennootschap stelt de vergadering het einde

vast van het mandaat als zaakvoerder van de Heer Stephan VAN DUN, voornoemd, van

rechtswege op heden een einde neemt en verleent hem kwijting, voor de uitoefening van zijn

mandaat tijdens het lopende boekjaar.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge VIJFDE BESLISSING

, Afsluiting vereffening

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering:

- dat de fondsen die aan de vennoten niet afgegeven worden, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd worden.

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan de Heer Stephan VAN DUN, voornoemd, zullen worden toevertrouwd die ze tenminste 5 jaar in zijn woonplaats zal neerleggen en bewaren.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAJULOST opgehouden heeft te bestaan.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

Machten

De vergadering besluit om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en om bijzondere volmacht te verlenen aan Ernst & Young Fiduciaire CVBA, met vestiging te Sint-Niklaas, Bellestraat, 30evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving/wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket en lcruispuntbank, en BTW administratie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk gedeponeerd: expeditie van de akte, formulier 1 ± kopij, formulier 2 + kopij vonnis,

de notaris VAN ROY Yves te Pecq

Op de leatete blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013
ÿþMod Word 11.1

li:J i= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ivedergeiegd ter griffie Van us

rechtbank van koophinde

Brugge  afde1tng te Oo tenc36

ID 0 5 u3

necertifier

IVItil.1.11cU

1

Ondernemingsar : 0837.713.279

Benaming

(voluit) : DAJUI,OST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boterweg, 1 te 8211 Zedelgem (Aartrijke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - AANPASSING STATUTEN

Uit de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING gehouden voor notaris Alain MAHIEU te Mouscron op 28 juni 2013 werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het boekjaar te laten beginnen op één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar. Huidig boekjaar is aldus gestart op datum op één juli tweeduizend en twaalf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit de datum voor het houden van de gewone algemene vergadering te bepalen op de eerste maandag van de maand juni om tien uur,

Te dien einde beslist de algemene vergadering dat de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden tot stemming over de jaarrekening van het lopende boekjaar gehouden zal worden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien om tien uur.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de zaakvoerder op een november tweeduizend en twaalf, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien november volgend, onder nummer 20121114/0185092, waarbij de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidig adres.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan de

mogelijkheid tot vereffening van de vennootschap in één akte.

VIJFDE BESLISSING

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de algemene vergadering dat de statuten van de vennootschap te wijzigen wat betreft de artikelen 2, 17, 25 en 30, die voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gelegen te 8211 Zedeigem (Aartrijke), Boterweg nummer 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op-da-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Vlaamse en het Brusselse Gewest, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, die over aile machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, bestuurlijke zetels,

exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar hij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel zeventien : Jaarvergadering

Ieder jaar, op elke eerste maandag van de maand juni om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel vijfentwintig : Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften dienaangaande. De zaakvoerder maakt elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingregels die door hem zijn vastgesteld. Zolang de vennootschap niet in vereffening is gesteld, of anderszins genoopt is haar bedrijf stop te zetten wordt bij die vaststelling ervan uitgegaan dat zij haar bedrijf zal voortzetten.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Artikel dertig : Wiize van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te

stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten,

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en

vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

"

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een eventuele hernummering van alle artikels van de statuten

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Alain MAHIEU

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatst

21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.11.2012, NGL 19.12.2012 12668-0522-010
14/11/2012
ÿþfi--' " ~*

0837.713.279

DAJULOST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

L~r-~ t ~ I ~

~~.. _ ,

Nod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

iSu~u~umu~~~~~um

*iaiasaez

N,. bet

ae

Be Sta;

I

1FFlE RECHTBANK VAN K~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Dweersstraat 8, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge een beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar Boterweg 1 te 8211 Aartrijke en dit met ingang van 1 november 2012.

Stephan Van Dun

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011
ÿþ ,c Mod 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII III IDA 911A IIII I U I II ai

*11111695+

83`+ ~`43

Ondernerningsnr : Benaming :

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : DAJULOST

Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Grote Dweersstraat, 8 te 9140 Temse

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Alain MAHIEU, Notaris te Mouscron, zijn ambt verlenende voor zijn ambtgenoot, Meester Christophe WERBROUCK, geassocieerd Notaris, te Mouscron, met standplaats Dottignies, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "notaires associés Christophe WERBROUCK  Sylvie DELCOUR geassocieerd notarissen", met maatschappelijke zetel gevestigd te dottignies, Boulevard des Alliés, 16/6, wettelijk belet ratione personae, op negenentwintig juni tweeduizend en elf, blijkt dat:

1/ De Heer VAN DUN Stephan Marie Louise Henri Lucie, geboren te Sint-Niklaas op achttien september negentienhonderd tweeënzestig, (nationaal register nummer 620918321-19), echtgenoot van Mevrouw Daniëlle WERBROUCK, wonende te 9140 Temse, Grote Dweersstraat nummer 8.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijksovereenkomst verleden voorafgaandelijk aan zijn huwelijk voor notaris Jozef Devos, te Sint-Denijs, op drieëntwintig september negentienhonderd negenentachtig, stelsel dat op heden ongewijzigd is, naar verklaren van de comparant.

2/ De commanditaire vennootschap op aandelen "SOSTEMA INVEST", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Grote Dweersstraat nummer 8. Ingeschreven in het rechtspersonenregister van het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, onder het nummer 0456.183.575, (voordien in het handelsregister te Dendermonde (afdeling Sint-Niklaas) onder nummer 55.679). De vennootschap werd opgericht ingevolge een akte verleden voor notaris Georges Vernimmen, te Moerzeke, op achtentwintig september negentienhonderd vijfennegentig, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig oktober daarna onder nummer 951024-632. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge procesverbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Michel Dubuisson, te Dottignies, optredend voor zijn ambtsgenoot notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, wettelijk belet, op vijftien april tweeduizend en tien, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig mei volgend, onder het nummer 2010052010073292. Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 21 van de statuten, door haar statutaire zaakvoerder, de Heer Stephan VAN DUN, voornoemd, tot deze functie benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Michel Dubuisson, te Dottignies, optredend voor zijn ambtsgenoot notaris Christophe Werbrouck, te Dottignies, wettelijk belet, op negenentwintig november tweeduizend en vijf, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig januari tweeduizend en zes, onder nummer 2006012510021260.

Die mij verklaard hebben wat volgt

I. OPRICHTING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De comparanten verklaren bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "DAJULOST" en waarvan de zetel gevestigd is te 9140 Temse, Grote Dweersstraat nummer 8.

A. Vaststelling van het kapitaal en zijn vertegenwoordiging

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186,-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. De fractiewaarde van een aandeel bedraagt bijgevolg achttienduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

zeshonderd euro (6 18.600,00) / honderd zesentachtig (186,-) aandelen  honderd euro (E 144,04). Overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de oprichters, voorafgaandelijk aan de oprichting, aan de werkende notaris een financieel plan overhandigd waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit stuk dat door de oprichters werd getekend, zal door mij worden bewaard.

B. Inschrijvingen en stortingen

De oprichters verklaren dat het kapitaal volledig wordt onderschreven door een inbreng in geld.

Inbreng in geld

De comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal volledig werd onderschreven en als volgt is volstort:

De Heer Stephan VAN DUN, onderschrijft ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (E 18.500,00) van het kapitaal, hetzij honderd vijfentachtig (185,-) aandelen, volstort ten belope van één/derde;

De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "SOSTEMA INVEST", onderschrijft ten belope van honderd euro (6 100,00) van het kapitaal, hetzij één (1,-) aandeel, volstort ten belope van één/derde. TOTAAL: honderd zesentachtig (186,-) aandelen,

Vergoeding voor de inbreng

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 001-6461609-30 bij de bank BNP Paribas, te

St-Niklaas, geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DAJULOST" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door vernoemde instelling op negenentwintig juni tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om in mijn dossier te worden bewaard.

C. Vaststelling

Door de verrichting die voorafgaat, werd de vennootschap opgericht, het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (6 18.600,40) volledig geplaatst werd en volgestort werd ten belope van één/derde. Uit dien hoofde beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00).

D. Kennisgeving door de notaris

In verband met verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de oprichting heeft de ondergetekende notaris aan de comparant voorlezing gedaan van artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen en voorzien van de nodige toelichting ter vervulling van zijn plicht als raadsman.

E. Oprichtingskosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering negenhonderd euro (E 900,00).

II. STATUTEN

TITEL I: NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel één : Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DAJULOST".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord « rechtspersonenregister » of de afkorting « RPR », gevolgd door het ondernemingsnummer en de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gelegen te 9140 Temse, Grote Dweersstraat nummer 8.

Deze zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Vlaamse en het Brusselse Gewest, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar hij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Bijzondere activiteiten

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: MANAGEMENT

A/ Het verstrekken van advies in de ruimste zin van het woord op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, waaronder, maar niet uitsluitend, het verlenen van praktisch advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en de baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

B/ Het uitoefenen van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, maar niet uitsluitend, het uitoefenen van management- en bestuursfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting- en dienstverleningsovereenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen;

C/ Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

D/ Het ontwikkelen van marktstrategieën, uitwerken van publiciteitscampagnes en huisstijlen;

EI Het ontwerpen van grafische en visuele toepassingen voor commerciële en niet commerciële activiteiten;

F/ Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting, bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

G/ De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen en dienstverlening verrichten op het gebied van boekhouding, management, bestuur en onderhoud voor andere ondernemingen en vennootschappen.

H/ De uitoefening van trading allerhande, de organisatie van incentives, marketing en sales. Het verzorgen van het volledig management en de organisatie van allerlei sport-, vrije tijdsactiviteiten, of evenementen die uitgevoerd worden zij het voor eigen rekening zij het voor rekening van derden.

Il Het leveren van adviezen en administratieve diensten, waaronder maar niet beperkt tot financiële dienstverlening zoals BTW-recuperatie

J/ Het verzorgen van het volledige management bij vervoerbedrijven en/of aanverwante bedrijven. Het optreden als transportconsultant bij bedrijven die vervoer voor eigen rekening of vervoer voor derden organiseren.

HOLDING

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderncmingcn;

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ Het waarnemen van alle bestuuropdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ONROERENDE ACTIVITEITEN

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen van onroerende goederen en alle

activiteiten om dit onroerend vermogen te beheren, inclusief onderhoud, verfraaiing en verbetering;

C/ Het huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen van roerende en onroerende goederen.

DI Het verwerven van zakelijke rechten op onroerende goederen of roerende goederen ongeacht of deze van tijdelijke duur of onbeperkte duur zijn;

II. Algemene activiteiten

A/ het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen; CI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

DI het verlenen van administratieve prestaties, het opnemen van allerlei mandaten in andere ondernemingen of vennootschappen, zoals bestuursmandaten en mandaten van vereffenaar, en computerservices;

E/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

F/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura;; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met haar doel en dit in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier : Duur

De vennootschap bestaat vanaf heden voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die

beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

TITELS Ii: KAPITAAL,

Artikel vijf : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186,-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes : Kapitaalverhoging in geld - Recht van voorkeur

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij zullen hun recht van voorkeur kunnen uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aan de andere vennoten, die reeds van hun recht van voorkeur gebruik hebben gemaakt, in dezelfde evenredigheid aangeboden.

Artikel zeven : Verzoek tot volstorting van het kapitaal.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort kan de zaakvoerder(s) de fondsen invorderen tot verdere volstorting van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naar gelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook vervroegde stortingen op aandelen toelaten.

De aandeelhouder die, na een voorafgaandelijke aanmaning van een maand betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de aandelen moet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

De zaakvoerder(s) kunnen bovendien, na een tweede aanmaning die zonder resultaat is gebleven gedurende een maand, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandelen doen verkopen, onverminderd het recht van hem het nog verschuldigde overschot te eisen, evenals alle gebeurlijke schadeloosstellingen, indien daartoe aanleiding bestaat, en onverminderd de, zelfs gelijktijdige, uitoefening van alle andere rechtsmiddelen.

Artikel acht : Aandelen op naam - Register - Overdracht

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijvingen in het desbetreffende register. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel negen : Aandelen in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Artikel tien : Overdracht van aandelen  Recht van Voorkeur

De enige vennoot kan zijn aandelen vrij overdragen. Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen, op straf van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen worden wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie / vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien op het ogenblik van de afstand onder levenden of overdracht bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

Deze toestemming is evenwel niet vereist voor de afstanden of overdrachten ten voordele van I. een medevennoot

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater

3. aan de bloedverwanten in de rechte lijn opgaande of in de rechte lijn nederdalende

4. aan andere door de statuten toegelaten personen

Ingeval van overdracht van aandelen wegens sterfgeval moet elke erfgenaam of legataris, voor wie de toestemming vereist is en aan wie de aandelen van de overledene werden toegekend, binnen de zes maand de toestemming voor de aanvaarding als vennoot per aangetekende brief aan de zaakvoerder aanvragen, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de vennoten.

De verzetdoende vennoten hebben in dit geval drie maanden te rekenen van de datum van hun weigering om kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, zo niet zullen zij gehouden zijn zelfde betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen.

De afstanddoeners, aan dewelke de afstand onder levenden geweigerd wordt of de erfgenaam die als vennoot niet aanvaard wordt, hebben recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal behoudens minnelijke schikking worden vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elke partij benoemd wordt.

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen twee deskundigen beslist een derde deskundige, die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen door de heer voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De prijs der aldus overgenomen aandelen is betaalbaar binnen het jaar te rekenen vanaf het verstrijken van drie maanden na de aanvraag tot overdracht of aanvraag tot aanvaarding als vennoot. Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met één procent (1 %); deze intrest gaat in op de dag van het contract van overdracht tot stand komt. De medevennoten genieten het voorrecht van overname van de aandelen waarvan in dit artikel sprake is, in verhouding tot het aantal aandelen waarvan zij reeds eigenaars zijn, tenzij zij zelf anders overeenkomen.

Voor het overige wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL III: BESTUUR  TOEZICHT

Artikel elf : Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Niet statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Gezamenlijk optredend hebben de zaakvoerders de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Artikel twaalf : Salaris

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerders een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

De vaststelling van deze bezoldiging of vergoeding, zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerder bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing. De bezoldiging kan zowel in speciën als in natura gebeuren.

Artikel dertien : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : Vaste vertegenwoordiger

Wanneer onderhavige vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité in een andere vennootschap, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van onderhavige vennootschap. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

TITEL IV: CONTROLE

Artikel viiftien : Benoeming en bevoegdheid.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel zestien : Bevoegdheden

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap betreffen, te verrichten of te bekrachtigen, in zoverre deze bevoegdheid haar werd toegekend door de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Hij kan wel schriftelijk stemmen.

Artikel zeventien : Jaarvergadering

Ieder jaar, op elke eerste maandag van de maand december om tien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel achttien : Biieenroeping

De bijeenroepingen voor de algemene vergaderingen worden gedaan door de zaakvoerder(s) en de commissarissen, indien er zijn, zoals voorzien door de wet.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Is de enige vennoot tevens de enige zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Nochtans zal een vergadering die de algemeenheid der maatschappelijke belangen verenigt, doordat al de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouders, commissarissen en zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, regelmatig samengesteld zijn, zelfs zonder naleving van de voorschriften betreffende de bijeenroepingen.

Artikel negentien : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief, telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of ieder communicatiemiddel dat in een schriftelijk document kan gematerialiseerd worden bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurder en voor zover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan.

Artikel twintig : Agenda  Amendementen

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouders, commissarissen en zaakvoerders op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouder en commissaris hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel eenentwintig : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel tweeëntwintig : Wijze van stemmen

ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van Vennootschappen is het toegestaan om een louter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

schriftelijke algemene vergadering te houden.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk ingestemd.

Over zaken wordt op de algemene vergadering bij naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of de

vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

De vennoten hebben de mogelijkheid om van op afstand deel te nemen aan en te stemmen op de algemene vergadering, voor zover de elektronische communicatiemiddelen het die vennoot toelaten om rechtstreeks, simultaan en ononderbroken de besprekingen tijdens de algemene vergadering te volgen. De vennoot kan tevens op elektronische wijze zijn stemrecht uitoefenen op de algemene vergadering, voor zover zijn identiteit met zekerheid kan nagegaan worden.

De vennoten hebben tevens de mogelijkheid om tijdens de algemene vergadering alle vragen te stellen, zowel mondeling als schriftelijk.

Artikel drieëntwintig : Schorsing van stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel vierentwintig : Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die erom verzoeken. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die het vragen.

Deze notulen worden in een speciaal register ingeschreven of ingehouden, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten voorgelegd worden, worden ondertekend door de zaakvoerder.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden eveneens vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

TITEL VI: INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE WINSTVERDELING

Artikel vijfentwintig : Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het jaar

daarop.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften dienaangaande.

De zaakvoerder maakt eIk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de

waarderingregels die door hem zijn vastgesteld. Zolang de vennootschap niet in vereffening is gesteld, of

anderszins genoopt is haar bedrijf stop te zetten wordt bij die vaststelling ervan uitgegaan dat zij haar bedrijf

zaI voortzetten.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maakt de

zaakvoerder de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de

toelichting.

Artikel zesentwintig : Bestemming van de winst Reserve

Batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld, rekening houdend met hetgeen is bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel zevenentwintig : Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel achtentwintig : Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel negenentwintig : Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel dertig : Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel eenendertig : Keuze van woonplaats.

Iedere vennoot, obligatiehouder, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in België woonplaats te kiezen voor alle betrekking met de vennootschap, zoniet wordt hij van rechtswege geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, oproepingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel tweeëndertig : Wetboek van Vennootschappen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALING

I) Afsluiten eerste boekjaar:

Net eerste boekjaar loopt vanaf één juni tweeduizend en elf tot dertig juni tweeduizend en twaalf.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de

vennootschap en dit tot op heden.

2) Datum eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3) Benoeming zaakvoerder:

- De Heer Stephan VAN DUN, voornoemd, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur

van de vennootschap. Hij verklaart het mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4) Volmacht Kruispuntbank der Ondernemingen, Kamer van Ambachten en Neringen, en BTW:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan enig Ernst & Young Fiduciaire, te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat, 30, vertegenwoordigd door Johan Verheyen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen na oprichting van de vennootschap inzake de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de aanvraag van het BTW-nummer.

IV. BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

r

Voor- behouden . 'aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

V. CONTROLE.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het voor de oprichting opgestelde financieel plan,

blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start, voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria

vermeld in artikel twaalf, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig,

berekend volgens artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge wordt geen commissaris benoemd en is artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen

van toepassing.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1 + kopij, cheque

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAJULOST

Adresse
BOTERWEG 1 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande