DAKISOLATIE TANGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKISOLATIE TANGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.666.685

Publication

17/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.10.2013, NGL 31.10.2013 13653-0225-013
25/03/2013
ÿþ1

Ondememingsnr : 0845.666.685

Benaming (voluit) : DAKISOLATIE TANGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Meulebekestraat 23

8770 Ingelmunster

Onderwerp akte :Omzetting

Uittreksel uit

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 6 maart 2013, afgegeven vóó!' registratie

enkel ter neerlegging op de griftratifie,i

Heden, zes maart tweeduizend en dertien.

Wordt voor mij, Meester Jo DEBYSER, notaris te Ardooie, op mijn kantoor aldaar, Stationsstraat 69, de;, buitengewone algemene vergadering gehouden der vennoten van de vennootschap onder firma: "DAKISOLATIE TANGHE", gevestigd te 8770 ingelmunster, Meulebekestraat 23, bevoegde rechtbank,, Kortrijk, rechtspersonenregister nummer 0845.666.685 .

', De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte van 28 april 2012 (bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 mei daarna, onder nummer 12089605),

De statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte de dato 31 december 2012, nog niet gepubliceerd. Op deze vergadering zijn de volgende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd, die verklaren eigenaar te zijn van het hierna voor elk van hen vermeld aantal aandelen:

1. De heer TANGHE Sigurd Jozef Luc, geboren te Izegem op één oktober negentienhonderdeenenzeventig (nationaal nummer 71.10.01-067.09; identiteitskaartnummer 5909584962-30 uitgereikt op twintig juni tweeduizend en negen), en zijn echtgenote,

2 Mevrouw TYTGAT Charlene Dina Marie-José, geboren te Izegem op vijftien maart negentienhonderdtweeëntachtig (nationaal nummer 82.03.15-186.40; identiteitskaartnummer 591: 4974058-97 uitgereikt op negentien december tweeduizend en elf), samenwonende te 8770 , ingelmunster, Meulebekestraat 23;

gehuwd te Ingelmunster op één december tweeduizend en twaalf onder het wettelijk stelsel bij gebreke van huwelijkscontract, gewijzigd in het stelsel van algehele gemeenschap (voor de toekomst) ingevolge;; akte verleden voor ondergetekende notaris op 26 februari 2013.

Hetzij twee vennoten die samen eigenaar zijn van vijfhonderd (500) aandelen.

De vergadering wordt geopend om achttien uur dertig onder het voorzitterschap van de heer Sigurd; TANGHE, voornoemd, die als secretaris aanduidt: mevrouw Charlene TYTGAT, voornoemd.

De voorzitter zet vervolgens uiteen hetgeen volgt

I. Deze buitengewone algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten: over de volgende agenda:

1. Bevestiging van de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00 EUR), zoals goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2012,

2. Bevestiging van de aanpassing van artikel 5 van de statuten.

3. Verslag van de zaakvoerders over de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten ' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de staat van actief en passief per 31 december 2012.

5. Omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de volgende voorwaarden:

a) De omzetting heeft plaats zonder bij- of uittreder) van vertr<oten__ __ ^ -- - -- -- --- - - =-- ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*13097

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

modli.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

5taatsbfad

b) De duur en de zetel zullen dezelfde zijn als die van de 'huidige vennootschap en de naam, het doel, de activa- en passivabestanddelen (zoals die bestonden op 31 december 2012), met inbegrip van het kapitaal en de reserves, zullen onveranderd behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

6. Vaststelling van de nieuwe statuten van de vennootschap.

7. Benoeming van zaakvoerders; vaststelling van de machten van de zaakvoerders.

Il. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR), vertegenwoordigd

door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze vergadering is het voltallig kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd in de persoon van de boven

vernoemde vennoten, zodat deze vergadering regelmatig is samengesteld en rechtsgeldig kan beraad-

slagen en besluiten over al de punten op de agenda.

Ill, De heer Sigurd TANGHE, voornoemd, is niet-statutaire zaakvoerder en mevrouw Charlene TYTGAT,

voornoemd, is statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Er werd geen commissaris aangesteld.

IV. Geen enkele statutaire bepaling verzet zich tegen de omzetting van de vennootschap in een andere ,

rechtsvorm.

De vennootschap bestaat nog geen twee jaar.

Mede gezien de om te zetten vennootschap een vennootschap onder firma is, is de eenparige

instemming van de vennoten vereist met de omzetting.

V. De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van de voorgestelde omzetting In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het opstellen van de nieuwe statuten worden geraamd op DRIEDUIZEND EURO (3.000,00 EUR). Na deze uiteenzetting, die door de vergadering eenparig wordt goedgekeurd, neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten.

Vooraf erkennen de vennoten en de zaakvoerders dat zij een afschrift van de verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor hebben ontvangen, alsook het ontwerp van de statutenwijziging. Eerste besluit

Door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 31 december 2012 werd beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00 EUR), om het van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) te brengen op VIJFTIGDUIZEND EURO . (50.000,00 EUR), door uitgifte van driehonderd (300) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale ' waarde in te tekenen en vol te storten door inbreng van vorderingen in rekening-courant op naam van de heer TANGHE en mevrouw TYTGAT, voornoemd, voor een nominaal bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalverhoging; de nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en genieten dezelfde voordelen als de bestaande aandelen en delen in de resultaten vanaf hun uitgifte.

De echtgenoten Sigurd TANGHE-Charlene TYTGAT, voornoemd hebben op de driehonderd (300) nieuwe aandelen ingetekend en deze volgestort door inbreng van vorderingen in rekening-courant die zij op de vennootschap bezaten, ten belope van DERTIGDUIZEND EURO (30.000,00 EUR),

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de heer Sigurd TANGHE honderdvijftig (150) nieuwe volgestorte aandelen toegekend en aan mevrouw Charlene TYTGAT, voornoemd, eveneens honderdvijftig (150) nieuwe volgestorte aandelen; de aandelen werden volgens hun verklaring op hun respectievelijke naam in het aandelenregister ingeschreven.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd geplaatst en werd volgestort, en dat het maatschappelijk kapitaal thans VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd is door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De vergadering bevestigt hierbij, voor zoveel als nodig, deze kapitaalverhoging van 31 december 2012.

Tweede besluit.

Ingevolge voormelde kapitaalverhoging wordt artikel 5 der statuten aangepast en luidt voortaan:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Derde besluit.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders, waarbij een staat van actief en passief is gevoegd per 31 december 2012, en waarin het voorstel tot omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht, en keurt het verslag goed.

Vierde besluit.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bruno POUSEELE, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, die door de zaakvoerders werd aangesteld om overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de voormelde staat van actief en passief.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgemaakt op 4 maart 2013, luidt letterlijk:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L e

a

rnqd 11.1

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft

plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per

39 december 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de:

, V. O.F.DAKISOLATIE TANGHE werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij

de omzetting van een vennootschap, onder voorbehoud van de eventuele boetes en intresten

wegens laattijdige betaling van de ingehouden bedrijfsvoorheffing en RSZ-bijdragen, is niet gebleken

dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat

bedraagt 59.342,82 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 50.000,00 EUR

vermeld in de staat van activa en passiva.

' Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en

derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het

kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. DAKISOLATIE TANGHE in een BVBA en mag

' niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 4 maart 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De vergadering keurt het verslag goed.

Vijfde besluit.

De vennootschap onder firma "DAKISOLATIE TANGHE" wordt omgezet in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, onder de voorwaarden vermeld in punt 5 van de agenda.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen

in ruil voor één aandeel van de omgezette vennootschap onder firma,

Ontslag van zaakvoerder.

Uit oorzaak van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wordt aan

de heer Sigurd TANGHE en mevrouw Charlene TYTGAT, beiden voornoemd, eervol ontslag verleend

uit hun mandaat van zaakvoerder, Op de eerstvolgende jaarvergadering zal hen decharge verleend

worden voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het lopende boekjaar.

Zesde besluit.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden vastgesteld zoals

volgt.

"DAKISOLATIE TANGRE"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te 8770 Ingelmunster, Meulebekestraat 23

BTW BE0845.666.685 RPR Kortrijk

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "DAKISOLATIE TANGRE"

Zetel: 8770 Ingelmunster, Meulebekestraat 23

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: Het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers:

-uitvoeren van allerlei timmer- en schrijnwerken, hout- en metaalbewerking, warmte- en geluidsisolatie; -uitvoeren van roofingwerkzaamheden, EPDM, teer en alles wat enigszins met dakwerken, dakbedekkingen en dakdichtingen te maken heeft, alsook elke vorm dat kan geassocieerd worden met isolatie van zowel warmte als geluid;

-droogmaking en vochtwering van gebouwen; invoeging van gevels; allerhande kleine herstellingen, schilderwerken;

-uitvoering van allerlei renovatiewerkzaamheden en restauraties aan gebouwen en inrichtingen en allerlei aanverwante bijkomstige herstellingen;

-de in- en verkoop, zowel klein- als groothandel, zowel import als export van alle goederen, apparatuur en toebehoren die direct of indirect te maken hebben met de schrijnwerkerij, isolatiematerialen en -? technieken, roofing, lucht- en klimaatbeheersingsapparatuur, en dit in de meest ruime zin van het woord; -het huren en verhuren, kopen en verkopen en/of exploiteren van allerhande machines voor aile vormen ' van isolatie, dakwerken, schrijnwerkerij en kleine herstellingen;

-fabricatie, handel en garnering van houten meubelen, keukens en kunstvoorwerpen;

-handel in allerlei uitrustingsgoederen, benodigdheden en voor keukens en inrichtingen;

-het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden en secretariaatswerkzaamheden in de meest ' ruime zin van het woord;

-het verstrekken van adviezen en opleidingen met betrekking tot projectmanagement, veiligheid, milieu en kwaliteitssystemen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

4 "

[

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord;

-de vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren en verkopen voor zowel eigen gebruik als voor commerciële doeleinden.

-De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

-De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen voor derden.

-De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank en financiewezen.

-De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, commissionair als in eigen naam. Hiertoe kan zij samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enzovoort, met de meest gerede partij, zowel éénmanszaken als vennootschappen en kan alle commerciële, financiële , roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en/of uit te breiden,

-De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap, zo zij aan de voorwaarden voldoet.

-In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Kapitaal: VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR), gesplitst in vijfhonderd (500) aandelen zonder ; vermelding van nominale waarde.

Duur: onbepaald,

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn:

De heer Sigurd TANGHE (nationaal nummer 71,10.01-067.09) en mevrouw Charlene TYTGAT (nationaal nummer 82.03,15-186.40).

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering,

De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of door de handtekening van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Voor het aangaan van kredieten, de oprichting of verkrijging van vaste activa die over tenminste drie jaar worden afgeschreven en de aan- of verkoop van handelszaken en onroerende goederen, is de handtekening van tenminste twee zaakvoerders vereist.

Deze beperking van de vertegenwoordigingsmacht is niet tegenwerpelijk aan derden, ook al is zij openbaar gemaakt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Boeklaar: van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgend jaar;

Jaarvergadering: op de maatschappelijke zetel de derde maandag in november van ieder jaar om veertien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Voorwaarden voor toelating en uitoefening stemrecht:

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mogen de vennoten voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm, Zij moet op de maatschappelijke zetel warden gedeponeerd, tenminste vijf vrije dagen vaar de vergadering.

Reserves, winstverdeling en verdeling vereffeningssaldo:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst,

Op de nettowinst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op

_voorstel van dezaakvoerders_en _in _de mate dakde wet _het toelaat._ __________ ____________.____ _ ____ ______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden,

Alvorens de vereffening af te sluiten, zullen de vereffenaars het verdelingsplan voorleggen aan de

rechtbank,

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Zevende besluit.

De voormelde benoemde statutaire zaakvoerders de heer Sigurd TANGHE en mevrouw Charlene

TYTGAT, beiden voornoemd, verklaren elk hun benoeming als statutair zaakvoerder te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Fiscale verklaring.

De omzetting waartoe boven besloten is, geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 121

van het Wetboek der Registratierechten, artikel 214 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992)

en artikelen 11 en 18 § 3 Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan: boekhoudkantoor "Martens Management & Co" bvba, met

maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, evenals diens bedienden, aangestelden en

lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen, nu en later, in verband

met de ondernemingsloketten en de BTW-administratie.

Daar de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om negentien uur dertig.

SLOT.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de bijzondere

verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1, alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet

Notariaat en hen er meer bepaald op gewezen heeft dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere

notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer een notaris

tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen vaststelt. De notaris moet tevens elke partij volledig

inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij

betrokken is, en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten bevestigen dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG EURO (95,00 EUR).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT,

Opgemaakt te Ardooie op de boven vermelde datum.

Nadat deze akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, hebben de comparanten met mij,

notaris, ondertekend.

Voor deels letterlijk, deels ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte;

-verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake de omzetting.

. e

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad

y t .









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" iaoseea1

bel

at

Bq Sta

l`Rj%'i= C}

1b.' r1

~..I [ l2

Ondernemingsnr : 0845.666.685

Benaming

(voluit) : Dakisolatie Tanghe

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Meulebekestraat 23 te 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandatenwijziging

Uit het bijzonder verslag van de algemene vergadering dd. 30.04.2012 blijkt

Dhr. Tanghe Sigurd wordt met ingang vanaf 30.04.2012 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

Tytgat Charlene

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 3, Q5. 2012

efie~TBANrt KOOPHANDEL

i.OBTEIe,_

" iaoa9sos*

Onci rr+_ri,i~~3~ní . 22Ç ÇÇ 6gs

yiy riâ,tijfl

azrtf; Dakisolatie Tanghe

net-fri_,Jernr : Vennootschap onder Firma

Zetel : Meulebekestraat 23 te 8770 Ingelmunster

Oprichting

Verschijnende partijen :

1 Mevrouw Tytgat Charlene, geboren te Izegem op15.03,1982 en wonende te 8770 lngelmunster,

Meulebekestraat 23, ongehuwd, N.N. 82.03.15-186.40.

2. De heer Tanghe Sigurd, geboren te Izegem op 01.10.1971 en wonende te 8850 Ardooie,

Roeselarestraat 71, ongehuwd, N.N. 71.10.01-067.09,

Partijen richten een handelsvennootschap op onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, overeenkomstig de artikelen van het Wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten als volgt luiden.

Artikel 1 - Naam -

De vennootschap draagt de naam : "Dakisolatie Tanghe" en moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden

door Vennootschap Onder Firma of afgekort V.O.F.

Artikel 2 - Zetel -

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8770 Ingelmunster, Meulebekestraat 23.

Deze mag bij eenparige goedkeuring van de vennoten verplaatst worden naar een andere plaats in België.

Elke verandering van de maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het

Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. - Duur -

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 4 - Doel -

Net verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in

eigen regie of in coördinatie met onderaannemers :

* Uitvoeren van allerlei timmer en schrijnwerken, hout en metaalbewerking, warmte- en geluidsisolatie. *Uitvoeren van roofingwerkzaamheden, EPDM, teer en alles wat enigszins met dakwerken,

dakbedekkingen en dakdichtingen en alsook elke vorm dat kan geassocieerd worden met isolatie van

zowel warmte als geluid.

* Droogmaking en vochtwering van gebouwen; invoeging van gevels; allerhande kleine herstellingen; schilderwerken.

Uitvoeren van allerlei renovatiewerkzaamheden en restauraties aan gebouwen en inrichtingen en allerlei aanverwante bijkomstige herstellingen.

* De in- en verkoop, zowel als klein- als groothandel, zowel import als export van alle goederen, apparatuur en toebehoren die direct of indirect te maken hebben met de schrijnwerkerij,

~,- fr,C~" i- - - u r~ Iti" ü!" ';C~ r.3,. hr:'-. ver :ir CN" , " ({,^,~ ..~,

" :s,r 'u},^ , ;a " v:.:.rqjeri



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

isolatiematerialen & technieken, roofing, lucht- en klimaatbeheersingapparatuur, en dit in de meest ruime zin van het woord.

* Het huren en verhuren, kopen en verkopen en/of exploiteren van allerhande machines voor alle vormen van isolatie, dakwerken, schrijnwerkerij en kleine herstellingen,

* Fabricatie, handel en garnering van houten meubelen, keukens en kunstvoorwerpen,

* Handel in allerlei uitrustingsgoederen, benodigdheden en voor keukens en inrichtingen.

* Het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden en secretarisaatswerkzaamheden in de meest ruime zijn van het woord.

* Het verstrekken van adviezen en opleidingen met betrekking tot projectmanagement, veiligheid, milieu en kwaliteitsystemen.

* Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord,

* De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren en verkopen voor zowel eigen gebruik als voor commerciële doeleinden.

* De vennootschap heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

* De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen voor derden.

* De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank- en financienwezen,

* De vennootschap kan, teneinde haar doelstellingen te bereiken, zowel in België als in het buitenland, optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, commissionair als in eigen naam. Hiertoe kan zij sarnenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enz....met de meest gerede partij, zowel éénmanszaken als vennootschappen en kan alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingsten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden.

De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap, zo zij aan de voorwaarden voldoet.

* In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 5 - Vermogen - Kapitaal -

Het maatschappelijk kapitaal wordt als hiernavolgend onderschreven

* Mevr Tygat Charlene wonende te 8770 Ingelmunster, Meulebekestraat 23, verbindt er zich toe tot het

inbrengen van tien duizend euro, ( 10.000 euro)

Deze inbreng vertegenwoordigt 100 maatschappelijke aandelen,

* Dhr Tanghe Sigurd wonende te 8850 Ardooie, Roeselarestraat 71, verbindt er zich toe tot een inbreng in

natura van drieënvijfig duizend euro (53,000 euro), zijnde achttien duizend euro (18.000 euro) machines,

uitrustingsgoederen en bureeluitrusting en vijfendertig duizend euro (35.000 euro) rollend materieel.

De inbreng wordt enerzijds omgezet in maatschappelijk kapitaal ter waarde van tien duizend euro (10.000

euro) en anderzijds wordt het saldo ad drieënveertig duizend euro (43.000 euro) op rekening courant

ingeschreven op naam van de heer Tanghe Sigurd,

Deze inbreng vertegenwoordigt 100 maatschappelijke aandelen,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt zodoende bepaald op twintig duizend euro (20.000 euro) en is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen (200 aandelen).

De som van tweeduizend euro (2.000 euro) is vanaf de oprichting ter beschikking van de vènnootschap en werd gestort op rekening nummer BE85 0688 9502 6606 van de vennootschap in oprichting,

Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door eenparige beslissing van de algemene vergadering. Elke wijziging zal bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 6 - Aandelen -

Alle aandelen moeten steeds op naam staan in een register van vennoten dat op de maatschappelijke zetel

wordt bewaard en waarin wordt opgenomen

1. De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem

toebehorende aandelen.

~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2, De gedane stortingen.

3. De overdrachten en overgangen van de aandelen niet hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, of door een zaakvoerder

en/of rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 7 - Bestuur -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders en kan slechts vervangen worden

overeenkomstig de bepalingen tot de statutenwijzigingen.

Als statutaire zaakvoeder wordt aangesteld : Mevr Tytgat Charlene.

Mevr Tytgat Charlene aanvaardt haar mandaat en verklaart dat zij niet getroffen is door enig beletsel of

maatregel die zich daartegen verzet.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn

voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de

statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De beslissingen van de zaakvoerders worden door hen ondertekend en in notulen vastgelegd in een

daartoe bestemd speciaal register.

Een zaakvoeder kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een unaniem besluit van de

algemene vergadering van de vennoten, of bij gerechtelijke uitspraak om wettige redenen.

Het mandaat van zaakvoerder is van onbepaalde duur.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen waarbij enkel bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen geoorloofd zijn.

De vennoten en niet-zaakvoerder, hebben het recht om samen of individueel elke daad van controle en

toezicht uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen ter plaatse inzage nemen

van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen, van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 8 : Waardebepaling aandelen bij uittreding of toetreding -

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met goedkeuring van alle vennoten,

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht zelf de participatie in te kopen.

Bij uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten op de dag van de overdracht Bij de waardering zal rekening worden gehouden met de werkelijke waarde van elk aandeel, rekening houdend met eventuele meer-

en/of minderwaarden. Bij betwisting nopens de waardering zal de hulp worden ingeroepen van een deskundige. Dit verslag moet binnen de drie maanden na de opdracht voorgelegd worden aan de leden van de algemene vergadering.

De overeengekomen overnameprijs dient door de overnemer te worden betaald aan de verkoper, binnen de maand na de definitieve waardebepaling. Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een intrestvergoed - ing die één procent hoger ligt, dan de intrestvoet die van toepassing is op de laatst uitgegeven staatslening op vijf jaar of meer.

Artikel 9 ÿ Vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden -

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt en

de vennootschap rechtsgeldig verbindt voor alle akten en alle verbintenissen.

Ze is bovendien, binnen het kader van haar mandaat, geldig verbonden door bijzondere volmachten.

Artikel 10 : Tegenstrijdig belang -

Wanneer de zaakvoerder bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de

vennootschap die zij vertegenwoordigt, moet zij zich onverwijld schikken naar de wetgeving ter zake.

Artikel 11 : Algemene vergadering -

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

Elk jaar op de derde maandag van november om 20 uur komt de algemene vergadering bijeen om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan het resultaat van het boekjaar.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepings-berichten. De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste vijftien kalenderdagen voor de vergadering.

Zij wordt geacht geldig bijeen geroepen te zijn, wanneer alle vennnoten in persoon aanwezig zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden als het belang van de vennootschap'4 zulks vereist Deze bijzondere algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoer - der en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van een of meerdere vennoten die minimum115 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 12 :-Stemrecht -

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de vergadering worden alle besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt en in een speciaal daartoe bestemd register bewaard.

Bij elke jaarvergadering worden alle besluiten bij éénparigheid beslist.

Elke statutaire wijziging vereist de éénparigheid van alle vennoten.

Artikel 13 - Boekhouding van de vennootschap -

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet terzake, de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Overeenkomstig artikel 5 van de Wet van 17 juli 1975, gewijzigt bij KB van 15 december 1978, is het de V.O.F, toegelaten een vereenvoudigde boekhouding te voeren indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Artikel 14 -Boekjaar -

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 juli tot en met 30 juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op alsmede de jaarrekening en eventueel een jaarverslag voor zover de wet dat vereist.

Artikel 15 - Salaris -

Aan een zaakvoerder en werkende vennoten kunnen, onvermindert de vergoeding van haar kosten, een

vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten wordt

vastgesteld en ten laste komt van de vennootschap.

Afzonderlijke Kosten worden, op voorlegging van kostenstaten, periodiek terugbetaald,

Artikel 16 - Aansprakelijkheid -

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap

ingevolge de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 17 - Concurrentieverbod -

Zolang de vennootschap duurt zal de zaakvoerder zich onthouden van elke rechtstreekse of onrecht -streekse deelneming in enige onderneming van eenzelfde aard binnen een straal van 30 kilometer vanaf de maatschappelijk zetel.

Artikel 18 - Vereffenaars -

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot aile handelingen vermeld in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 19 - Overlijden van een vennoot -

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoot of vennoten. Blijft er slechts één vennoot over, neemt de overblijvende vennoot de verplichting op zich om binnen een redelijke termijn ofwel een andere vennoot te zoeken ofwel zich om te vormen tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de vorm van een éénhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 20 - Diversen -

AI wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

.

4 . ti1c~ir-

l]AlouA'ft

Bcilysiwf3

Ç S~l{I C'yU~ ZZ3

Overgangs- & slotbepalingen,

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten

bijeengekomen en heeft volgende beslissingen genomen

Ten eerste

Het eeste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 30.06.2013. De eerste algemene vergadering wordt

gehouden op de derde maandag van november in het jaar 2013,

Ten tweede

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen neemt de vennootschap alle verbintenissen op zich, door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in vorming vanaf 01.04.2012.

Ten derde

Met mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd tot maximum 75.000 euro bruto per kalenderjaar en per

mandaat. De algemene vergadering kan er evenwel ten alle tijde anders over beslissen.

Ten vierde

In afwijking van artikel 17 van deze statuten wordt unaniem beslist dat de mede-oprichter, Dhr Tanghe Sigurd, zijn éénmanszaak gekend onder het btw nummer 0523 766 940 verder in stand kan houden tot partijen daar anders over beslissen.

Ten vijfde

Er wordt volmacht gegeven aan het fiscaal-boekhoudkundig kantoor Maertens Management & Co bvba, Pittemsesteenweg 32 te 8700 Tielt om alle administratieve formaliteiten en verplichtingen te vervullen inzake het opstarten van de vennootschap en de nieuwe handelszaak.

Opgemaakt te Tielt, 28.04.2012.

Tytgat Charlene

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

rJt . : I .,;t- G; [,Í. ;,~,i !+i~:t C .11 ..rü

v " Ili 11,.111: rrt' j!t,rSCut.;

tlb" "  r i,";, "-'n ic "r:N :,,1.7rty:pprCirgerl

..0 .'r.

07/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 17.11.2014, NGL 02.07.2015 15283-0199-014

Coordonnées
DAKISOLATIE TANGHE

Adresse
MEULEBEKESTRAAT 23 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande